- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.181
valla kızlar kafam çok bozuk.bildiginiz gibi degil.ağlamamak için zor tutuyorum kendimi..eşim çok kaba!hiç nezaket yok.valaa şuan bi mahkeme kurulsa boşayacam bunu
kim sildi yaaa zaten sinirlerim hormonlardan tavan yapmışşş
tülaya döşemiştim kimse okumadan mı silindi yaa kazen mi sildi...
acepp
sakin ol tatlım şuan yanına gitme bi bekle bakalım eğer o hatalıysa yanına gelmesini bekle bakalım gelmezsede sen tavrını koyunca illaki pişman olacaktır oda.
kızlar ben yatıyorum fena uyku bastırdı
eeh malum bugün ağır işler yaptım topicteki pislikleri üzerimden attım yoruldum
hepinize allah rahatlık versin
Nazcım huzurla kal sakin ol geçecek inş güzel düşünmeye çalış
merak etme canım erkekler genelde böyle yapıları gereğiacaba diyorum diğer erkeklerde böle mi? başkalarının eşilerini merak ediyorum gerrçekten...benim koca sinirli.çoğu zaman beni baskı altına almaya çalışıo..sanki aptalmışım gibi muamele yapıo.kariyeri ve iyi maaşı olan biriyim.bazen nie çekiyorum bu adamı diyorum.belki de bebek olmamasında hayır mı var die düşünüyorum.boşanma lafına gelince...bizde bu kelime çok sık olmasada kullanılıyo
kim sildi yaaa zaten sinirlerim hormonlardan tavan yapmışşş
oliiiiiiiiiiiiii ve diğer kızlarrrrrr arada kaynadııı ben bugün doktora gittimmm ve benim kist gitmemişş sadece küçülmüşşş
9mm kalmış oda gider yakında dedi.bende eve gelince hemen soğana başladımmm.
oliiiiiiiiiiiiii ve diğer kızlarrrrrr arada kaynadııı ben bugün doktora gittimmm ve benim kist gitmemişş sadece küçülmüşşş
9mm kalmış oda gider yakında dedi.bende eve gelince hemen soğana başladımmm.
iyi yapmışsın soğana başlamakla allahın izniyle gider adetinle düzenli yaparsan..aşılamayı erteledimi doktor yoksa kistten sebep?
benim eşim hatalı olsa bile asla gelip özür dilemez.öle huyları yok.canımı sıkan ailemin yanında bana kötü daavranmasıydı.ailem bana kalmaya geldi...şuan annemde çok üzüldü...sebep de o kadar basit ki..neyse artık...iyi geceler sonnurcum saolun kızlar destek olduğunuz için
iyi bari.çok sevindim...bende ne var ne yok aqcaba?doktora da gitmedim bi dahaaa...
haziranda şehir dışına iş için çıkıcam.1 ay yokum.temmuza allah kerim...
erkek milleti işte cnm oda içten içe hatasını biliyordur ama gururundan bişey demiyordur boşver uzatma bence annende üzlür seni öyle gördükçe anlamaya çalışıyorum seni üzülmeni istemem
evet canım doktor bu ay hiçbirşey veremem dedi
kistin tamamen giderse diğer ay aşılama yaparız dedi.
ama ben naptım biliomusun dün.gittim eczaneden klomen aldım 2 tanesinide yuttum
nasılolsa doktor verecek bana yarın dedim.çünkü benim dün 5.günümdü dün başlamasam başlayamazdım.
ama bugün doktor kist deyince almadım başka sadece 2 tane yuttum
nazzcım sen aslında çok şanslısın bak 1 ay eşin özleyecek seniii.hemde kafan dağılacak.
boşverrrr arada uzaklaşmak güzeldirrrrrrrrr
nili nasılsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?