Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

valla kızlar kafam çok bozuk.bildiginiz gibi degil.ağlamamak için zor tutuyorum kendimi..eşim çok kaba!hiç nezaket yok.valaa şuan bi mahkeme kurulsa boşayacam bunu

sakin ol tatlım şuan yanına gitme bi bekle bakalım eğer o hatalıysa yanına gelmesini bekle bakalım gelmezsede sen tavrını koyunca illaki pişman olacaktır oda.

kızlar ben yatıyorum fena uyku bastırdı
eeh malum bugün ağır işler yaptım topicteki pislikleri üzerimden attım yoruldum
hepinize allah rahatlık versin
Nazcım huzurla kal sakin ol geçecek inş güzel düşünmeye çalış

benim eşim hatalı olsa bile asla gelip özür dilemez.öle huyları yok.canımı sıkan ailemin yanında bana kötü daavranmasıydı.ailem bana kalmaya geldi...şuan annemde çok üzüldü...sebep de o kadar basit ki..neyse artık...iyi geceler sonnurcum saolun kızlar destek olduğunuz için

merak etme canım erkekler genelde böyle yapıları gereği
ama bazılarımız sakinlikle bazılarımız tahammülsüzlükle karşılıyoruz.
sen yinede sakin ol elbet geçip gidecek.bebek mevzusuna gelince sakın öyle düşünme

kim sildi yaaa zaten sinirlerim hormonlardan tavan yapmışşş

bebeğim sen sinirlenme yaaa bak doğumada az kalmışş sakin ol rahat ol lütfen

oliiiiiiiiiiiiii ve diğer kızlarrrrrr arada kaynadııı ben bugün doktora gittimmm ve benim kist gitmemişş sadece küçülmüşşş
9mm kalmış oda gider yakında dedi.bende eve gelince hemen soğana başladımmm.

iyi yapmışsın soğana başlamakla allahın izniyle gider adetinle düzenli yaparsan..aşılamayı erteledimi doktor yoksa kistten sebep?

iyi bari.çok sevindim...bende ne var ne yok aqcaba?doktora da gitmedim bi dahaaa...
haziranda şehir dışına iş için çıkıcam.1 ay yokum.temmuza allah kerim...

iyi yapmışsın soğana başlamakla allahın izniyle gider adetinle düzenli yaparsan..aşılamayı erteledimi doktor yoksa kistten sebep?

evet canım doktor bu ay hiçbirşey veremem dedi
kistin tamamen giderse diğer ay aşılama yaparız dedi.
ama ben naptım biliomusun dün.gittim eczaneden klomen aldım 2 tanesinide yuttum
nasılolsa doktor verecek bana yarın dedim.çünkü benim dün 5.günümdü dün başlamasam başlayamazdım.
ama bugün doktor kist deyince almadım başka sadece 2 tane yuttum

erkek milleti işte cnm oda içten içe hatasını biliyordur ama gururundan bişey demiyordur boşver uzatma bence annende üzlür seni öyle gördükçe anlamaya çalışıyorum seni üzülmeni istemem

iyi bari.çok sevindim...bende ne var ne yok aqcaba?doktora da gitmedim bi dahaaa...
haziranda şehir dışına iş için çıkıcam.1 ay yokum.temmuza allah kerim...

nazzcım sen aslında çok şanslısın bak 1 ay eşin özleyecek seniii.hemde kafan dağılacak.
boşverrrr arada uzaklaşmak güzeldirrrrrrrrr

erkek milleti işte cnm oda içten içe hatasını biliyordur ama gururundan bişey demiyordur boşver uzatma bence annende üzlür seni öyle gördükçe anlamaya çalışıyorum seni üzülmeni istemem

kızlar ben kaçıyorum.sağolun desteginiz için.çok büyük bi sabır göstermem gerekio galiba.annemle ilgileneyim biraz.kadıncagız çok üzüldü....

ayyy bahar bak işte doktora gitmeden kullanmamak lazım bende bazen başlıyorum gitmeden bi daha yapmıcam kesinlikle
olsun gelecek ay başlarsın aşılama işlerinede cnm biz sabırla duayla beklemesini bilenlerdeniz nasılsa

kızlar iyi geceler sonnur sen bana msj yazdın sanırım ama ben cvp veremedim msjı bulupta kuzumm yaaa sen naparsın ne edersin bakemm ...

bugün güzel bi gün enerjisi bol sankı
ya enerjı deyınce bu pozitif düşünce quantum falan gebeşliğe yardım edermıkı ???
nabıyonuss??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…