Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

nili nerde diye meraktan bakıp geldim bu orlic tutunamayanlardaki orlic mi diye merak ettim.:)))

sabah girdiğimde forum takipten bakarken çok agır konusmus bi arkadasa denk geldim baktım silinmiş sanırım arkadaşta silinmiştir... çok kötü hissettirdi yazdıkları bu nedenle yazmak istedimmm..

arkadaşlarım Allah hepinize hayrlı güzel bebekler nasip etsin inşallah hep mutlu olun amin:)

amın teşekkürler desteğin için :)

oyle seyler yazarsa boyle banlanıp gıder ...

tesekkur ederız canım...

sağol arkadaşımm inşallah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin.

sağol arkadaşımm inşallah isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin.

amin. inşallah. şuan benim 6 aylık bir oğlum var ilk hamile kaldığımda (kazayla evlilikimin 5. ayında) ve zaman zaman ben niye biraz daha beklemedim diyorum ama suan olmasa napardımda diyorum.. olmasıda bi bakıma zor olmamasıda zor. Allahım isteyenleri mahrum bırakmasın. amin.

SELAMMLARR
oooo bahar hanım siz yeni uyanmışsınız bzde günü yarıladık diye seviniyoruz :)) mesai bitişine az kalıyor diye :)
Ben bi ööle bakmaya geldim kaçıyorum hemen bu arada o doktora sordum durumumu demiş ki her zamanki gibi mi oldun evet her zamanki gibi dedim.. yumurta oluşmama ihtimalinede belki erken yumurta oluştu demiş :) neyse hazirana döndüm yüzümü.. Allah Sevindirsin inşAllah hepimizi

canım bence en iyisi olmuş kazayla kalman çünkü beklemek daha yıpratıcı bende ilk sene olacak diye çok korktum oldu diye ağladım adetim geçince ama sonrada 1,5seneden fazladır uğraşıyorum olsun diye inan olması olmamasından daha güzel.

canım keşke bende çalışsamda uyuşuk uyuşuk olmasam
boşver sen bu ay geçti önümüze bakalım hem ben erken adet olunca daha çok seviniyorum gecikmesinden iyidir.
bende dün soğana başladım ama dün 1 bardak içtim sabah etkisini göstermeye başlamış.artık en az 10gün devammmmm

canım bence en iyisi olmuş kazayla kalman çünkü beklemek daha yıpratıcı bende ilk sene olacak diye çok korktum oldu diye ağladım adetim geçince ama sonrada 1,5seneden fazladır uğraşıyorum olsun diye inan olması olmamasından daha güzel.

boşver sen bu ay geçti önümüze bakalım hem ben erken adet olunca daha çok seviniyorum gecikmesinden iyidir.
bende dün soğana başladım ama dün 1 bardak içtim sabah etkisini göstermeye başlamış.artık en az 10gün devammmmm

bende dün soğana başladım ama dün 1 bardak içtim sabah etkisini göstermeye başlamış.artık en az 10gün devammmmm[/B][/QUOTE]

hadi inşAllah şifasını gör.. Ben sürekli düşünüyorum.. Sizin çıkıyor mu aklınızdan aralarda.. ben sürekli herşeyi ama herşeyi bebeğe yoruyorum.. Ve Allah ın gücüne gitmesin ama çok mutsuzum, diyorum mutlaka bir hayır vardır.. Bak hastalık falan geçti başımdn Allah beterinden korusun inşAllah çok korkuyorum herşeyden kötü birşey olmasından ama olmamasından da korkuyorum.. Aşılama düşünüyorum bugünde.. Bir daha ki aya adetim hafta sonuna gelirse bi doktor belirleyip gidip görüşüp aşılama yaptırayım bari diyorum.. Ya ne diicem aşılamada peki uyutuyorlar mı? Canımız yanıyor mu yani? Allah bilirde ben bişeyler yapmak istiyorum belki kafam boşalır biraz.. bekle diyor doktorum normalde gerek yok bu kadar yıpratmaya diyor ama içim durmuyor.. çok doldum..

hadi inşAllah şifasını gör.. Ben sürekli düşünüyorum.. Sizin çıkıyor mu aklınızdan aralarda.. ben sürekli herşeyi ama herşeyi bebeğe yoruyorum.. Ve Allah ın gücüne gitmesin ama çok mutsuzum, diyorum mutlaka bir hayır vardır.. Bak hastalık falan geçti başımdn Allah beterinden korusun inşAllah çok korkuyorum herşeyden kötü birşey olmasından ama olmamasından da korkuyorum.. Aşılama düşünüyorum bugünde.. Bir daha ki aya adetim hafta sonuna gelirse bi doktor belirleyip gidip görüşüp aşılama yaptırayım bari diyorum.. Ya ne diicem aşılamada peki uyutuyorlar mı? Canımız yanıyor mu yani? Allah bilirde ben bişeyler yapmak istiyorum belki kafam boşalır biraz.. bekle diyor doktorum normalde gerek yok bu kadar yıpratmaya diyor ama içim durmuyor.. çok doldum..[/QUOTE]
tatlım siz ne kadarlık evlisiniz?
VE ne kadardır bebek istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…