Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hayaaallll beğenmekle olmaz yorum yaz yavrumm

ne diyim tatlım Allah bildiği gibi yapsın..terbiyesiz densiz bir kadın burda herkes baharı tanıyor diger topıgı dagıttıgı yetmıyor burayıda karıstırmaya calısıyor.durduk yere ıftıra atıyor.ne densiz oldugu ettıgı bedduadan belli..

aman boşvreın herkes herkesi az cok tanıdı yuvarladık onu dereden aşşşa hayalcım

Son düzenleme:
başka bi nıck lede girdide banladılar
yoktur ondan başka sanmam

sen nasılsın hayal gelmıyorsun epeydır yada karsılasmıyoruz?

gelmıyorum canım bayadır.gelıyorum okuyorum gıdıyorum ıyı bır okuyucu oldum he:))gelınce kımse olmuyor o zmanda yazmıyorum.ben ıyıyım sen sen nasılsın senın nasıl gıdıyor.

canım bu ay böyle geçsin diğer adetinde başlarsın tedaviye yani aşılamaya.
bende diğer adetimde aşılama düşünüyorum
aşılamada uyutmuyorlar ama zaten 1 dklık bi işlemmiş öyle aman aman can yakmıyormuş.
ben baya araştırdım diğer aya inşallah birlikteyiz.

maşallah kızıma yeni kalkmış
çok mu geç yattın

aayyy akşama ne yapacağım yaaa
buldum semiz otu
geç yattım bebeğim yaa aama sabah kalkması işkence.
hımmm semiz otu sağlıklı besleniyoruzzz

boşverin kızlar yaaa bizim tadımızı kimseler bozamaz
aman boşvreın herkes herkesi az cok tanıdı yuvarladık onu dereden aşşşa hayalcım

semiz otuna bayılırım canım
bu arada glukofen beni de zayıflattı
2 kilo verdim şimdiden

2 kilo verdim şimdiden

bende severim otlarııı bir otobur olarak.
ay ben alsam glukofen demekki yok olurum.bende soğan yaptım dün akşam ve sabah
acaip akıntım var.demekki temizleniyor.
ama bi taraftanda korkuyorum ya geçenki gibi iki kez adet olursam diye

ben de zayıfım kız 51.5 e düştüm
neyse valla soğan suyuna sırf ben de o korkudan yanaşamıyorum yoksa ben de yapaccağım da
olmazsın inşallah

ben de zayıfım kız 51.5 e düştüm
neyse valla soğan suyuna sırf ben de o korkudan yanaşamıyorum yoksa ben de yapaccağım da
olmazsın inşallah

ama benim kistim gitmemiş deryoşum o yüzden yapmak zorunda hissettim kendimi
ve 21.gün gidip progesteron testi yaptırcam kendi kendime doktor istemeden bakalım yumurtlama nasıl
zaten diğer ay direkt aşılama
oda tutmazsa eylüle kadar bişey yapmam

Allahım artık bekletmesin bizleri
bebeklerimize kavuşalım

kızlar iyi geceler sonnur sen bana msj yazdın sanırım ama ben cvp veremedim msjı bulupta kuzumm yaaa sen naparsın ne edersin bakemm ...

ne yazmıştım acaba kızz ben sizle konuşurken uyuyordum aslında

2 kilo verdim şimdiden

hemennn gidip alım o ilaçtan öyleyse

sonnurrrrrr gel yamacımaaa

geldimm kuşuummm

selam canım
biz eşimle 4 yıldır evliyiz. son 1 yıldır diyebilirim çocuk istemeye başladık. aralıkta dış gebeliğim var, mart da düşük yaptım.. şimdi de doktor şu anlık müdahaleye gerek yok, biraz daha dene bakalım diyor ama yaşım 30 ben huzursuzum..

tatlım siz ne kadarlık evlisiniz?
VE ne kadardır bebek istiyorsunuz?
[/QUOTE]

geçen sene nisan ayında neşeyle başladığım topiği karıştırıyordum. nostalji olsun diye belki.. orda arkadaşlar ne yaptı derken derken en son cardelensin yazdıklarını okuyup buraya sürükledi yazılar beni..
ben de yaw ın gelen kişilere aşırı küfürlü konuşmalarından dolayı bırakmıştım bu topiği.. yani en başından anlamıştım burda öyle konuşmalarla daha fazla ilerlenemeyeceğini..nitekim arkadan da bu olaylar olmuşş acaba diyordum ben mi abartıyorum.. ama yazdığım bir "lütfen küfürlü konuşmayalım" itirazına karşılık olarak yaw ın verdiği cevabı bi kaç arkadaşın da beğendiğini görünce bana gitmek düşer demiştim..
yawın 1 küsür yıldır hamile kalamıyorum diye bir yazısını ben de görmüş ve de şaşırmıştım. oysa ben hamile zannediyordum.
neyse her yerde olduğu gibi herşey nette de anlaşılabiliyor çıkıyor ortaya...
işin garibi hiç birimiz birbirimizi unutmamışız ya ben de ona şaştım kaldım varya

aslında yaw sürekli ceza yiyen, insanları küçümseyen ve küfürlü konuşan birisi. yönetimin geçici süreli engelleme yerine kullanıcıyı silmesi daha doğru olur. burada kendisi de görüyordur, gerçekten öylesin kendine çeki düzen vermelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…