- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.221
hayaaallll beğenmekle olmaz yorum yaz yavrumm
aman boşvreın herkes herkesi az cok tanıdı yuvarladık onu dereden aşşşa hayalcım
Aynen öyle olmuş zaten engellenmış yine acaba tülaydan cok ceza alan varmıdır:)))
başka bi nıck lede girdide banladılar
yoktur ondan başka sanmam
sen nasılsın hayal gelmıyorsun epeydır yada karsılasmıyoruz?
canım bu ay böyle geçsin diğer adetinde başlarsın tedaviye yani aşılamaya.hadi inşAllah şifasını gör.. Ben sürekli düşünüyorum.. Sizin çıkıyor mu aklınızdan aralarda.. ben sürekli herşeyi ama herşeyi bebeğe yoruyorum.. Ve Allah ın gücüne gitmesin ama çok mutsuzum, diyorum mutlaka bir hayır vardır.. Bak hastalık falan geçti başımdn Allah beterinden korusun inşAllah çok korkuyorum herşeyden kötü birşey olmasından ama olmamasından da korkuyorum.. Aşılama düşünüyorum bugünde.. Bir daha ki aya adetim hafta sonuna gelirse bi doktor belirleyip gidip görüşüp aşılama yaptırayım bari diyorum.. Ya ne diicem aşılamada peki uyutuyorlar mı? Canımız yanıyor mu yani? Allah bilirde ben bişeyler yapmak istiyorum belki kafam boşalır biraz.. bekle diyor doktorum normalde gerek yok bu kadar yıpratmaya diyor ama içim durmuyor.. çok doldum..
geç yattım bebeğim yaa aama sabah kalkması işkence.maşallah kızıma yeni kalkmış
çok mu geç yattın
aayyy akşama ne yapacağım yaaa
buldum semiz otu
boşverin kızlar yaaa bizim tadımızı kimseler bozamazne diyim tatlım Allah bildiği gibi yapsın..terbiyesiz densiz bir kadın burda herkes baharı tanıyor diger topıgı dagıttıgı yetmıyor burayıda karıstırmaya calısıyor.durduk yere ıftıra atıyor.ne densiz oldugu ettıgı bedduadan belli..
aman boşvreın herkes herkesi az cok tanıdı yuvarladık onu dereden aşşşa hayalcım
canım bu ay böyle geçsin diğer adetinde başlarsın tedaviye yani aşılamaya.
bende diğer adetimde aşılama düşünüyorum
aşılamada uyutmuyorlar ama zaten 1 dklık bi işlemmiş öyle aman aman can yakmıyormuş.
ben baya araştırdım diğer aya inşallah birlikteyiz.
geç yattım bebeğim yaa aama sabah kalkması işkence.
hımmm semiz otu sağlıklı besleniyoruzzz
boşverin kızlar yaaa bizim tadımızı kimseler bozamaz
semiz otuna bayılırım canım
bu arada glukofen beni de zayıflattı
2 kilo verdim şimdiden
bende severim otlarııı bir otobur olarak.
ay ben alsam glukofen demekki yok olurum.bende soğan yaptım dün akşam ve sabah
acaip akıntım var.demekki temizleniyor.
ama bi taraftanda korkuyorum ya geçenki gibi iki kez adet olursam diye
ben de zayıfım kız51.5 e düştüm
neyse valla soğan suyuna sırf ben de o korkudan yanaşamıyorum yoksa ben de yapaccağım da
olmazsın inşallah
ama benim kistim gitmemiş deryoşum o yüzden yapmak zorunda hissettim kendimi
ve 21.gün gidip progesteron testi yaptırcam kendi kendime doktor istemeden bakalım yumurtlama nasıl
zaten diğer ay direkt aşılama
oda tutmazsa eylüle kadar bişey yapmam
kızlar iyi geceler sonnur sen bana msj yazdın sanırım ama ben cvp veremedim msjı buluptakuzumm yaaa sen naparsın ne edersin bakemm ...
semiz otuna bayılırım canım
bu arada glukofen beni de zayıflattı
2 kilo verdim şimdiden
sonnurrrrrr gel yamacımaaa
tatlım siz ne kadarlık evlisiniz?hadi inşAllah şifasını gör.. Ben sürekli düşünüyorum.. Sizin çıkıyor mu aklınızdan aralarda.. ben sürekli herşeyi ama herşeyi bebeğe yoruyorum.. Ve Allah ın gücüne gitmesin ama çok mutsuzum, diyorum mutlaka bir hayır vardır.. Bak hastalık falan geçti başımdn Allah beterinden korusun inşAllah çok korkuyorum herşeyden kötü birşey olmasından ama olmamasından da korkuyorum.. Aşılama düşünüyorum bugünde.. Bir daha ki aya adetim hafta sonuna gelirse bi doktor belirleyip gidip görüşüp aşılama yaptırayım bari diyorum.. Ya ne diicem aşılamada peki uyutuyorlar mı? Canımız yanıyor mu yani? Allah bilirde ben bişeyler yapmak istiyorum belki kafam boşalır biraz.. bekle diyor doktorum normalde gerek yok bu kadar yıpratmaya diyor ama içim durmuyor.. çok doldum..
Konuyu ben açtım ben kapatmak istiyorum
TÜlay sen kendinle o kadar çok çeliştin ki
Geldin oğlum oluyor dedin
Cinsiyeti belli olan bebek düşmez
Ölü doğum olur erken o ayrı ama düşmez
neyse oldu bunlar sorun değil
Evet biz senin hemile olduğuna inanmadık sonraları
ama sen insanalr sana inanmadılar diye nasıl beddua adersin
İnsanalr yeri gelir yaşadğı acının büyüklüğünü dile getirmek için 'Allah düşmanıma bile vermesin der'
Ama sen insanların bu sorunları ile sevinebiliyorsun üzgünüm
Ayıca bahar konusunda kimse sana burada inanmaz
Karalamaya çalışma
Bahar diğer topikte sana bana Ezgiye Pasiye canana vs en çok destek olanlardan
Yani yenlış yöntem buldun kendine tutumaz bu!
bahara seviyeden falan bahsetmişsin ama mevzuyu çirkinleşitren sensin
yani seninle inan tartışılmıdyor da
Allah tez zamanda sana hayırlı bir evlat versin
Ama sanalda da olsa böyle durumlara gerek yok
Allah yardımcın olsun
geçen sene nisan ayında neşeyle başladığım topiği karıştırıyordum. nostalji olsun diye belki.. orda arkadaşlar ne yaptı derken derken en son cardelensin yazdıklarını okuyup buraya sürükledi yazılar beni..Gerçekten pes. Yukarıdaki cümleleri yazabildiğinize gerçekten inanmıyorum.. Nasıl sözler bunlar böyle.. Allah kime ne ceza verip vermediğini kimse bilemez. Her şer'de bir hayır, her hayır da bir şer aranır. Allah ne verirse hayırlısını versin.. Koskoca inançlı biri insan nasıl bana ceza vermedi ona şuna verdi der ki.. Kaldı ki Allah'tan dilediğiniz birşey var.. Bence boyumuzdan büyük sözler sarfetmemeliyiz. Gün doğmadan neler doğar.. Allah herşeyin hayırlısını kısmet etsin.. "Zeka"nın da..
aslında yaw sürekli ceza yiyen, insanları küçümseyen ve küfürlü konuşan birisi. yönetimin geçici süreli engelleme yerine kullanıcıyı silmesi daha doğru olur. burada kendisi de görüyordur, gerçekten öylesinYaw .!.:son bi kez daha cevap vereyim ve seviyene düseyim barii......evett ALLAHH EN İYİSnii bilirr..o annelik yüce duygusunu yaşattı enazından banaa.....kan ignelereimii vurulunca bebegimi kucagima alacagim inşşalhh.....hastalıgım dolasıylaa hepp kaybediyorum evlatlarımı ama en azından rabbimm hamile kalmama gibi bir ceza vermemişş....hadii baharcim gerçek çok işim varr....başka kişiklerle dalaşş......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?