Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

evet karanfilcim bazen bi anlık bir gaflete kapılıp kimi neyi desteklediğimizi bilemiyoruz.
ama zaman herkese herşeyi öğretiyor.kaldı ki biz bu kişinin en başından beri bize yalan söylediğinin farkındaydık fakat asla yüzüne vurmak istemedik.
belki psikolojisi bozuktur belki böyle mutlu olur dedik ve onu kendisiyle başbaşa bıraktık.onun bize yaptığına karşılık acısına ortak olduk onunla birlikte üzüldük.
deryanın dayanamayıp yazmasıyla bizde çekiimser kalamadık ama o bize yine kendi tarzıyla yaklaştı olmadık küfürler etti buradaki herkese kısır dedi.
biz gebe kalamıyorsak allah vermediği için kalamıyoruz kaldı ki kısır olsak bile bunuda allah yazıyor alnımıza.bir kulun başka bir kula ettiği ne kadar ağrı bir itham.
ve bizi en çok üzen de aynı şeyleri hepimizin yaşaması ve bizimle birlikte yaşayan birinin bunu yapması.1senedir aynı derde ortak olduk birbirimizi destekledip sevindik üzüldük.
ama sanaldada olsa kimseye fazla iyi olmayacakmışsın bunu öğrendim ben.bu sözleri ne arkadaşlarım nede ben haketmedik.ve üstüne bir iftirada attı gitti.
sevgili pembiq eğer bu yazıyı okuyorsan ki okuduğunu düşünüyorum.gel ve iki çift laf edip açıklık getir konuya.hadi bana kızıp gittn diyelim ama diğerlerininde bunu bilmeye hakkı var.ben kendimi biliyorum ne dediğimi ne demediğimi de
ama ne dediğini bilmeyen bi insanın lafına inanıp gittiysen ve beni burada zan altında bırakıyorsan ve sana iki çift laf için bile hakkım varsa helal etmiyorum.açıklık getirmediğin sürece.

seni burada gördüğüme çok sevindim biliyor musun?
Cardelenes in yazdıkalrını okuyamadım ben silinmiş galiba ama merak ettim

ayırca senin topikten neden gittiğini biliyordum ama doğrudan sana edilen bir küfür olduğunu bilmiyordum açık söyleyeyim
Herkesin ne olduğu öyle ya da böyle ortaya çıkar zaten değil mi?
Öyle de oldu

Bence de YAW ın üyeliğinin tamemen iptal edilmesi lazım
haa o yine başka isimle girer ama editörler duysun bunu ve iptal etsinler

Tatlım sen zan altında falan kalmıyorsun
Allah aşkına hangimiz inandık ki onun dediğine Ezginin gidişi zaten onunla alakalı
hala kalmış Canım Ezgim diyor
sen içini ferah tut

olsun deryoşum en azından kendisi de bilsin.benim içim okadar rahat ki kimseye karşı bir ezikliğim yok çünkü allah biliyor görüyor kimin ne dediğini ne demediğini.
onun amacı ortaya bi bomba atmaktı.ama kimse inanmadığı için amacına ulaşamadı.haa pembiq gitmiş ayşe gitmiş fatma gitmiş beni ilgilendirmez çünkü herkes özgür isteyen istediği zaman gider.sadece öyle sır gibi konuştu gitti herkesi zan altında bıraktı boşu boşuna herkes birbirinin günahını aldı.bende nedeninin yaw olduğuna eminim zaten.

nedense ben de eminim
zaten ben o ilk yazdığımda diğer topiğe ne amaçla yazdığımı anlayamamış ve düzgün bir cevap yazmış
sonra burayı okuduktan sonra anladı ki herkes yalanını biliyor bu nedenle bu kadar çirkinleşti

hadi bize kızdı yalanını ortaya çıkardık diye
ama diğer kızların o lafları duymaya hiç hakkı yoktu özellikle orlic ve bdronerin

yok canım Yaw bana karşı bir kere bile küfürlü konuşmadı. ama ben çok rahatsız oluyor forumu sukunete davet ediyordum. kim birisi vardı ya kız ikinci çocuğa hamile kalmak için uğraşıyordu. ebru muydu acaba unuttum:44:evet yaptıkları kötüydü ama sonucun küfre gitmesi kötü bişey sonuçta. onun olayından sonra soğumuştum. ama yine devam ediyordum. sonra bu topiğe geçildi. burda bi üye gelip yazık hamile kalamıyor musunuz mu demişti. Yaw da küfretti, postaladı kendi tabiriyle. ben de uyardım ve bu tarz konuşmanın kötü olduğunu söylemek istedim. ama bana destek kimse olmadı pembiq de bişey demedi. çektim gittim.
tek kötü yanı passiflora, hiranur, siz gibi sevdiğim arkadaşlarımdan uzak kalmış oldum.
canım benim arkadaşım forum yöneticiliği yapıyordu az çok biliyorum. forum yöneticisi istese açtığı tüm ikinci üyelikleri tespit eder. ama tabi sürekli ip takibi filan yapmak zorunda.

aslında uzak kalmak gerekiyor bazı kişilerden aynen dediğin gibi. buraya bu konu hakkında yazmakla bi nevi uzak tutmayı başaramamış oldum ben de.. ama görünen bi durum vardı ve gerçekleri ben de söylemek istedim..

ama diğer kızların o lafları duymaya hiç hakkı yoktu özellikle orlic ve bdronerin
haketmediler tabi kıyamam bi de Orlic kucaklaşalım falan filan demişti yavrum ne bilsin nasıl biri olduğunu

valla canım işte biz de dayanamayıp patladık

orlic kim kızlar bu arada??
benden sonra neler oldu hiç bilmiyorum demek pembik yawın yüzünden mi gitti?

hepberaber, ayrıca kardelensin yazdıklarını ben de göremedim de. Tülaya yazdıklarım silinmiş diye bişey yazmış ordan anladım.
ama yazıların nereye gidebileceğini bizzat gördüm ebru olayında(ebru muydu tam hatırlamıyorum yeniden belirtiyim)

aman yaa boşverelimmm kızlar.konuşacak bişey kalmadı zaten
deryoş soğan acaip fayda etti bana ama midemi bulandırıyor.10günden fazla yapamıycam bugün 2.günüm yada 3 sayılır ilk gün 1 bardak içtim sadece
ateşede başlıycam ama sabah bi türlü uyanamıyorum alarma rağmen.sen ne durumdasın.

rüzgar da içti midesi bulana bulana sonra hamiş çıkmıştı

evet ebru canım boşver bahar haklı başka şeyler konuşalım
sen de artık gel buraya oldu mu?
Orlic te buraya gelen bir arkadaş biz eskilerden değil yani

iç kuzum iç şifa olsun tadı beter ama
valla ben 19.günümdeyim ateşim iyice düştü ama daha çatlamadım
belki bu ay olmaz yumurta bakalım bekliyorum

canım orlic te bizim eski kızlardan hatırlarsın belki diğer nicki birse idi
pembiq benim yüzümden gitmiş yaw öyle diyor
zaten o olaylarda o kişilerde herşeyi biz o topiğe gömdük ve yeni bir sayfa açıp buraya geldik canım
ordan 3 5 arkadaşız işte gayet seviyeli güzel bir topiğimiz var az ilerlesekte amacımızdan şaşmadan güzel sohbetlerimiz var yalansız dolansız.

Orlic Birse mii

rüzgar da içti midesi bulana bulana sonra hamiş çıkmıştı
yok ben ona da gebe değil demişim rüzgarda benim için gitmiş.ben bukadar lafı nerde söyledim bu kıza bilmiyorum.
meğer neler biriktirmiş geleceğe dair kullanmak için.

içicem kuzucum şu kistim bi gitsinnn

bir de bilmiş bilmiş bana açıklama yapıyo.. çok tatlısın canım yaa
ben de içtim ama bebek değil erken gelen bir adet oldu
evet hatırlıyorum. ara kanama gibi bişey yapmıştı sende.

evet sanki birse yi görmüş gibiyim ama yine benden sonraydı galiba:44:

günaydın bebeğimmmmm kız kaç kere söledi ben birseyim diyeeee

:44::44:unutmuş olamaz mıyım yaa Allah Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…