- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.261
:44::44:unutmuş olamaz mıyım yaa Allah Allah
kızlar ben arada patatesleri işlemden geçiriyorum siz takılın
ohohoo ben kaşla göz arasında köfteleri fıırna veridm bile
ohooo senle ben birmiyim ayol...
sen becerikli hatunsun
canım sen bana hep böyle diyon ama benı öyle becerikli falan değilim
kendimize yetecek kadar şükür işte
kızlar canan ne yaptı hiç haberiniz var mı, hemşom arada profiline bakyodum ne yapıyo diye son zamanlarda hiç bakmadım
ben bilmesem öyle demem.. senin becerikli, düzenli işini zamanında yapan biri olduğunu yazılıları filan erkenden okuyup kenara koymandan anlıyorum... ben 3 hafta sonra okuyorum bi yazılıyı düşünve öğrencilerime acı..
ballı sütümü içiyorum ve yatıyorum kızçeler
bu arada yarından itibaren Türk bayraklarımızı asmayı unutmayalım
hadi bize kızdı yalanını ortaya çıkardık diye
ama diğer kızların o lafları duymaya hiç hakkı yoktu özellikle orlic ve bdronerin
haketmediler tabi kıyamam bi de Orlic kucaklaşalım falan filan demişti yavrum ne bilsin nasıl biri olduğunu
valla canım işte biz de dayanamayıp patladık
hiç problem değil kızlar istdiğini söylesin kötü söz sahibinindir... ben görvimi yaptım ben tülayı eski topicten tanıyorum zaten ama adım attım genede çirkinleşen o oldu noldu sanki hepimizin güünahını aldı bi dolu beddua etti gitti sanki burası sanal diye hesabı yyokmu yazılan kötü sözlerinay evet yaaa orlic canımbenim yaaa ne kadar iyi niyetli yazdı kız ama dediğin gibi nerden bilsinnn
orlic kim kızlar bu arada??
benden sonra neler oldu hiç bilmiyorum demek pembik yawın yüzünden mi gitti?
hepberaber, ayrıca kardelensin yazdıklarını ben de göremedim de. Tülaya yazdıklarım silinmiş diye bişey yazmış ordan anladım.
ama yazıların nereye gidebileceğini bizzat gördüm ebru olayında(ebru muydu tam hatırlamıyorum yeniden belirtiyim)
Orlic Birse mii
canım orlic te bizim eski kızlardan hatırlarsın belki diğer nicki birse idi
pembiq benim yüzümden gitmiş yaw öyle diyor
zaten o olaylarda o kişilerde herşeyi biz o topiğe gömdük ve yeni bir sayfa açıp buraya geldik canım
ordan 3 5 arkadaşız işte gayet seviyeli güzel bir topiğimiz var az ilerlesekte amacımızdan şaşmadan güzel sohbetlerimiz var yalansız dolansız.
günaydın kızlarrrrrrrr
ya sonnur banlanmış ama nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın kızlarrrrrrrr
hem de ne coşkuylasobe sobeeeeeeeeeee
ballı sütün şifa olsun bebeğimmmm
evet iyi hatırlattın bayrakları asalım hemde herzamankinden coşkuluuu
canım kusura bakma ben kaçırmışım birse olduğunuhiç problem değil kızlar istdiğini söylesin kötü söz sahibinindir... ben görvimi yaptım ben tülayı eski topicten tanıyorum zaten ama adım attım genede çirkinleşen o oldu noldu sanki hepimizin güünahını aldı bi dolu beddua etti gitti sanki burası sanal diye hesabı yyokmu yazılan kötü sözlerin
kızlar ben "birse" im eski topikten bahar haklı çok söyledim bi çoklarına özelden mesaj attım ben birse im diye nickim ismime çok yakın diye değiştirmiştim forum arama motorlarına cok acıktı bu yüzden deşifre olmak istemedim
gerçek ismim "birsel"
hiç üzülmeyin boşverın her koyun kendi bacagından asılır .... kim ne dedıyse demiş desin bizim moralımızı bozmamamız lazım bizler gelecegin inş. anneleriyız bu günlerde geçecek eminim kaç kişi gebe kaldı gecmıste inşallah herkes kalır isteyen.
gidenede güle güle herkes tanıyo birbirini bak bilmeyene bıle orlic aslında birse dediginde birşeyler uyanıyor hafızasında bu yüzden hepimiz birer yetiişkiniz okuyoruz ve görüyoruz boşuuna üzülmeyın :))
günaydın kızlarrrrrrrr
niye kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk yaaaaaa valla çok sıkıldım karanfilce gelmiş sevndmm..tülayın kokusunu alan gelmiş..zaten kabak tadı verdi kız yaa..o ezgi ben hamileyim deyince peşine hemen psikolojik olarak o da hamile kaldı sanırım hemen kendine ticker falan yaptı vs.herkesin hamile kalmak için rabbimin tasarladığı bir bekleme süreci var hayırlı zaman dediğimiz bende çok bekledim siz en yakın şahitsiniz ilk kimyasal oldu 2.si 9 haftada kalbi durdu 4 ay sonra çok şükür bebeğim benimle oldu şuanda da herşey yolunda dinamik bir hamileyim...9 ayıma bile girdim sizde sırayla bu dönemlere geleceksiniz buna inanın ben inanıyorum..tülay a gelince sadece kompleksli..kendini böle rahatlatıyor sanırım.ezgi önceden msne falan gelirdi şimdi buraya ölesine bile girmiyoo diyelim ki bahardan dolayı ayrıldı topikten ki kimse burda akraba değil yüzyüzede gelmiyor milyonlarca topik var kendi doğum yapacağı ayın topiğine gitseydi baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr söyle ne yaptın ezgiye kızzzz terketti tamamen sanal alemi????kiii ne yapmış ne söylemiş olabilir..tülayda yememiş içmemiş yine laf söylemeye gelmiş...................................................................aammannnnnnnnnnnnnnn
çok ta tınn yaa..benim doguma gelin yaaa yanlız bırakmayın yapın bana bir iyilik şaşırtın beni..kızımı kucağınıza alınnn size uğur getirsin
AAAAAAAA neden?
hem de ne coşkuyla
canım kusura bakma ben kaçırmışım birse olduğunu
o zaman senin beni hatılaman lazım diğer topikten
neyse boşverelim çok güzel yazmışsın hepimiz bir gün anne olacağız ,inanalım
kız sonnur ne yazdın annem de banlandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?