Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canım sen bana hep böyle diyon ama benı öyle becerikli falan değilim
kendimize yetecek kadar şükür işte

ben bilmesem öyle demem.. senin becerikli, düzenli işini zamanında yapan biri olduğunu yazılıları filan erkenden okuyup kenara koymandan anlıyorum... ben 3 hafta sonra okuyorum bi yazılıyı düşün ve öğrencilerime acı..

kızlar canan ne yaptı hiç haberiniz var mı, hemşom arada profiline bakyodum ne yapıyo diye son zamanlarda hiç bakmadım

ballı sütümü içiyorum ve yatıyorum kızçeler
bu arada yarından itibaren Türk bayraklarımızı asmayı unutmayalım

hadi bize kızdı yalanını ortaya çıkardık diye
ama diğer kızların o lafları duymaya hiç hakkı yoktu özellikle orlic ve bdronerin

haketmediler tabi kıyamam bi de Orlic kucaklaşalım falan filan demişti yavrum ne bilsin nasıl biri olduğunu

valla canım işte biz de dayanamayıp patladık

ay evet yaaa orlic canımbenim yaaa ne kadar iyi niyetli yazdı kız ama dediğin gibi nerden bilsinnn
hiç problem değil kızlar istdiğini söylesin kötü söz sahibinindir... ben görvimi yaptım ben tülayı eski topicten tanıyorum zaten ama adım attım genede çirkinleşen o oldu noldu sanki hepimizin güünahını aldı bi dolu beddua etti gitti sanki burası sanal diye hesabı yyokmu yazılan kötü sözlerin

kızlar ben "birse" im eski topikten bahar haklı çok söyledim bi çoklarına özelden mesaj attım ben birse im diye nickim ismime çok yakın diye değiştirmiştim forum arama motorlarına cok acıktı bu yüzden deşifre olmak istemedim
gerçek ismim "birsel"
hiç üzülmeyin boşverın her koyun kendi bacagından asılır .... kim ne dedıyse demiş desin bizim moralımızı bozmamamız lazım bizler gelecegin inş. anneleriyız bu günlerde geçecek eminim kaç kişi gebe kaldı gecmıste inşallah herkes kalır isteyen.
gidenede güle güle herkes tanıyo birbirini bak bilmeyene bıle orlic aslında birse dediginde birşeyler uyanıyor hafızasında bu yüzden hepimiz birer yetiişkiniz okuyoruz ve görüyoruz boşuuna üzülmeyın :))

Son düzenleme:
niye kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk yaaaaaa valla çok sıkıldım karanfilce gelmiş sevndmm..tülayın kokusunu alan gelmiş..zaten kabak tadı verdi kız yaa..o ezgi ben hamileyim deyince peşine hemen psikolojik olarak o da hamile kaldı sanırım hemen kendine ticker falan yaptı vs.herkesin hamile kalmak için rabbimin tasarladığı bir bekleme süreci var hayırlı zaman dediğimiz bende çok bekledim siz en yakın şahitsiniz ilk kimyasal oldu 2.si 9 haftada kalbi durdu 4 ay sonra çok şükür bebeğim benimle oldu şuanda da herşey yolunda dinamik bir hamileyim...9 ayıma bile girdim sizde sırayla bu dönemlere geleceksiniz buna inanın ben inanıyorum..tülay a gelince sadece kompleksli..kendini böle rahatlatıyor sanırım.ezgi önceden msne falan gelirdi şimdi buraya ölesine bile girmiyoo diyelim ki bahardan dolayı ayrıldı topikten ki kimse burda akraba değil yüzyüzede gelmiyor milyonlarca topik var kendi doğum yapacağı ayın topiğine gitseydi baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr söyle ne yaptın ezgiye kızzzz terketti tamamen sanal alemi????kiii ne yapmış ne söylemiş olabilir..tülayda yememiş içmemiş yine laf söylemeye gelmiş...................................................................aammannnnnnnnnnnnnnn

çok ta tınn yaa..benim doguma gelin yaaa yanlız bırakmayın yapın bana bir iyilik şaşırtın beni..kızımı kucağınıza alınnn size uğur getirsin

Son düzenleme:
sobe sobeeeeeeeeeee
ballı sütün şifa olsun bebeğimmmm
evet iyi hatırlattın bayrakları asalım hemde herzamankinden coşkuluuu
hem de ne coşkuyla
canım kusura bakma ben kaçırmışım birse olduğunu
o zaman senin beni hatılaman lazım diğer topikten
neyse boşverelim çok güzel yazmışsın hepimiz bir gün anne olacağız ,inanalım

günaydın kızlarrrrrrrr
ya sonnur banlanmış ama nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kız sonnur ne yazdın annem de banlandın

aynen öyle bebeğim kimse kimseyle akraba değil isteyen istediği yere gitmekte özgür.ama tabi böyle birilerini karalayarak yada arkasında gizemler bırakarak değil.benim biriyle bir derdim varsada gidersem açık açık söylerim şu kişinin yüzünden gittim diye.ki diğerleri zan altında kalmasın yada kimse bundan nemalanmasın.
en önemlisi benim içim rahat.
gebe kalma olayına gelince allah herşeyin en iyisini bilir belki bizimde hemen bebeğimiz olcak fakat bir vatan haini insanların başına bela bir evlat olacak.
biz zaten heemen bebeğimiz olsun demiyoruz allahım bana ve bütün arkadaşlarıma hayırlı zamanda bahtı güzel eli ayağı düzgün sağlığı yerinde vatanına milletine dinine ailesine hayırlı bir evlat versin diyorum hep.inşallah sende sağlıcakla doğumunu yaparsın bahtı güzel sağlığı yerinde hayırlı bir evlat getirirsin bu dünyaya canımbenim.
yanında olamasakta kalben yanındayız canım dualarımız seninle

bilmiyorum ki kızlar neden banlandı ama msn de falan görürsem sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…