- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.281
sonnuru banlamanın sebebi yazılan ve kendinide kapsayan o kadar rezil cümlelere karşı söylediği basit bi cümle tam hatırlamıyorum ama gerizekalı yürü anca gidersin gibi bi cümle için ..onu banlayanlarda hakaret duyduklarında susan insanlarmı acaba ??
neyse biri geldi ortalığı karıştırdı sinek küçük ama mide bulandırdı işte ..
bende pislik dedim bende banlanırsam neden diye merak etmeyin...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar yavaştan çatladığımı düşünüyorum yani umarım
kuşum çatlamamışsın ama çatlama aşamasındasın ateşin iyice düşmüş.hadi bakalım değerlendir.
ama çok sık değerlendirme azalmasın sipermnenler[/QUOTE
geç çatlamak istemiyorum umarım bu düşüş çatlamamanın habercisidir:18:..gün aşırı devam ediyoz canmcım ....
geç çatlamak istemiyorum umarım bu düşüş çatlamamanın habercisidir:18:..gün aşırı devam ediyoz canmcım ....
canım geç değilki ama daha 12.gündesin 14te çatlasan yine geç olmazkiiiiiii.
benimde soğanda 3.günüm şimdi kaynıyorrrrrr içicemmmmmmmmmmm
evet cnm ben çok aceleci oldum bu sıralar
şifa olsunnn soğan iyidir kürlerin içince en gideri olan bence ..
aman bebeğim yaaa acele etmeeee geç olsun güç olmasın
ay şu ovulasyon öncesi günler geçiyorda ovulasyondan sonraki günler hiç geçmek bilmiyor sanki 14 gün değilde 1 ay gibi
sayıp beklemesek hemen geçecekte saya saya uzuyor sanki.
olicim soğan iyide tadı da iyide sadece şu kokusu çok fena yani pişmeden önce fena değil kokusu ama pişince bi garip yaaa
ama içicem bu sefer 10gün
ayyy diğer kızlarda gelsede sohbet etsekkkkkk
aynen dpo saymak kötü oluyo.
soğan kötü ama şifası on numara ...
kızlar gelirmi bilmem ama ben çıkmak zorundayımgörüşmk üzere sağlıcakla kalınız efenimmm
rica ederım önmlı dglhem de ne coşkuyla
canım kusura bakma ben kaçırmışım birse olduğunu
o zaman senin beni hatılaman lazım diğer topikten
neyse boşverelim çok güzel yazmışsın hepimiz bir gün anne olacağız ,inanalım
kız sonnur ne yazdın annem de banlandın
sonnuru banlamanın sebebi yazılan ve kendinide kapsayan o kadar rezil cümlelere karşı söylediği basit bi cümle tam hatırlamıyorum ama gerizekalı yürü anca gidersin gibi bi cümle için ..onu banlayanlarda hakaret duyduklarında susan insanlarmı acaba ??
neyse biri geldi ortalığı karıştırdı sinek küçük ama mide bulandırdı işte ..
bende pislik dedim bende banlanırsam neden diye merak etmeyin...
ben 2 kg verdim kızlaroh ohhhh
batımda düzenlı olsada barı olcaksada dr bu ay tedavıye başlıcak
gençler ve kendini genç hissedenler bayramımız kutlu olsun....
sonnur faal olmuşsun hadi gel
bende 1 kg verdimmmm hatta 1.5darısı diğer 6 kgme olsun inşallah....
1 kg mına sağlık tatlım
Kız bu glukofen benı de zayıflattı iştahım benım yeni yeni kseilmeye başladı
ilaca başladığımda 53.5 54 idim şimdi 51.5 oldum
valla cnm ben 67 fln dım şimdi 65 küsür olmuş ama ben dahada zayıflıycam sanırım hissediyorum iştahım kapandı resmen ...
53 kg de olduğum zamanları hatırlıyorumda sadece 1 sene kadar bana yakışmıyo çok zayıflık ben 60 olduğum zman tamamım
SELAMLAAARRR
herkes bayram kutlamasında sanırsambayramınız kutlu olsun.. benim pazar günü sat 8.günüm ve kısmetse ben çalışmalara erken başlamak istiyorum gerçi her ay bişey çıkıyor Allah'tan hayırlısı diyorum.. Kızlar benim koca şiffa home aksu vital diye aktardan bitkissel ilaç almış onu içiyoruz hormonları düzeltiyormuş yumurtlama sperm herşeye vitamin gibi bişey :)) etkisini 15 günde gösteriyormuş ama ne bileyim içiyoruz işte inşAllah şifa niyetine o yüzden incir kürü yine kaldı benim bide baharcım yazmıştı yapılışını her akşam evde kalmıyoruz biz kayınvalidelerde de kaldığımız oluyor haftaiçi ondan aksatırım diye başlamadım bu bitkiselin faydasını görürsem ki inşAllah sizede tavsiye ediceğim şu an etmiyorum.. size birşey sorucam aralarda karnımda ısırık acısı gibi bir acı oluyor sizce sebebi ne olabilir? biri ısırıyor sanki karnımın içinden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?