Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

sonnuru banlamanın sebebi yazılan ve kendinide kapsayan o kadar rezil cümlelere karşı söylediği basit bi cümle tam hatırlamıyorum ama gerizekalı yürü anca gidersin gibi bi cümle için ..onu banlayanlarda hakaret duyduklarında susan insanlarmı acaba ??
neyse biri geldi ortalığı karıştırdı sinek küçük ama mide bulandırdı işte ..
bende pislik dedim bende banlanırsam neden diye merak etmeyin ...

amannnnnnnnnnnn amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet cnm ben çok aceleci oldum bu sıralar
şifa olsunnn soğan iyidir kürlerin içince en gideri olan bence ..

aman bebeğim yaaa acele etmeeee geç olsun güç olmasın
ay şu ovulasyon öncesi günler geçiyorda ovulasyondan sonraki günler hiç geçmek bilmiyor sanki 14 gün değilde 1 ay gibi
sayıp beklemesek hemen geçecekte saya saya uzuyor sanki.
olicim soğan iyide tadı da iyide sadece şu kokusu çok fena yani pişmeden önce fena değil kokusu ama pişince bi garip yaaa
ama içicem bu sefer 10gün
ayyy diğer kızlarda gelsede sohbet etsekkkkkk

aynen dpo saymak kötü oluyo.
soğan kötü ama şifası on numara ...
kızlar gelirmi bilmem ama ben çıkmak zorundayım görüşmk üzere sağlıcakla kalınız efenimmm

rica ederım önmlı dgl
tülayı ben tanıyorumda o beni tanıyamadı nickimden dolayı ahaha aman salla gitsin

o zaman bende banlanırdım bende konustum tulayın karş. cok "bebelerimin b..k unu yiyin dedi" bende azına layık bi cevap vermiştim küfürsüz şekilde ama ben banlanmamışım benlkıde yönetim haklı buldu ne bilim
gelince anlarız
ben 2 kg verdim kızlar oh ohhhh
batımda düzenlı olsada barı olcaksada dr bu ay tedavıye başlıcak

günaydın gençlerrrrrrrrrrrrrrr
hepinizin gençlik ve spor bayramı kutlu olsunnnnnnnnn
atamıza teşekkürler bizlere bu bayramı hediye ettiği içinnnnnnnn

SELAMLAAARRR
herkes bayram kutlamasında sanırsam bayramınız kutlu olsun.. benim pazar günü sat 8.günüm ve kısmetse ben çalışmalara erken başlamak istiyorum gerçi her ay bişey çıkıyor Allah'tan hayırlısı diyorum.. Kızlar benim koca şiffa home aksu vital diye aktardan bitkissel ilaç almış onu içiyoruz hormonları düzeltiyormuş yumurtlama sperm herşeye vitamin gibi bişey :)) etkisini 15 günde gösteriyormuş ama ne bileyim içiyoruz işte inşAllah şifa niyetine o yüzden incir kürü yine kaldı benim bide baharcım yazmıştı yapılışını her akşam evde kalmıyoruz biz kayınvalidelerde de kaldığımız oluyor haftaiçi ondan aksatırım diye başlamadım bu bitkiselin faydasını görürsem ki inşAllah sizede tavsiye ediceğim şu an etmiyorum.. size birşey sorucam aralarda karnımda ısırık acısı gibi bir acı oluyor sizce sebebi ne olabilir? biri ısırıyor sanki karnımın içinden :)

gençler ve kendini genç hissedenler bayramımız kutlu olsun....
sonnur faal olmuşsun hadi gel

bende 1 kg verdimmmm hatta 1.5 darısı diğer 6 kgme olsun inşallah....

selam kızlar
19 MAyıs Atatürk'ü Anma ,Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu ve de mutlu olsun
Coşku içinde nice bayramlara
Mİnnettarız Atam

gençler ve kendini genç hissedenler bayramımız kutlu olsun....
sonnur faal olmuşsun hadi gel

bende 1 kg verdimmmm hatta 1.5 darısı diğer 6 kgme olsun inşallah....

1 kg mına sağlık tatlım
Kız bu glukofen benı de zayıflattı iştahım benım yeni yeni kseilmeye başladı
ilaca başladığımda 53.5 54 idim şimdi 51.5 oldum

1 kg mına sağlık tatlım
Kız bu glukofen benı de zayıflattı iştahım benım yeni yeni kseilmeye başladı
ilaca başladığımda 53.5 54 idim şimdi 51.5 oldum

valla cnm ben 67 fln dım şimdi 65 küsür olmuş ama ben dahada zayıflıycam sanırım hissediyorum iştahım kapandı resmen ...
53 kg de olduğum zamanları hatırlıyorumda sadece 1 sene kadar bana yakışmıyo çok zayıflık ben 60 olduğum zman tamamım

valla benim de kapandı iştahim
ama ben daha zayıflarsam yok olacağım
bana 50den aşağısı yakışmıyor çünkü

evet canım doğru düşünmüşün iki kürü birarada kullanma ters tepmesin.
hadi bakalım şifa olsun bebiş olsun inşallahhhhhhhhhhhh
ısırık olayına gelince kocan ısırmış olmasın kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…