Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

tam beğene basıyordum son anda farkettim ki sen bana kötü bir şey dedin

ben gencim kızım tamam senden büyük olabiliirm
edepsizz

ben sana ii bişey dedim aslında yavrum ama farkında olmadan
senin bayram 23nisan diye ima ettim ama unuttum senin benden büyük olduğunuuuuu
aplambenimmmmmmmmmmmm

gülşahhhhhhhhhhhhh canımmmm nasılsınnn geri sayım başladııııı prenses geliyorrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrr
ya sonnur banlanmış ama nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlaaarr geldiimmm
gereksiz bir mendebur yüzünden kısa bi süre sizlerden ayrı kaldım
kimler özlemişş bakalımmm

şarkılar güzelse hala
hala sarıysa mimozalar onu unutamadığınnnn içindirrrr deryoşşş
nazcım hoşgeldinnnnnnnnnnn

hoşbulduk bebeğiiiimmmmmm...napıosunuz?benim adetin 12.günü.ailemburda yaklaşık 15 gündür çalışma yok.annemler pzt gidio.14. günüm ilk çalışma olacak.inş çok kalmamışızdır.gerci hala çok sinirliyim.gönlümü almaya çalışsa da eşim sinirlerine hakim olmayı beceremeyen bir insan..ay çok doluyum bi anlatsam derya deniz....neyse sizde ne var ne yok kızlar

aman boşver kız nazlanma sende şimdilik affet işin bitince bir mendil gibi atarsın bi kenara
14geç değil canım senin için aslında daha iyi olur bu ayda böyle sık olmadan olsun belki böyle tutar
deneme tahtası olduk beaaa

aman boşver kız nazlanma sende şimdilik affet işin bitince bir mendil gibi atarsın bi kenara
14geç değil canım senin için aslında daha iyi olur bu ayda böyle sık olmadan olsun belki böyle tutar
deneme tahtası olduk beaaa

herkes özledi canım herkessssssssssss

selam nazzz tamda verimli dönem işte cnm umarım değerlendirebilirsiniz artk mecbur barışıcan kocişle
yada sal bırak gitsin bu sefer belki daha hayırlı olur

baharda cevaplar çift çift haaa

seriye bağladım canım bu aralar hızımı alamıyorum napimmmm heryere yetişiyorummmm

eferin eferin.bu hızın bebiş konusunda da devam eder inşallah...bu arada az önce lavobadaydım.benim uzayan akıntım gelmiş.nolcak şimdi?en erken pzt akşamı çalışma olabilir.bu gece ve yarın imkansız.annemlerle yanyana odalarda kalıyoruz ve kapılar kapanmıyo hiçççç

evet canım doğru düşünmüşün iki kürü birarada kullanma ters tepmesin.
hadi bakalım şifa olsun bebiş olsun inşallahhhhhhhhhhhh
ısırık olayına gelince kocan ısırmış olmasın kız

yok onun ısırmadığı kesin :)) biz kendisiyle yumurtadaan yumurtaya görüştüğümüz için bu ısırık olayı ara bi zamanda başladı.. ama her ne ise karnımın içinde ara ara bişeyler olur umarım kendiliğinden geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…