- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.301
evet canım doğru düşünmüşün iki kürü birarada kullanma ters tepmesin.
hadi bakalım şifa olsun bebiş olsun inşallahhhhhhhhhhhh
ısırık olayına gelince kocan ısırmış olmasın kız
bebişiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm
yavriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii napıosun seninde bayramını kutlardım ama senin bayram geçti be bebeğimmmm
tam beğene basıyordum son anda farkettim ki sen bana kötü bir şey dedin
ben gencim kızım tamam senden büyük olabiliirm
edepsizz
günaydın kızlarrrrrrrr
ya sonnur banlanmış ama nedennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
niye kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk yaaaaaa valla çok sıkıldım karanfilce gelmiş sevndmm..tülayın kokusunu alan gelmiş..zaten kabak tadı verdi kız yaa..o ezgi ben hamileyim deyince peşine hemen psikolojik olarak o da hamile kaldı sanırım hemen kendine ticker falan yaptı vs.herkesin hamile kalmak için rabbimin tasarladığı bir bekleme süreci var hayırlı zaman dediğimiz bende çok bekledim siz en yakın şahitsiniz ilk kimyasal oldu 2.si 9 haftada kalbi durdu 4 ay sonra çok şükür bebeğim benimle oldu şuanda da herşey yolunda dinamik bir hamileyim...9 ayıma bile girdim sizde sırayla bu dönemlere geleceksiniz buna inanın ben inanıyorum..tülay a gelince sadece kompleksli..kendini böle rahatlatıyor sanırım.ezgi önceden msne falan gelirdi şimdi buraya ölesine bile girmiyoo diyelim ki bahardan dolayı ayrıldı topikten ki kimse burda akraba değil yüzyüzede gelmiyor milyonlarca topik var kendi doğum yapacağı ayın topiğine gitseydi baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr söyle ne yaptın ezgiye kızzzz terketti tamamen sanal alemi????kiii ne yapmış ne söylemiş olabilir..tülayda yememiş içmemiş yine laf söylemeye gelmiş...................................................................aammannnnnnnnnnnnnnn
çok ta tınn yaa..benim doguma gelin yaaa yanlız bırakmayın yapın bana bir iyilik şaşırtın beni..kızımı kucağınıza alınnn size uğur getirsin
hem de ne coşkuyla
canım kusura bakma ben kaçırmışım birse olduğunu
o zaman senin beni hatılaman lazım diğer topikten
neyse boşverelim çok güzel yazmışsın hepimiz bir gün anne olacağız ,inanalım
kız sonnur ne yazdın annem de banlandın
kızlaaarr geldiimmm
gereksiz bir mendebur yüzünden kısa bi süre sizlerden ayrı kaldım
kimler özlemişş bakalımmm
şarkılar güzelse hala
hala sarıysa mimozalar onu unutamadığınnnn içindirrrr deryoşşş
nazcım hoşgeldinnnnnnnnnnn
hoşbulduk bebeğiiiimmmmmm...napıosunuz?benim adetin 12.günü.ailemburda yaklaşık 15 gündür çalışma yok.annemler pzt gidio.14. günüm ilk çalışma olacak.inş çok kalmamışızdır.gerci hala çok sinirliyim.gönlümü almaya çalışsa da eşim sinirlerine hakim olmayı beceremeyen bir insan..ay çok doluyum bi anlatsam derya deniz....neyse sizde ne var ne yok kızlar
hoşbulduk bebeğiiiimmmmmm...napıosunuz?benim adetin 12.günü.ailemburda yaklaşık 15 gündür çalışma yok.annemler pzt gidio.14. günüm ilk çalışma olacak.inş çok kalmamışızdır.gerci hala çok sinirliyim.gönlümü almaya çalışsa da eşim sinirlerine hakim olmayı beceremeyen bir insan..ay çok doluyum bi anlatsam derya deniz....neyse sizde ne var ne yok kızlar
herkes özledi canım herkessssssssssss
aman boşver kız nazlanma sende şimdilik affet işin bitince bir mendil gibi atarsın bi kenara
14geç değil canım senin için aslında daha iyi olur bu ayda böyle sık olmadan olsun belki böyle tutar
deneme tahtası olduk beaaa
baharda cevaplar çift çift haaa
seriye bağladım canım bu aralar hızımı alamıyorum napimmmm heryere yetişiyorummmm
evet canım doğru düşünmüşün iki kürü birarada kullanma ters tepmesin.
hadi bakalım şifa olsun bebiş olsun inşallahhhhhhhhhhhh
ısırık olayına gelince kocan ısırmış olmasın kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?