- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.321
melissss hoşgeldin
aaaaee kimse yok ama ışıklarınız yanıyor
burda değiller sanırım canım başka topaçları geziyorlar demekki
onlar gezsinler.. sen ne yapıyorsun.. geçmişe mi bakıyorsun
napim evet canım geçmişi okuyordum..bence eşinin planlarına limon sık birlikte bişiler yapın
eferin eferin.bu hızın bebiş konusunda da devam eder inşallah...bu arada az önce lavobadaydım.benim uzayan akıntım gelmiş.nolcak şimdi?en erken pzt akşamı çalışma olabilir.bu gece ve yarın imkansız.annemlerle yanyana odalarda kalıyoruz ve kapılar kapanmıyo hiçççç
yaaaaa daha günüme var pazar günümden itibaren ama heray bişeyler oluyor.. gerçi sana bişey söyliyim mi ben martda düşük yaptım o ay tek ilişkiydi bizim.. ve eşimin başını yedim bak hamile değilim işlerden banane falan diye ne kapris ne kapris sonrasında öylesine test yaptım aaaa bi baktım ki gebeyim kısmet aslında yani bu işler ama insan çalışmaları aksatınca da ayrı bir içerliyor(bu da içimden geldi)
yaaaaa daha günüme var pazar günümden itibaren ama heray bişeyler oluyor.. gerçi sana bişey söyliyim mi ben martda düşük yaptım o ay tek ilişkiydi bizim.. ve eşimin başını yedim bak hamile değilim işlerden banane falan diye ne kapris ne kapris sonrasında öylesine test yaptım aaaa bi baktım ki gebeyim kısmet aslında yani bu işler ama insan çalışmaları aksatınca da ayrı bir içerliyor(bu da içimden geldi)
evet aslında çoğu insan bu şekilde hamile kalıyor .yani öle bizim gibi durmadan ilişki olmuyor.
arada bi yapıyorlar hoooop hamile ay kazayla kalmışım ne doğurganım diyorlar aama öle değil işte demekki bizim sipermenler bitiyor yapa yapa.
bizim zaten adet bitince çok yoğun o günlere gelince enerjide kalmıyor istekte ve böylece gebe kalamıyoruz bende bu ay az öz yapıcam
bu arada hoşgeldiniz melis ve bdroner
evet aslında çoğu insan bu şekilde hamile kalıyor .yani öle bizim gibi durmadan ilişki olmuyor.
arada bi yapıyorlar hoooop hamile ay kazayla kalmışım ne doğurganım diyorlar aama öle değil işte demekki bizim sipermenler bitiyor yapa yapa.
bizim zaten adet bitince çok yoğun o günlere gelince enerjide kalmıyor istekte ve böylece gebe kalamıyoruz bende bu ay az öz yapıcam
bu arada hoşgeldiniz melis ve bdroner
hoşbulduk tatlım
aynen bakın bana taaa 1 hafta önce yaptık
aman yapmayıda düşünmüyorumm
bu ay onu takip edecek zamanımda yok kuvvetimde
gerçektende şimdi mesela arada bi düşünüyorumda (sürekli yani) o ay ben vücudumu ne kadar rahat bırakmıştım ya hani umut yoktu ya içimde normalde çok afedersiniz acaba spermler yolda mı diye o yolu bile hesaplıyorum yumurtayla karşılaştılar mı diye bile kafayı yiyorum millet hiç takmıyor.. bkn;hürrem sultan, padişahın kızkardeşi hiç kafa yormadılar yapabilsekde rahat olsak.. ben ayın yarısını bu ay olucak mı bebek diğer yarısını da yokya adet günüme az kaldı bu ay olmııcak diye geçiriyorum...
o zaman ben bu ay senden umutluyum.. heeep bööle rahat takıl bakalım ne olucak bat ında görüceez.. inşAllah bebek görünür :)
nilayyyyyyyyyyyyyyyyyyy ses ver
evet canım hepimizn için öyle geçiyor zaman ama nedendir artık fazla sayasım gelmiyor eskiden günde 3 4 defa kaçıncı günüm olduğunu sayardım
şimdi bıktım sona doğru yaklaşıyoruz sanırsam.
gecmıse baktım bıraz tatlımmm
nasılsıznız ne var ne yokk
gecmıse baktım bıraz tatlımmm
nasılsıznız ne var ne yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?