Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

yada benim bilgisayarda mı tuhaflık var.. hem kimse yok hem ışıklar var.. bu ay sanırsam bizde kıyamet kopucak.. bakın buraya yazıyorum (hakkatende bu cümleyi söylerken hep saçma yerleri gösterirdim duvar kapı misali ilk defa yazıyorum gerçektende) yumurtlama dönemimi yine sevgili eşimm saçma sapan planlar yapıp günleri kafasınca karıştırıp bu günlerimizi kaçırttırırsa süre boyunca hhiiiççç sesimi çıkartmııcam sonrasında da kavga edicem.. bu akşamm bikaçgünlük planlarını anlatıyorda hiç benle ilgili plan yok.. maşaAllah maşaAllah

napim evet canım geçmişi okuyordum..bence eşinin planlarına limon sık birlikte bişiler yapın

yaaaaa daha günüme var pazar günümden itibaren ama heray bişeyler oluyor.. gerçi sana bişey söyliyim mi ben martda düşük yaptım o ay tek ilişkiydi bizim.. ve eşimin başını yedim bak hamile değilim işlerden banane falan diye ne kapris ne kapris sonrasında öylesine test yaptım aaaa bi baktım ki gebeyim kısmet aslında yani bu işler ama insan çalışmaları aksatınca da ayrı bir içerliyor(bu da içimden geldi)

o hız bebek işine gelince bitiyor canım bi seriye bağlayamadık
aman napalım geç olsun güç olmasın daha yaşımız genç
akıntıya gelinceee yapsanız olmazmıı sabah banyo yaparsın
eşinde akşam duş alır kimse çakmaz davayı

evet canım bak maşallah tek ilşkiyle gebe kalmışsın Rabbim onu kısmet ettiysen istersen 1 ilişki yap istersen 10 ilişki..ama evete gerçekten adet olunca diyoruzki ahh keşke daha çok yapsaydık falan

evet aslında çoğu insan bu şekilde hamile kalıyor .yani öle bizim gibi durmadan ilişki olmuyor.
arada bi yapıyorlar hoooop hamile ay kazayla kalmışım ne doğurganım diyorlar aama öle değil işte demekki bizim sipermenler bitiyor yapa yapa.
bizim zaten adet bitince çok yoğun o günlere gelince enerjide kalmıyor istekte ve böylece gebe kalamıyoruz bende bu ay az öz yapıcam
bu arada hoşgeldiniz melis ve bdroner

hoşbulduk tatlım
aynen bakın bana taaa 1 hafta önce yaptık
aman yapmayıda düşünmüyorumm
bu ay onu takip edecek zamanımda yok kuvvetimde

gerçektende şimdi mesela arada bi düşünüyorumda (sürekli yani) o ay ben vücudumu ne kadar rahat bırakmıştım ya hani umut yoktu ya içimde normalde çok afedersiniz acaba spermler yolda mı diye o yolu bile hesaplıyorum yumurtayla karşılaştılar mı diye bile kafayı yiyorum millet hiç takmıyor.. bkn;hürrem sultan, padişahın kızkardeşi hiç kafa yormadılar yapabilsekde rahat olsak.. ben ayın yarısını bu ay olucak mı bebek diğer yarısını da yokya adet günüme az kaldı bu ay olmııcak diye geçiriyorum...

evet canım hepimizn için öyle geçiyor zaman ama nedendir artık fazla sayasım gelmiyor eskiden günde 3 4 defa kaçıncı günüm olduğunu sayardım
şimdi bıktım sona doğru yaklaşıyoruz sanırsam.

o zaman ben bu ay senden umutluyum.. heeep bööle rahat takıl bakalım ne olucak bat ında görüceez.. inşAllah bebek görünür :)

aman yok be tatlımm umut her zaman olmalı ama geçtim ben artık o evreleri çünkü çok yıprandım bu ay rahat takılmamın nedeni okul çok yoğun canım baya işlerim var o yüzden yogunluktan aklıma gelmiyo bebek olayı zaten yorgun olunca halvette olmuyor öyle işte

slm hepınıze ıyı aksamlar

nasılsınız ne var ne yok su tulay mıdır nedır ne kıl ınsanmıs sınrı ettı benı kı sızı dusunemıyorum...gecen yıne geldı ahududu nıckle yazdı yazdı gıttı arkasından yazdıkları da sılındı sıkayet ede ede bı hal oldum onu

ama bu kk parazıtlerı yok etme de bıre bır

yıne göbüşlere bebiş konmamıs bu ay da nolucak halımız acaba

inşaAllah bahar yaa inşAllah bu koca bekleyişten sonra küçüükk tatlı sağlıklı bir sonla sonuçlanır en kısa sürede mümkünse ilk bat ın gelmesin :)) o kadar kısa bi zaman olsun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…