- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.341
inşaAllah bahar yaa inşAllah bu koca bekleyişten sonra küçüükk tatlı sağlıklı bir sonla sonuçlanır en kısa sürede mümkünse ilk bat ın gelmesin :)) o kadar kısa bi zaman olsun inşAllah
aminnn canım inşallahhh ama ben inanıyorum burdaki bütün kızlar eylüle kadar gebeş olacakkk dediydi dersinizzzzzzzzzzzz
hımm anladım zaten canım
ne olsun valla benimki koşturmacadır geçiyoo diğer haftayıda atlatırsam rahatım
sende ne var ne yok tatlım
hoşgeldin canımmm orlicten alıyoruz haberlerini baya kilo vermişsin sanırsam hadi bakalımmmm gitsin kilolarrrrr
aminnn canım inşallahhh ama ben inanıyorum burdaki bütün kızlar eylüle kadar gebeş olacakkk dediydi dersinizzzzzzzzzzzz
okulda gosterıler fln var sanırsam
ne olsun canım ya reglıme bır kac gun kaldı olmayan stres baslıyo sınır oluyorum ne guzel dusunmuyordum bende gunlerımı falan saymadım
ama sımdı dusunuyorum da bu ay hamıle kalabılmek ıcın cok bahanem var zaten bu ayda kalmazsam doktor cagırmıstı gıdıcem ve elınden gelenı ardına koyma dıcem
dedim gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bebişkooooooooooooooooooooodiyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
heh de deee bende kalp varr kalppp ınecek sımdı bı taraflarımaaa
ayy şaka bır yana ınsallah kızlar yaa hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun ınsalahhh
evet canım gösteri ve sergimiz var
üff ya bu bata bikaç gün kalınca insan çok stres oluyo yaa
bi umut bi belirti arama bi bunalım..
inşallah güzel haber verirsin bize canım ..
olmazsada dr a gidersin ve beni bu ay hamiş yap derhal dersinnnnnnnnnnn
dedim gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bebişkooooooooooooooooooooo
aminnn canım ama yakında az kaldıııııı bebişler gelecekkk hepimiz bigün ay dooğurdum suyum geldi bebiş şöyle böyle diye muhabbetler edicezzz
ve sınır de dahıl bu belırtılere
inşallah canım ama zor gıbı
gıdıcemmm göbüşe bebiş ver uleyyn dıcem
oda tabı kırmıcak benı
hee aklıma gelmısken sıze de bı sorım ben 3 ay klomen kullandım son ay reglı oldugumda dedıkı 2 ay dınlenmedesın 2 ay sonra gebelık olusmazsa mayıs ta gel dedı sımdı ben reglım bıtınce mı gıdeyım yada reglımın kacıncı gunu gıdım dersınız:44::44::44:
ve sınır de dahıl bu belırtılere
inşallah canım ama zor gıbı
gıdıcemmm göbüşe bebiş ver uleyyn dıcem
oda tabı kırmıcak benı
hee aklıma gelmısken sıze de bı sorım ben 3 ay klomen kullandım son ay reglı oldugumda dedıkı 2 ay dınlenmedesın 2 ay sonra gebelık olusmazsa mayıs ta gel dedı sımdı ben reglım bıtınce mı gıdeyım yada reglımın kacıncı gunu gıdım dersınız:44::44::44:
canım klomenin etkisi ertesi aylardada sürüyor ondan dinlen demiştir.ama sen adetin 3.günü git tahlillerini yaptır ultrasonla baksın ne var ne yok.
ama inşallah gerek kalmazda gidemezsin inşallahhhhhhhhhhhhhhh bebiş gelmiştir
kırmaz tabi doktorun senii canım
adetin 3. günü git canım
iyi geceler bebişkooo tatlı rüyalar sanaaaaaaaaaaaaartık gözlerim kapanıyorrrr kızlarr
hepinizi öpüyorum iyi gecelerrrr güzel bir sabaha uyanmanızı diliyorum...
innşşALLAH.. eylüle ne kaldı ki şunun şurasında bize uyarAllah sağlıklı huzurlu mutlu hayırlı evlarımızı tez zamanda versin inşAllah bize.. tümm bebek isteyenlere.. kimsenin bizimde kucağı boş boynu bükük kamasın inşALLAH aaa çok duygulandım gözlerim doldu
bana etkısı olmadı onların yaa
evet en ıyısı 3.gunu gıdeyım o zmn
ben cıkıyorum sabah kahvaltıya mısafırım var
çookk opuyorum hepınızı ıyı geceler
iyi geceler bebişkooo tatlı rüyalar sanaaaaaaaaaaaa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmm inşallahhh benide ağlatacaksınnnnnn ühühüühüüüüüüüüüüüüüüü
yaaa ruh halimize bakın ne kadarda sağlıklıyız
bu aşağı kısımda aranacak kelimeleri okuyor munuz bahar hamilee bahar ın oğlu olucakmış yazıyor sana yoruyorum bahar bunlarıkızlar ben inanmııcaksınız ama gidip yerleri silicem bi görüşürüz yarına doooruu kaynanacığımın yanına gitcem.. çok özledik sarılcaz falan
görüşürüz. saygı ve sevgi ile kalın esen kalın hamile kalın kalın hayırlısıyla hatta bende kalayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?