Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bahaaaarrr hakikatende gözyaşım pıt diye aktı canım benim yaa ne güzel yazmışsın çok tşk ederim çok sağol.. Allah gönlündekini tz zamanda inşAllah versin sana.. canımsın..çok sağol.

ben bugece gözüm yaşlı yüzümde tebessümle gidiyorum.. iyi ki varsınız.. iyi ki de ben ööle dolaşırken tee aylar öncesinde iiiki buldum sizi byee

bahaaaarrr hakikatende gözyaşım pıt diye aktı canım benim yaa ne güzel yazmışsın çok tşk ederim çok sağol.. Allah gönlündekini tz zamanda inşAllah versin sana.. canımsın..çok sağol.
canımbenimmmm inşallahh seninde tez zamanda gelsin meleğinnnn bebişin sana kardeşini gönderecek inşallah çok yakındaaa allah yardımcımız olsunnn
beni de yazınnnnnn:2:

nazcım seni unuttum birden kusura bakma ama seni altta göresiye hemen yazdım sen demedennnn

ben bugece gözüm yaşlı yüzümde tebessümle gidiyorum.. iyi ki varsınız.. iyi ki de ben ööle dolaşırken tee aylar öncesinde iiiki buldum sizi byee

mesaj tekrarı ay bugece çift çift gidiyorum ikizim olur inşallahhh ne alakaysa içimden geldi

Son düzenleme:

iyi geceler canımmmm tatlı rüyalar sanada gözündeki yaş mutluluk yaşı olsun yakında inşallahhhhh

bu gece kapanış benden sanırsammm nazzz sen burdamısınnnn

ay cAnım çok saol...merciiii.gördüm zaten.hatta dedim ki ay beni yazmışlar bende salak gibi beni de yazın dedim bide..keşke baksaydım dedim kendi kendime ihii hiii.. daha öncede sorcaktım size bu etiketler nası oluyo die.neyse artık benim de ismim var.ay inş eylüle kadar hepimiz gebeş oluruz kızlar

keşke açık etmeseymişim ozamannn hadi bakalım sende etiketlendinnn kocanla barış artıkk
bu arada isminin altındaki yazıyı kaldır naz yaaaa güzel bişey yaz olumlu olsun sana güzel enerji versin
bak bizim pasimiz hep olacak olacak yazdı sonunda oldu allahın izniyle maşallah
ve dikkat ediyorum o yazısı hala duruyorrr

Son düzenleme:
keşke açık etmeseymişim ozamannn hadi bakalım sende etiketlendinnn kocanla barış artıkk

kocam bu gece yok evde...yarın gelcek.ama pzt geceye kadar beklicek.annemin kulakları çok iyi duyuyor..çalışma yapamayız ne yazık ki...bu ay da güme gitti.haziranda da yokum.kocişle barışmasam da olur yani demi

kocam bu gece yok evde...yarın gelcek.ama pzt geceye kadar beklicek.annemin kulakları çok iyi duyuyor..çalışma yapamayız ne yazık ki...bu ay da güme gitti.haziranda da yokum.kocişle barışmasam da olur yani demi

o belli olmaz işte
çünkü belki geç yumurtlarsın ve oluverir biz saat gibi düşünüyoruz ama öyle düşündüğümüz için ve kendimizi kurduğumuz için olmuyor
akışına bırakmak iyidir.sen imkanları zorlayacağına imkanlar seni zorlasın boşver daha iyi

burdayım baharcım...sen milleti nie ağlattın bakem?bişi miyazdın acıklı?gecmişe bakmaya üşendim

Her nefesimiz bir umuttur unutma!
Geldiğin gün umut dolacak yüreğim,
Geldiğin gün nefes alacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…