- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.361
onları biz yazdık canımmmm dur hemen senide etiketleyelimmmm
o bizim totemimizzz hatta diğer kızlarıda(orlic ve snowflakeni ve seni ) yazalımmm tam olsunnnnn
canımbenimmmm inşallahh seninde tez zamanda gelsin meleğinnnn bebişin sana kardeşini gönderecek inşallah çok yakındaaa allah yardımcımız olsunnnbahaaaarrr hakikatende gözyaşım pıt diye aktı canım benim yaa ne güzel yazmışsın çok tşk ederim çok sağol.. Allah gönlündekini tz zamanda inşAllah versin sana.. canımsın..çok sağol.
beni de yazınnnnnn:2:
ben bugece gözüm yaşlı yüzümde tebessümle gidiyorum.. iyi ki varsınız.. iyi ki de ben ööle dolaşırken tee aylar öncesinde iiiki buldum sizi byee
canımbenimmmm inşallahh seninde tez zamanda gelsin meleğinnnn bebişin sana kardeşini gönderecek inşallah çok yakındaaa allah yardımcımız olsunnn
nazcım seni unuttum birden kusura bakma ama seni altta göresiye hemen yazdım sen demedennnn
ay cAnım çok saol...merciiii.gördüm zaten.hatta dedim ki ay beni yazmışlar bende salak gibi beni de yazın dedim bide..keşke baksaydım dedim kendi kendime ihii hiii..daha öncede sorcaktım size bu etiketler nası oluyo die.neyse artık benim de ismim var.ay inş eylüle kadar hepimiz gebeş oluruz kızlar
keşke açık etmeseymişim ozamannnhadi bakalım sende etiketlendinnn kocanla barış artıkk
kocam bu gece yok evde...yarın gelcek.ama pzt geceye kadar beklicek.annemin kulakları çok iyi duyuyor..çalışma yapamayız ne yazık ki...bu ay da güme gitti.haziranda da yokum.kocişle barışmasam da olur yani demi
burdayım baharcım...sen milleti nie ağlattın bakem?bişi miyazdın acıklı?gecmişe bakmaya üşendim
MÜSLÜM GÜRSES * SENSİZ OLMAZ - YouTube
Günaydıınnlarrrr bugün fena depresifimmmmmm
MÜSLÜM GÜRSES * SENSİZ OLMAZ - YouTube
Günaydıınnlarrrr bugün fena depresifimmmmmm
şarkılar güzelse hala
hala sarıysa mimozalar onu unutamadığınnnn içindirrrr deryoşşş
nazcım hoşgeldinnnnnnnnnnn
hoşgeldin tatlımmm
müslüm gürses sensiz olmaz bayılırım adam çok güzel söylemiş yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?