- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.381
kocam bu gece yok evde...yarın gelcek.ama pzt geceye kadar beklicek.annemin kulakları çok iyi duyuyor..çalışma yapamayız ne yazık ki...bu ay da güme gitti.haziranda da yokum.kocişle barışmasam da olur yani demi
Offfff bugün yeğenimin sergisi vardı miniğim yaaa ama gidemiyorum..
Çünkü eşimin ailesi ağır bastı maleseff
MÜSLÜM GÜRSES * SENSİZ OLMAZ - YouTube
Günaydıınnlarrrr bugün fena depresifimmmmmm
aaa neden öyle oldu anlat hele
onları biz yazdık canımmmm dur hemen senide etiketleyelimmmm
o bizim totemimizzz hatta diğer kızlarıda(orlic ve snowflakeni ve seni ) yazalımmm tam olsunnnnn
bende buranın bekçisi gibi oldum kimse yokken korurum topiği merak etmeyin
oo biz çok işler becerdik sabah sabah kocişle beraber kahvaltıya gittik bir yağmur yağdı akıllara zarar.. sonra eşimin adğı vardık gittik onu kestirdik hayırlısıyla inşAllah.. şimdi de o annesine gitti.. beni evde bıraktı temizlik içinbide ütüleri yapamam dedim gözü korktu
ayy onları gormek bıle mutlu edıyo ınsanı saol cnm
bende buranın bekçisi gibi oldum kimse yokken korurum topiği merak etmeyin
oo biz çok işler becerdik sabah sabah kocişle beraber kahvaltıya gittik bir yağmur yağdı akıllara zarar.. sonra eşimin adğı vardık gittik onu kestirdik hayırlısıyla inşAllah.. şimdi de o annesine gitti.. beni evde bıraktı temizlik içinbide ütüleri yapamam dedim gözü korktu
ne demek canımmmm gereksiz etiketler olacağına gerekliler olsun dimi amaaaa
zaten bir sen bir ben açılış kapanış yapıyoruzz canım sadece bebişler eksikkkk
sen nerelerde takılıyorsun sabah sabah takipteyim haberin olaa.
olsun canım sen iç yinede onada akşam içirirsin bişeycik olmazaynen valla.. inşAllah o eksiğimizde heeep beraber gidericeğiz. Yaa dün akşam sende demişsin hormonlarından heralde sürekli ağlama modundayım.. Allah hayırlısını versin.. size bişey dicem biz o bitkisel ilacı içiyoruz ya eşimle dışardaydık o işte annesine gidicek diye beni eve bırakacaktı ilacı hatırladık içeri gireyim ilacı içeyim öyle gideyim dedi içeri girdik kahve yaptım onu içtik bişeyler vardı onları aldı gitti ilacı yine unuttuk :) şimdi bende içersem o yokken onun spermlerine haksızlık ediyormuşum gibi hissedicem
Birr derdim var forumunu okumayı çok seviyorum
insnaalrın ne dertleri var deyip halime şükrediyorum
Birr derdim var forumunu okumayı çok seviyorum
insnaalrın ne dertleri var deyip halime şükrediyorum
bahar da formun muhtarı gibi sürekli dolaşır haldeben derdim var topiğindeyim bari biraz da diğer insanlar için ağlıyayım hazır eşimde yokken..
olsun canım sen iç yinede onada akşam içirirsin bişeycik olmaz
evt canım bende bazen okuyorum ama içim daralıyor valla yaaa
dün bi kızın derdini okudum kaynanası dövmüş bile üfff ne insanlar varr
ya ama için kararmıyor mu bak en son eşinize ne zaman rezil olduğunuz topiğine bak orası çok komik ben şimdi bir derdim var topiğine bakmaya gidicem içimi karartmaya mesela
yok canım beni aslında araştırmacı editör yapmaları lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?