Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

yakışmazmı annem yaaa bana herşey yakışır
ama gerçekten yakıştı yaaa bende istiyorum bundannnn
kız bebişe şimdiden pamuk diye isimmi koydun
evet teyzesi pamuk koydum adını
tablonu at bakem ne alemdesin

nasıl kız deryoş beğendin miiiiiiii bak tam sevgililer gününde doğurcammmmmm yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hee bu arada bizim totem etiketlere baktın mı yenisini ekledimmmmm

deryoş gbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mii:26:
totemlerımız tutyor yalnız az kaldı sıra sende

evet teyzesi pamuk koydum adını
tablonu at bakem ne alemdesin

deryoş gbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mii:26:
totemlerımız tutyor yalnız az kaldı sıra sende

pamuğumuz hoşgeldi öyleyseeee
tablomu atıyorum kuşum ama pek doğru değil bugünkü ölçüm çünkü normalde 7de ölçerim ama bu gece uyku tutmadı hastayımda ayrıca 6da ölçtüm
ama başka sonuç olmadığı için yazdım.inşallah doğrudur yarında böyle çıkarsa fena değil.ama demekki çizgi doğru yerde
bu ay ben bi net olamadım soğan yaptım değişik oldu çatlama ihtimalim olan bi çok gün var aslında off neyse al tablom
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:

gerekli yorumları yaptım sana

sonnur sende alemsin ama haaa çok kızıyorum sanaaa
doktor ilaç verir kullanmazsın bizim dediklerimizi yapmazsın
kız sen hala bebişleri leyleklerin getirdiğine mi inanıyorsun yoksa
sen onu bunu boşver madem kullanmadın kullandım de gitsin.tekrardan gerek görürse zaten verir.
ama senden ricam lütfen sende deryoş gibi oli gibi şu metmorfinden iste doktorundan
eğer verme taraftarı olmazsa bana daha önceki doktorum kullan demişti dersin.istersin.
hiçbir zararı yok bak aksine faydası var şekil a deryoşşş
hem kilo vermeyede yardımcı

olmuyor şekerım aşılamadan 2 gün önce yasak halvet sperm kalitesi için

evett yasak kesinlikle ama sen 3 4 gün önce çalışmışsındır heralde ozaman yasak değil.
sonrasındada devam et çünkü sonradan çatlayan yumoşlar olabilir.
hadi bakalım inşallahhh sende bu ay kavuşursun bebişine gadasını aldığım

hoşgeldinnnn... nasılsınnn... senin duygusal durumların nasıl geçti mi şekerim.. bugün ben kaç posta ağladım işyerinde yaa. sürekli konuşurken dudaklarım bükülüyor.. adet dönemimde çok duygusal oluyorum ben.. başkalarıda hamile kalınca ööle oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…