Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Belki çocugumuzun kaderınde ki evleneceği ınsan daha dogmamıştır onu bekliyordur demi bahar:)))evet canım herseyın hayırlısı ben sımdı cıkıyorum gelcem 15 dk ya

ay alemsin hayal yaaa kırk yıl düşünsem bu ihtimal gelmez aklıma deli
beni güldürdün allahta seni güldürsünn bu mübarek günde inşallahhh

inşallah yüksektır sansım inş.
baharcım gelecek aya aşılama mı denesen kuzum
inşallah hayalle ben öörnek olur yolunuzu acarız en kotu aşılamayla başarırsınız hepınız

şu an herşeye küstüm orlic canım.hiçbirşey düşünemiyorum.
belki adet olunca rahatlıycam ozaman kesin doktora gidicem ve bişeyler yapalım artık diycem.
offf herşey neyse de şu süreci tekrar beklemek ne kadar uzun geliyor banaaaaaa
gözüm hiç almıyor zamanı beklemeyiii

hayal cidden cok hoştu belki bebeklerımız birbiriyle evlenır topik kertmesi

baharcım o adetı beklemek bile sıkıcı hakkın var biraz rahatla istersen canım karar verirsin nasılsa

ne desem boş
Allahım cümlesinin de senin de hepimizin yardımcısı olsun

Amin canım cümlemzi güldürsün Rabbim..diyorum sana düşüne düşüne kafayı yedim diye

Amin canım cümlemzi güldürsün Rabbim..diyorum sana düşüne düşüne kafayı yedim diye

Amin canım cümlemizi güldürsün Rabbim inşallah.diyorum sana her şeyi düşüne düşüne kafayı yedim diye

hayal cidden cok hoştu belki bebeklerımız birbiriyle evlenır topik kertmesi

baharcım o adetı beklemek bile sıkıcı hakkın var biraz rahatla istersen canım karar verirsin nasılsa

evet bencede oyle olsun herkes kendınden bır once hamile kalanla bebegını evlendırsın

kız sen neredesin anlat hele bakayım

Hmmm nerden başlıyım :44::44::44:
ne dıyım deryoş her hangi bir bahanem yok tek şey artık dusunmek ıstemedıgımden ama onuda yapamıyorumsen ne yapıyorsun nasılsın nasıl gıdıyor annellik.cok sevındım ama geç sevındıgıme uzuldum dedım o yuzden artık daha sıkı takıp edıyımde olayları kaçırmıyım..

günaydın kızlar

kızlar kasıklarım cok agrıyor aşılamada bu normalmii??????
normal cnm bu ağrılar hiç korkma tutandada tutmayandada bu ağrılar oluyor bu yumurtladığının ve çatladığının da bi belirtisi..
adet gelmeden karaları bağlamayalım cnm sana amacım umut vermek değil yanlış anlama ama adet yoksa umut var her zman ..ayrıca gücüm varmı diyorsunya hemde o kadar çok varki sadece sana öyle geliyor insan dayanıyor bittim tükendim ölcem yaşayamam diyorsn ama geriye bkıyorsun aradan ne zamanlar geçiyor yinede dayanıyorsun tecrübeyle sabit..hem yolun başındasın daha cnm adetin gelsede aşılamalarına başla odamı olmadı hadi tüp bebek yani işin kısası olacak olacak olmayacak diye bi şey yok

sen sanırım az araştırmışsın 1. aşılaması o kadar çok tutan varki ...hatta 6. aşılaması tutanlar bile var ..olacaksa oluyor ilkte veya 6. da rabbime güvenelim ..bak bnmde 3. olucak tutarsa tutar tutmazsa ne ypalım bin şükür bunada teknolojinin evlat sahibi olmadaki son safhaları mevcut artık olsada olmasada umutsuz luk yok sakınn...

sağol canım benım Allah razı olsun.
Tez zamanda tüm isteyenlere olsun
benım de bebeğimi koruusn rabbim

aşilama falan mı yaptırdın canım

sağol canım benım Allah razı olsun.
Tez zamanda tüm isteyenlere olsun
benım de bebeğimi koruusn rabbim

aşilama falan mı yaptırdın canım

yok canım yaptırmadım ıgneyle yumurta buyuttuk çatlatma iğnesi oldum ama aşılama olmdı cunku daha henüz böyle deneyemedik.benım eşimde hıc bır problemm yok çünkü.ama yumurtam çatladımı bılmıyorum bugun 4 te randevum var bakalım çatlamısmı ama sanmıyorum
Amın canım herkesın yavrusunu korusun Rabbim

amin canım amin
sen nereden biliyorsun çatlamadığını Allah Allah
çatlamışlardır emin ol
içini ferah tut

benim bugüün hiç keyfim yokk

yapayım da neşelendireyımseni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…