Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

iyiyimmm hamdü senalar olsunnn pıtırcıklarrr...siz napyonuzz bakemmm
hayalcim sanada günaydınlar...
bu arada 67 ile başladığım diyetimde bugün 4. günüm ve ben 65,5 olmuşum bile ..

sağol teyzesi biz iyiyizdir heralde
kendisi daha hissettırmıyor kendini
bi başlasa rahatlıcam

maşallah kuzuma fıstık gibi olacka daha da

iyiyimmm hamdü senalar olsunnn pıtırcıklarrr...siz napyonuzz bakemmm
hayalcim sanada günaydınlar...
bu arada 67 ile başladığım diyetimde bugün 4. günüm ve ben 65,5 olmuşum bile ..
canım ıyııyım sağol sana geçmişte mesaj yazmıştım okudunmu ığneler hakkın da?
amin canım amin
sen nereden biliyorsun çatlamadığını Allah Allah
çatlamışlardır emin ol
içini ferah tut

yapayım da neşelendireyımseni

İnşallah canım çatlamıştır ben çatladım da zaten yumurtayı bılemıyorum

sağol teyzesi biz iyiyizdir heralde
kendisi daha hissettırmıyor kendini
bi başlasa rahatlıcam

maşallah kuzuma fıstık gibi olacka daha da

valla olayım cnm ya 62 de tam oluyorum ama 59-60 olmam lazım tüpe gidene kadar zayıf kaslı sağlıklı bi vücucudum olmalı..
hayatımdan tatlıyı çıkarttım ekmek çok az pcolular için zaten bunlardan uzak durmak lazımmış hem metforminle hem diyetle şu yumurtalardaki ünsilün direnci tamamen yok etmem lasım bnm aşılamada etkisi olur inşallah...
hayalcim sende iğne için bazı yorumlar yapmışsın evet doktorum onuda söylemişti ilerde yumurtalık göğüs rahim ve benzeri kanserleri tetikleyebilir yani yumurtladığın halde verirsek dedi kafa gene bi milyon bakalım o güne çıkalım

valla metformin iyi zayıflatıyor
ben daha da zayıflıyom ne olcam bilmiıom

hayırlısı canım ama acele etme ığneler için bır de pco olunca ıgneyı kullanması daha zor hepsı aynı anda buyüyorlar

deryacım birazdan sizin orda cuma ezanı okunur.. cuma ezanı tam okunurken bir de okunduktan bi 5 dk sonra bizim için isim isim dua eder misin...hem hamilesin hem de müslümanın başkası için yaptığı dua kabul olur inşallah..

Son düzenleme:
oli benım 15ine randevum
bugün paytak gidecekti
dotkorum hafta içine çağırdı ama merkeze gitmek zor olacak diye haftasonu gel dedi
herhalde kese kalp birlikte olur diyorum Allahın izniyle

ay valla rahatlattınız benı baharda sende hayalde inş. yaa aşılama topiklerinde okudum ben olicim
hayırlısı insallah hakkımızda inş. tutar deryadan sonra hayalle ben şeytanı ortadan 2 ye ayırırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…