- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.501
iyiyimmm hamdü senalar olsunnn pıtırcıklarrr...siz napyonuzz bakemmm
hayalcim sanada günaydınlar...
bu arada 67 ile başladığım diyetimde bugün 4. günüm ve ben 65,5 olmuşum bile ..
canım ıyııyım sağol sana geçmişte mesaj yazmıştım okudunmu ığneler hakkın da?iyiyimmm hamdü senalar olsunnn pıtırcıklarrr...siz napyonuzz bakemmm
hayalcim sanada günaydınlar...
bu arada 67 ile başladığım diyetimde bugün 4. günüm ve ben 65,5 olmuşum bile ..
amin canım amin
sen nereden biliyorsun çatlamadığını Allah Allah
çatlamışlardır emin ol
içini ferah tut
yapayım da neşelendireyımseni
canım ıyııyım sağol sana geçmişte mesaj yazmıştım okudunmu ığneler hakkın da?
İnşallah canım çatlamıştır ben çatladım da zaten yumurtayı bılemıyorum
sağol teyzesi biz iyiyizdir heralde
kendisi daha hissettırmıyor kendini
bi başlasa rahatlıcam
maşallah kuzuma fıstık gibi olacka daha da
rahat ol çatladı onlar
valla olayım cnm ya 62 de tam oluyorum ama 59-60 olmam lazım tüpe gidene kadar zayıf kaslı sağlıklı bi vücucudum olmalı..
hayatımdan tatlıyı çıkarttım ekmek çok az pcolular için zaten bunlardan uzak durmak lazımmış hem metforminle hem diyetle şu yumurtalardaki ünsilün direnci tamamen yok etmem lasım bnm aşılamada etkisi olur inşallah...
hayalcim sende iğne için bazı yorumlar yapmışsın evet doktorum onuda söylemişti ilerde yumurtalık göğüs rahim ve benzeri kanserleri tetikleyebilir yani yumurtladığın halde verirsek dedi kafa gene bi milyon bakalım o güne çıkalım
valla olayım cnm ya 62 de tam oluyorum ama 59-60 olmam lazım tüpe gidene kadar zayıf kaslı sağlıklı bi vücucudum olmalı..
hayatımdan tatlıyı çıkarttım ekmek çok az pcolular için zaten bunlardan uzak durmak lazımmış hem metforminle hem diyetle şu yumurtalardaki ünsilün direnci tamamen yok etmem lasım bnm aşılamada etkisi olur inşallah...
hayalcim sende iğne için bazı yorumlar yapmışsın evet doktorum onuda söylemişti ilerde yumurtalık göğüs rahim ve benzeri kanserleri tetikleyebilir yani yumurtladığın halde verirsek dedi kafa gene bi milyon bakalım o güne çıkalım
deryoş senin doktor randevun ne zmandı cnm ya unuttum ben ..bugün biri doktora gidecekti payttakmıydı kimdi??
Çatlatma iğnesinden sonra ağrı ne kadar devam edıyor ?
çatlama bittikten sonra hep geçti benim hayal.sen yeni çatlıyor olabilirmisin acaba
nabersiniz kızlar... başlasın tatil
ettim canım duamı
Allahım baul etsin inşallah.Amin
ama hep agrıyor ılk 2 gun coktu ağrım şimdi daha az ama ağrı var bu yuzden şüphelenıyorum catladımı çatlamadımı dıye zaten..
normal cnm bu ağrılar hiç korkma tutandada tutmayandada bu ağrılar oluyor bu yumurtladığının ve çatladığının da bi belirtisi..
adet gelmeden karaları bağlamayalım cnm sana amacım umut vermek değil yanlış anlama ama adet yoksa umut var her zman ..ayrıca gücüm varmı diyorsunya hemde o kadar çok varki sadece sana öyle geliyor insan dayanıyor bittim tükendim ölcem yaşayamam diyorsn ama geriye bkıyorsun aradan ne zamanlar geçiyor yinede dayanıyorsun tecrübeyle sabit..hem yolun başındasın daha cnm adetin gelsede aşılamalarına başla odamı olmadı hadi tüp bebek yani işin kısası olacak olacak olmayacak diye bi şey yok
sen sanırım az araştırmışsın 1. aşılaması o kadar çok tutan varki ...hatta 6. aşılaması tutanlar bile var ..olacaksa oluyor ilkte veya 6. da rabbime güvenelim ..bak bnmde 3. olucak tutarsa tutar tutmazsa ne ypalım bin şükür bunada teknolojinin evlat sahibi olmadaki son safhaları mevcut artık olsada olmasada umutsuz luk yok sakınn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?