- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.521
sen ne zaman oldun iğneyi hayalcim.kaçıncı gün oldun bugün kaçıncı günün.kaç mm idi yumoş.
kuzum bize hep tatil sizin gözünüz aydın şimdiden ..hayırlara vesile olsunnabersiniz kızlar... başlasın tatil
ben zayıflamaya başlamıştım sonra ama malesef misafiler olunca olmuyor hazırlayınca yiyorsun ama artık çok kararlıyım zaten cnm hiçççççççç tatlı istemiyor bu bile bnm için yetrli ..valla metformin iyi zayıflatıyor
ben daha da zayıflıyom ne olcam bilmiıom
bnm 3 gün fln sürer cnm ama yumurta büyürkende ağrılarım oluyor.hayırlısı canım ama acele etme ığneler için bır de pco olunca ıgneyı kullanması daha zor hepsı aynı anda buyüyorlar
bnm 3 gün fln sürer cnm ama yumurta büyürkende ağrılarım oluyor.doğru diyosun cnm iğnel konusu bi araştırcam ve düşüncem tekrardan..Çatlatma iğnesinden sonra ağrı ne kadar devam edıyor ?
oli benım 15ine randevum
bugün paytak gidecekti
dotkorum hafta içine çağırdı ama merkeze gitmek zor olacak diye haftasonu gel dedi
herhalde kese kalp birlikte olur diyorum Allahın izniyle
21mm di canım bugun 4.günüm
ay valla rahatlattınız benı baharda sende hayalde inş. yaa aşılama topiklerinde okudum ben olicim
hayırlısı insallah hakkımızda inş. tutar deryadan sonra hayalle ben şeytanı ortadan 2 ye ayırırız
kuzum bize hep tatil sizin gözünüz aydın şimdiden ..hayırlara vesile olsun
sağolasın canım. tabiri caizse evi bişeyler götürüyor.. her yeri temizleyesim dip köşe giresim var
her tatile girdiğimde böyle oluyor ama bir gün sürüyorahahahaaa
hımm ozaman şimdiye çatlamıştır bence.keşke ateş ölçmeyi deneseydin ne xzaman kesin anlardık canım.
valla cnm bende kışın bildiğin pasaklıyım ama güneş açtığı günler bildiğin kakılmış gibi oluyorum ..
hatta herügn bir gün sonra yapcaklarımı sıralayıp ertesi gün hiçbişi yapmıyorum
Ahhhaaa aynı benüşenenin çocugu olmaz derdi annem o yuzden mi olmuyor acep bızım çocuk..
Bahar bırde başıma ateş ölçmeyi cıkarmayım dedim hiç bulaşmadım o yuzdenofff ya nıye hala agıyor bu ya çatlamadımı deli olcam belkide peşinde başka yumurtalar vardır ondandır ne bılıyım yaaaaaaaaaaaaa
kesinlikle doğru mesela ben çok tembelim..Ahhhaaa aynı benüşenenin çocugu olmaz derdi annem o yuzden mi olmuyor acep bızım çocuk..
valla cnm bende kışın bildiğin pasaklıyım ama güneş açtığı günler bildiğin kakılmış gibi oluyorum ..
hatta herügn bir gün sonra yapcaklarımı sıralayıp ertesi gün hiçbişi yapmıyorum
ama o konu ayrı bi konu kafamın yaşı hiç kurumuyo o döenmlerdeadam bıktı falaaannn yaniiiiii
ama o konu ayrı bi konu kafamın yaşı hiç kurumuyo o döenmlerdeadam bıktı falaaannn yaniiiiii
kesinlikle doğru mesela ben çok tembelim..
doktorun sana söylemedi mi şu kadar yumurtan var diye..
sen yine ertesi güne ben bi gün içinde evi baştana aşağı temizliyom ama sadece hayallerimde
kesinlikle doğru mesela ben çok tembelim..
doktorun sana söylemedi mi şu kadar yumurtan var diye..
sen yine ertesi güne ben bi gün içinde evi baştana aşağı temizliyom ama sadece hayallerimde
canım bır taneydı yumurta neyse ıkı saat sonra doktordayım belli olcak ne oldugu uyuz yumurtamın
Amin canım inşallahgüzel haberlerle gel cnm inşallah
olii bu ay bende aşılanayım en iyisi dimiii
olii bu ay bende aşılanayım en iyisi dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?