Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar ben cıkıyım yavaş yavaş hazırlanayım dua edın bana sevıyorum sizi by

evet canlar haklısınız benim artık tedaviye geçmem lazım yeter bu kadar boş oturduğum.
eşim tahlil verdi 6 7 ay oldu daha olicim onun değerleri güzel çıkmıştı doktor öle söledi.ve sonrasında kullanması için ilaçta verdi
sanırım daha da iyi olmuştur.ronya süper demişti ama.bana gelince bende de şükürki bi problem yok görünürde.
herşeyi uygun olarak yapıyoruz bunun tek açıklaması var zamanımız gelmedi.
yada belkide aşılamayla belkide tüple olacakk.
o yüzden bu ay aşılama startını vermiş bulunuyorum vatana millete topiğe hayırlı olsun

Ahhhaaa aynı benüşenenin çocugu olmaz derdi annem o yuzden mi olmuyor acep bızım çocuk..

ufff aşılama dediniz beni de heveslendirdiniz.. ben yine ertelemiştim. şimdi umreye gitmeden önce hamile kalırsam orda bişey olur belki dedi arkadaşlarım ben de ertelemiştim. ama bir sürü hamile arkadaşım da oldu giden.
tabi hamile kalsam bunu nasıl geçireceğimi bilmediğimden kaynaklanıyor bu sıkıntı. riskli mi olur yoksa hiç risksiz mi.. değilse benim annem oruç haliyle yazın sıcağında doğru düzgün iftar sahur yapmadan, tarlada iş görerek geçirmiş hamileliğini.. yürüse hamileliği tehlikeye girenler de var..
bu aşılamayı da beş kuruşsuz olacam yani benim yerimde başkası olsa şimdiye 3. yü yaptırır. tüpe doğru da yol alırdı. ama ben herşey zamanında olsun istiyorum

kızlar ben cıkıyım yavaş yavaş hazırlanayım dua edın bana sevıyorum sizi by
DUALARIMIZ SENİNLE CNM ...HABERDAR ET BİZİ ..

hele bi adet olda bunları konuşmaya vaktimiz olcak cnm...bi ucundn başlamak en mantıklsı..

karanfil bence sende bu ay yaptır aşılamanı hem gebe kalsan zaten bebek çok minik olacak bişeycik olmaz allahın izniyle.
nasıl beş kuruşsuz olcan onu anlamadım :26:

ayy kızlar kendiem 14.30 a kadar zaman tanıdım iş yapçam
hadi o zamana kadar sohbet edin benımle
babalar güünü 17 haziran mi

valla cnm son karar senin tabi ama geldiğindede yaptırabilirsin...karanfil uçaktan korkmuyormusun yaa:18::18::18::18:

karanfil bence sende bu ay yaptır aşılamanı hem gebe kalsan zaten bebek çok minik olacak bişeycik olmaz allahın izniyle.
evet 5 kuruşsuz nasıl olcak iğne sadece 75 lira yıkama 100 lira ...

evet cnm sanırım 17. haziran..

eşime hediye alasım var ama burda nerden alcam
dibimden de ayrılmıyor
internetten de alışveiş yapmayı bilmiyorum
hafta cumartesi çıkmaya çalışayım bakalım

eşim özel bi hastanede çalışıyor canım. muayene ücreti alınmıyor rahim filminden de alınmamıştı. sanırım sadece ilaca para vercez.
valla cnm son karar senin tabi ama geldiğindede yaptırabilirsin...karanfil uçaktan korkmuyormusun yaa:18::18::18::18:
bilmem daha hiç denemedim
seni seniiiii
yeni hamilelikte uçak izni var mı

hamileliğin riskine göre değişir tatlişş

kızlar ben vazgeçtim yatıp uyucam
oda mis gibi esiyor
işer yıne kaldıı
ay çok tembelimmm
ama bir hafta evdeyim yavaş yavaş yaparım dimi
öpüldünüz ben güzellik uykusuna yatıyorum
hadı bakayım siz de kapatın artık gözlerinizi hhhhhhıııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
bilmiyırumki ama son iki ayda yok diye biliyorum ilk başlarda varmı bilmem ama uzun bi uçuş süresi değil sanırım umre yolcuğu 2-3 saat arası bişi olması lazım...ondanda bişi olmaz sanırım..

yani radyasyon olayından dolayı filan mı ki..
ama hava alanları girişinde kontrol yapılan kapılar var hamileler ordan geçmiyo. güvenlik görevlisi onları ayrı arıyor.
ben yolculuktan korkmuyorum. Ramazan umresi olcak nerdeyse hac kadar kalabalık oluyormuş. izdiham filan olur belki diye bir de sıcak tabi ağustos..
neyse bunu daha fazla düşünmeyecektim doktoruma danışma kararı almıştım en son

en güzeli doktora danışmak tebrik ederim

sen nerdeydin oli
tüpe nereye gidecektin ki?
msj kutuna bak şekerim

heh şöle yat dinlen yahuuu
son dönemlerde doğum olabileceği sebebi ile izin verilmiyor veya önemli ise doktor raporu fln gerekiyor diye duymuştum cnm doktoruna sorman en mantıklısı

bebişini gör rüyanda
biraz zaman geçsin ilk anlar içime doğmuyor. ama genelde cinsiyet tahminlerim doğru çıkıyor. şu an kız bastırsa da zamanı var tahmin için bekliycem :))
bi eltiminkini tahmin edememiştim. onun da biri kız biri erkek oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…