- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.541
kesinlikle başlamalısın cnm çok tutan var aşılaması hadi diyelimki ondada olmadı ,en azından tüpe gidecek bi yolun varsa inşllah yoktur ama o yolu kat et ve artık tmm dediğin anda zart diye tüpünü yaptırırsın..
ama yıkamalı bi işlmde sonuç alırsın diyede düşünmüyor değilim cnm ...
hem en azından eşinde sperm tahliline gerek kalmadan aşılama için verdiği semenle ortalama bi değer daha alırsınız.
ben bu gitiğimde eşimde bende tahlillerimizi tekrarlayacağız ..
tüp bebekte doktor görmek istiyor çünkü ve ben tahlilleri yırtıp yaktım bi kaç ay önce bi yandan yenilerini oluşturmam lazımm
Ahhhaaa aynı benüşenenin çocugu olmaz derdi annem o yuzden mi olmuyor acep bızım çocuk..
valla cnm bende kışın bildiğin pasaklıyım ama güneş açtığı günler bildiğin kakılmış gibi oluyorum ..
hatta herügn bir gün sonra yapcaklarımı sıralayıp ertesi gün hiçbişi yapmıyorum
DUALARIMIZ SENİNLE CNM ...HABERDAR ET BİZİ ..kızlar ben cıkıyım yavaş yavaş hazırlanayım dua edın bana sevıyorum sizi by
evet canlar haklısınız benim artık tedaviye geçmem lazım yeter bu kadar boş oturduğum.
eşim tahlil verdi 6 7 ay oldu daha olicim onun değerleri güzel çıkmıştı doktor öle söledi.ve sonrasında kullanması için ilaçta verdi
sanırım daha da iyi olmuştur.ronya süper demişti ama.bana gelince bende de şükürki bi problem yok görünürde.
herşeyi uygun olarak yapıyoruz bunun tek açıklaması var zamanımız gelmedi.
yada belkide aşılamayla belkide tüple olacakk.
o yüzden bu ay aşılama startını vermiş bulunuyorum vatana millete topiğe hayırlı olsun
ufff aşılama dediniz beni de heveslendirdiniz.. ben yine ertelemiştim. şimdi umreye gitmeden önce hamile kalırsam orda bişey olur belki dedi arkadaşlarım ben de ertelemiştim. ama bir sürü hamile arkadaşım da oldu giden.
tabi hamile kalsam bunu nasıl geçireceğimi bilmediğimden kaynaklanıyor bu sıkıntı. riskli mi olur yoksa hiç risksiz mi.. değilse benim annem oruç haliyle yazın sıcağında doğru düzgün iftar sahur yapmadan, tarlada iş görerek geçirmiş hamileliğini.. yürüse hamileliği tehlikeye girenler de var..
bu aşılamayı da beş kuruşsuz olacam yani benim yerimde başkası olsa şimdiye 3. yü yaptırır. tüpe doğru da yol alırdı. ama ben herşey zamanında olsun istiyorum
ufff aşılama dediniz beni de heveslendirdiniz.. ben yine ertelemiştim. şimdi umreye gitmeden önce hamile kalırsam orda bişey olur belki dedi arkadaşlarım ben de ertelemiştim. ama bir sürü hamile arkadaşım da oldu giden.
tabi hamile kalsam bunu nasıl geçireceğimi bilmediğimden kaynaklanıyor bu sıkıntı. riskli mi olur yoksa hiç risksiz mi.. değilse benim annem oruç haliyle yazın sıcağında doğru düzgün iftar sahur yapmadan, tarlada iş görerek geçirmiş hamileliğini.. yürüse hamileliği tehlikeye girenler de var..
bu aşılamayı da beş kuruşsuz olacam yani benim yerimde başkası olsa şimdiye 3. yü yaptırır. tüpe doğru da yol alırdı. ama ben herşey zamanında olsun istiyorum
valla cnm son karar senin tabi ama geldiğindede yaptırabilirsin...karanfil uçaktan korkmuyormusun yaa:18::18::18::18:
evet 5 kuruşsuz nasıl olcak iğne sadece 75 lira yıkama 100 lira ...karanfil bence sende bu ay yaptır aşılamanı hem gebe kalsan zaten bebek çok minik olacak bişeycik olmaz allahın izniyle.
nasıl beş kuruşsuz olcan onu anlamadım :26:
ayy kızlar kendiem 14.30 a kadar zaman tanıdım iş yapçam
hadi o zamana kadar sohbet edin benımle
babalar güünü 17 haziran mi
yeni hamilelikte uçak izni var mı
bilmiyırumki ama son iki ayda yok diye biliyorum ilk başlarda varmı bilmem ama uzun bi uçuş süresi değil sanırım umre yolcuğu 2-3 saat arası bişi olması lazım...ondanda bişi olmaz sanırım..
ayy uçağa binemem ben:18::18::18:
eşim özel bi hastanede çalışıyor canım. muayene ücreti alınmıyor rahim filminden de alınmamıştı. sanırım sadece ilaca para vercez.karanfil bence sende bu ay yaptır aşılamanı hem gebe kalsan zaten bebek çok minik olacak bişeycik olmaz allahın izniyle.
nasıl beş kuruşsuz olcan onu anlamadım :26:
bilmem daha hiç denemedimvalla cnm son karar senin tabi ama geldiğindede yaptırabilirsin...karanfil uçaktan korkmuyormusun yaa:18::18::18::18:
seni seniiiiiayy kızlar kendiem 14.30 a kadar zaman tanıdım iş yapçam
hadi o zamana kadar sohbet edin benımle
babalar güünü 17 haziran mi
yeni hamilelikte uçak izni var mı
valla bnm bnmem lazım çünkü tüp zmanı mecbur onla gitmem gerekcek o kadar otobüs yolcuğuna dayanamam sonrasındada gerekcek bişey olduğu içinde bu korkuyu atmam lazım...
bilmiyırumki ama son iki ayda yok diye biliyorum ilk başlarda varmı bilmem ama uzun bi uçuş süresi değil sanırım umre yolcuğu 2-3 saat arası bişi olması lazım...ondanda bişi olmaz sanırım..
yani radyasyon olayından dolayı filan mı ki..
ama hava alanları girişinde kontrol yapılan kapılar var hamileler ordan geçmiyo. güvenlik görevlisi onları ayrı arıyor.
ben yolculuktan korkmuyorum. Ramazan umresi olcak nerdeyse hac kadar kalabalık oluyormuş. izdiham filan olur belki diye bir de sıcak tabi ağustos..
neyse bunu daha fazla düşünmeyecektim doktoruma danışma kararı almıştım en son
msj kutuna bak şekerimsen nerdeydin oli
tüpe nereye gidecektin ki?
heh şöle yat dinlen yahuuukızlar ben vazgeçtim yatıp uyucam
Oda mis gibi esiyor
işer yıne kaldıı
Ay çok tembelimmm
ama bir hafta evdeyim yavaş yavaş yaparım dimi
öpüldünüz ben güzellik uykusuna yatıyorum
hadı bakayım siz de kapatın artık gözlerinizi hhhhhhıııııııııııııııııııı
son dönemlerde doğum olabileceği sebebi ile izin verilmiyor veya önemli ise doktor raporu fln gerekiyor diye duymuştum cnm doktoruna sorman en mantıklısıyani radyasyon olayından dolayı filan mı ki..
Ama hava alanları girişinde kontrol yapılan kapılar var hamileler ordan geçmiyo. Güvenlik görevlisi onları ayrı arıyor.
Ben yolculuktan korkmuyorum. Ramazan umresi olcak nerdeyse hac kadar kalabalık oluyormuş. Izdiham filan olur belki diye bir de sıcak tabi ağustos..
Neyse bunu daha fazla düşünmeyecektim doktoruma danışma kararı almıştım en son
kızlar ben vazgeçtim yatıp uyucam
oda mis gibi esiyor
işer yıne kaldıı
ay çok tembelimmm
ama bir hafta evdeyim yavaş yavaş yaparım dimi
öpüldünüz ben güzellik uykusuna yatıyorum
hadı bakayım siz de kapatın artık gözlerinizi hhhhhhıııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?