Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Kızlar geldim doktordan çatlamış yumurta gorunurde birşey yok yanlız bır tane 15 lik yumurta var belkı agrı onun agrısıdır.doktorum çatlamış dedi agrım var dedım olur normal dedi..
Bilmiyorum artık ne normal ne değil... Rabbim ısteyen herkese nasıp etsın..

oyyy kız diyenler artıyor
nıyeyse ben kendimi erkeğe hazırlıyorum

bak gördün mü çatlamış işte
hadi gerisi gelsin inşalah

oyyy kız diyenler artıyor
nıyeyse ben kendimi erkeğe hazırlıyorum

bak gördün mü çatlamış işte
hadi gerisi gelsin inşalah

inşallah canım hamileler listesine baksana bır kız bır oğlan hep sıra kızda senin kzın olcak bana da oyle geldi duyunca:)))

ayy siz bi kaç gün sonra yine ara ara çalışın o 15 lik yumurtaya göz diktim de

merhaba kızlarr
bugün sağlıktan başka hiçbirşeyin değeri olmadığını çok iyi anladım..biz bebek yumoş falan diye çabalarken oysaki sağlığımız yerinde diye şükretmek yerine hep üzülüyoruz..,
bugün aynı haberi canım annemden ve eltimden aldım,
annemin göğsünde 5 tane kitle bulunmuş biyopsi olacak sonuca göre ameliyat olabilir çok üzgünüm
eltimde aynı şekilde göğsündeki kitle yayılmış ve göğsünün biri ameliyatla alınacak kötü huylu olmaması için dua ediyoruz
Rabbim herkese acil şifalar versin
dualarınızı eksik etmeyin nolur kızlar...

Allah ikisine de acil şifalar versin

hadi gözün aydın hayalcim..sonu bebiş olsun inşallah ...bu arada sen metformin kullanıyormusun ?

rabbim acil şifalarını versin doğru diyorsun işte rabbim sağlığımızı elimizden almasın ..bebek bebek diye yırtınıyoruz ama her zman önce sağlık ...

bu arada kızlar bnm aşılama kaldı bu ay..randevu için eşim aradı doktorum seminere gitmiş ve ne zman geleceği belli değil başka bi doktorada aşılama yaptırmak gibi bi fikrim yok ..
hayırlısı olsun artık ne diyelim gelecek ay yaptırırım artık.

yuhh o kadar ilacı boşuna mı almış oldun şimdi

canım Allah acil şifalar versin iyi huylu çıkarlar inşallah
ama biz de insanız işte başımıza kötü bir şey gelene kadar(Alalh korusun) dünya derdine düşüyoruz
Allahım iyi haberler almayı nasip etsin
çok geçmiş olsun

hayırlısı olsun canım benim

bebişimm allah acil şifalar versin annene ve eltine.inşallah ikiside sorunsuz atlatırlar bu durumu.
dualrımız onlarla allah yardımcıları olsunn..

olii tebdili mekanda ferahlık vardır
aslında başka doktora yaptırsan fena olmaz.belki eli uğurlu gelir.
yada çok zorlama hayırlısı belkide böylesi.
ben kararımı verdim bu ay için kesin aşılama yaptırıyorum allah izin verirse.
bugün yine araştırmalara daldım.ve benim için bunun iyi olduğuna kaarar verdim.
ayrıca kızlar bizim gebe kalamamız vücudumuzun bize verdiği bi mesajmış.bi yerde bişeyi yanlış yaptığımızın.
öğrendimki beslenmenin çok etkisi var doğurgan olmakta.çok fazla kafein sigara tatlı börek çörek donmuş yağlar içeren şeyler
çikolata ve yediğimiz sağlıksız besinlerin gebe kalamamızda çok etkisi varmış.benim beslenme şeklimde bunlar.(bunları okurken afrikada çatır çatır doğuran kadınları düşündüm hadi bee dedim)ama denemekte fayda var.vücutta sperm antikorlarının bulunması engellermiş yani spermleri öldürücü enfeksiyonlar varmış.

PKO’da yumurtlamanın devre dışı kalması ve progesteron hormonu salgısının olmaması kadının adet göreceği zamanı algılayamamasına neden olur. Hemen her kadın adet kanamasından birkaç gün öncesinde göğüslerinde, kasıklarında veya vücudunun diğer bölümlerinde bir takım belirtiler hisseder ve kanama göreceğini anlar. Yine kanama olduğunda hemen her kadın kanama esnasında kaybedilen kanı azaltmaya yönelik olarak oluşan rahim kasılmalarını az veya çok kasıklarında bir basınç, çekilme veya ağrı şeklinde hisseder. PKO’da çoğu durumda bu belirtiler kaybolmuştur

Adet döngüsünün, yani bir adet kanamasının ilk gününden diğer adet kanamasının ilk gününe kadar geçen sürenin 21-35 günler arasında olması normal kabul edilir. Ancak gerçek, yani yumurtlamalı bir adet döngüsü istikrarlı bir süreye de sahip olmalıdır. Örnek olarak son 6 ay içerisinde görülen adet kanamaları arasındaki süre, yani “döngü” 21-35 günlük normal sınırlar içinde görünmesine karşın, ayrıntılı inceleme döngülerin aslında düzensiz olduğunu (örneğin son 6 ayda 23, 32, 25, 30, 30 ve 34 günde bir adet görmüş olma gibi) gösterebilir. Bu örnek 6 aylık döngüler normal süreler içerisinde görülmesine karşın günlerin istikrarsız olmaları nedeniyle bir yumurtlama bozukluğuna işaret edebileceğini göstermesi açısından önemlidir.

bu karara sevindim ben

arkadaşlar selamlar, çok uykum var geçmişleri okuyamadım pek bahar aşılaman inşAllah hayırlı olsun.. BEN UYUMAYA gider bye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…