- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.581
Allah ikisine de acil şifalar versin
hadi gözün aydın hayalcim..sonu bebiş olsun inşallah ...bu arada sen metformin kullanıyormusun ?
rabbim acil şifalarını versin doğru diyorsun işte rabbim sağlığımızı elimizden almasın ..bebek bebek diye yırtınıyoruz ama her zman önce sağlık ...
canım Allah acil şifalar versin iyi huylu çıkarlar inşallah
ama biz de insanız işte başımıza kötü bir şey gelene kadar(Alalh korusun) dünya derdine düşüyoruz
Allahım iyi haberler almayı nasip etsin
çok geçmiş olsun
bebişimm allah acil şifalar versin annene ve eltine.inşallah ikiside sorunsuz atlatırlar bu durumu.
dualrımız onlarla allah yardımcıları olsunn..
arkadaşlar selamlar, çok uykum var geçmişleri okuyamadım pek bahar aşılaman inşAllah hayırlı olsun.. BEN UYUMAYA gider bye..
hepinize teşekkür ederim canlarım sağolun Rabbim herkese acil şifalar versin dermansız dert vermesin..sağlığımızı elimizden almasın
hepinize teşekkür ederim canlarım sağolun Rabbim herkese acil şifalar versin dermansız dert vermesin..sağlığımızı elimizden almasın
canım bebişim Allah ikisine de acil şifalar versin, bol bol dua edelim, hep pozitif düşün, güzel şeyler olacak, Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın amin.
kızlar günydın..
vücudum iyice saçmaladı artık bugün gelen giden yok ne ağrı ne leke ateşimse yere vurdu ..
pazartesi günü doktora gidiyorm aksilik olmazsa umarım önemli bi sorun yoktur ...
sonnurcum adet olmuşsun hayrlısı olsun
bdroneer babana acil şifalar..
meliscim topiğin sahibi sensin ve düşündüklerin neyse bizim için de uygundur cnm dediğin gibi uzun zman oldu insan merak ediyor tabiki listede adını gördükçe ..umarım onun için herşey yolundadır..
yeni döngün bebek getirisn inşallah
ama bu ay doktora gitmezsen çok kızacağım sanaa
haberın olsun
cnm ben şimdi ramazandan sonra tüpe gitcemya ist e o zman sonnuru tutcam doktor doktor gezdirecem soğan sularını içirecem doğrutup gelecemmm
deli ediyor benı yaa
hala doktora gitmemiş adam gibi
günaydın kızlar bugün morlaim bozuk uyandım çünkü benim içinde bu ay bittii
ateşim düşmeye başladı benim hep 12.gün düşüşe geçiyor ve düştüğü andan itibaren hayır çıkmıyor.
bugünde düşüşe geçti 12.günüm.umutlar diğer aya.ama gücüm kaldımı bilmiyorum.
gerçekten üzülüyorum neden diye sorgulamaya başlıyorum çünkü bu ay yumurtlama vardı çalışmalar hep günaşırı oldu ve muhtemel günlerde oldu
yattım bekledim dikkat ettim ama olmadı.bu ay gebe kalmayı çok istiyordum.nasip değilmiş demekkii
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com bi kaç gündür kasıklarım hafiften ağrıyordu sanırım bu ay felaket bi adet beni bekliyor
soğandan dolayı ağır geçecek diye düşünüyorum.hakkımızda hayırlısı....
Ummak küsmektir..
beklentiye girme fazla bitanem bende o silik çizgiyi gördüğümden adet oluncaya kadar kendimi hep hamile olrak düşündüm bi tarafta o umudum hep vardı taki adet gelene kadar iyisimi hiç ummamak rahat bırakmakmışş
vede ayrıca adetin henüz gelmedii
..
baharrr kuzum nasılsınn
ben ütü yapıyordum biraz dinleneyım dedim belim ağrıdı
Günaydın kızlar nabersınızderyoş ya bana ütü deme bır yıgın ütüm var bırıktırdım hep yapmıcam işte banane
hoşgeldin hayalcik git ütünü yap durdukça kafannda daha çok işmiş gibi gelecekk.
bi işi düşünmektense yapmak daha iyi bence.söleyene bak
bahar bende aynısını dusunuyorum ama bu sıcakta ütü ıyyyğğğ:)nese yapcam mecbur başka çare yok zaten
hadi kalk gittbende kendimi dışarı atıyorum hemennnnnn
Günaydın kızlar nabersınızderyoş ya bana ütü deme bır yıgın ütüm var bırıktırdım hep yapmıcam işte banane
benim 2 günüm kalmış beni hiç soran yok vallahi kızıyorum size yaaa...özelden bile mesaj atmamışsınız hep buraya gelip haberlerimi de veriyorum ama umrunuzda değilim demekki..trip atıyorum bildiğiniz trip işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?