Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Allah ikisine de acil şifalar versin

bebişimm allah acil şifalar versin annene ve eltine.inşallah ikiside sorunsuz atlatırlar bu durumu.
dualrımız onlarla allah yardımcıları olsunn..

hepinize teşekkür ederim canlarım sağolun Rabbim herkese acil şifalar versin dermansız dert vermesin..sağlığımızı elimizden almasın

sağol güzelimm senin içindee

yeni döngün bebek getirisn inşallah
ama bu ay doktora gitmezsen çok kızacağım sanaa
haberın olsun

cnm ben şimdi ramazandan sonra tüpe gitcemya ist e o zman sonnuru tutcam doktor doktor gezdirecem soğan sularını içirecem doğrutup gelecemmm

deli ediyor benı yaa
hala doktora gitmemiş adam gibi

oyh kızlarr varyaa bu iş ev beni fena yoruyor inanın kendimi düşünecek zamanım yok
bide yarına işten erken çıkıp yeğenimin sünnet eğlencesine gidicem kurtlarımı dökerim azcıkta rahatlarım belkiimm
halee sen gel valla görüşelimm ve beni al kolumdan doğruu hsg odasına götüüürr :18:
deryaamm yat dinlen ama yatarken bizle yazışırısn benim bugün 3.günümdü nasıl ocak yaa o zaman bu ay hsg için randevu almam gerek ama iş yerinden izin almak nasıl oacak bilmiyorumm

Ummak küsmektir..
beklentiye girme fazla bitanem bende o silik çizgiyi gördüğümden adet oluncaya kadar kendimi hep hamile olrak düşündüm bi tarafta o umudum hep vardı taki adet gelene kadar iyisimi hiç ummamak rahat bırakmakmışş
vede ayrıca adetin henüz gelmedii

MELİSS CANIMM ALLAH TEZ ZAMANDA ŞİFA VERSİN SONUCUNUZ HAYIRLISIYA TEMİZ ÇIKSIN İNŞALLAHH
BENİM ABLAMDADA ÇIKTI GÖĞSÜNDEN KİTLE ALINDI ŞİMDİ KONTROL ETTİRİYOR .. İNŞ SİZİNDE İYİ ÇIKAR DUALARIMDASIN..

sağol sonnurcum ama umuyoruz işte hep bi beklentimiz var fazla bişey istemiyoruz.
bazılarının o sokakta doğurup bıraktıklarını biz sevgiyle büyütmek topluma bi insan yetiştirmek için hayata dair bi sebebimiz olması için umuyoruz
eşimizi mutlu etmek için sevgimizin bir meyvesi olsun diye umuyoruz
ama tabiki rabbimiz en iyisini düşünüyor bizim için.en güzel zaamanda vermek için bizi bekletiyor.

Günaydın kızlar nabersınızderyoş ya bana ütü deme bır yıgın ütüm var bırıktırdım hep yapmıcam işte banane

hoşgeldin hayalcik git ütünü yap durdukça kafannda daha çok işmiş gibi gelecekk.
bi işi düşünmektense yapmak daha iyi bence.söleyene bak

bahar bende aynısını dusunuyorum ama bu sıcakta ütü ıyyyğğğ:)nese yapcam mecbur başka çare yok zaten

Günaydın kızlar nabersınızderyoş ya bana ütü deme bır yıgın ütüm var bırıktırdım hep yapmıcam işte banane

tam iki haftadır yapmadığım ve bu hafta artık dağ gibi olan ütümü sonunda bitirtidm Allaha çok şükür
biraz dinleneyım biraz da kendimle uğraşacağım anlarsınız
ondan sonra bug
nlük bukadar

bahar gez annem en iyisi
ben de gezmek isterdim ama cezalıyım işlerimi bitirmem lazım
zaten neyseki burada gezecek yer de yok
ama artık denizz gellll gelll diyor
doktorla bir an önce konuşmam lazım

abooo ben ne işler başardım hatunlar hala geziyor
hadi gelin garii yeter bu kadar
bahar çok alışvriş yapma bak

benim 2 günüm kalmış beni hiç soran yok vallahi kızıyorum size yaaa...özelden bile mesaj atmamışsınız hep buraya gelip haberlerimi de veriyorum ama umrunuzda değilim demekki..trip atıyorum bildiğiniz trip işte

canım benım 2 günün kalmış
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hayırlı doğum versin
sezeryan mı olacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…