- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.601
Kızlar ya nerdesınıznıye kımse yok yıne
başka hekim düşünmüyorum cnm çok memnunum şu psikolojide karşıma çıkacak bi dengesizle diplere vurabilirim o doktorumla çok uyuştuk çok anlaştık kibar nazik düşünceli bi bayan varsın olsun sonraki aya çok bişey etmiyor bir ay bnm için ..olii tebdili mekanda ferahlık vardır
aslında başka doktora yaptırsan fena olmaz.belki eli uğurlu gelir.
yada çok zorlama hayırlısı belkide böylesi.
ben kararımı verdim bu ay için kesin aşılama yaptırıyorum allah izin verirse.
bugün yine araştırmalara daldım.ve benim için bunun iyi olduğuna kaarar verdim.
ayrıca kızlar bizim gebe kalamamız vücudumuzun bize verdiği bi mesajmış.bi yerde bişeyi yanlış yaptığımızın.
öğrendimki beslenmenin çok etkisi var doğurgan olmakta.çok fazla kafein sigara tatlı börek çörek donmuş yağlar içeren şeyler
çikolata ve yediğimiz sağlıksız besinlerin gebe kalamamızda çok etkisi varmış.benim beslenme şeklimde bunlar.(bunları okurken afrikada çatır çatır doğuran kadınları düşündüm hadi bee dedim)ama denemekte fayda var.vücutta sperm antikorlarının bulunması engellermiş yani spermleri öldürücü enfeksiyonlar varmış.
PKO’da yumurtlamanın devre dışı kalması ve progesteron hormonu salgısının olmaması kadının adet göreceği zamanı algılayamamasına neden olur. Hemen her kadın adet kanamasından birkaç gün öncesinde göğüslerinde, kasıklarında veya vücudunun diğer bölümlerinde bir takım belirtiler hisseder ve kanama göreceğini anlar. Yine kanama olduğunda hemen her kadın kanama esnasında kaybedilen kanı azaltmaya yönelik olarak oluşan rahim kasılmalarını az veya çok kasıklarında bir basınç, çekilme veya ağrı şeklinde hisseder. PKO’da çoğu durumda bu belirtiler kaybolmuştur
Adet döngüsünün, yani bir adet kanamasının ilk gününden diğer adet kanamasının ilk gününe kadar geçen sürenin 21-35 günler arasında olması normal kabul edilir. Ancak gerçek, yani yumurtlamalı bir adet döngüsü istikrarlı bir süreye de sahip olmalıdır. Örnek olarak son 6 ay içerisinde görülen adet kanamaları arasındaki süre, yani “döngü” 21-35 günlük normal sınırlar içinde görünmesine karşın, ayrıntılı inceleme döngülerin aslında düzensiz olduğunu (örneğin son 6 ayda 23, 32, 25, 30, 30 ve 34 günde bir adet görmüş olma gibi) gösterebilir. Bu örnek 6 aylık döngüler normal süreler içerisinde görülmesine karşın günlerin istikrarsız olmaları nedeniyle bir yumurtlama bozukluğuna işaret edebileceğini göstermesi açısından önemlidir.
er yada geç evet bunun cvebı aksini düşünmek bize yakışmaz...bende bebişimle ilgili yazıyım seni doğabilcek miyim
süpriz varmı diye baktım ama ............günaydın pamuğum ii diyemiycem işte şu ateş yüzünden
dünün sinirini atamadım hala aynen devam.bugün kendimi bi yerlere atmam lazımmm
çok bekletmeden gelse bari bu akşam falann
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim 2 günüm kalmış beni hiç soran yok vallahi kızıyorum size yaaa...özelden bile mesaj atmamışsınız hep buraya gelip haberlerimi de veriyorum ama umrunuzda değilim demekki..trip atıyorum bildiğiniz trip işte
oyy canımbenim unuturmuyuzz seniii inan olinin dediği gibi kendi derdimize düştükkbenim 2 günüm kalmış beni hiç soran yok vallahi kızıyorum size yaaa...özelden bile mesaj atmamışsınız hep buraya gelip haberlerimi de veriyorum ama umrunuzda değilim demekki..trip atıyorum bildiğiniz trip işte
abooo ben ne işler başardım hatunlar hala geziyor
hadi gelin garii yeter bu kadar
bahar çok alışvriş yapma bak
canım benım 2 günün kalmış
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hayırlı doğum versin
sezeryan mı olacaksın?
kız cardelenss ben seni arkadaş listesine eklemek istedim sende onu yanıtlamadın hadi bakalım şimdi de ben sana trip atayımmm
yanıtlayalı çok oldu sen benim listemdesin
Yahuuu takip ediyorum sizi utopya ile seni ne zaman doğuracaksınız diye merak ediyorum. Arkadaş listemde göremeyince zor oluyor seni bulması öbür türlü yazdıklarınızı takip ediyorum. Haberlerini aldım kısmetse pazartesi doğumun varmış.
Hadi bakalım Allah kurtarsın da kızını kucağına al bakalım sağlıkla
Bizde iyiyiz çok şükür benim de kızım olucak inşallah25.haftamda şeker yüklemem var ondan sonra bişey kalmayacak herhalde tetkik olarak doğum zamanını bekleyecem ama daha zamanım var işte 3.5 ay kadar hayırlısı olsun diyeyim bende heyecanlıyım senin artık iki günün kalmış ne güzel
ekledim canım ben seni görünüyormuyum baktın mı ütopya cuma günü doğuracak inş.bende bu pazartesi rabbim izin verirse..ne çabuk geldin 24 haftaya yaa zamana bak ne hızlı geçmiş
amin canım evet sezeryan olacak normaal doğumdan korkuyorum birde 4100 gram çatım dar zaten olmaz normal doğum dedi yırttım yani
kizlar hbr vereyim dedim
oglumun boynuna kordon dolandigindan cuma gunu sezeryan olcam
insallah dogumdan sonra da yazarim
kizlar hbr vereyim dedim
yuhh o kadar ilacı boşuna mı almış oldun şimdi
kizlar hbr vereyim dedim
tatlım aşılamaya başlayacaktım ilaç fln kullanmadım daha yani
bahar adet olmuşsun cnm topiğe uğramadan canını sıkarak evde vakit geçirmiyorsundur umarım gezip tozarak kafa dağıtarak atlat adetini...
aşılama serüvenin başlıyor ve sende ilk aşılaması tutanlar kervanına katılırsın inşallah dualarım sizinle arkadaşlarım...
gebeler sağlıkla evlatlarına kavuşsun özlemle bekleyenler en kısa zamanda hamiş olsunlar inşallah...
olimmm adet oldum tatlım dün akşam oldum.zaaten belliydi ne yapalım sağlık olsun.
nasılolsa alıştık heray bu moda girmeye.
aşılamaya gelince vazgeçtim şimdilik oli ya.neden dersen bu ay benim biraz yoğun geçecek şehirdışından misafirlerim falan olacak.
bende gidicem bi yerlere.belki temmuzda belkide bayram sonrasında düşünüyorum aşılanmayı.
ama yarın yada salı doktora gidicem doktor yapalım derse belki fikir değiştiririm.
bu ay hayıt almayı düşünüyorum sadece onu kullanmak istiyorum.
aslında hiçbirşey yapmakta istemiyorum çünkü beklenti içine giriyorum ve sonuç olumsuz olunca yıkım büüyük oluyor.
dün sabah kötüydüm ama adet olunca geçti gitti.kendimi gezmelere vurdum.sen naptın sen anlat bakalım
beklentiler her zman oluyor okunmuş pirinç yutsam bile bklentim olur bnm
adetim bugün bitti bnm ..10.günden sonra ateşimi ölçmeye başlıycam aksilik olmazsa diyete devam ..gi diyetine devam
şker ilacını kullanıyorum fln fln işte ..
aşılma konusuna gelince onu normal bi ilişki sürecinden farklı kılan pek bişey yok bence tüp bebek gibi değil yani artı bi tutunma süreci dinlenme fln istemiyor gerçi bunları sen çok iyi biliyorsun ama bence yaptır cnm bu yaz içerisinde iki defa ve kışa girerkende tüp bebeğine git paşalar gibi beklemenin bi faydası yok bunu bekleyip gördük ...
bizede bu yazılmış arayıp bulacaz bizi birtek bizim gibi olanlar anlıyor gerisi hikaye .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?