Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

başka hekim düşünmüyorum cnm çok memnunum şu psikolojide karşıma çıkacak bi dengesizle diplere vurabilirim o doktorumla çok uyuştuk çok anlaştık kibar nazik düşünceli bi bayan varsın olsun sonraki aya çok bişey etmiyor bir ay bnm için ..
yiyecek içecek konusuna şu sıralar bende takılmış durumdayım inan ve hayatımdan o kadar çok şey çıkardımki pirinç,patates,tatlılar,şeker ,v.s v.s bide böyle deneyelim...
bende bebişimle ilgili yazıyım seni doğabilcek miyim
er yada geç evet bunun cvebı aksini düşünmek bize yakışmaz...
süpriz varmı diye baktım ama ............

hayırlı doğumlar diliyorum sana gülşahcım sağlıkla sıhhatle kavuş meleğine ...
biraz topik sıkıntılı bu sıralar malum önce can derlerya kendi sıkıntılarımıza düşüp seni unuttuk sanırım en azından kendi adıma öyle oldu..kusurumuza bakma artık ...

oyy canımbenim unuturmuyuzz seniii inan olinin dediği gibi kendi derdimize düştükk
ama dualarımız hep sizlerle.inşllah sağlıklı bir doğum olur allah kucağına almayı nasip etsinnn tatlımmm

abooo ben ne işler başardım hatunlar hala geziyor
hadi gelin garii yeter bu kadar
bahar çok alışvriş yapma bak

yok kız bu sefer kendimi alışverişe vurmadımm
gezdim tozdum bisiklete bindimmmm parklarda deli gibi.bi güzel deşarj oldummm
bugünde lekelerim başladı yarına sökülcek bakalımmm

kız cardelenss ben seni arkadaş listesine eklemek istedim sende onu yanıtlamadın hadi bakalım şimdi de ben sana trip atayımmm

yanıtlayalı çok oldu sen benim listemdesin

Yahuuu takip ediyorum sizi utopya ile seni ne zaman doğuracaksınız diye merak ediyorum. Arkadaş listemde göremeyince zor oluyor seni bulması öbür türlü yazdıklarınızı takip ediyorum. Haberlerini aldım kısmetse pazartesi doğumun varmış.
Hadi bakalım Allah kurtarsın da kızını kucağına al bakalım sağlıkla
Bizde iyiyiz çok şükür benim de kızım olucak inşallah 25.haftamda şeker yüklemem var ondan sonra bişey kalmayacak herhalde tetkik olarak doğum zamanını bekleyecem ama daha zamanım var işte 3.5 ay kadar hayırlısı olsun diyeyim bende heyecanlıyım senin artık iki günün kalmış ne güzel

ekledim canım ben seni görünüyormuyum baktın mı ütopya cuma günü doğuracak inş.bende bu pazartesi rabbim izin verirse..ne çabuk geldin 24 haftaya yaa zamana bak ne hızlı geçmiş

ekledim canım ben seni görünüyormuyum baktın mı ütopya cuma günü doğuracak inş.bende bu pazartesi rabbim izin verirse..ne çabuk geldin 24 haftaya yaa zamana bak ne hızlı geçmiş

Aaa ütopyayı bulamadım yaa doğum zamanı belli olmuş diyordu biri ama ne zaman onu okuyamamıştım. Demek cuma da o doğuruyor ayy ne güzel haberler bunlar çok seviniyorum valla sizlerin adına Peki ütopyanın doğum şekli de mi sezeryan? sizin ki genel anestezili dimi?

yuhh o kadar ilacı boşuna mı almış oldun şimdi

tatlım aşılamaya başlayacaktım ilaç fln kullanmadım daha yani
bahar adet olmuşsun cnm topiğe uğramadan canını sıkarak evde vakit geçirmiyorsundur umarım gezip tozarak kafa dağıtarak atlat adetini...
aşılama serüvenin başlıyor ve sende ilk aşılaması tutanlar kervanına katılırsın inşallah dualarım sizinle arkadaşlarım...
gebeler sağlıkla evlatlarına kavuşsun özlemle bekleyenler en kısa zamanda hamiş olsunlar inşallah...

kizlar hbr vereyim dedim
oglumun boynuna kordon dolandigindan cuma gunu sezeryan olcam
insallah dogumdan sonra da yazarim

canımbenim dualarımız seninle inşallah sağlıcakla kucağına alacaksın.
kolay ve sağlıklı bir doğum olmasını diliyorum.
doğuma girerken bize dua etmeyi unutma
öpüyorum seniiiii

olimmm adet oldum tatlım dün akşam oldum.zaaten belliydi ne yapalım sağlık olsun.
nasılolsa alıştık heray bu moda girmeye.
aşılamaya gelince vazgeçtim şimdilik oli ya.neden dersen bu ay benim biraz yoğun geçecek şehirdışından misafirlerim falan olacak.
bende gidicem bi yerlere.belki temmuzda belkide bayram sonrasında düşünüyorum aşılanmayı.
ama yarın yada salı doktora gidicem doktor yapalım derse belki fikir değiştiririm.
bu ay hayıt almayı düşünüyorum sadece onu kullanmak istiyorum.
aslında hiçbirşey yapmakta istemiyorum çünkü beklenti içine giriyorum ve sonuç olumsuz olunca yıkım büüyük oluyor.
dün sabah kötüydüm ama adet olunca geçti gitti.kendimi gezmelere vurdum.sen naptın sen anlat bakalım

beklentiler her zman oluyor okunmuş pirinç yutsam bile bklentim olur bnm
adetim bugün bitti bnm ..10.günden sonra ateşimi ölçmeye başlıycam aksilik olmazsa diyete devam ..gi diyetine devam
şker ilacını kullanıyorum fln fln işte ..
aşılma konusuna gelince onu normal bi ilişki sürecinden farklı kılan pek bişey yok bence tüp bebek gibi değil yani artı bi tutunma süreci dinlenme fln istemiyor gerçi bunları sen çok iyi biliyorsun ama bence yaptır cnm bu yaz içerisinde iki defa ve kışa girerkende tüp bebeğine git paşalar gibi beklemenin bi faydası yok bunu bekleyip gördük ...
bizede bu yazılmış arayıp bulacaz bizi birtek bizim gibi olanlar anlıyor gerisi hikaye .....

evet haklısın olicim ama tutmazsa falan kendimi suçlarım dinlenemedim diye.
ama belkide dediğin gibi gözümü karartıp yaptırırım.tüpe gelince onu biraz daha uzak zamanda düşünüyorum.
inşallah hiçbirimiz için gerek kalmaz.yapılan tetkiklere göre hiç sorun bulunamıyor olmamasının tek sebebi zamanı gelmediği için diye düşünüyorum.
ve psikolojik olarak gebe kalamadığımızı.kendimizi sıkıyoruz gebe kalmak için adet olunca bi kuruyoruz kendimizi olmayıncada daha ağır daha hırsla tekrar başlıyoruz ve her ay stres artıyor.bizim tek sorunumuz bu,bunu çözemedikçe kendim için tüplede olabileceğini düşünemiyorum.haa tabi allaha şükürler olsun sorun olmadığı için..bekliycem sadece.belki yine klomen isterim sonuçta sadece 2 kez kullandım 6ya kadar yolu var.valla bilmiyorum bişey düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…