Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kendini nasıl daha iyil hissedeceksen öyle yap cnm o hamile kalma çabasından vazgeçme o bnm için zor biliyorum kendimi...
cnm aynı şeyi bnm doktrlarımda diyor olmaması için hiç bi sebep yok hele aşılamadan sonra doktoruma ikinci için gittiğimde şaşırdı resmen kadın
NE DİYELİM HAYIRLISI OLSUN...

oli aslında işin doğrusu aşılama çok fazla umut bağlanacak bi yöntem de değil.yani başarı şansı azmış.
aşılamanın başarılı olduğu kişiler spermlere karşı vücudunda antikor bulunanlar.
spermde sorun bulunanlar.yada ilişki zamanlamasını tutturamayanlar.o yüzden bazen yaptırmasammı diyorum.
ama belkide vücudum spermi öldürüyor diyorum.yani aslında düşününce bi sürü sorun buluyor insan kendinde ama elle tutulur değil.
şu şeker ilacını da kullanasım var ama neden diye soruyorum kendime.ay bu gece inan kendi konuştuklarımdan bile bişey anlamıyorum kafam karışıkkk

kizlar hbr vereyim dedim
oglumun boynuna kordon dolandigindan cuma gunu sezeryan olcam
insallah dogumdan sonra da yazarim

amin canım evet sezeryan olacak normaal doğumdan korkuyorum birde 4100 gram çatım dar zaten olmaz normal doğum dedi yırttım yani

kızlar hayırlı doğumlar diliyorum..Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldırsın inşallah..bizler içinde dua edin lütfen öpüyorum sizi..güzel haberlerinizi bekliyorumm

anladıysam ne oluyummmmmm

evet baharcım dediklerinde haklısın aşılama çok umut verici bi yöntem değil yumurtlama dönemini bilen sperm sorunu olmayan ve gün aşırı ilişki ilede ovulsyon dönemini tamamlayan bi çift için ..bazen bnm aklıma gelen şeyde orgazmla beraber gelen sıvının oluşmaması yani bebek odaklı ilişkilerde oluşan kuruluk bile etken olabilir yani buda bişi veya aklıma geln daha bi kaç şey daha varda yazacak kelime bulamıyorum
cnm şeker ilacını kullanman için bence gerekli bi durum yok gibi gayet iyi döngülerin ama yeme içme konusuna dikkat edebilirsin ..yumurtalıklar üzerinde bi çok gıdanın etkisi var başta mısır şurubu aman dikkat bi üründü bnm için şimdi iyice kara listeme girdi ...bnm sana aşılama yaptır dememin sebebi de diyelimki olmadı en azındn yapılacak işler listesinde üzerini çizmek biliyorsun ben bu şekilde düşünüyorum herşeyi yapayım kenara koyayım gibisinden ...

ilk soru mısır şurubu neki?
ya ben bi yediklerime dikkat etsem zaten gebe kalcamda.ben bişey yemiyorumki nesine dikkat edem.
pasta börek çörek tatlı çikolata cips hazır gıdalar pide bilmem ne hamburger vs vs vs....yani pek sağlıklı beslenmiyorum.
ama bu ay bolca sebze alcam eve mecbur pişircem yicem.evet aşılama denemedim dememek için bende deniycem.
kuruluk meselesinde haklısın çok önemli.ama bizim malesef ilişki düzenimizde kötü.
adet bitince tam gaz ama önemli günlere gelince zoraki oluyor çift taraflı istemeden.ama bu ay öle yoookkk
izin vermiycem önemli günlere kadar açılışı yapmıycam.yine bi sürü karar aldım hadi hayırlısı

pastanelerde satılan baklavaların ''şerbeti'' bu mısır şurubundan yani şekerle yapılmıyor..ve bildiğin nikotin gibi bağımlılık yapıyor bunu nasıl duymazsın bahar şaşırdım ben şimdi Ve çabası bi çok çikolata gofret hatta nerdeyse hepsinin içeriğinde mevcut yani pcodaki bu insülün vırt ve zırtını fena etkiliyor ...
Anam ben şimdide bunla kafayı bozdum iyice...

oliii annem ne diyon sen yaaaa

oooo ozaman ben yemem artık onlarııı bende çıkardım kara listeye aldım
ya birde şu kolayı hayatımdan çıkarmayı çok istiyorummmmmm
ama bunu derken bile içiyorum şu annnnn

oliii annem ne diyon sen yaaaa
bende bilmiyorumki ne dediğimi kendi anlattıklarımdan rahatsız olmaya başladım valla
oooo ozaman ben yemem artık onlarııı bende çıkardım kara listeye aldım
ya birde şu kolayı hayatımdan çıkarmayı çok istiyorummmmmm
ama bunu derken bile içiyorum şu annnnn

sen öyle beslenip nasıl o kiloda oluyosun yaa dünya adaletsizz valla
şükür kola içmiyorum çok fazla dışarda yemek yediğim bzı zmanlar dışında sende vazgeç bunlardan bak çok etkisi var unutma...

kız oli senle bizim kafa bu akşam ii değil annem kafa başka yerlerde parmaklar klavyede.
armut dalda kız balkonda sallanır oyy oyyy
ben yemem diyorum ama aslında emin ol hepinizden çok şey yerim ama kilo almayan bi bünyem var övünmek gibim olmasında.
hep açım hep açım bunu en iyi bebişko bilir dimi kızz delü

Allah şu davlumbazı icat edenden razı olsun, öldüyse yattığı yer nur olsun, arkadaş benim sıpa davlumbazı son ses açtım mı 1 dakikada uyuyor, ama sorun şu ki kapatınca uyanıyor, kafa beyin amk gazetesi gibi oldu ama napalım yeterki uyusun

gece kuşlarııııııııııııııııı gebeş olunca saat dokuzda zıbarın, zinhar geç yatmayın, zira doğurunca biyolojik saatini ayarlayamıyor yavrucak ben gibi olursunuzzzz

valla öyle bnm kendime bi meşgale bulmam lazım ...acaba bez bebek flnmı yapsam evde hobi olarak veya bebek örgülerimi örsem yada bebek şekerleri flnmı yapsam
kilo konusuna gelince en nefret ettiğim tip iki

Son düzenleme:

ahh bilmezmiyim yaaaaaaaa
her gün her dakika aç mı olur bi insan
ya kızlar aslına bakarsanız bu beslenme olayına bende hiç dikkat etmiyorum yaa nolacaksa böyle

davlumbazı icat eden etmişte senin kızın o sesle uyuduğunu kim nasıl keşfetti ben onu çok merak ettim

ziraaaa sen hürremi çok izliyon sanırım yavrummm
napıyon canommmmmm senin kıza bak ya ne icatlar çıkarıyo başına davlumbaz sesiiii süper
benim yiğenimde saç kurutma makinesiyle uyurduuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…