- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.641
cano bende ilk okuyunca davumbaz falan yazdın ya düşündümki kızın senin çok osuruklu ya dedim sanırım onun kokusunu gidermek için cano onu açıyor ama işin sırrı sesindeymiş marifetinde değil ahahahahaAllah şu davlumbazı icat edenden razı olsun, öldüyse yattığı yer nur olsun, arkadaş benim sıpa davlumbazı son ses açtım mı 1 dakikada uyuyor, ama sorun şu ki kapatınca uyanıyor, kafa beyin amk gazetesi gibi oldu ama napalım yeterki uyusun
gece kuşlarıııııııııııııııııgebeş olunca saat dokuzda zıbarın, zinhar geç yatmayın, zira doğurunca biyolojik saatini ayarlayamıyor yavrucak ben gibi olursunuzzzz
valla öyle bnm kendime bi meşgale bulmam lazım ...acaba bez bebek flnmı yapsam evde hobi olarak veya bebek örgülerimi örsem yada bebek şekerleri flnmı yapsam
kilo konusuna gelince en nefret ettiğim tip iki
evet baharcım dediklerinde haklısın aşılama çok umut verici bi yöntem değil yumurtlama dönemini bilen sperm sorunu olmayan ve gün aşırı ilişki ilede ovulsyon dönemini tamamlayan bi çift için ..bazen bnm aklıma gelen şeyde orgazmla beraber gelen sıvının oluşmaması yani bebek odaklı ilişkilerde oluşan kuruluk bile etken olabilir yani buda bişi veya aklıma geln daha bi kaç şey daha varda yazacak kelime bulamıyorum
cnm şeker ilacını kullanman için bence gerekli bi durum yok gibi gayet iyi döngülerin ama yeme içme konusuna dikkat edebilirsin ..yumurtalıklar üzerinde bi çok gıdanın etkisi var başta mısır şurubu aman dikkat bi üründü bnm için şimdi iyice kara listeme girdi ...bnm sana aşılama yaptır dememin sebebi de diyelimki olmadı en azındn yapılacak işler listesinde üzerini çizmek biliyorsun ben bu şekilde düşünüyorum herşeyi yapayım kenara koyayım gibisinden ...
davlumbazı icat eden etmişte senin kızın o sesle uyuduğunu kim nasıl keşfetti ben onu çok merak ettim
ziraaaa sen hürremi çok izliyon sanırım yavrummm
napıyon canommmmmm senin kıza bak ya ne icatlar çıkarıyo başına davlumbaz sesiiii süper
benim yiğenimde saç kurutma makinesiyle uyurduuu
ahh bilmezmiyim yaaaaaaaa
her gün her dakika aç mı olur bi insan
ya kızlar aslına bakarsanız bu beslenme olayına bende hiç dikkat etmiyorum yaa nolacaksa böyle
ben de saç kurutma makinesiyle başladım ama biloooorsunuzki o en çok radyasyon yayan alet, bir gün yemek yaparken açtım baktım benim sıpa uyumuş şimşekler o an çaktı kafamdabenim salon mutfak bir yerde hep uyuz olurdum ama şimdi şükrediyorm,
yok cnm ya çalışmak e şuan uzak memuriyet olmadıkça bu kpss de beni aşar o yüzden evhanımı ideal banacano bende ilk okuyunca davumbaz falan yazdın ya düşündümki kızın senin çok osuruklu ya dedim sanırım onun kokusunu gidermek için cano onu açıyor ama işin sırrı sesindeymiş marifetinde değil ahahahaha
yok yavrum yaa sıkar yazgünü onlarda.hem sen şeker yapsan dayanamaz hepsini yersin nede olsa şekere karşı direncimiz varmış.
en iyisi işe gir sen.bak sonnura ne bebek düşünüyor ne bişey.gerçi evdeykende pek düşünmüyor ama olsun.
kız sonnur kafan yarıldıysa kusura bakma annem napalım senden örnek veriyoruz
hımmmmm benim tahminimce türkiyede ki kadınların % 90 ı orgazm olmuorr ben de dahil dermişimtecavüze uğrayanlar nasıl hamile kalıyo arkadaşlar, takılmayın bu kadar ayrıntıya beeeee, ozaman preesed miydi neydi o jeli kullanan herkes hamile olurdu, akademik çok akademik bunlarrr
yok cnm ya çalışmak e şuan uzak memuriyet olmadıkça bu kpss de beni aşar o yüzden evhanımı ideal bana
sonnur baya yoruluyor sanırım bu iş iyi gelmedi ona herhal:26:
napalım canan yaa varsayımdan tümden gelimler tüme varımlar hertaşın altını kurcalamalar bizde durum böle oluyo ..canan sen istedikten ne kadar zman sonra gebeş oldun çikolata kistinde varmış ?
olii ben dün akşam adet oldum ya şimdi doktorlar adetin 3.günü gel diyor ya şimdi ben dünakşamdan bu akşama 1 oldu bu akşamdan yarınakşama 2 olcak yani şimdi ben sence ne zaman gideyim doktora yarınmı yoksa salımı
4. ayda kaldım canım, çikolata kistleri bir sürü 6-7 tane varmış, mesela bebeği olmayanların % 40 ında sebep çikolata kistiymiş ama oldu ilginç,
salı git bence ....
ben devlette yaptırdım ..yıkamayıda özelde yaptırıp bz gtirdik hastaneye ama yıkamanında yapıldığı hastaneler var ...peki bi soru daha şimdi benim gittiğim 2 doktor var hatta 3 doktor biri devlette 2si özel
şimdi bana aşılama yapalım diyen doktor bayan ve çok rahat ettiğim bi doktor ve devlette ,
ama özeldeki doktor erkek pek rahat edemiyorum ama özelde ultrason falan daha ayrıntılı.
şimdi ben devlettekine gitsem aşılama yapcak ama diğerini bilmiyorum.
ama aklıma takılan devlette sperm verme olayı yok sanırım.yani üni hastanesi falan değil normal.
spermler yıkama nasıl olcak.özelde yapılırsa bizmi getircez.birde devlette ücret almıyorlar özelde 1000lira
sence ben napim.
rabbim ol dedikten sonra işte yoksa çikola kisti pkodan bile fenadır...4. ayda kalman harika valla ...
ben devlette yaptırdım ..yıkamayıda özelde yaptırıp bz gtirdik hastaneye ama yıkamanında yapıldığı hastaneler var ...
canooooo adet oldun dimi.geçen oldum gibi falan demiştinnn
allah mekanını cennet etsin canan yaşamayan bilmez tabi ama çok zordur eminim..rabbim size uzun sağlıklı ömürler versin..kesinlikle nasip ve bizim anlayamayacağımız bir düzen var, ben 3 aylık hamileyken annemi kaybettim göremedim bile 47 yaşındaydı, bi anda öldü, ve inan hamile olmasaydım kesinlikle çocuk istemiycektim, çünkü ölüp annemin yanına gitmek istedim, annem hamile olduğumu biliyodu ve ölmeden 1 hafta önce pembe bir battaniye örmüş cinsiyeti belli değildi, kızı olcak demiş akrabalara, hayat çok acı ve artık kızım için yaşamak zorundayım, Allah bana öyle bir zamanda verdi işte,
peki olicim teşekkürler cevapların içinnn.
salı belli olacak rotamız bakalım.ne olursa olsun hayırlısı olsun inşallah
kesinlikle nasip ve bizim anlayamayacağımız bir düzen var, ben 3 aylık hamileyken annemi kaybettim göremedim bile 47 yaşındaydı, bi anda öldü, ve inan hamile olmasaydım kesinlikle çocuk istemiycektim, çünkü ölüp annemin yanına gitmek istedim, annem hamile olduğumu biliyodu ve ölmeden 1 hafta önce pembe bir battaniye örmüş cinsiyeti belli değildi, kızı olcak demiş akrabalara, hayat çok acı ve artık kızım için yaşamak zorundayım, Allah bana öyle bir zamanda verdi işte,
kesinlikle nasip ve bizim anlayamayacağımız bir düzen var, ben 3 aylık hamileyken annemi kaybettim göremedim bile 47 yaşındaydı, bi anda öldü, ve inan hamile olmasaydım kesinlikle çocuk istemiycektim, çünkü ölüp annemin yanına gitmek istedim, annem hamile olduğumu biliyodu ve ölmeden 1 hafta önce pembe bir battaniye örmüş cinsiyeti belli değildi, kızı olcak demiş akrabalara, hayat çok acı ve artık kızım için yaşamak zorundayım, Allah bana öyle bir zamanda verdi işte,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?