Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

cano bende ilk okuyunca davumbaz falan yazdın ya düşündümki kızın senin çok osuruklu ya dedim sanırım onun kokusunu gidermek için cano onu açıyor ama işin sırrı sesindeymiş marifetinde değil ahahahaha
valla öyle bnm kendime bi meşgale bulmam lazım ...acaba bez bebek flnmı yapsam evde hobi olarak veya bebek örgülerimi örsem yada bebek şekerleri flnmı yapsam
kilo konusuna gelince en nefret ettiğim tip iki

yok yavrum yaa sıkar yazgünü onlarda.hem sen şeker yapsan dayanamaz hepsini yersin nede olsa şekere karşı direncimiz varmış.
en iyisi işe gir sen.bak sonnura ne bebek düşünüyor ne bişey.gerçi evdeykende pek düşünmüyor ama olsun.
kız sonnur kafan yarıldıysa kusura bakma annem napalım senden örnek veriyoruz

hımmmmm benim tahminimce türkiyede ki kadınların % 90 ı orgazm olmuorr ben de dahil dermişim tecavüze uğrayanlar nasıl hamile kalıyo arkadaşlar, takılmayın bu kadar ayrıntıya beeeee, ozaman preesed miydi neydi o jeli kullanan herkes hamile olurdu, akademik çok akademik bunlarrr

davlumbazı icat eden etmişte senin kızın o sesle uyuduğunu kim nasıl keşfetti ben onu çok merak ettim

ziraaaa sen hürremi çok izliyon sanırım yavrummm
napıyon canommmmmm senin kıza bak ya ne icatlar çıkarıyo başına davlumbaz sesiiii süper
benim yiğenimde saç kurutma makinesiyle uyurduuu

ben de saç kurutma makinesiyle başladım ama biloooorsunuzki o en çok radyasyon yayan alet, bir gün yemek yaparken açtım baktım benim sıpa uyumuş şimşekler o an çaktı kafamda benim salon mutfak bir yerde hep uyuz olurdum ama şimdi şükrediyorm,

iyi iyi ne mutlu uyusun yeterkiii
biraz elektrik paran çok gelecek ama neyseee

yok cnm ya çalışmak e şuan uzak memuriyet olmadıkça bu kpss de beni aşar o yüzden evhanımı ideal bana
sonnur baya yoruluyor sanırım bu iş iyi gelmedi ona herhal:26:

napalım canan yaa varsayımdan tümden gelimler tüme varımlar hertaşın altını kurcalamalar bizde durum böle oluyo ..canan sen istedikten ne kadar zman sonra gebeş oldun çikolata kistinde varmış ?

olii ben dün akşam adet oldum ya şimdi doktorlar adetin 3.günü gel diyor ya şimdi ben dünakşamdan bu akşama 1 oldu bu akşamdan yarınakşama 2 olcak yani şimdi ben sence ne zaman gideyim doktora yarınmı yoksa salımı

4. ayda kaldım canım, çikolata kistleri bir sürü 6-7 tane varmış, mesela bebeği olmayanların % 40 ında sebep çikolata kistiymiş ama oldu ilginç,

salı git bence ....

peki bi soru daha şimdi benim gittiğim 2 doktor var hatta 3 doktor biri devlette 2si özel
şimdi bana aşılama yapalım diyen doktor bayan ve çok rahat ettiğim bi doktor ve devlette ,
ama özeldeki doktor erkek pek rahat edemiyorum ama özelde ultrason falan daha ayrıntılı.
şimdi ben devlettekine gitsem aşılama yapcak ama diğerini bilmiyorum.
ama aklıma takılan devlette sperm verme olayı yok sanırım.yani üni hastanesi falan değil normal.
spermler yıkama nasıl olcak.özelde yapılırsa bizmi getircez.birde devlette ücret almıyorlar özelde 1000lira
sence ben napim.

ben devlette yaptırdım ..yıkamayıda özelde yaptırıp bz gtirdik hastaneye ama yıkamanında yapıldığı hastaneler var ...

rabbim ol dedikten sonra işte yoksa çikola kisti pkodan bile fenadır...4. ayda kalman harika valla ...

kesinlikle nasip ve bizim anlayamayacağımız bir düzen var, ben 3 aylık hamileyken annemi kaybettim göremedim bile 47 yaşındaydı, bi anda öldü, ve inan hamile olmasaydım kesinlikle çocuk istemiycektim, çünkü ölüp annemin yanına gitmek istedim, annem hamile olduğumu biliyodu ve ölmeden 1 hafta önce pembe bir battaniye örmüş cinsiyeti belli değildi, kızı olcak demiş akrabalara, hayat çok acı ve artık kızım için yaşamak zorundayım, Allah bana öyle bir zamanda verdi işte,

allah mekanını cennet etsin canan yaşamayan bilmez tabi ama çok zordur eminim..rabbim size uzun sağlıklı ömürler versin..
peki olicim teşekkürler cevapların içinnn.
salı belli olacak rotamız bakalım.ne olursa olsun hayırlısı olsun inşallah

öyle cnm hayırlısı olsun...ben kaçtım öpüldünüz..

canommm lütfen o günleri düşünme.herşey bizim için ölümde öyle.
sen böyle konuşurken annen sana kızar şimdi.alnımıza ne yazıldıysa onu yaşıyoruz.
şimdi dediğin gibi hayata tutunmak için çok önemli bi sebebin var.allah sana ve ailene sağlık versin

canım Allah rahmetli annenin mekanını cennet etsin
kızınla size de sağlıklı uzun huzrulu bir ömür nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…