Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canımm sanadaa vee hepinize günnayydıınnnnnnnnnn
hsg korkusu sardı beni yaa bu ay çektirip aşılama aşamasına geçmek istiyorum :18:

hsg korkusu sardı beni yaa bu ay çektirip aşılama aşamasına geçmek istiyorum :18:

günaydın canımmm
ohh be çektir kuzum yaa inan dayanılmayacak bir şey değil
ben bbaya ağrı hisseettim ama unutmakı daha doğum yapacağız biz
bahar da hiç ağrı çekmedi mesela

kizlar hbr vereyim dedim
oglumun boynuna kordon dolandigindan cuma gunu sezeryan olcam
insallah dogumdan sonra da yazarim

tatlı annee hayırlı bi çırpıda kolay doğumlar cnm..

bak ben bu ay şu hsg işini bitireyim sonra hep beraber aşıyaaa

kız ben kafayı bozdum bu işle bahar ciddi çok değiştim artık gerçekten bişeyler yapıcam allahın izniyle ama kızlar ben bu izin olayını nası yapıcam adam çok gıcık bi tip zaten iştende soğumaya başladım
hsg çektirdim diyelim sonra dinlenmem gerekmiyomu :26:

aynen aliimm baya yorgunum bitkinimm dün izin günümdü 15 gün sonraa onuda dışarda kayınvalidem ve görümcemlerle geçirdim akşam geldim eve bide temizlik yaptım

bahar bende bu ay akşam oldum o günümü 1.gün saycam :26:

günaydın canımmm
ohh be çektir kuzum yaa inan dayanılmayacak bir şey değil
ben bbaya ağrı hisseettim ama unutmakı daha doğum yapacağız biz
bahar da hiç ağrı çekmedi mesela

bak bu işyerinde kadınlar geliyo bir iki tanesine sordum biri herkesin ağrı eşiği farklı dedi,diğeride bayılmadan çektirme dedi :44:

evet herkesin ağrı eşiği farklı
ben de bahar da anestezisiz çektirdik
ben ciddi bir basınç hissettım ilaç giderken
ama yapışıklık varmış ondan
baharın tamamen açıkmış hçbir şey hissetmedi
bana kalırsa aneztesi alma bak acı çekmeme rağmen bunu diyorum çinkü en fazla 5 dk lık işlem
hem boşuna para hem de uyuşukluk hissi
doğum nasıl yapçaz annem

gerçi ben normal yapamam diye düşünüyorum ama
:26:

canımm kendimden seni sormayı unuttum iyisin dimi
bu arada ben işede geç kalıyorum
aslında burda radyomar var bana yakın ama 350 tl falan ne yapsam bilemedim o kadarda zengin değilim olsam vercemde
ablamda diyor o paraya aşılamanaı olursun o benim için bugün fiyat araştırcak bu arada bugün 6.günüm günüm geçmiyordur dimi 1 hafta içinde çektirmem gerek galiba:26:

canım ben iyiyim Allah'a şükür
çarşamba günü kontrole gideceğim nasipse
iyi haberlerle dönebilirim inşallah

10.güne kadar çekiyorlar canım
ben de 350 tl ye çektirdim daha uygun bi yer varsa bak tabi
ama yoksa bı anönce orda çektir
randevu da alman lazım

oh oh kuzum en guzel karar inşallah hayırlısı olur tebrik ederım valla cok sevındım zira dilimde tüy bitmişti
gecmıs olsun bende ablamda yaşadım o bekleyısı cok zor bi süreç konusamıyosun soramıyosun çok şükür temiz cıktı darısı annen ve eltıne rabbim yardımcınız olsun gecmıs olsun acil şifalar
gecen gordum bende ama hiç karsılasamadık açıkcası yazmaya cekındım
korkma ben 2 ay önce cektırdım bulundugun sehrın en ıyı yerınde yaptır v bunu yaparken anestezıye gerek duymıcak bı dr a yaptır dr cok farkedıyor inan buna rahatlatması cok önemlı bide yapılan makınenın ileri teknolojı olması cok ii bişe
ben cok az bı acı hıssettim kasıklarındaki şiddetlı adet sancısı gıbıydı 3-5 dk lık bı sancı
muhakkak işlemden önce vericee ilaçları iç ben 2 içtim hatta cok ıı geldı
günaydın kuzum
bugün kaçıncı günün aşılamadan sonraki

gunaydın bugun 5. gunum kasık agrılarım yavasladı azaldı ilişkiyi bırakıcaz artık beklıcez bakalım hayırlısı inş.
21 haziranda bellı olcak 10 günüm var
ateşimi ölctum dun ve bugun dün 36,6 idi,bugün 36,7
bakalım hayırlısı ölcmeye devam edıcem
sen nasılsın yigenimiz nasıl yorma kendını ütü falan dinlen
oturarak yap benım evı 1 haftadır b...k goturuyo afedersın yapmıyorum banane napım tutsunda bebek gerisi boş

sonı adet bitimimin 3. günü cektı dr benımkını adet bitiminden en gec gune kadar cekılıyomuş
ben 250 tl verdım hastanem acı.. idi vardır bulundugun yerde bı gorus orayla istersen

valla canım öyle
dün korkuttu beni biraz velet kahve akıntı geldi
doktoru aradım hemen yat dinlen iş yapma dedi
dinlendim dün baya
şükür ki geçti gelmedi bir daha carşamba akşam 6 da randevum var
bakalım

senin biraz daha beklmen lazım sakın stres yapma
sen de dinlen
10 gün sonra iyi haberini duymayı çok istıyorum

sendemı progestan içsenkı Allah muhafaza bizim veledler böyle ucunda sıpalar
stres yapmıyorum kafamı mesgul edecek bi cok sey var şu aralar 1 hafta yogun gececek gıbı
bırazda derslere odaklanırsam inş. aklımın biş köşesınde hep olsada stres yapmıyorum inşş.
işde de oturuyorum hep inş. tutunur minnoşum
kac haftalık senınkı takvimin vardı bakıyorduk arada neden kaldırdın?? yerlesme yada üzerıne gorme falan olabılı n'olur cok dikkat et bu ara topikimizin gözdesi senin minnoş.

Son düzenleme:

canım doktora sordum başlayım mı progestana diye
görmeden bir şey diyemem görmem lazım önce dedi ve randevuyu çarşambaya aldık cumaydı normalde
canım sata göre 6+1 ama ben daha küçük olduğunu düşünüyorum
çünkü geç yumurtladım 1 hafta falan geriden geliyoruzdur sanırım
tam tarihi öğrenyım yine koyarım canım önden gidiyor baya diye kaldırdım

doğru sor da iç haklısın
koy ama takvım bakıyoruz takip edıyoruz
o takvime bile heveslenıyoruz walla

selam canlar oh sabah sabah muhabbet edilmiş.
sonnurcum bişeylere karar vermene sevindim.hadi bakalım sende start verdin.
bak bişeyler yapınca biraz umut bağlıyorsun ama en azından boş oturup pişman olmayacaksın.
hsg 10.güne kadar çekiliyor deryoşta demiş zaten.ama deryoşun dediklerine sonuna kadar katılıyorum anestezi alma
eğer uygun bi yer hatta ücretsiz bi yer bulursan orda çektir yapılan işlemler hep aynı sonuçta boşa okadar para.
hsg çektirince önce yumurtlama tedavisi ol.sonraki ay aşılamaya geçersin.akşam adet olduysan diğer günü 1 say ben öle yaptım.
deryoşum .kendini fazla yorma eşinde bi zahmet kendine hakim oluversin
onca ay bizi peşlerinden koşturdular biraz da onlar koşsun

orliccimevet aşılama kararı aldım ama yinede kararsızım yarın bi doktora gideyim ona göre yolumu çizicem
senin içinde heyecanlanıyorumm inşallah güzel haber vereceksin ve dahada heveslenicemmmm

Son düzenleme:

inşallah baharcım hayırlısı hakkımızda
ateş ölcuyorumda tabloyu beceremedım bı ara görüşsek kuzum yaa

Baharcım valla doktor da ilişlki yok bana gelene kadar dedi
randevumu da çarşamba akşam 6 ya aldım
dua edin nolur iyi haberlerimizle gelelim
eşim de yanaşmıyor artık zaten merak etme
bir kere geldi akıntı daha da gelmedi şükür

kuzum yaa noldu kahve akıntın mı geldi aman Allah korusun çok dikkat et kendine litfen sakın iş falan yapma yat dinlen güzelce beslenmene de dikkat et..eşini sakın yaklaştırma yaaaaaaa
çarşamba güzel haberlerle döneceksin inşallah canım moralini yüksek tut annesi

slm hatunlar nasılsınız

haftasonu sugunumuz vardı yoktum bugun de dıp kose temızlıge basladım sımdıde dınlenıyoum

ne var ne yok varmı gelısmesı olan mujdesı olan

selam kızlar
ne var ne yok?ben yine şehir dışındayım iş için.eşimle hafta sonları görüşebiliyoruz.ya dün eşimle dışarda gezerken bi bebek gördük.eşimin gözleri doldu resmen...naaaz bizim bebiş ne zaman olacak dedi.onu öle gördükçe bende kahroluyorum.nolur Rabbim bekletmesin kimseyi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…