Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

selam canım ben iyiym sen nasılsın? ah nazcım keşke o zamanı bilebilsek ama alnımıza ne zaman yazıldıysa o zaman anne olcaz..sabrla beklemekten başka çaremiz yok
slm hatunlar nasılsınız

haftasonu sugunumuz vardı yoktum bugun de dıp kose temızlıge basladım sımdıde dınlenıyoum

ne var ne yok varmı gelısmesı olan mujdesı olan

slm tatlım iyilik senden naber..oo temizliğe başlamışken benim eve de bi el atsana kız sana zahmet
malesef canım müjdemiz yok şimdilik sırada sen ve orlic var inşallah güzel haberler sizden gelir

sonnur naberrrr canım
hsg kararı almışsın bravoooooooooooo
tebrik ederim güzel bir karar geç oldu ama olsun
inşallah temiz çıkacak ve yoluna devam edeceksin canm
korkma inş. ağrısız geçer herkesin farklı oluyo benimki ağrılı olmuştu ama baharınki hiç ağrısızdı..çektir ve rahatla bence

off acaba nasıl bi ağrı dayanabiliniyor yani öylemi:26:
ama ben tahmin ediyorm bişey çıkmıcak çünkü benim sorunum belli..
sen hsg i çektirdiğine göre doğumuda çıkarıverirsin aradan ne olcak yaa
çarşamba günü iyi haberlerini alırız hepberaber inş..
ablam bi özel hastaneye sormuş ücreti yarın öğrenebilirsiniz demişler yarın tekrar arıcak işte bakalım fena para yahuu sende baya pahalıya çektirmişsin
ben bi bilsem dayanabileceğim bi ağrı devlettede çektiricemdee 44:

hsg konusunda herkes beni örnek veriyor sonnur annem sen gel benim yolumdan benim dediklerimi yap bişey hissetmezsin

yaa ben tırsıyorum kızlar yaa siz ne derseniz deyin ben yine korkuyorum
benim ablamın komşusunun oğlu kadın doğumcuymuş ona sormuş bu hsg i
adamda demişki,dilini kesersinya öyle bişey flan manyak yahh daha fena tırstım

herkesin ağrı düzeyi farklı canım ya korkma dayanılmayacak bişey değil...
canım annem haftaya gidecek ozaman belli olacak sonuçlar dua edin nolur inşallah herşey ii çıkar

hsg ben de çektirdim kızlar. korkağın tekiyim dişçim bile benden kurtulduğuna sevindi sözde başta amalgamları da sökelim demişti. son dolgu bittikten sonra hiç bişey demedi

hem de anestezisiz. keşke konya da olsanız adam hem prof hem de buranın en iyi hastanesi hsg 10 tl imiş. tabi ben yine her zamanki gibi para vermedim. sonuçlar da çok netti. tek fotoğraf halinde değil saniye saniye her an fotoğraflanmıştı.

canım doktorların bir kısmı psikopat olur hatta duymasınlar o çocuk da öyleymiş

yuhhh abartmış o herif kesinlikle en acıyan için bile dayanamayacak bişey olduğunu sanmıyorum
tamam çok şükür benim acımadı ama acısada çektircektim hemde canlı canlı
ne olcak ölecek değildim ya nitekimde ölmedim.sende ölmeyeceğine göre çektir
ve ben o sonunda çektirip üzerimden atmanın rahatlığını hiçbir acıya değişmem bilmem anlatabildimmi

tam psikopatmış bu dr yaaa
bakma sen ona tatlım dayanılmayacak bi ağrı olsa hiçkimse çektirmezdii
ki benim ağrı eşiğim çok yüksektir her ağrıyı yoğun yaşarım ben
buna rağmen ben çektir diyosam korkma hemen çektir

herkesin ağrı düzeyi farklı canım ya korkma dayanılmayacak bişey değil...
canım annem haftaya gidecek ozaman belli olacak sonuçlar dua edin nolur inşallah herşey ii çıkar

canım doktorların bir kısmı psikopat olur hatta duymasınlar o çocuk da öyleymiş

Amaaa bi sorun var ben ağdadan bile korkarım yaptıramam

Evet o doktor gerçekten biraz pskopatmış ablamda demişti
offf baharr şu son yazından sonra bana güç geldi biraz ama ya korkudan ölürsem
meliss ben sıkarım heralde dişimi yaa

kızlar iyi geceler hepinize yarın sene sonu kurul toplantımız var. sabah başlar akşama kadar sürer ve en kötü tarafı yazmanım. aylar öncesinden bu toplantı için ne dualar ettim inşallah hamile kalırım ogüne doktor randevum olur kaçarım falan filan ama hiç bişey çıkmadı hatta o olmazsa hafif dereceli bi grip nezle olmayı bile gözden çıkarmıştım.
benim gibi yazı yazmaktan nefret eden döndüğünde kendi yazısını okuyamayan ve toplantılarda müdürü bile dinlemeyen birine yapılır bu

sağol tatlım benim sanada iyi geceler
yarın ben hastayım desen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…