- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.681
selam canım ben iyiym sen nasılsın? ah nazcım keşke o zamanı bilebilsek ama alnımıza ne zaman yazıldıysa o zaman anne olcaz..sabrla beklemekten başka çaremiz yokselam kızlar
ne var ne yok?ben yine şehir dışındayım iş için.eşimle hafta sonları görüşebiliyoruz.ya dün eşimle dışarda gezerken bi bebek gördük.eşimin gözleri doldu resmen...naaaz bizim bebiş ne zaman olacak dedi.onu öle gördükçe bende kahroluyorum.nolur Rabbim bekletmesin kimseyi....
slm hatunlar nasılsınız
haftasonu sugunumuz vardı yoktum bugun de dıp kose temızlıge basladım sımdıde dınlenıyoum
ne var ne yok varmı gelısmesı olan mujdesı olan
kızllaaarrr yoksunuzzzz
bahaaaaarrr bahaaarrr hadi hep beraber dışarda ip atlayalımmm.
hsg konusunda herkes beni örnek veriyor sonnur annem sen gel benim yolumdan benim dediklerimi yap bişey hissetmezsin
aman hemende şımarır hıhhhh seni örnek vermiyom ben delüü
kim şımarmış ben miii hıhhh
evet herkesin ağrı eşiği farklı
ben de bahar da anestezisiz çektirdik
ben ciddi bir basınç hissettım ilaç giderken
ama yapışıklık varmış ondan
baharın tamamen açıkmış hçbir şey hissetmedi
bana kalırsa aneztesi alma bak acı çekmeme rağmen bunu diyorum çinkü en fazla 5 dk lık işlem
hem boşuna para hem de uyuşukluk hissi
doğum nasıl yapçaz annem
gerçi ben normal yapamam diye düşünüyorum ama:26:
canım ben iyiyim Allah'a şükür
çarşamba günü kontrole gideceğim nasipse
iyi haberlerle dönebilirim inşallah
10.güne kadar çekiyorlar canım
ben de 350 tl ye çektirdim daha uygun bi yer varsa bak tabi
ama yoksa bı anönce orda çektir
randevu da alman lazım
oh oh kuzum en guzel karar inşallah hayırlısı olur tebrik ederım valla cok sevındım zira dilimde tüy bitmişti
gecmıs olsun bende ablamda yaşadım o bekleyısı cok zor bi süreç konusamıyosun soramıyosun çok şükür temiz cıktı darısı annen ve eltıne rabbim yardımcınız olsun gecmıs olsun acil şifalar
gecen gordum bende ama hiç karsılasamadık açıkcası yazmaya cekındım
korkma ben 2 ay önce cektırdım bulundugun sehrın en ıyı yerınde yaptır v bunu yaparken anestezıye gerek duymıcak bı dr a yaptır dr cok farkedıyor inan buna rahatlatması cok önemlı bide yapılan makınenın ileri teknolojı olması cok ii bişe
ben cok az bı acı hıssettim kasıklarındaki şiddetlı adet sancısı gıbıydı 3-5 dk lık bı sancı
muhakkak işlemden önce vericee ilaçları iç ben 2 içtim hatta cok ıı geldı
sonı adet bitimimin 3. günü cektı dr benımkını adet bitiminden en gec gune kadar cekılıyomuş
ben 250 tl verdım hastanem acı.. idi vardır bulundugun yerde bı gorus orayla istersen
işte canım benim dediğim yer acısızmış güya ondan pahalı zaten ileri teknolojiymiş bide dediğin gibi ama bilmiyorum o kadar parayı oraya vercem sonrada sıkıntı yaşıcaz bilmiyorum ablamda bi araştırsın bakalım
bide hsg öncesi ilişki önermiyor bazı yerler :26: sendede öyle miydi
selam canlar oh sabah sabah muhabbet edilmiş.
sonnurcum bişeylere karar vermene sevindim.hadi bakalım sende start verdin.
bak bişeyler yapınca biraz umut bağlıyorsun ama en azından boş oturup pişman olmayacaksın.
hsg 10.güne kadar çekiliyor deryoşta demiş zaten.ama deryoşun dediklerine sonuna kadar katılıyorum anestezi alma
eğer uygun bi yer hatta ücretsiz bi yer bulursan orda çektir yapılan işlemler hep aynı sonuçta boşa okadar para.
hsg çektirince önce yumurtlama tedavisi ol.sonraki ay aşılamaya geçersin.akşam adet olduysan diğer günü 1 say ben öle yaptım.
deryoşum .kendini fazla yorma eşinde bi zahmet kendine hakim oluversin
onca ay bizi peşlerinden koşturdular biraz da onlar koşsun
orliccimevet aşılama kararı aldım ama yinede kararsızım yarın bi doktora gideyim ona göre yolumu çizicem
senin içinde heyecanlanıyorumm inşallah güzel haber vereceksin ve dahada heveslenicemmmm
canımm sağol desteğin için şimdi ben uygunada çektirebilirim ama güvenemiyorm daha mı çok ağrım olucak diye düşünüyorum
bak orlikte dediya ileri teknoloji falan ama sen diyosun hepsi aynı :44:
sonnur naberrrr canım
hsg kararı almışsın bravoooooooooooo
tebrik ederim güzel bir karar geç oldu ama olsun
inşallah temiz çıkacak ve yoluna devam edeceksin canm
korkma inş. ağrısız geçer herkesin farklı oluyo benimki ağrılı olmuştu ama baharınki hiç ağrısızdı..çektir ve rahatla bence
evet evet melisim yaa sağol 1.5 yıl olcak anca karar verebildimoda zorakii yanii
hımm şimdi o zaman ben artı ve eksileri ele alacak olursaaaammm,,
bahar ağrısız artı :)
derya ağrılı:eksi
biirse az ağrılı:S buda benim için eksi :)
sen ağrılı eksi
ya benn?? bu dumrumdaa beni biri bayıltsın kızlarrr
olii nerde yaa gelsene oliiiiiiiiiii liiiiiii
bu arada meliscim annen nasıl sonucu belli oldu mu
hsg konusunda herkes beni örnek veriyor sonnur annem sen gel benim yolumdan benim dediklerimi yap bişey hissetmezsin
evet evet melisim yaa sağol 1.5 yıl olcak anca karar verebildimoda zorakii yanii
hımm şimdi o zaman ben artı ve eksileri ele alacak olursaaaammm,,
bahar ağrısız artı :)
derya ağrılı:eksi
biirse az ağrılı:S buda benim için eksi :)
sen ağrılı eksi
ya benn?? bu dumrumdaa beni biri bayıltsın kızlarrr
olii nerde yaa gelsene oliiiiiiiiiii liiiiiii
bu arada meliscim annen nasıl sonucu belli oldu mu
yaa ben tırsıyorum kızlar yaa siz ne derseniz deyin ben yine korkuyorum
benim ablamın komşusunun oğlu kadın doğumcuymuş ona sormuş bu hsg i
adamda demişki,dilini kesersinya öyle bişey flan manyak yahh daha fena tırstım
herkesin ağrı düzeyi farklı canım ya korkma dayanılmayacak bişey değil...
canım annem haftaya gidecek ozaman belli olacak sonuçlar dua edin nolur inşallah herşey ii çıkar
hsg ben de çektirdim kızlar. korkağın tekiyim dişçim bile benden kurtulduğuna sevindi sözde başta amalgamları da sökelim demişti. son dolgu bittikten sonra hiç bişey demedi
hem de anestezisiz. keşke konya da olsanız adam hem prof hem de buranın en iyi hastanesi hsg 10 tl imiş. tabi ben yine her zamanki gibi para vermedim. sonuçlar da çok netti. tek fotoğraf halinde değil saniye saniye her an fotoğraflanmıştı.
canım doktorların bir kısmı psikopat olur hatta duymasınlaro çocuk da öyleymiş
yuhhh abartmış o herifkesinlikle en acıyan için bile dayanamayacak bişey olduğunu sanmıyorum
tamam çok şükür benim acımadı ama acısada çektircektim hemde canlı canlı
ne olcak ölecek değildim ya nitekimde ölmedim.sende ölmeyeceğine göre çektir
ve ben o sonunda çektirip üzerimden atmanın rahatlığını hiçbir acıya değişmem bilmem anlatabildimmi
tam psikopatmış bu dr yaaa
bakma sen ona tatlım dayanılmayacak bi ağrı olsa hiçkimse çektirmezdii
ki benim ağrı eşiğim çok yüksektir her ağrıyı yoğun yaşarım ben
buna rağmen ben çektir diyosam korkma hemen çektir
kızlar iyi geceler hepinize yarın sene sonu kurul toplantımız var. sabah başlar akşama kadar sürer ve en kötü tarafı yazmanım. aylar öncesinden bu toplantı için ne dualar ettim inşallah hamile kalırım ogüne doktor randevum olur kaçarım falan filan ama hiç bişey çıkmadıhatta o olmazsa hafif dereceli bi grip nezle olmayı bile gözden çıkarmıştım.
benim gibi yazı yazmaktan nefret eden döndüğünde kendi yazısını okuyamayan ve toplantılarda müdürü bile dinlemeyen birine yapılır bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?