Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

sağol tatlım benim sanada iyi geceler
yarın ben hastayım desen

rapor ya da sevk gerekli
e bi de doktora uyduracak yalan onu da yapamam.
başkası gitmese dikkat çekmez. ben gitmesem hani yazman nerde
bi de okulun en küçüğü diye seçmediler mi beni. oysa fatih hoca benden ay olarak küçüktü

sonnur başlarım şimdi senin ama amalarınaaa ama ama ama
acıyor kız hemde nasıl acıyor o adam halt etmiş dilini kesmek gibi değil boğazını kesmek gibi acıyor
içini oyar gibi acıyor sonundada ölüm tehlikesi var çektirme sen

yaaa sorma karanfil bende bugün sayın bakanımızın telekonferansını dinledim fenalık geçirdim
yazı işine bayılırım istersen ben yazıyım sen dinle

çalışmalar derken?? iki gündür son gaz ev temizliyorum onu kasdediyorsan
diğeri ise dinlenme yaklaşıyor
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

offf varya şu düşüşü görünce o kadar sinir oluyorum ki anlatamam
sırf o yüzden ateş ölçmek istemiyorum.bu ay karar verdim zaten sadece yumurtlamayı tespit edicem ve o düşüşü görmeyeceğim.
ama benim için geçerli bu canım benim düştümü hayır çıkmıyor seninkini bilmiyorum inşallah yükselir

git sabah de fatih hoca benden büyük onu alın benim yerime diye
oyyy alah kolaylık versin bazen sıkıyolar bee çalışmak zor zanaat helede evli,kocalı,oluncaa....

baharr sendede var piskopatlık heee

buldum yavrum oku yazdım sana bak

sende adamı zorla bağlatıyorsun sonnur psikopataaa yoksa biliyosun seni sevdiğimden bu laflarım

oyyhhhh bayilacağuummmm
amaa korkudan ve uykudannnn
biliyorum bebikimimmm yaa
inşalah atlatrım şu işi bir an öncee
hadi canlarımm sabah gelrim ben burda olun bak heee
öptüm gocamnnnnnn

aynen canım
git sabah de fatih hoca benden büyük onu alın benim yerime diye
oyyy alah kolaylık versin bazen sıkıyolar bee çalışmak zor zanaat helede evli,kocalı,oluncaa....

baharr sendede var piskopatlık heee
tabi bunlar işin şakası Allah a şükür işimi de öğretmenliği de seviyorum ama yazma işi bana göre değil ilkokuldan beri sevmem. değilse saatlerce ders anlatabilirim

bende zaten dinlemiş gibi bile yapmadım resmen dinlemedim
süper yazarım yazmayı çok severim üniversitede yazım ve anlatım vardı hoca hep beni seçerdi yazı işlerinde

ben de hep birilerini seçiyom

inan bu kadar korkuya değmez hsg yı cektır kasmadan dedıklerımızı yaparak utanacaksın bu kadar korktugun için
ilişki önermeyişlerinin sebebi cogu eşinin spermografısınıde aynı ana den getırıyor sana bakıyorl dr eşinede bakcak halıyle
ama inan bu korkuya degmez sen hiç adet sancısı cekmedınmı ? kuzum korkma yaaa
40 yılda anca aldın dönme kararından

Son düzenleme:
herkese selamlar kızlar.....
bu sabah ezan okunurken hepiniz için bol bol dua ettim rabbim cümlesiyle birlikte benim dualarımıda kabul etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…