- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.701
karanfil hoşgeldinn
nasıl gidiyor çalışmalarrrrr
sağol tatlım benim sanada iyi geceler
yarın ben hastayım desen
Amaaa bi sorun var ben ağdadan bile korkarım yaptıramam
Evet o doktor gerçekten biraz pskopatmış ablamda demişti
offf baharr şu son yazından sonra bana güç geldi biraz ama ya korkudan ölürsem
meliss ben sıkarım heralde dişimi yaa
kızlar iyi geceler hepinize yarın sene sonu kurul toplantımız var. sabah başlar akşama kadar sürer ve en kötü tarafı yazmanım. aylar öncesinden bu toplantı için ne dualar ettim inşallah hamile kalırım ogüne doktor randevum olur kaçarım falan filan ama hiç bişey çıkmadıhatta o olmazsa hafif dereceli bi grip nezle olmayı bile gözden çıkarmıştım.
benim gibi yazı yazmaktan nefret eden döndüğünde kendi yazısını okuyamayan ve toplantılarda müdürü bile dinlemeyen birine yapılır bu
baharr hadi bana hsg ile ilgili bi yazı bul ama içimi açacak bişey olsun
yaaa sorma karanfil bende bugün sayın bakanımızın telekonferansını dinledim fenalık geçirdim
yazı işine bayılırım istersen ben yazıyım sen dinle
çalışmalar derken?? iki gündür son gaz ev temizliyorum onu kasdediyorsan
diğeri ise dinlenme yaklaşıyor
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
rapor ya da sevk gerekli
e bi de doktora uyduracak yalanonu da yapamam.
başkası gitmese dikkat çekmez. ben gitmesem hani yazman nerde
bi de okulun en küçüğü diye seçmediler mi beni. oysa fatih hoca benden ay olarak küçüktü
sonnur başlarım şimdi senin ama amalarınaaa ama ama ama
acıyor kız hemde nasıl acıyor o adam halt etmiş dilini kesmek gibi değil boğazını kesmek gibi acıyor
içini oyar gibi acıyor sonundada ölüm tehlikesi var çektirme sen
olurrr seve sevee..
dinler gibi yapabilirim ama yazar gibi yapılmıyo işte
baharr sendede var piskopatlık heee
buldum yavrum oku yazdım sana bak
sende adamı zorla bağlatıyorsun sonnur psikopataaa yoksa biliyosun seni sevdiğimden bu laflarım
aynen canımofff varya şu düşüşü görünce o kadar sinir oluyorum ki anlatamam
sırf o yüzden ateş ölçmek istemiyorum.bu ay karar verdim zaten sadece yumurtlamayı tespit edicem ve o düşüşü görmeyeceğim.
ama benim için geçerli bu canım benim düştümü hayır çıkmıyor seninkini bilmiyorum inşallah yükselir
tabi bunlar işin şakası Allah a şükür işimi de öğretmenliği de seviyorum ama yazma işi bana göre değil ilkokuldan beri sevmem. değilse saatlerce ders anlatabilirimgit sabah de fatih hoca benden büyük onu alın benim yerime diye
oyyy alah kolaylık versin bazen sıkıyolar bee çalışmak zor zanaat helede evli,kocalı,oluncaa....
baharr sendede var piskopatlık heee
bende zaten dinlemiş gibi bile yapmadım resmen dinlemedim
süper yazarım yazmayı çok severim üniversitede yazım ve anlatım vardı hoca hep beni seçerdi yazı işlerinde
teyzoşlarıııııııı buyrun kızımmmmmm
oh oh kuzum en guzel karar inşallah hayırlısı olur tebrik ederım valla cok sevındım zira dilimde tüy bitmişti
gecmıs olsun bende ablamda yaşadım o bekleyısı cok zor bi süreç konusamıyosun soramıyosun çok şükür temiz cıktı darısı annen ve eltıne rabbim yardımcınız olsun gecmıs olsun acil şifalar
gecen gordum bende ama hiç karsılasamadık açıkcası yazmaya cekındım
korkma ben 2 ay önce cektırdım bulundugun sehrın en ıyı yerınde yaptır v bunu yaparken anestezıye gerek duymıcak bı dr a yaptır dr cok farkedıyor inan buna rahatlatması cok önemlı bide yapılan makınenın ileri teknolojı olması cok ii bişe
ben cok az bı acı hıssettim kasıklarındaki şiddetlı adet sancısı gıbıydı 3-5 dk lık bı sancı
muhakkak işlemden önce vericee ilaçları iç ben 2 içtim hatta cok ıı geldı
işte canım benim dediğim yer acısızmış güya ondan pahalı zaten ileri teknolojiymiş bide dediğin gibi ama bilmiyorum o kadar parayı oraya vercem sonrada sıkıntı yaşıcaz bilmiyorum ablamda bi araştırsın bakalım
bide hsg öncesi ilişki önermiyor bazı yerler :26: sendede öyle miydi
canımm sağol desteğin için şimdi ben uygunada çektirebilirim ama güvenemiyorm daha mı çok ağrım olucak diye düşünüyorum
bak orlikte dediya ileri teknoloji falan ama sen diyosun hepsi aynı :44:
evet evet melisim yaa sağol 1.5 yıl olcak anca karar verebildimoda zorakii yanii
hımm şimdi o zaman ben artı ve eksileri ele alacak olursaaaammm,,
bahar ağrısız artı :)
derya ağrılı:eksi
biirse az ağrılı:S buda benim için eksi :)
sen ağrılı eksi
ya benn?? bu dumrumdaa beni biri bayıltsın kızlarrr
olii nerde yaa gelsene oliiiiiiiiiii liiiiiii
bu arada meliscim annen nasıl sonucu belli oldu mu
yaa ben tırsıyorum kızlar yaa siz ne derseniz deyin ben yine korkuyorum
benim ablamın komşusunun oğlu kadın doğumcuymuş ona sormuş bu hsg i
adamda demişki,dilini kesersinya öyle bişey flan manyak yahh daha fena tırstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?