- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.721
teyzoşlarıııııııı buyrun kızımmmmmm
maşallah daha bir değişmiş dniz bebek
amın amın inşallah Rabbim el açanları geri çevirmezherkese selamlar kızlar.....
bu sabah ezan okunurken hepiniz için bol bol dua ettim rabbim cümlesiyle birlikte benim dualarımıda kabul etsin inşallah...
orlicc heyecanlı bekleyiş devam ediyor sanırım inşallah güzel şeyler oluyordur içeride rabbim emeklerinin karşılığını versin...
brodner seninde çalışmalar başlaması yakındır hadi bakalım yeni döngü hayırlısıyla bebek getirsin sana...
hülyacım seninde yumoşun çatlamış inşallah kendine bir spermcik beğenmiştir ve bebğin yola çıkmıştır...
orlicc heyecanlı bekleyiş devam ediyor sanırım inşallah güzel şeyler oluyordur içeride rabbim emeklerinin karşılığını versin...
brodner seninde çalışmalar başlaması yakındır hadi bakalım yeni döngü hayırlısıyla bebek getirsin sana...
hülyacım seninde yumoşun çatlamış inşallah kendine bir spermcik beğenmiştir ve bebğin yola çıkmıştır...
Amaaa bi sorun var ben ağdadan bile korkarım yaptıramam
Evet o doktor gerçekten biraz pskopatmış ablamda demişti
offf baharr şu son yazından sonra bana güç geldi biraz ama ya korkudan ölürsem
meliss ben sıkarım heralde dişimi yaa
oyyyy annem yesinler senin o tombiş yanaklarını
tombiş kollarını ısırsınlarrrr
ay cano kız bak gece gece dişlerim bi tuhaf oldu şunu bi ısır yaaaa
maşallah kuzuma benimmmm çokkk tatlı bişey bu yaaaaa
maşallah subhanallah cemre kıza
o yanaklar tam lokum ısırmalık
anammmm topiğimin lokumları gelmişşşş ...oyyy kurban onları verenee....
cemre tam boksör gibi durmuşşş canooo maşallah bin kere....
denizoğlannn sende giderek yakışıklımı oluyosun ne ..
pasim alt yazın çok hoş olmuş deniz anası
bende temizlikle uğraşıyorum iki gündür çok yoruldum ne kadar yorulsamda ütü yapmadığım için sinirlerim bozuk değil
bugün gülşahta meleğiyle buluştu sanırım umarım sorunsuzgeçmiştir ameliyatıda ...
yakında onun resimleriylede buluşuruz
cemreye rakip olabilir 4100 gr ile
sonnur hsg çekiliyormuşsun çok sevindim..
hadi bakalım bir başlangıç yap sonunda bebek getirsin sana...
baharım adet olmuşsun kuzum hayırlısı böyleymiş aşılama düşünüyorsun sanırım inşallah vesile olur bebeğine kavuşmana...
oliicim canım seninde aşılama kalmış inşallah kendiliğinden gelir sen tüp aşılama planları yaparken..
melisim sende yoğunsun sanırım pek uğramıyorsun nasıl ev sahibisin kız sen
deryoşum yarın güzel haberler ile dön inşalah...
lekelere çok canını sıkma benim 12. haftaya kadar hep oldu onlar senin pamuk tutunurken acık yaramazlık yapıyor o yüzden oluyor..
gülşah sanırım şu saatlerde bebeğini kucağına almıştır..
rabbim güzel bir ömür nasip etsin inşallah Sare bebeğe..
kızlar kızlarrrr doktora gittim baktı kistim geçmiş çok şükür
aman bi daha gelmesin.istemiyorum.ama işin kötü tarafı doktor aşılama yapıcaz kesin dedi
ve serophene verdi benim bu ilaçtan sonra kistim oldu yine olurda 3 4 ay beni uğraştırır diye korkuyorum.
aşılama yaptırmayabilirim de eşim izin alamayabilirmiş o gün için
ya bana uyuzluk yapıyor yada gerçekten öyle
neyse haftaya pazartesi gidicem bakalım neler olacak beni izlemeye devam edin anacımm
gözünaydın canm kistin geçmişş
ee yaptırcakmısın peki aşılama
çek o dilini içeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
heeeyy yoksunuzz sıcaktan bunaldım iyicene yaaa
ben ovuslas.test yaptım te çizgiydi beklediğim üzre 7.gün bugün biliyordum zaten ama yükselişi görebileyim die yaptım yarın akşama evde yokuz o yüzden yapamıcam kısmetse 9.günden itibarende çalışmaya başlarız inşAllah aksilik çıkmaz bu ayda çalışırz o da tutar ve temmuz ayı hayatımın sürprizini verir hayırlısıyla inşAllah ya rabbim tüm bekleyenlerin benimde artık bu son beklediğimiz ay olsun inşAllah
offffffffff bebişşşşş offffffffff napim bennnnnnnnnnnnnn
heeeyy yoksunuzz sıcaktan bunaldım iyicene yaaa
ben ovuslas.test yaptım te çizgiydi beklediğim üzre 7.gün bugün biliyordum zaten ama yükselişi görebileyim die yaptım yarın akşama evde yokuz o yüzden yapamıcam kısmetse 9.günden itibarende çalışmaya başlarız inşAllah aksilik çıkmaz bu ayda çalışırz o da tutar ve temmuz ayı hayatımın sürprizini verir hayırlısıyla inşAllah ya rabbim tüm bekleyenlerin benimde artık bu son beklediğimiz ay olsun inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?