Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

sonnur hsg çekiliyormuşsun çok sevindim..
hadi bakalım bir başlangıç yap sonunda bebek getirsin sana...
baharım adet olmuşsun kuzum hayırlısı böyleymiş aşılama düşünüyorsun sanırım inşallah vesile olur bebeğine kavuşmana...
oliicim canım seninde aşılama kalmış inşallah kendiliğinden gelir sen tüp aşılama planları yaparken..
melisim sende yoğunsun sanırım pek uğramıyorsun nasıl ev sahibisin kız sen
deryoşum yarın güzel haberler ile dön inşalah...
lekelere çok canını sıkma benim 12. haftaya kadar hep oldu onlar senin pamuk tutunurken acık yaramazlık yapıyor o yüzden oluyor..
gülşah sanırım şu saatlerde bebeğini kucağına almıştır..
rabbim güzel bir ömür nasip etsin inşallah Sare bebeğe..

orlicc heyecanlı bekleyiş devam ediyor sanırım inşallah güzel şeyler oluyordur içeride rabbim emeklerinin karşılığını versin...
brodner seninde çalışmalar başlaması yakındır hadi bakalım yeni döngü hayırlısıyla bebek getirsin sana...
hülyacım seninde yumoşun çatlamış inşallah kendine bir spermcik beğenmiştir ve bebğin yola çıkmıştır...

maşallah daha bir değişmiş dniz bebek
herkese selamlar kızlar.....
bu sabah ezan okunurken hepiniz için bol bol dua ettim rabbim cümlesiyle birlikte benim dualarımıda kabul etsin inşallah...
amın amın inşallah Rabbim el açanları geri çevirmez

evet 6. günümdeyım rabbim inşallah kelebeğimi verir beklıyorum sabırla
sen nasılsın saglıgın toparlandınmı iice

inşallah canım begenmıştır mlyonlar ıcınden bırtane:))yada cok bulunca bunuyor begenmıyorda olabılır..nede olsa benim yumurtam çekmiştir azıcık bana pasim allaha emanet ol denız bebışıde öp yerime bu arada oglun sana benzıyor:)

anammmm topiğimin lokumları gelmişşşş ...oyyy kurban onları verenee....
cemre tam boksör gibi durmuşşş canooo maşallah bin kere....
denizoğlannn sende giderek yakışıklımı oluyosun ne ..
pasim alt yazın çok hoş olmuş deniz anası
bende temizlikle uğraşıyorum iki gündür çok yoruldum ne kadar yorulsamda ütü yapmadığım için sinirlerim bozuk değil
bugün gülşahta meleğiyle buluştu sanırım umarım sorunsuzgeçmiştir ameliyatıda ...
yakında onun resimleriylede buluşuruz
cemreye rakip olabilir 4100 gr ile

sonnur al beni vur sana o kadar benziyoz yani..tam 4 aydır erteliyorum hsg yi..sen bi çektir bakalım bende ona göre çektireyim.en az benim kadar ödlek birisi var yani

ayy allahım ya bunların çirkinliği ne böle yaaa
canonunki tombiş tam ısırmalık ama seninkinin de ağzını ısırasım geliyor hep açık ağzı.
pasim gerçekten sana acaip benzetiyorum
ama çok yakışıklı bi çocuk olaacakkk gözlerde renklimi ne.
maşallah kuzularımızaaaa topiğimizin meyveleriii
benim yerime öp şunun ağzını pasimmm
ay nasıl bebek sevesim geldi anlatamam

kızlar kızlarrrr doktora gittim baktı kistim geçmiş çok şükür
aman bi daha gelmesin.istemiyorum.ama işin kötü tarafı doktor aşılama yapıcaz kesin dedi
ve serophene verdi benim bu ilaçtan sonra kistim oldu yine olurda 3 4 ay beni uğraştırır diye korkuyorum.
aşılama yaptırmayabilirim de eşim izin alamayabilirmiş o gün için
ya bana uyuzluk yapıyor yada gerçekten öyle
neyse haftaya pazartesi gidicem bakalım neler olacak beni izlemeye devam edin anacımm

ısırdım anacımmm

deniz anası pasim çoooookkkk tatlı maşallah, Allah esirgesin bakışlarını yerimmmm ben

maşallah subhanallah cemre kıza
o yanaklar tam lokum ısırmalık

saol teyzoşşşş

evet boksör gibi diyen 2. kişisin saol teyzesi öpüyoruzz şimdiki bebekler hep iri oluyo, benimki hastanede en küçüklerdendi, vitaminlerin etkisi galiba,

pasim yaaa ben baya bi yoğun ev sahibiyim..malesef karşılaşamıyoz ben yokken sen geliyon sen yokken ben geliyom..karşılaşırız inşallah denizi çok öp benim içinnnnn canım

gözünaydın canm kistin geçmişş
ee yaptırcakmısın peki aşılama

heeeyy yoksunuzz sıcaktan bunaldım iyicene yaaa
ben ovuslas.test yaptım te çizgiydi beklediğim üzre 7.gün bugün biliyordum zaten ama yükselişi görebileyim die yaptım yarın akşama evde yokuz o yüzden yapamıcam kısmetse 9.günden itibarende çalışmaya başlarız inşAllah aksilik çıkmaz bu ayda çalışırz o da tutar ve temmuz ayı hayatımın sürprizini verir hayırlısıyla inşAllah ya rabbim tüm bekleyenlerin benimde artık bu son beklediğimiz ay olsun inşAllah

canım aynı zamanda ateş ölçsene ikisini bir desteklersin süper olur tam o günlerde ilşki olur...inşallah temmuzda miniğin gelir
offffffffff bebişşşşş offffffffff napim bennnnnnnnnnnnnn

bilemedim kuşummmmmmmmmmmmmmmmm

aminnnnnnnnnnnnn canımmmm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…