Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

teyzoşlarıııııııı buyrun kızımmmmmm

oyy teyzesi yer yer onuu kız ben kız çocuklarını pek sevmem aslında ama bu çok tatlı bee
maşallhhNazar

oyy inşallah dediğin gibi olur tatlım bugün fiyat sordum radyomar 370 tl bi özel hastane daha var ordada 270 :26:
benim eşimin spermmiogramı yapıldı canım ama tekrarlansa fena olmaz çünkü baya oldu yaptıralı
inş bu ay çıkarıcam bu işi aradan.

Deryaa oğluşun çok büyümüş maşallah yakışıklımaa minik suratını öp benim içinnn

vallahi artık utanıyorum deryoşum yaa burda hep beraber başladık sen doğurdun geçte olsa ben daha hsg düşünüyorum

sonnur al beni vur sana o kadar benziyoz yani..tam 4 aydır erteliyorum hsg yi..sen bi çektir bakalım bende ona göre çektireyim.en az benim kadar ödlek birisi var yani

naazzz sende mi bendenn kız bak ne dicem gel beraber çektireim şu filmi ne dersiinn
düşünsene sen bi sedyede ben bi sedyede

baharr çok iyi yapmışsın hayırlısı olur inşallah
tatlım bak bana doktorum aşılama diyeli tam 1.5 yıl oldu ben anca hsg için karar verebildim
oyy bide bu kocaların işini ayarla bide cinsel perhizde oluyor sanırsam :44:

aslında kararı ben almadım sonnurcum doktor direkt aşılama yapalım dedi.
aslında bana ilk klomen kullanışımda yumurtaları görünce demişti yapalım diye.
ama tam bellide değil eşimin iş durumu önemli.yumurtaların durumu vs.
bi sürü sorun bu ay ben çok yoğun olucam oda var üfff bilmiyorum ki ne yapsam.
canım çok yanacak biliyorum ondanda korkuyorum.
yani tam karar da vermiş değilim pazartesi doktora gidince belli olcak herşey.

canım hsg çekildi ve olinin dediği gibi aşılamayı çokta ciidiye alma derim bende bi kere dene bi bakalım
neden canın yanacak :26: bunu diyen sen misin bahar

canım hsg çekildi ve olinin dediği gibi aşılamayı çokta ciidiye alma derim bende bi kere dene bi bakalım

baharrr gittin yine başka topiclere az iki dk dursana yerindeeee
uykum geldi çok yorgunumm
kararsızlığını eşinle tekrar konuş bakalım ne dicek yolunu ona göre çizersin olmadı geecek aya beraber aşılama yaptırırız
ben zaten hsg işini onun için acele ettiriyorumki önümden engel kalksın aşılamaya geçeyim diye

sence ben o 270 tl olan yerde mi yaptırayım hsg i yoksa 370 verip acısız mı yaptırayım :26:

canım bu farklı bişey sonuçta.ilk kez gittiğinde bişey bilmiyorsun ne olup bittiğini anlamıyorsun inan
ama benim sorunum o değil.ben şu spekulumdan çok korkuyorum hsg de sadece o takılırken acımıştı.
şimdide onu takacaklar ondan çok korkuyorum.onu taktıktan sonrası hiç umrumda değil.
ama bu kadar yaklaşmışkende vazgeçmek istemiyorummmm

bana kalsa 270i seçerim çünkü oda özel hastane diyorsun.özel hastanelerde genelde yeni teknoloji kullanılıyor
yani diğerinden farklı bişey olmayacağını düşünüyorum.
canın çok yanarsada kalan 100lirayla kendine bi ayakkabı falan alırsın hemen geçer acın

ya bu spekulum acaba bana takıldı mı diye düşünüyorumm
1 aylık eviyken ben bi kadın doğumcuya gitmiştim böle değişik bişey çelik iğrençti o zaman biraz acımıştı bendede sancı olmuştu e bide yeni evliydimya anlarsınn nasıl olduğuna bakmışmışşş eğer o ise tabii :44:

olmadı hani şu yeni çıkan bi teknik var uyutuyolarya ama anestezi değil tam onu yaptırsan ben öyle istedim hsg için aslındaa

hehehehhe süper fikir valla ama acı olursa benim gözüm bişeyi görmez vallaa :18:
inş dediğiniz gibi olurda sakin sakin çekilir
bide orlic dediya bu radyomar ileri teknoloji falan bu dediğim özel hastane normal teknoloji falan yok yanii

Anne adaylarımızdan bi kaçak daha mysa sen nerdesin acaabbaa umarım iyi gidiyordur arada uğra haber ver tatlım

evet spekulum o canım ama şimdi metal değil plastikleri var ama yinede acıtıyorrr
tabi herkesinki farklı mesela deryanın hiç acımıyormuş onu takıncaaa

evet spekulum o canım ama şimdi metal değil plastikleri var ama yinede acıtıyorrr
tabi herkesinki farklı mesela deryanın hiç acımıyormuş onu takıncaaa

yani eğer oysa hiç değil ama dayanılmayacak gibide değildi yani bide benim ilk kadın doğumcuya gidişimdi alttan muayene için
o zaman ben hsg ide atlatırım yaa inşallahhh

off düşünmekten işe kafamı veremiyorum patron anlıyor sen niye dalgınsın diyor 2 gündür
neyse cnm ben uyumaya sende yat düşünme nede olsa biz ne kadar düşünsek yine rabbimin dediği olacak en güzeli ile inşallahhhh

sonnur beraber çektirme fikrinde ciddiysen bende ciddiyim. ama benim bu ay olması mümknü degil.çünkü 9. günü gectim.diğer ay da tatilde olmuş olacam.direk ağustosa kalıyor benim.ama sen o zamana kadar kesin çektirmiş olursun.bu arada hangi özel hastane 270 dedi?

neden olmasın canım aynı şehirde ve yakınız
demek 9 günü geçmemek gerek hımmmm
bağcılarda özel ilgi hastanesi :26:

neden olmasın canım aynı şehirde ve yakınız
demek 9 günü geçmemek gerek hımmmm
bağcılarda özel ilgi hastanesi :26:

ben biraz uzaklaştım taşındım ama yine aynı yakadayım.o hastanenin ismini duymuştum. acaba nasıl bir yer?bende bahçelievlerde meltemn hastanesinde anestezili 350 die duydum ama telde bilgi vermiyorlar.öleyse orası da olabilir die düşünüyorum.bu arada evet canmı hsg max 9. güne kadar yapılıyor.diğer günler bebek oluşmuş olabilir die yapmıyorlar

bence meltem hastanesine o parayı vereceğine ilgiye ver daha yerinde olur

sen bi özelden at bakim nerde olduğunu merak ettimde

Haleeeeeeee
gel annemm bi koşuu benle nazı bi hsg çektirtip gidicennn

bence meltem hastanesine o parayı vereceğine ilgiye ver daha yerinde olur

sen bi özelden at bakim nerde olduğunu merak ettimde

özelden yazdım canım...ya valla sonnur bu hsg kabusum oldu.el ele hsg çektirebilecegim bi arkadaş arıyorum kendime radyomarı çok öneriyorlar.ben orayı düşünüyordum.sonra vazgectim falan.allahım nolur gerek kalmasa ya...tırsıyom evet hemde ççookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…