- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.741
teyzoşlarıııııııı buyrun kızımmmmmm
inan bu kadar korkuya değmez hsg yı cektır kasmadan dedıklerımızı yaparak utanacaksın bu kadar korktugun için
ilişki önermeyişlerinin sebebi cogu eşinin spermografısınıde aynı ana den getırıyor sana bakıyorl dr eşinede bakcak halıyle
ama inan bu korkuya degmez sen hiç adet sancısı cekmedınmı ? kuzum korkma yaaa
40 yılda anca aldın dönme kararından
sonnur hsg çekiliyormuşsun çok sevindim..
hadi bakalım bir başlangıç yap sonunda bebek getirsin sana...
baharım adet olmuşsun kuzum hayırlısı böyleymiş aşılama düşünüyorsun sanırım inşallah vesile olur bebeğine kavuşmana...
oliicim canım seninde aşılama kalmış inşallah kendiliğinden gelir sen tüp aşılama planları yaparken..
melisim sende yoğunsun sanırım pek uğramıyorsun nasıl ev sahibisin kız sen
deryoşum yarın güzel haberler ile dön inşalah...
lekelere çok canını sıkma benim 12. haftaya kadar hep oldu onlar senin pamuk tutunurken acık yaramazlık yapıyor o yüzden oluyor..
gülşah sanırım şu saatlerde bebeğini kucağına almıştır..
rabbim güzel bir ömür nasip etsin inşallah Sare bebeğe..
sonnur al beni vur sana o kadar benziyoz yani..tam 4 aydır erteliyorum hsg yi..sen bi çektir bakalım bende ona göre çektireyim.en az benim kadar ödlek birisi var yani
kızlar kızlarrrr doktora gittim baktı kistim geçmiş çok şükür
aman bi daha gelmesin.istemiyorum.ama işin kötü tarafı doktor aşılama yapıcaz kesin dedi
ve serophene verdi benim bu ilaçtan sonra kistim oldu yine olurda 3 4 ay beni uğraştırır diye korkuyorum.
aşılama yaptırmayabilirim de eşim izin alamayabilirmiş o gün için
ya bana uyuzluk yapıyor yada gerçekten öyle
neyse haftaya pazartesi gidicem bakalım neler olacak beni izlemeye devam edin anacımm
baharr çok iyi yapmışsın hayırlısı olur inşallah
tatlım bak bana doktorum aşılama diyeli tam 1.5 yıl oldu ben anca hsg için karar verebildim
oyy bide bu kocaların işini ayarla bide cinsel perhizde oluyor sanırsam :44:
aslında kararı ben almadım sonnurcum doktor direkt aşılama yapalım dedi.
aslında bana ilk klomen kullanışımda yumurtaları görünce demişti yapalım diye.
ama tam bellide değil eşimin iş durumu önemli.yumurtaların durumu vs.
bi sürü sorun bu ay ben çok yoğun olucam oda var üfff bilmiyorum ki ne yapsam.
canım çok yanacak biliyorum ondanda korkuyorum.
yani tam karar da vermiş değilim pazartesi doktora gidince belli olcak herşey.
aslında kararı ben almadım sonnurcum doktor direkt aşılama yapalım dedi.
aslında bana ilk klomen kullanışımda yumurtaları görünce demişti yapalım diye.
ama tam bellide değil eşimin iş durumu önemli.yumurtaların durumu vs.
bi sürü sorun bu ay ben çok yoğun olucam oda var üfff bilmiyorum ki ne yapsam.
canım çok yanacak biliyorum ondanda korkuyorum.
yani tam karar da vermiş değilim pazartesi doktora gidince belli olcak herşey.
canım hsg çekildi ve olinin dediği gibi aşılamayı çokta ciidiye alma derim bende bi kere dene bi bakalım
neden canın yanacak :26: bunu diyen sen misin bahar
baharrr gittin yine başka topiclere az iki dk dursana yerindeeee
uykum geldi çok yorgunumm
kararsızlığını eşinle tekrar konuş bakalım ne dicek yolunu ona göre çizersin olmadı geecek aya beraber aşılama yaptırırız
ben zaten hsg işini onun için acele ettiriyorumki önümden engel kalksın aşılamaya geçeyim diye
sence ben o 270 tl olan yerde mi yaptırayım hsg i yoksa 370 verip acısız mı yaptırayım :26:
canım bu farklı bişey sonuçta.ilk kez gittiğinde bişey bilmiyorsun ne olup bittiğini anlamıyorsun inan
ama benim sorunum o değil.ben şu spekulumdan çok korkuyorum hsg de sadece o takılırken acımıştı.
şimdide onu takacaklar ondan çok korkuyorum.onu taktıktan sonrası hiç umrumda değil.
ama bu kadar yaklaşmışkende vazgeçmek istemiyorummmm
bana kalsa 270i seçerim çünkü oda özel hastane diyorsun.özel hastanelerde genelde yeni teknoloji kullanılıyor
yani diğerinden farklı bişey olmayacağını düşünüyorum.
canın çok yanarsada kalan 100lirayla kendine bi ayakkabı falan alırsın hemen geçer acın
evet spekulum o canım ama şimdi metal değil plastikleri var ama yinede acıtıyorrr
tabi herkesinki farklı mesela deryanın hiç acımıyormuş onu takıncaaa
sonnur beraber çektirme fikrinde ciddiysen bende ciddiyim.ama benim bu ay olması mümknü degil.çünkü 9. günü gectim.diğer ay da tatilde olmuş olacam.direk ağustosa kalıyor benim.ama sen o zamana kadar kesin çektirmiş olursun.bu arada hangi özel hastane 270 dedi?
neden olmasın canım aynı şehirde ve yakınız
demek 9 günü geçmemek gerek hımmmm
bağcılarda özel ilgi hastanesi :26:
ben biraz uzaklaştım taşındım ama yine aynı yakadayım.o hastanenin ismini duymuştum. acaba nasıl bir yer?bende bahçelievlerde meltemn hastanesinde anestezili 350 die duydum ama telde bilgi vermiyorlar.öleyse orası da olabilir die düşünüyorum.bu arada evet canmı hsg max 9. güne kadar yapılıyor.diğer günler bebek oluşmuş olabilir die yapmıyorlar
özelden yazdım canım...ya valla sonnur bu hsg kabusum oldu.el ele hsg çektirebilecegim bi arkadaş arıyorum kendimeradyomarı çok öneriyorlar.ben orayı düşünüyordum.sonra vazgectim falan.allahım nolur gerek kalmasa ya...tırsıyom evet hemde ççookkk
bence meltem hastanesine o parayı vereceğine ilgiye ver daha yerinde olur
sen bi özelden at bakim nerde olduğunu merak ettimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?