Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

radyomar bana çok yakın ama çok pahalı bee ama sıfır acı diyorlar :44:

her 10 dk da 1 mesaj hakım varmış.burdan yazıyım.iyi geceler canım. bu arada haklısın bi şekilde bunu aradan çıkarmamız lazım.Rabbim yardımcımız olsun

her 10 dk da 1 mesaj hakım varmış.burdan yazıyım.iyi geceler canım. bu arada haklısın bi şekilde bunu aradan çıkarmamız lazım.Rabbim yardımcımız olsun

10 dk daha bekleyemicektim zaten
huzurlu gecelerrr
evet ya 370 ya 270 birini seç
ben yarın arıcam ilgiyi randevumu alıcam

evet bana da yakın orası.gerçekten sıfır acı mı acaba?burda reklam amacluı üye olup oranın tanıtımın yapan çok gördüm.hep yeni üyeler orasını övüyo.toplam msj sayısı 2-3 olan kişiler

ÖZELDE VE ANESTEZİSİZ YAPTIR ben dr uma dediğimde (korkmustum ilk zamanlar) anestezilimi diye güldü ne anestezisi diye
gercektende işlem sonrası bende güldüm kendime bunun için anestezi almak çok gereksiz sonicim inan bana
acı 0 değil elbet ilac tüplerde dolaşırken adet sancısı gibi oluyor ama kasılırsan ilaç ilerlemiyor rahat olcaksın yani
geç aşılamaya bahar ya neyi beklıcen
aşılamadaki spek. ile hsg deki farklı tatlım en azından benimki oyleydi
hsg deki kıskaçlı giibi (ama ben hiç acı çekmedim onu takarken ilaç giderken yandı canım yapışıkmıydı acaba yollar )
aşılamadakı demir gibiydı ağırdı takıldıktan sonra kocişin minnoşlarını bekledım öyle 1 2 dakıka nefesimi orda hissettm ağır bi aletti yani
canım hsg çekildi ve olinin dediği gibi aşılamayı çokta ciidiye alma derim bende bi kere dene bi bakalım
neden canın yanacak :26: bunu diyen sen misin bahar
bahar aşılama hsg den daha kolay şekerim hsg yi umursamadıysan daha basit bişe inan buna

ne alaka yenı evlisin neyine baktı spek.le Allah alla???
özel hasstanede anestezisiz. bebege hazırlıyosun vücudunu sonicim bi yerde gereksiz yere anestezi ne gerek
hsg den sonra hamile kalanda cok haa :)
evet spekulum o canım ama şimdi metal değil plastikleri var ama yinede acıtıyorrr
tabi herkesinki farklı mesela deryanın hiç acımıyormuş onu takıncaaa
benimde hiç acımadı spekde her iki işlemdede

sıfır acı hayal etme ama duyacagın acı şiddetli adet sancısınıda geçmez inan bana

soni hadi artık yaa inan kayseride olsam evinden alır götürürdim
hem burda olsan 250 ye hallederdik
(100 tlyede varda ben dr um yapsın istedim )

soni sen bebek istemiyomusun anacım bune korkudur bune dir valla azraillemi randevu alacan bana git ve yaptır valla öldürdün beni msjlarınla bnm hsgmi yapan acemi ilacı hızlı ve çok vermesine rağmen dayanılmıycak bi acı yaşamadım..işin ehli yapsaydı sanırım hiçbişe hissetmeyecektim..
bahar aşılamada acıtmıyor hsg yaptıran aşılamadan korkmasın kesinlikle...

kızlar ben geldim
ama kkısa süreliğne
bugün kesemizi gördük çok şükür
5 haftalıkmış yanı tam düşündüğüm gibi 1 hafta geç döllenme
1-2 hafta sonra kalp atışları için gideceğiz
ama bu arada çok az da olsa kahve leke ara ara geliyor
doktor iğneye başlayabiliriz ama korkma dedi
dua edın nolur bir testlik olmasın
hepinzii seviyorum
kayınvalidemdeyim
p.tesiye kadar burda kalacağım eşim eve gitti
ben yol gitmeyım die
cuma o da gelecek
işte böylee
öpüldünüz

maşallah cnm herşey yolunda bence lekelenmelerin tedirgin etmesin seni korkma o kadar çok duydumki bu tür şeyleri içini ferah tut cnm ..
demekki rahim duvarının desteğe ihtiyacı var hadi hayırlısı en kısa zmanda kalp atışlarını duymakta nasip olsun inşallah...

canım merak ediyordum bende seni...bak çok şükür iyi senin pamuk maşallah meraklanma kuzum ve stres yapma sakın üzülme kalp atışlarınıda duyacaksın inşallah..bolca dinlen emi tatlım öpüyorum

şekercimm keseyi görmene sevindimm inşallahhhhh kalbinide duyacaksın pıtırcığın ay pardon pamukcuğun
lekelere kafayı takma bak pasininde 12.haftasına kadar olmuş.pasi bi kere demiştiki eğer kahveyse korkmayacaksın.taze kan kötüymüş.
yani heralde pasi dedi bunu yanlış hatırlamıyorsam:44:
sen bolca dinlen doktorunun dedikleri dışına çıkma.dualarımız seninle herşey güzel olacakk

bu şarkıyı kendime armağan ediyorum öyleyse
acısada öldürmez cehenneme döndürmez
hayatını söndürmez gidenide döndürmez artık
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...v-SrAw&usg=AFQjCNH4TwRQDFYoGMljlDn7YrzJcEv2wQ

Çekmedim kimseden şu hsg den çektiğim kadarr
dün bütün günümü araştırmakla geçirdim özel radyoloji kliniğinin genel müdürünü buldum onunla görüştüm fiyat pazarlığı yaptık ama pek bişey farketmedi. adam bana dediki eğer hsg çektireceksen yaptıracağın yere mutlaka sor,dijital sistem mi diye dedi.yani bu özellerde bi normal bide dijital makine var dijital olan acısız oluyormuş.sen bile teşhisi koyarsın dedi o kadar net görüntü veriyormuş.ama normalde yaparsam çıkmayabilir ve tekrar çektirmek zorunda kalabilirsin dedi :44:

ve kızlar dün 20 yaş daha yaşlandım resmen iş yerinden yöneticimizde farketti bu durumdanda bahsettim zaten,istersen git dinlen bi ara ver sana kapımız hep açık dedi
aslında işimede geldi vallaa ama daha düşünmedim bilmiyorum bu iş için sürekli izin almak zorundayım kafam çok karışık..

Ve tabi randevuyu aldım hemde bugün 3 te ama iş yerinde çoğu çalışan izinli bugün gönderemicekler sanırım yarına kalıcak

olimm ben kendimi biliyorum o işlem bi başlasın ben sıkarım dişimi zaten anestezi istersen yapalım dediler onuda kabul etmedim
ama ne yalan söyliim hayatımda ben hiç şiddetli adet sancısı çekmedim

Deryacımm şuan bulunduğun durumu doya doya yaşa tadını çıkarmaya bak
boşuna tedirgin olma tamam mı balımm seni seviyorumm

Deryacımm şuan bulunduğun durumu doya doya yaşa tadını çıkarmaya bak
boşuna tedirgin olma tamam mı balımm seni seviyorumm

canım merak ediyordum bende seni...bak çok şükür iyi senin pamuk maşallah meraklanma kuzum ve stres yapma sakın üzülme kalp atışlarınıda duyacaksın inşallah..bolca dinlen emi tatlım öpüyorum
kızlar hepinizi inanın çok seviyorum
desteğiniz için çoookk teşekkür ederim
her şey yolunda moralim yüksek
doktor dedi ki ilk gebeliklerde bebek vücuda yabancı gelir ve vücut onu atmaya çalışır
dikkat et bu hafta yat dinlen sonra denize de girebiliris dedi
ilişki yasakkk
ooooooohh missss
ayy eşim karnımı DAĞHAN diye seviyor Allahım adam döndü yaa
ama lekelenmem var diyip ağlayınca korktu hiçbi şey olmayacak diyip duruyor
işte böle kızlar
Allahım cümlesininkini de benımkini de korusun
Rabbim tez zamanda sizlere de yaşatsın bu duyguyu tüm kalbimle diliyorum

Pazartesiye kadar yokum merak buyurmayın
öpüldünüz

KIZLAR selamlaarr..

geçmişi okurken spekula diye bişeyden bahsetmişsiniz ya aşılama yada hsg filmde çekiliyormuş korkmak da çok haklısınız kızlar yaaa bende korkuyorum.. eğer ki bir iki aya bebek olmazsa benimde yaptırmam gerekcek ikisinide hta ben dış gebelik geçirdiğim için rahil filmi çektiricektim sonra başka başka sorunlar ve en büyük sebebimde korkum ama size şunu sorucam ben dış gebelikle ilgili doktora gittiğimde hastaneye bana u şeklinde bir demirle rahim ağzına baktılar açık falan dedi o bahsettiğiniz alet bu muydu ben çok ağlamıştım

bi ilk olsunda ne çektiğimizi anla o zman umarım bugün hsg syfasınıda kapatmış olursun...

dağhan demek güzelmiş ama kız olacakkk çocuk için erken diyen adama bak hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…