- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.761
özelden yazdım canım...ya valla sonnur bu hsg kabusum oldu.el ele hsg çektirebilecegim bi arkadaş arıyorum kendimeradyomarı çok öneriyorlar.ben orayı düşünüyordum.sonra vazgectim falan.allahım nolur gerek kalmasa ya...tırsıyom evet hemde ççookkk
her 10 dk da 1 mesaj hakım varmış.burdan yazıyım.iyi geceler canım. bu arada haklısın bi şekilde bunu aradan çıkarmamız lazım.Rabbim yardımcımız olsun
radyomar bana çok yakın ama çok pahalı bee ama sıfır acı diyorlar :44:
10 dk daha bekleyemicektim zaten
huzurlu gecelerrr
evet ya 370 ya 270 birini seç
ben yarın arıcam ilgiyi randevumu alıcam
ÖZELDE VE ANESTEZİSİZ YAPTIR ben dr uma dediğimde (korkmustum ilk zamanlar) anestezilimi diye güldü ne anestezisi diyeoyy teyzesi yer yer onuu kız ben kız çocuklarını pek sevmem aslında ama bu çok tatlı bee
maşallhhNazar
oyy inşallah dediğin gibi olur tatlım bugün fiyat sordum radyomar 370 tl bi özel hastane daha var ordada 270 :26:
benim eşimin spermmiogramı yapıldı canım ama tekrarlansa fena olmaz çünkü baya oldu yaptıralı
inş bu ay çıkarıcam bu işi aradan.
Deryaa oğluşun çok büyümüş maşallah yakışıklımaa minik suratını öp benim içinnn
vallahi artık utanıyorum deryoşum yaa burda hep beraber başladık sen doğurdun geçte olsa ben daha hsg düşünüyorum
naazzz sende mi bendenn kız bak ne dicem gel beraber çektireim şu filmi ne dersiinn
düşünsene sen bi sedyede ben bi sedyede
baharr çok iyi yapmışsın hayırlısı olur inşallah
tatlım bak bana doktorum aşılama diyeli tam 1.5 yıl oldu ben anca hsg için karar verebildim
oyy bide bu kocaların işini ayarla bide cinsel perhizde oluyor sanırsam :44:
geç aşılamaya bahar ya neyi beklıcenaslında kararı ben almadım sonnurcum doktor direkt aşılama yapalım dedi.
aslında bana ilk klomen kullanışımda yumurtaları görünce demişti yapalım diye.
ama tam bellide değil eşimin iş durumu önemli.yumurtaların durumu vs.
bi sürü sorun bu ay ben çok yoğun olucam oda var üfff bilmiyorum ki ne yapsam.
canım çok yanacak biliyorum ondanda korkuyorum.
yani tam karar da vermiş değilim pazartesi doktora gidince belli olcak herşey.
bahar aşılama hsg den daha kolay şekerim hsg yi umursamadıysan daha basit bişe inan bunacanım hsg çekildi ve olinin dediği gibi aşılamayı çokta ciidiye alma derim bende bi kere dene bi bakalım
neden canın yanacak :26: bunu diyen sen misin bahar
canım bu farklı bişey sonuçta.ilk kez gittiğinde bişey bilmiyorsun ne olup bittiğini anlamıyorsun inan
ama benim sorunum o değil.ben şu spekulumdan çok korkuyorum hsg de sadece o takılırken acımıştı.
şimdide onu takacaklar ondan çok korkuyorum.onu taktıktan sonrası hiç umrumda değil.
ama bu kadar yaklaşmışkende vazgeçmek istemiyorummmm
ne alaka yenı evlisin neyine baktı spek.le Allah alla???ya bu spekulum acaba bana takıldı mı diye düşünüyorumm
1 aylık eviyken ben bi kadın doğumcuya gitmiştim böle değişik bişey çelik iğrençti o zaman biraz acımıştı bendede sancı olmuştu e bide yeni evliydimya anlarsınn nasıl olduğuna bakmışmışşşeğer o ise tabii :44:
olmadı hani şu yeni çıkan bi teknik var uyutuyolarya ama anestezi değil tam onu yaptırsan ben öyle istedim hsg için aslındaa
özel hasstanede anestezisiz. bebege hazırlıyosun vücudunu sonicim bi yerde gereksiz yere anestezi ne gerekhehehehhe süper fikir valla ama acı olursa benim gözüm bişeyi görmez vallaa :18:
inş dediğiniz gibi olurda sakin sakin çekilir
bide orlic dediya bu radyomar ileri teknoloji falan bu dediğim özel hastane normal teknoloji falan yok yanii
benimde hiç acımadı spekde her iki işlemdedeevet spekulum o canım ama şimdi metal değil plastikleri var ama yinede acıtıyorrr
tabi herkesinki farklı mesela deryanın hiç acımıyormuş onu takıncaaa
radyomar bana çok yakın ama çok pahalı bee ama sıfır acı diyorlar :44:
kızlar ben geldim
ama kkısa süreliğne
bugün kesemizi gördük çok şükür
5 haftalıkmış yanı tam düşündüğüm gibi 1 hafta geç döllenme
1-2 hafta sonra kalp atışları için gideceğiz
ama bu arada çok az da olsa kahve leke ara ara geliyor
doktor iğneye başlayabiliriz ama korkma dedi
dua edın nolur bir testlik olmasın
hepinzii seviyorum
kayınvalidemdeyim
p.tesiye kadar burda kalacağım eşim eve gitti
ben yol gitmeyım die
cuma o da gelecek
işte böylee
öpüldünüz
kızlar ben geldim
ama kkısa süreliğne
hepinzii seviyorum
kayınvalidemdeyim
ben yol gitmeyım die
cuma o da gelecek
işte böylee
öpüldünüz
kızlar ben geldim
ama kkısa süreliğne
hepinzii seviyorum
kayınvalidemdeyim
ben yol gitmeyım die
cuma o da gelecek
işte böylee
öpüldünüz
soni sen bebek istemiyomusun anacım bune korkudur bune dir valla azraillemi randevu alacan bana git ve yaptır valla öldürdün beni msjlarınla bnm hsgmi yapan acemi ilacı hızlı ve çok vermesine rağmen dayanılmıycak bi acı yaşamadım..işin ehli yapsaydı sanırım hiçbişe hissetmeyecektim..
bahar aşılamada acıtmıyor hsg yaptıran aşılamadan korkmasın kesinlikle...
bu şarkıyı kendime armağan ediyorum öyleyse
acısada öldürmez cehenneme döndürmez
hayatını söndürmez gidenide döndürmez artık
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...v-SrAw&usg=AFQjCNH4TwRQDFYoGMljlDn7YrzJcEv2wQ
gelsin bahar..çokta severim sılayı banada bu gelsin o zman
http://www.youtube.com/watch?v=PjpReiIJRhw..........valla alkol alasım geliyor bu şarkıda
şekercimm keseyi görmene sevindimm inşallahhhhh kalbinide duyacaksın pıtırcığın ay pardon pamukcuğun
lekelere kafayı takma bak pasininde 12.haftasına kadar olmuş.pasi bi kere demiştiki eğer kahveyse korkmayacaksın.taze kan kötüymüş.
yani heralde pasi dedi bunu yanlış hatırlamıyorsam:44:
sen bolca dinlen doktorunun dedikleri dışına çıkma.dualarımız seninle herşey güzel olacakk
Deryacımm şuan bulunduğun durumu doya doya yaşa tadını çıkarmaya bak
boşuna tedirgin olma tamam mı balımm seni seviyorumm
maşallah cnm herşey yolunda bence lekelenmelerin tedirgin etmesin seni korkma o kadar çok duydumki bu tür şeyleri içini ferah tut cnm ..
demekki rahim duvarının desteğe ihtiyacı var hadi hayırlısı en kısa zmanda kalp atışlarını duymakta nasip olsun inşallah...
kızlar hepinizi inanın çok seviyorumcanım merak ediyordum bende seni...bak çok şükür iyi senin pamuk maşallah meraklanma kuzum ve stres yapma sakın üzülme kalp atışlarınıda duyacaksın inşallah..bolca dinlen emi tatlım öpüyorum
Çekmedim kimseden şu hsg den çektiğim kadarr
dün bütün günümü araştırmakla geçirdim özel radyoloji kliniğinin genel müdürünü buldum onunla görüştüm fiyat pazarlığı yaptık ama pek bişey farketmedi. adam bana dediki eğer hsg çektireceksen yaptıracağın yere mutlaka sor,dijital sistem mi diye dedi.yani bu özellerde bi normal bide dijital makine var dijital olan acısız oluyormuş.sen bile teşhisi koyarsın dedi o kadar net görüntü veriyormuş.ama normalde yaparsam çıkmayabilir ve tekrar çektirmek zorunda kalabilirsin dedi :44:
ve kızlar dün 20 yaş daha yaşlandım resmen iş yerinden yöneticimizde farketti bu durumdanda bahsettim zaten,istersen git dinlen bi ara ver sana kapımız hep açık dedi
aslında işimede geldi vallaa ama daha düşünmedim bilmiyorum bu iş için sürekli izin almak zorundayım kafam çok karışık..
Ve tabi randevuyu aldım hemde bugün 3 te ama iş yerinde çoğu çalışan izinli bugün gönderemicekler sanırım yarına kalıcak
olimm ben kendimi biliyorum o işlem bi başlasın ben sıkarım dişimi zaten anestezi istersen yapalım dediler onuda kabul etmedim
ama ne yalan söyliim hayatımda ben hiç şiddetli adet sancısı çekmedim
[
kızlar hepinizi inanın çok seviyorum
desteğiniz için çoookk teşekkür ederim
her şey yolunda moralim yüksek
doktor dedi ki ilk gebeliklerde bebek vücuda yabancı gelir ve vücut onu atmaya çalışır
dikkat et bu hafta yat dinlen sonra denize de girebiliris dedi
ilişki yasakkk
ooooooohh missss
ayy eşim karnımı DAĞHAN diye seviyor Allahım adam döndü yaa
ama lekelenmem var diyip ağlayınca korktu hiçbi şey olmayacak diyip duruyor
işte böle kızlar
Allahım cümlesininkini de benımkini de korusun
Rabbim tez zamanda sizlere de yaşatsın bu duyguyu tüm kalbimle diliyorum
Pazartesiye kadar yokum merak buyurmayın
öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?