Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bizde seni seviyoz caaanım
minik dağhan ay cok tatlıı
yat sırt üstü kayınvalıdecik baksın ohhh halvette yok gel keyfim gel

Son düzenleme:
siz bu satırları okurken beeen kaçıncı uykumda olucam kimbilir
psikolojim bozuldu resmen gene uykuya düştüm kendımı hamilemi sanıyor beynim anlamıyorum 7 günümüz kaldı sonucu almamıza ama ben feci şekilde uyuyorum... eşim oturalım dıyo uyuyorum... saat 23 de ki benim oturma saatımdir aksam 11 ben hiç bişe yapamıcak halde yatağa zor atıyorum kendimi. sabah 7 de uyanıyorum eşim için o gidiyo geri 9 a kadar uyuyorum. az önce ögle namazının ardına yarım saat resmen kestirdim ve azsonra da uzancam mescitte malak gibi oldum iiice

bu arada dün rüyamda altın gördüm sarrafta altın bakıyorum bana hediye alcakmış kayınpederler öyle tek tek baktım,inci bi yüzük taktım parmagıma almadım ama taktım,gezerkende eşarplar varmış alt rafta yeşil onlardan birini aldım eşime gösterdim eşimde bana "param yok aşkım alamayız" dedi "almak için deil renge bak" dedim bende (ben yeşili çok severim) uyandım sonra
tabirlere baktım çözemedim bişe inşallah hayrolur sonumuz
öperım hepinizi

uyku olayı bendede mevcut henüz yumurtlamadım bile ama ben sebebini kendimce çözdüm açlıktan uykum geliyor yanı bunun sebebi diyet bende ama umarım seninki bebektendir canım

canımmm bende seni seviyorumm kuzumm...korkma Allahın izniyle bişey olmayacak meleğine...vaayy seninkine bak iyikide istemiyodu çocuk haa baksana hemen ismini koymuşama güzel isim tatlımm

canımm inşallah bunun nedeni bebektir...az kaldı inşallah hayırlı haberler verirsin

Maşallah tatlım yaa bak eşinde sonunda yola geldi umarım çok çok daha güzel anlar yaşarsınız beraber..
ama dağhan deyince benim aklıma bimdeki salam adı geldi yaa

bi ilk olsunda ne çektiğimizi anla o zman umarım bugün hsg syfasınıda kapatmış olursun...

olmadıı kızlarr iizn vermedi benim uyuz yöneticimm randevuyu yarına aldık ama bakalım gidebilcekmiyim
bu arada ben başka bi dr.buldum kadın doğum kanal7 de çıkmış daha önce adı Şule selman aradım konuştuk kadın tatildeymiş ayın 19 dan sonra gelcekmiş .. bakalım bir sürü kadın doğumcu önerileri aldım hangisine gidicem bende bilmiyorum :44:

nasıl bi yazı bu kızz mektup okur gibi oldum sayende nostalji yaptım
bence rüyan çok hoşş benim çok hoşuma gitti hayırlara çıkar inşallah..

selam kızlarr nasılsınızzzzz

yarın ütopya yani ferdanın doğumu vardı inşallahhh çok kolay geçerrrr allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle.

vee cardelens yani gülşahta kızıyla buluşmuştur sanırım.inşallah onunkide kolay olmuştur bebişi merak ediyorummm...
canım sağlıklı hayırlı ve güzel bahtlı bi evlat olsun sana bebeğin inşallahhh

bı heyecan yaptım ınsallah uykunun sonucu uykucu bı bebektır ınsallahh...

yesıl cok guzel ruyada allahhayırlara cıkarsın...

iyi geceler hepınızeee

çok olesemde pek ugrayamıyorum evımı kırklamakla mesgulum

1 odam kaldı bıttı sukur ama bende bıttım ozledım hepınızzı tek tek opuyorum

iyi geceler hepınızeee

çok olesemde pek ugrayamıyorum evımı kırklamakla mesgulum

1 odam kaldı bıttı sukur ama bende bıttım ozledım hepınızzı tek tek opuyorum

iyi geceler canımmm malum burası hayalet topik oldu hepimiz artık sık giremiyoruz
yaz temizliği hazırlıklar misafirler tatiller vs vs vs ... derken herkes meşgul
ama böyle olması daha iyi oluyor en azından kafamız başka yerde oluyor.
belki dönüşte herkes bebek müjdesi verir.

uyku olayı bendede mevcut henüz yumurtlamadım bile ama ben sebebini kendimce çözdüm açlıktan uykum geliyor yanı bunun sebebi diyet bende ama umarım seninki bebektendir canım
olabilir yaa diyetten
bugunde niyetliyim tüm başım kalkmaz
şu işi bi tek uyku için bırakasım var bu ara
inşallah yaa artık 6 günüm kaldı hayırlısıyla inş.
napım topikte incin bide ben top oynuyos gün boyu kimse yok kimbilir ne zaman okursunuz die yazdım
bı heyecan yaptım ınsallah uykunun sonucu uykucu bı bebektır ınsallahh...

yesıl cok guzel ruyada allahhayırlara cıkarsın...

amin inşallah hayırlısıyla nilaycım beklemek cok sıkıcı bu sürecin en sıkıcı yanıymıs beklemek

günaydın kızlar...
birse son altı günmüş sonu güzel olsun inşallah
sonnur bugün hsg olacaksın nıhahaha bittin sen annemm
baharrr sen napıyosun kızzz
ve diğer kızlar herşey yolundadır inşallah
arha uğramıyor bu sıralar umarım güzel haberle döner...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bende bugünden itibaren başladım ateş ölçmeye ...

Son düzenleme:

selam oliiicimm ben aynı bildiğin gibi devam canım.
serophene kullanıyorum 4.günüm bugün
pazartesi kontrole çağırdı doktor bakıcaz artık
bende başlıycam ateşe ama daha erken pazar falan başlarım
öpüyorum şimdilik

bende 10 gün demiştim ama bi gün öncesinden başladım
hdi bakem yumoşlar gelsin ben 3 tane diyormmm
bende öpyrm şimdilikk şekerimmm

bende 10 gün demiştim ama bi gün öncesinden başladım
hdi bakem yumoşlar gelsin ben 3 tane diyormmm
bende öpyrm şimdilikk şekerimmm

canımcım zaten adetliyken gittiğimde 3 4 tane bişeyler saydı valla tırstım.hemde 7mm falan demişti.
ben bişeyde kullanmadım ama bu kadar yumoş varsa kötü.sonra kist oluyor çünkü.
beni şimdiden pazartesinin stresi bastı üff o çatala yatmaktan nefret ediyorummm kadın olmak ne zor yaaa:18::18:

soğanın etkisi olabilir cnm ...boşver nasılsa atıyorsun adetle çok yumurta kimine göre avantaj kimine göre dez avantaj ama gebelik şansınıda aartıcı ..
bende sevmiyorum çatalı hiç çıkmadıysam 50 kere çıkmışımdır ama hala gidince bi kalıyorum nasıl yerleşcem ben şimdi diye
bol şans sana şimdiden cnm..
ben bi kaç aydır rahatım bu konuda önümüzdeki ayda rahat olarak devam ederiz inşallah..

kızlar adetin 2. 3. günü gidilen muayenede doktor hem sağda hem solda 6-8 tane bişeyler sayıyor. onlar inmiş yumurtalar ama onlardan her ay 1 tanesi gelişiyor.

bu arada benim kanda insülin 4,5 yazıyor insülin direnci denilen şeyden ben de var mı yok mu şimdi.

olicim benden haberler şöyle doktora gittim ve doktor aşılama konusunda endişelerimi giderdi bi nebze ve ben de olmaya karar verdim.
ama iğneler verdi çokkorktum.

10 ve altında olması lazım cnm normal bnce ama doktorun daha nt yorumlar artık..aşılama kararıda isabetli olmuş bence hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…