- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.801
olicim benden haberler şöyle doktora gittim ve doktor aşılama konusunda endişelerimi giderdi bi nebze ve ben de olmaya karar verdim.
ama iğneler verdi çokkorktum.
kızlar umarım ıyısınızdir ugrayamadım kaç gündür çok yogunum bırde bu yogunlugun uzerine uyuz görümceler gelıyor.memleketten tatileya gıdın sahil kıyılarına ne var sanki istanbulda toplaşında konusaılm az bende yavaş yavaş evımı toparlıyım:)
yazın da mısafır hıc cekılmez hele yatıya allah sabır versın
bende bugun ıtıbarıyle evımı kırklamıs bulunuyorum ınsan bı mutlu oluyo evı mıs pak olunca
pek bırsey farketmez anlayabılıyorum senı 4 görumcemiiiBizde kalmıcaklar ama ben hergün kaynanamlara zaten çalışıyorum benım evimin bır surü işi oluyor bırde onlarla ugrasıcam Allahım evlenırken nıye 4 görümceyi hesap etmeden evlendim
pek bırsey farketmez anlayabılıyorum senı 4 görumcemiii
benım hıc gorumcem yok allah 2 kaynım var onlarda saolsunlar 5 görumceye bedeller
Geçmiş olsun canım ıyı cıkmasına sevındım gelsın bıran once bebişinbahaaarrr nerelerdesin kuzum sen?
ateş ölçme grubunu unuttun
kızlar topiğe üye oldum,sonra uğramadım gibi oldu ama canım sıkkındı...
hemen o hafta doktora gittim, rahim ağzında doğuştan yaran var dedi...
simir aldı, simir sonucunda uçuktan şüphelendi,uçuk varsa rahim ağzı kanseri olma riskin var diyip korkuttu beni...
çok şükür tahlil sonuçlarım temiz çıktı ama sevgili doktorum tatilde olduğu için kendisine gösteremedim henüz...
simir alımı, kültürdü derken süre uzadı, bu arada ben moral olarak ne haldeydim tahmin edebilirsiniz...
bebek hayalimin sönmesinin yanında bi de kanser ihtimali içimi kemirdi...
tahliller olumlu çıkınca, doktorun tatilden dönmesini beklemeden sahalara geri döndüm ben
tam da yumurta haftamdı bu hafta, 2günle değerlendirdim,kısmet...
pazartesi doktorum dönecek, tahlilleri bi de ona göstereceğim...
o süreçte canım sıkkınken uğramadım topiğe..
ama artık iyiyim çok şükür...
hafta sonu kayınvalidemdeyim, pazartesi doktor dönüşü yine yanınızdayım inşallah
Bizde kalmıcaklar ama ben hergün kaynanamlara zaten çalışıyorum benım evimin bır surü işi oluyor bırde onlarla ugrasıcam Allahım evlenırken nıye 4 görümceyi hesap etmeden evlendim
1 ide yetıyo merak etme
Geçmiş olsun canım ıyı cıkmasına sevındım gelsın bıran once bebişin
bahaaarrr nerelerdesin kuzum sen?
ateş ölçme grubunu unuttun
kızlar topiğe üye oldum,sonra uğramadım gibi oldu ama canım sıkkındı...
hemen o hafta doktora gittim, rahim ağzında doğuştan yaran var dedi...
simir aldı, simir sonucunda uçuktan şüphelendi,uçuk varsa rahim ağzı kanseri olma riskin var diyip korkuttu beni...
çok şükür tahlil sonuçlarım temiz çıktı ama sevgili doktorum tatilde olduğu için kendisine gösteremedim henüz...
simir alımı, kültürdü derken süre uzadı, bu arada ben moral olarak ne haldeydim tahmin edebilirsiniz...
bebek hayalimin sönmesinin yanında bi de kanser ihtimali içimi kemirdi...
tahliller olumlu çıkınca, doktorun tatilden dönmesini beklemeden sahalara geri döndüm ben
tam da yumurta haftamdı bu hafta, 2günle değerlendirdim,kısmet...
pazartesi doktorum dönecek, tahlilleri bi de ona göstereceğim...
o süreçte canım sıkkınken uğramadım topiğe..
ama artık iyiyim çok şükür...
hafta sonu kayınvalidemdeyim, pazartesi doktor dönüşü yine yanınızdayım inşallah
Hsg kabusundan sonunda kurtuldum kızlar berbattıı
çok kanamam var sancım hala geçmedi işten izin alıp taksi tutup eve geldim şimdi
haber vereyim dedim..
günaydın kızlar...
birse son altı günmüş sonu güzel olsun inşallah
sonnur bugün hsg olacaksın nıhahahabittin sen annemm
baharrr sen napıyosun kızzz
ve diğer kızlar herşey yolundadır inşallah
arha uğramıyor bu sıralar umarım güzel haberle döner...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bende bugünden itibaren başladım ateş ölçmeye ...
kızlar umarım ıyısınızdir ugrayamadım kaç gündür çok yogunum bırde bu yogunlugun uzerine uyuz görümceler gelıyor.memleketten tatileya gıdın sahil kıyılarına ne var sanki istanbulda toplaşında konusaılm az bende yavaş yavaş evımı toparlıyım:)
yavrum sen ne çektırdın boyle hsg çekdırdıgıne emınmısın
nerde çektırdın
burdayımm canımcımmm bu ara çok fazla giremiyorum malesef
ateşte gelişmeleri yazdım.buradanda cevap yazam dedim.
senin içinde üzüldüm boşuna okadar stres yaşamışsın üzülmüşsün
neyse ki çok şükür kötü bişey yokmuş.yara meselesine kafanı takma o bi çok kişide var ve gebe kalmaya öle aman aman bi zararı yok
hadi bakalım önemli günleri değerlendirmişsin 2 atıştan birini 12den vurursun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Hsg kabusundan sonunda kurtuldum kızlar berbattıı
çok kanamam var sancım hala geçmedi işten izin alıp taksi tutup eve geldim şimdi
haber vereyim dedim..
ooofffiçim gitti
ben hiç hsg çektirmedim ama canın acımaz sadece ilaç biraz yakar diyolardı, seni okuyunca korktum ben...
geçmiş olsun canım, sonuçların iyi çıkar umarım...
canımm hoşgeldin önceliklee
sen beni boşver bende öyle sanıyordum kendime kzıyordum ben abartıyorum çok yorum okudum diyee
ama öyle olmadı işte..
çektirdiğin yer önemli bi faktör iyi araştır öyle çektir
bi sorun yokmuş temiz çıktı cnm teşekkürler..
canımm hoşgeldin önceliklee
sen beni boşver bende öyle sanıyordum kendime kzıyordum ben abartıyorum çok yorum okudum diyee
ama öyle olmadı işte..
çektirdiğin yer önemli bi faktör iyi araştır öyle çektir
bi sorun yokmuş temiz çıktı cnm teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?