Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

sonnur kurtulmuşsun sonunda hsg derdinden gözün aydın sonucunun temiz çıkıcağını tahmin ediyorduk zten öylede olmuş...
çok kanaman neden var acaba cnm sonuç temiz çıktıysa çok kanama olmaması lazım ...

sonnurcum tebrik ederim hsg çektirmişsin sonuçta ne güsel ii çıkmış.
hadi bakalım ağır bi yükten kurtuldun darısı doğumuna olsun

sonnurcum tebrik ederim hsg çektirmişsin sonuçta ne güsel ii çıkmış.
hadi bakalım ağır bi yükten kurtuldun darısı doğumuna olsun

sağolun kızlar ama benim hala sancım var
sen bana bakma nazcım malesef radyomar değil ilgi de yaptırdım
radyomar yada özel bir yere git sana tavsiyem

sen kendini kasma sana bağlı iyi geçmesi dediler bende kasmadım derin derin nefes aldım ama bi ara nefesim kesildi resmen
dizlerime indi ağrı yürüyemedim hareket edemedim işlemden sonra ablama gittim dinlendim ağrım geçti işe geldim tekrar sancım başladı yine izin alıp erkenden eve geldim işte..
kanamam hala devam ediyor olim yaa bende bilmiyorum sabah işe gitmem gerek off

işlem bittikten sonra radyolog baktı dedi kanaman çok olcağa benziyor :26:

çok olmaması lazım...ya salla işi devam ederse bi doktora gözük bence kanama oluyor ama çok olmamalı...

çok olmaması lazım...ya salla işi devam ederse bi doktora gözük bence kanama oluyor ama çok olmamalı...

yani yarına kesilirse normal olur dimi ama devam ederse yani akşama kadar mı napsamki yaa bide enfeksiyon kapmam inş
ilişki yasak zatende bide hülya dedi bu ay korunun ne yapsamki ben yaa

yani yarına kesilirse normal olur dimi ama devam ederse yani akşama kadar mı napsamki yaa bide enfeksiyon kapmam inş
ilişki yasak zatende bide hülya dedi bu ay korunun ne yapsamki ben yaa

dikkat edersen enfeksiyon falan kapmazsın canım.korunma konusunda ben farklı düşünüyorum bişeycik olmaz bence
yumurtlama gününe kadar yapmayın 14,günden sonra çalışırsınız.
ilacı verirken mi acıdı eğer öleyse yapışıklık falan varmıştır belki.
spekulumsa o benimde acımıştı.

o lanet alette ilaçta ilaçtan sonrada hepsinde acıdı cnm ve haa sızlıyor sanki yara varmış gibi

yani dikkat derken iş yerinin tuvalaeti falan

napcan kız onu meşhurmu olacak senin fallop tüpleri

merak ettim ben ya o zman ne diye tutuşturdular onu elime

biz korunmadık cnm hemde ertesi gün ilişki olmuştu...
enfeksyonda kapmazsın cnm korkma ..

yok kıza bana korun dediler hastaneden bi kaç gün fln ben zaten bu durumda öyle bişeyi göze alamıyorum düşünmesi bile acı veriyor bana

tondora geçmiş olsun.. hadi seni kandırdık gönderdik değilse hayatta gitmezdin

şaka bi yana inşallah problem çıkmamıştır ve hsg sana bir çok kişiye olduğu gibi bebişini getirir. doktor bize 3 gün ilişki olmasın demişti. zaten kanama aralıklarla 3 gün sürüyor.

bahar ben de aşılama olmaya karar verdim ama doktor bana neden serophene vermedi de iğne verdi oysa çok korkuyorum bi de yumurtam zaten oluyor. oysa kk da bi kız vardı o da benim doktoruma gidiyordu ona seropheneyle aşılama yapmıuştı ben de biraz ona güvenerek aşılama olayım demiştim. iğneleri yazınca ters köşe oldum. ne özel iğneler öyle eşim buz torbalarıyla getirmiş eve. tabi fiyatı da özel

Hsg kabusundan sonunda kurtuldum kızlar berbattıı
çok kanamam var sancım hala geçmedi işten izin alıp taksi tutup eve geldim şimdi
haber vereyim dedim..
bendede kanama oldu ama 1 pedi doldurmazdı dr demişti olur die belkide kanallar yapışıktı acın ve kanaman ondan basınçlı yaptılarsa ilacı yavaş vermedilerse
inan ilk kez duuyyorum bu kadar acıyı ya canın cok tatlı yada berbat bi yerde yaptırdın kuzum
gördügün görecegin bu olsun inş.
kesinlıkle teknolojı hsg de cok önemlı ve dr unun yapması şart rahatlıgın acısından bence

işlem bittikten sonra radyolog baktı dedi kanaman çok olcağa benziyor :26:

ya bana bi cd verdiler filmin ama açılmıor herşey ingilizce öfff
tatlım banada verdiler cd onu sakla. doktor değişirsen falan lazm olur
sen açıp napcan
ben izlemiştim hsg yı cekerken tüplerımı ve gıden ılacı sen izledınmı

bende direkt iğnelerle olmustum belkıde yumurtlamanın günü igneyle tam belırlenıyo dogal olunca gecıkıyo falan rısk almamıstır bilemedımkı
benım iğnelerımde oyle buzlu torbalarla sarılı dolapta beklıo

sağol cnm sorma yaa dün yanımda ablam vardı meğer evden çıkarken enişteme demiş sonnurun canı baya yanacak falan
ama benim yanıma gedi hiç çaktırmıyo uyanık bide üstüne bana diyo sen çok dayanıksızsın deli yaa
sizde öyle acımıcak şuydu buydu ama ben gördüm göreceğimi artık dayanıksızmıyımm doktor mu beceriksizdi bilemiyorumm

kizlar cok sukur oglumu aldim kucagima
saglikli bir bebek sukurler olsun
rabbim sizlere de nasip etsin

ailenle sana ömür boyu mutluluklar tebrik ediyorum canımm
sanki düğün tebriği gibi oldu amaa

bilmiyorumki tatlım yapışıklıktan falan bahsetmedi kadın tıkalı değil dedi artık o cd de ne varsa çıkar elbet
benim şuan gittiğim bi doktor yok araştırmam lazım ama ablamda bana devlet hastanesinden randevu almış ayın 26 sına e ben o zaman adet olmamış olucam zaten ortadan gitmiş olucam bi işede yaramıcakki belkide gitmem bilmiyorum..

ben bişey görmedimki ağrıdan unutmuşum ekrana bakmayı ama ekranda var mıydı onuda hatırlamıyorum yani eski makinelerdendi dijital değildi.

slm kizlar yorucu ve uzucu gunlerin ardindan merhaba..
cnm babacim kalbinden ameliyat oldu cok uzucu gunler gecirdim ve o arada da tasiniodum ama su an tam yerlesemedim daha netim baglanmadi ama kayinpederden cekiorum.sizleri selamliyim dedim umarim herkes iyidirr

tondora birazcık acıyor tabi ama o kadar da çok değil mesela normal tedavi olurken cihazın verdiği acıyla nerdeyse yakın. o cihazı takarken acıyor. benim de rengim gitmişti korkudan ama.
ilaç verilirken hiç acımadı. işlem bitti. içimdeki ilaç midemi bulandırdı ve bildiğin hafif adet sancısı oldu 1 saat kadar. yani acı sıralaması yaparsak aletin takması anlık bi acı, ilaç o kadar acılı olmamıştı, ve bittikten sonra hafif adet sancısı.. ki ben ne adet sancıları çekerim onun yanında solda sıfır.

canım seropheneyle de takip yaptı doktorum onunla da yapabiilirdi ama yapmadı ben de anlamadım.

bu arada ilk iğnemi sabah eşim vurdu o kadar incecik ki hiç hissetmedim. bi de söylemesi ayıp eşimin eli çok hafiftir. adetken çok sancım olunca arada ağrı kesici yapar. hele bu iğne onun yanında kıl gibi.

canım sen daha önce 3kez serophene kullandın o yüzden vermemiştir doktorun.
bu ilaç sadece 3 kür kullanılıyor.klomen olsa 6ya kadar yolu var ama.
iğnelerle olman daha iyi bence çünkü iğne hem rahim duvarını destekliyor hemde yumurtalar daha çok ve daha kaliteli oluyor.
klomen rahim duvarını incelttiği için biraz daha şansı azaltıyor.
karar almana sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsın.benimde pazartesi belli olucakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…