Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

senin de aşılama olma ihtimalin var dimi canım.. İnşallah hepimiz için hayırlı olur

senin de aşılama olma ihtimalin var dimi canım.. İnşallah hepimiz için hayırlı olur

yani aşılama diye başladık tedaviye ama bilmiyorum canım ben hala kararsızım.
şimdi benim doktorum devlette ve devlette sperm yıkama olmuyormuş.özel hastaneyle arasıda 30dk falan var
bu sıcakta ordan getirirken bozulur boşa olurum diye korkuyorum.daha doktora bişey soramadım ama pazartesi öğrenip ona göre olcam

canım yıkama olmasın nolcak ki sonuçta yıkamada yavaşlardan temizlenmiyor mu. onlar yine durur yerinde hızlılar alır başını gider

bu arada benim yıkama olacak mı ki:26: hiç bilmiyom bak

kandiliniz mübarek olsun kızlar dualarda buluşalım...
utopya gözün aydın..
özlem seninde iyi olmana sevindim...bebişimize iyi bak babanada çok geçmiş olsun ...

canım yıkama olmasın nolcak ki sonuçta yıkamada yavaşlardan temizlenmiyor mu. onlar yine durur yerinde hızlılar alır başını gider

tatlım oraki bazı partikül deyim tam anlatamıyacağımda onlara takılıp yolu kesilen spermler oluyor ve yıkamadan sonra spermleri koydukları pembe sıvıda akışkanlıklarını daha kolay yol almalarını sağlıyor doktorum böle anlatmıştı..

ay bu hiç aklıma gelmedi belkide yıkamadan yapıcak
ama ya o spermler bişey yaparsa rahmime.
benim anlamadığım bişey daha var şimdi mesela bizim rahmimiz balon gibi kapalı bişeymi yoksa
girişi olan açık bişeymi.şimdi bu doktor bana ince bi çubukla spermi gönderecek ama oraya bi delikmi açacak
ayyy yine iyi değilim ben bugün ne konuştuğumu kendim anlamıyorum

https://www.youtube.com/watch?v=qX-8...ayer_embedded# bu normal ilişkide gebelik aşılamada ise o rahim ağzından içeriye uzatılan pipetimsi çubukla yumurtaya çok yakın hatta ultrasonla yapılan aşılamalardada tam yumurtanın dibine bırakılıyor..yani yürüyerek değilde uçakla gidiyorlar

Son düzenleme:

özlemcim babana acil şifalar tatlımm
dikkat et kendine fazla yorulma bizide böyle arada sağlığın hakkında haberdar et.
öpüyorum cnm

hmm anladım canım eşim bizim hastanede sperm testi vermişti onda yıkamadan sonra diye değerler de vardı zannedersem yaparlar.. yapmasalar da takmıyorum tamamen doktoruma teslim ettim işleri o düşünsün

canım ben onu nede düşünmüştüm biliyormusun rahim filminde verilen sıvı ne oluyor. canım o sıvı fallop tüplerinden karın boşluğuna gidiyormuş orda da yok olup gidiyormuş spermler de öyle olur zannedersem canım.

bnmki daha güzel sen ona bak....ama senin bulduğunda aynen öle işte aparatı fln aşılamadaki spekulum hsgdekinden çok farklı cnm aşılamadakini görmedim ama his olarak anlamıştım ...

daha farklı derken daha uzunmu yani daha mı çok can yakıyor..
ay sonnura kıza kıza onun gibi olmaya başladımmmm

ben geldim bebeklerim anne oldum da geldim..
gözün aydın sağlıkla büyüsün meleğin...darısı bu mübarek günde bizlerin başına olsun inşallh...
daha farklı derken daha uzunmu yani daha mı çok can yakıyor..
ay sonnura kıza kıza onun gibi olmaya başladımmmm
ehehehe beni delirtmeyin ulen zaten dün başka bi topikte bi kadın çıldırttı beni sanal dalacaktımm
sonnurdan daha beter valla..

Aşılamadan sonraki maçlardanda güzel sonuçlar çıkıyo bahar eger spermde sorun yoksa yıkatma
gerci benımde eşimde sorun yoktu ama yıkanınca degerler cok degısti

Son düzenleme:
No baby no cry ...
Valla acımadan olan grubunda olmadığımız malum o yüzden dişimizi sıkmalıyız ..ucunda ölüm yok en nihayetinde her işlem bi adım bebeğimze yaklaştıran

tamam şimdiden sonra korkmuyorum olicik
orlic canım yıkamadan o iş oluyorsa süperrrr eşimde sorun yok dedi doktor iyi dedi ama bakalım
pazartesi belli olucak herşey
şu an itibariyle 9.hapımı aldım beklemedeyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…