- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.841
canım sen daha önce 3kez serophene kullandın o yüzden vermemiştir doktorun.
bu ilaç sadece 3 kür kullanılıyor.klomen olsa 6ya kadar yolu var ama.
iğnelerle olman daha iyi bence çünkü iğne hem rahim duvarını destekliyor hemde yumurtalar daha çok ve daha kaliteli oluyor.
klomen rahim duvarını incelttiği için biraz daha şansı azaltıyor.
karar almana sevindim inşallah güzel sonuçlar alırsın.benimde pazartesi belli olucakk
kizlar cok sukur oglumu aldim kucagima
saglikli bir bebek sukurler olsun
rabbim sizlere de nasip etsin
senin de aşılama olma ihtimalin var dimi canım.. İnşallah hepimiz için hayırlı olur
yani aşılama diye başladık tedaviye ama bilmiyorum canım ben hala kararsızım.
şimdi benim doktorum devlette ve devlette sperm yıkama olmuyormuş.özel hastaneyle arasıda 30dk falan var
bu sıcakta ordan getirirken bozulur boşa olurum diye korkuyorum.daha doktora bişey soramadım ama pazartesi öğrenip ona göre olcam
canım yıkama olmasın nolcak ki sonuçta yıkamada yavaşlardan temizlenmiyor mu. onlar yine durur yerinde hızlılar alır başını gider
bu arada benim yıkama olacak mı ki:26: hiç bilmiyom bak
canım yıkama olmasın nolcak ki sonuçta yıkamada yavaşlardan temizlenmiyor mu. onlar yine durur yerinde hızlılar alır başını gider
bu arada benim yıkama olacak mı ki:26: hiç bilmiyom bak
ay bu hiç aklıma gelmedi belkide yıkamadan yapıcak
ama ya o spermler bişey yaparsa rahmime.
benim anlamadığım bişey daha var şimdi mesela bizim rahmimiz balon gibi kapalı bişeymi yoksa
girişi olan açık bişeymi.şimdi bu doktor bana ince bi çubukla spermi gönderecek ama oraya bi delikmi açacak
ayyy yine iyi değilim ben bugün ne konuştuğumu kendim anlamıyorum
slm kizlar yorucu ve uzucu gunlerin ardindan merhaba..
cnm babacim kalbinden ameliyat oldu cok uzucu gunler gecirdim ve o arada da tasiniodum ama su an tam yerlesemedim daha netim baglanmadi ama kayinpederden cekiorum.sizleri selamliyim dedim umarim herkes iyidirr
hmm anladım canım eşim bizim hastanede sperm testi vermişti onda yıkamadan sonra diye değerler de vardı zannedersem yaparlar.. yapmasalar da takmıyorum tamamen doktoruma teslim ettim işleri o düşünsüntatlım oraki bazı partikül deyim tam anlatamıyacağımda onlara takılıp yolu kesilen spermler oluyor ve yıkamadan sonra spermleri koydukları pembe sıvıda akışkanlıklarını daha kolay yol almalarını sağlıyor doktorum böle anlatmıştı..
ay bu hiç aklıma gelmedi belkide yıkamadan yapıcak
ama ya o spermler bişey yaparsa rahmime.
benim anlamadığım bişey daha var şimdi mesela bizim rahmimiz balon gibi kapalı bişeymi yoksa
girişi olan açık bişeymi.şimdi bu doktor bana ince bi çubukla spermi gönderecek ama oraya bi delikmi açacak
ayyy yine iyi değilim ben bugün ne konuştuğumu kendim anlamıyorum
bnmki daha güzel sen ona bak....ama senin bulduğunda aynen öle işte aparatı fln aşılamadaki spekulum hsgdekinden çok farklı cnm aşılamadakini görmedim ama his olarak anlamıştım ...
gözün aydın sağlıkla büyüsün meleğin...darısı bu mübarek günde bizlerin başına olsun inşallh...ben geldim bebeklerim anne oldum da geldim..
ehehehedaha farklı derken daha uzunmu yani daha mı çok can yakıyor..
ay sonnura kıza kıza onun gibi olmaya başladımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?