Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canım benim babana geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin..kendine ve bebeğine dikkat et canm

sonnur hsg çektirmişsin geçmiş olsun canm..sonucun temiz çıkmış gözünaydın..bendede çok ağrı olmuştu kanama 1 gün sürmüştü merak etme geçer seninkide

TUMM DILEKLERININIZIN GERCEGE DONUSTUGU TUMMMM DUALARINIZIN kabul olduguuuuu hayirlii huzurlu bollll duali kandillerrr diliyorummmmmmmmmmmmmmmmm

bir dahaki kandile kadar hepimizin hamisss olmasi dilegi ileeeeeeeeee

HAYIRLI KANDILLER DILIYORUM

opuyorummm komsucanalarim hepiniziiii

yeni hamisiniz var sanirsammmmmmmmmmm allah yeni hamisinizinde tum hamislerimizinda bbeislerini kucaklarina almayi bizlerinde gobuslerimize hayirli zamanda bebislerimizi kondurmayi nasip eylesinnnn yuce rabbim insallahhhhh
aminnnn

NEVBAHAR CIMMM msj yazdim sana cnmmmmm

bu arada benim tatil bitti londraya geri donduk
turkiyede hersey o kadar denk geldiki ahanda bu kader bu kadar denk geldiyse hersey iste bebis geldi dedimm amaa gelmediii asilamammmda tisladi bakalim beklemedyim HALAM yolda geliyooo :))
hayirlisiii hakkimizda hepimizin hayirlisini versin insallahhhhh

allahh hepimizin yolunu acik etsinn
meleklerimiz ve dualarimiz kilavuzumuz olsunnnn

mucxxxxxxxxxxx

çok geçmiş olsun tatlım babana acil şifalar.. sende kendine iyi bak

o kadar diyorsunya demekki ben cidden sizin gibi adet sancısı çekmediğim için heralde bana çok geldi bilemiyorum ama ben dayanamazdım eğr bu şekilde olsaydı
ama ben o kadarda dayanıksız değilim kızlar ya mesela normal ultrasonografi alttan muayenede hiç gıkım çıkmaz hiçbişey hissetmem ben
aynen benimde ilk 1 saat midem çok bulandı ablamda bana kızıyodu sen stres yaptın ondan buanıyor diye yaa baya ilaç yapmış işte çünkü işlem bitmişti sonuçtaa neyse bitti gitti rabbim bi daha yaşatmasın ..

ee özelde ne kadara yıkıyolarmış araştırdın mı bahar bizde öyle yapcaz o zaman

onun için dün gece 2 ye kadar kıvranıp durdum gaz sancısından demek o ilaç yaptı sanki içimde bişeyler dolaşıyordu aboovv

ben geldim bebeklerim anne oldum da geldim..

sana ve ailene tebrikler cnm hayırlı bir evlat olsun inşallah mis kokulunu merak ediyorum senide tabii fotolarını bekliyoruz tatlım

sen bana laf edersin demekkk gel bakim sen burayaa

sonnur hsg çektirmişsin geçmiş olsun canm..sonucun temiz çıkmış gözünaydın..bendede çok ağrı olmuştu kanama 1 gün sürmüştü merak etme geçer seninkide

off bi sen doğruyu söyledin melisim yaa sağol evet benim kanamam devam hala sabahtan beride afedersin kopkoyu kahve geliyo ne oldu acaba içerde

Cümlemizin gönlündeki muradı tek tek kabul olsun rabbim yardımcımız olsun
canlarımm hayırlı kandiller ...

teşekkür ederim canımm güzel dileklerin duaların için çok sağol...rabbim en kısa zamanda bize de annelik duygusunu tattırır inşallah
aşılaman ne oldu canım olmadımı anlayamadım orasını
hayırlısı olsun komşucan öpüyorum

bebeğimm bende cevap attımmm.
burdanda teşekkür ediyorumm bilgiler içinnnn
bak bu ay içimden senin için ne geçiyor biliyormusun
bence sen bu ay tedavisiz gebe kalıcaksın inşallah allahın izniyle.
birde ateş ölçme yöntemini tavsiye ederim canım sana eğer stres olmayacaksan

off bi sen doğruyu söyledin melisim yaa sağol evet benim kanamam devam hala sabahtan beride afedersin kopkoyu kahve geliyo ne oldu acaba içerde

ağrı olayı doğrudur canım çünkü bende felaket bi ağrı yaşamıştım demekki bizim ağrı eşiği çok yüksek...kanama benim ilk gün çok yoğundu ertesi günde ara ara kahverengi lekeler devam etmişti ama geçmişti sonra umarım bi sorun yoktur canm sıkma canını

benimde öyle canım aynen bugün koyulaştı bide batikonla yıkadıya oda geliyor heralde

minikleriniz kucağınızda ne mutlu size

Sağlıkla sevgiyle büyütün inşlah
darısı bana ve burdaki tünm tüm tüm arkadaşlarıma,

SONİİİİİİİİİİİİ
annem hsg çektirmişsin hadi geçmiş olsun
kanaman umarım azalmıştır
artık gerisi gelecek inan

BAHAAAAAAAARRRRR
canım ilaca başlamışsın ALlahım bu ay yüzünü güldürsün inallah bitanem

OLİ,ORLİC,BEBİŞ ve tüm kızlar
nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…