- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.861
ben geldim bebeklerim anne oldum da geldim..
bi selam vereyim dedim.. verdim..
kizlar cok sukur oglumu aldim kucagima
saglikli bir bebek sukurler olsun
rabbim sizlere de nasip etsin
slm kizlar yorucu ve uzucu gunlerin ardindan merhaba..
cnm babacim kalbinden ameliyat oldu cok uzucu gunler gecirdim ve o arada da tasiniodum ama su an tam yerlesemedim daha netim baglanmadi ama kayinpederden cekiorum.sizleri selamliyim dedim umarim herkes iyidirr
slm kizlar yorucu ve uzucu gunlerin ardindan merhaba..
cnm babacim kalbinden ameliyat oldu cok uzucu gunler gecirdim ve o arada da tasiniodum ama su an tam yerlesemedim daha netim baglanmadi ama kayinpederden cekiorum.sizleri selamliyim dedim umarim herkes iyidirr
tondora birazcık acıyor tabi ama o kadar da çok değil mesela normal tedavi olurken cihazın verdiği acıyla nerdeyse yakın. o cihazı takarken acıyor. benim de rengim gitmişti korkudan ama.
ilaç verilirken hiç acımadı. işlem bitti. içimdeki ilaç midemi bulandırdı ve bildiğin hafif adet sancısı oldu 1 saat kadar. yani acı sıralaması yaparsak aletin takması anlık bi acı, ilaç o kadar acılı olmamıştı, ve bittikten sonra hafif adet sancısı.. ki ben ne adet sancıları çekerim onun yanında solda sıfır.
canım seropheneyle de takip yaptı doktorum onunla da yapabiilirdi ama yapmadı ben de anlamadım.
bu arada ilk iğnemi sabah eşim vurdu o kadar incecik ki hiç hissetmedim. bi de söylemesi ayıp eşimin eli çok hafiftir. adetken çok sancım olunca arada ağrı kesici yapar. hele bu iğne onun yanında kıl gibi.
yani aşılama diye başladık tedaviye ama bilmiyorum canım ben hala kararsızım.
şimdi benim doktorum devlette ve devlette sperm yıkama olmuyormuş.özel hastaneyle arasıda 30dk falan var
bu sıcakta ordan getirirken bozulur boşa olurum diye korkuyorum.daha doktora bişey soramadım ama pazartesi öğrenip ona göre olcam
hmm anladım canım eşim bizim hastanede sperm testi vermişti onda yıkamadan sonra diye değerler de vardı zannedersem yaparlar.. yapmasalar da takmıyorum tamamen doktoruma teslim ettim işleri o düşünsün
canım ben onu nede düşünmüştüm biliyormusun rahim filminde verilen sıvı ne oluyor. canım o sıvı fallop tüplerinden karın boşluğuna gidiyormuş orda da yok olup gidiyormuş spermler de öyle olur zannedersem canım.
gözün aydın sağlıkla büyüsün meleğin...darısı bu mübarek günde bizlerin başına olsun inşallh...
ehehehebeni delirtmeyin ulen zaten dün başka bi topikte bi kadın çıldırttı beni sanal dalacaktımm
sonnurdan daha beter valla..
sonnur hsg çektirmişsin geçmiş olsun canm..sonucun temiz çıkmış gözünaydın..bendede çok ağrı olmuştu kanama 1 gün sürmüştü merak etme geçer seninkide
TUMM DILEKLERININIZIN GERCEGE DONUSTUGU TUMMMM DUALARINIZIN kabul olduguuuuu hayirlii huzurlu bollll duali kandillerrr diliyorummmmmmmmmmmmmmmmm
bir dahaki kandile kadar hepimizin hamisss olmasi dilegi ileeeeeeeeee
HAYIRLI KANDILLER DILIYORUM
opuyorummm komsucanalarim hepiniziiii
yeni hamisiniz var sanirsammmmmmmmmmm allah yeni hamisinizinde tum hamislerimizinda bbeislerini kucaklarina almayi bizlerinde gobuslerimize hayirli zamanda bebislerimizi kondurmayi nasip eylesinnnn yuce rabbim insallahhhhh
aminnnn
NEVBAHAR CIMMM msj yazdim sana cnmmmmm
bu arada benim tatil bitti londraya geri donduk
turkiyede hersey o kadar denk geldiki ahanda bu kader bu kadar denk geldiyse hersey iste bebis geldi dedimm amaa gelmediii asilamammmda tisladi bakalim beklemedyim HALAM yolda geliyooo :))
hayirlisiii hakkimizda hepimizin hayirlisini versin insallahhhhh
allahh hepimizin yolunu acik etsinn
meleklerimiz ve dualarimiz kilavuzumuz olsunnnn
mucxxxxxxxxxxx
TUMM DILEKLERININIZIN GERCEGE DONUSTUGU TUMMMM DUALARINIZIN kabul olduguuuuu hayirlii huzurlu bollll duali kandillerrr diliyorummmmmmmmmmmmmmmmm
bir dahaki kandile kadar hepimizin hamisss olmasi dilegi ileeeeeeeeee
HAYIRLI KANDILLER DILIYORUM
opuyorummm komsucanalarim hepiniziiii
yeni hamisiniz var sanirsammmmmmmmmmm allah yeni hamisinizinde tum hamislerimizinda bbeislerini kucaklarina almayi bizlerinde gobuslerimize hayirli zamanda bebislerimizi kondurmayi nasip eylesinnnn yuce rabbim insallahhhhh
aminnnn
NEVBAHAR CIMMM msj yazdim sana cnmmmmm
bu arada benim tatil bitti londraya geri donduk
turkiyede hersey o kadar denk geldiki ahanda bu kader bu kadar denk geldiyse hersey iste bebis geldi dedimm amaa gelmediii asilamammmda tisladi bakalim beklemedyim HALAM yolda geliyooo :))
hayirlisiii hakkimizda hepimizin hayirlisini versin insallahhhhh
allahh hepimizin yolunu acik etsinn
meleklerimiz ve dualarimiz kilavuzumuz olsunnnn
mucxxxxxxxxxxx
off bi sen doğruyu söyledinmelisim yaa sağol evet benim kanamam devam hala sabahtan beride afedersin kopkoyu kahve geliyo ne oldu acaba içerde
ağrı olayı doğrudur canım çünkü bende felaket bi ağrı yaşamıştım demekki bizim ağrı eşiği çok yüksek...kanama benim ilk gün çok yoğundu ertesi günde ara ara kahverengi lekeler devam etmişti ama geçmişti sonra umarım bi sorun yoktur canm sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?