Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canımm gelmişsinn ne güzel hoşgelmişsiinnn

sağol bende bi aşama daha atlattım zorda olsaa
sen napıyon nasıl gidiyor tatil ve gebelikk

evdeki onca işimin arasında sesini duydum hemencecik geldimm kuzumm

ohhh beee hoş geldinn
ben iyiyim canım çok şükür daha kayınvalidemdeyim akşam evimize döneceğiz
lekelerim de bitti şükürler olsun
hsg sonuucn temizmiş çok şükür
artık tedavini bırakma devam et

maşallah dahada gelmez artık yaa dikkat et kendine sen yinedee
evet bebişim hepimiz temiz çıkacağını tahmin ediyorduk zaten
tedavi olucamda iş yerinden problem oluyor hep olmazsa ayımı doldurup işten çıkarım bilmiyorum yaz sıcağında fena çalışmak

zor tabi tatlım Allah kolaylık versin
ayını doldur bakalım eşinle konuş duruma göre bakarsınız
çok mu acıdı kız

zor tabi tatlım Allah kolaylık versin
ayını doldur bakalım eşinle konuş duruma göre bakarsınız
çok mu acıdı kız

kızlarr yaa sinirlerim tavan yaptı şuannn
çokta samimi olmadığım komşum beni aradı ve gelmek istediğini söyledi bende müsait olmadığım halde tamam gel dedim
(ki baştan hatayı yapmış oldum)
kadın bide çocuğunuda getirdi ve eşim evde ve benim bi izin günüm evde bir dünya iş ortadan gekdi yarım kaldı birazdan gidicem dedi gitmedi çocuğuda pc istedi çizgi film aç bana dedi açtım
eşim bu arada yatak odasında ordan çıkmıyor ben uyuyor sanıyorum
kadın oturuyor ben bi ara kayınvalidemle telde konulurken bu kızınıda alıp hemen geleceğini söyledi ben telefonu kapadım bi baktım kapı aralık bırakıp gitmişler salona geldim halıya bastım bi ıslaklık kadın gelmeden öncede ben evi silmiştim dedim heralde su dökülmüş
ardından kadın geldi kızıyla ayy oraya basma kızım biraz altına kaçırmışta dedi
ben neye uğradığımı şaşrdım e neden bana demedin dedim bende bilmeden üzerine bastım dedim ayy nolur kusura bakma ama çok yapmadı bişey değil ver bi bez sileyim demez mi ayy o ara eşim odadan seslendi bilgisayarı verirmisin dedi bişeye bakıcam ben dedi.
ayy pcde alamadım çocuktan yok vermem dedi bende üstelemedimn anneside üstüne diyorki söyle eşine 2 dk beklesin ben gidicem zaten yahu aradan zaman geçti bide demezmi ayy canım kahven yokmu yapsanda içsek canım istedi bende mahcup oldum var cnm tamam yapayım dedim.kahveyi yaptım tam oturduk içmek için bu arada eşim hala pc i bekliyor meğerr
bi 5 dk sonra aniden bi ses eşim giyinmiş aldı anahtarı büyük bi hızla kapıyı açtı gidiyor koştum peşinden nereye dedim söylemedi tekrar sordum yine cvp yok haber vermeden nereye gidiyosun dedim yüzüme bile bakmadan çıktı gittii
kadında hemen anladı benim yüzümden gitti dedi aldı kızını gittii olan bize oldu
izin günüm mahvoldu kızlar yaa eşimide aradım açmıyor

canimmm ya arada senin sinriin bozulmus isteee
ama olsunn buda bi ders oldu bana dersin esine geldiginde bundan sonra tatil gunleri ve esinin evde oldugu gunler bugun aklina gelicek ve herkese hayir diyebiliceksin cnmcmm
bu yonunden bak
stres yapma dahada kendinde
o arkadasin komsun kimsede biraz suursuz sanirim koy arana mesafeni
esin gelincede ee ben napiiimmmmmmmmm
diyerek cevap verip uzerine gitme
bastan sona haklisin cnmmm bi daha olmaz ben mesafe koymayi beceremedim haklisinnnnnn bu bana ders olsunnnn de sonrada babalar gunuunnnn kutlu olsun de evimizin babasisinnnn seni seviyorum de saril oppppppp

cnmmmmmm

yan komsu topiktennn bennnnnnn :)) yorum yapmak bana dusmez ama icimden geldi yazdimm

esin gelinceye kadar kurup kurup doldurma kendinii
esine msj yaz
haklisin hayatim bi daha olmaz bekliyorum seniiii
seni ozledimmm ve cok seviyorum yaz yollaaaaa

arayip durma cnmcmmmm

muckss

canimmm ya arada senin sinriin bozulmus isteee
ama olsunn buda bi ders oldu bana dersin esine geldiginde bundan sonra tatil gunleri ve esinin evde oldugu gunler bugun aklina gelicek ve herkese hayir diyebiliceksin cnmcmm
bu yonunden bak
stres yapma dahada kendinde
o arkadasin komsun kimsede biraz suursuz sanirim koy arana mesafeni
esin gelincede ee ben napiiimmmmmmmmm
diyerek cevap verip uzerine gitme
bastan sona haklisin cnmmm bi daha olmaz ben mesafe koymayi beceremedim haklisinnnnnn bu bana ders olsunnnn de sonrada babalar gunuunnnn kutlu olsun de evimizin babasisinnnn seni seviyorum de saril oppppppp

cnmmmmmm

yan komsu topiktennn bennnnnnn :)) yorum yapmak bana dusmez ama icimden geldi yazdimm

esin gelinceye kadar kurup kurup doldurma kendinii
esine msj yaz
haklisin hayatim bi daha olmaz bekliyorum seniiii
seni ozledimmm ve cok seviyorum yaz yollaaaaa

arayip durma cnmcmmmm

muckss

sonnur gerçekten sinir bozucu bi durum
ama kızma bana hata sende çünkü eşin evdeyken misafir kabul etmen yanlış
ikinci hata komşunda hatta hatanın en büyüğü ve terbiyesizliği onda çünkü
bi kişinin eşi evdeyken ne diye gelirsin.ben olsam bilmeden bile gitsem hemen kaçarım ordan
sonuçta pazar ve herkesin bi özeli var.aman bence idilganın dediği gibi mesafeni koy öle arsız komşuyla görüşmeye değmez.
ayrıca idilganın dediklerine sonuna kadar katılıyorum.fazla uzatma suçunu bil alttan al.

amannn amann kutlu halvet haftalariiii onemli zamanlarrr amannnnn kuslukkk olmazzzzz heleki boyleee konu komsu muhabbetlerindennnnn
sen alttan alllll
simart azicik esiniiii

insanlar zamanla hayir demeyi ogreniyooo
iste sen bugun ogrendinn :) daha kotu davetlerde olabilirdi o yonden bakkk gelecekteki sikintilar bu kadarla onlenmiss olduuuu

muckss

nevBAHAR cimm cnmcm yarin senin icin onemli gun hadi bakalim hayirli haftalarin olsun gonlunun muradi olsun insallah cnmm

teşekkür ederim bebeğim evet yarın önemli bigün heyecanlıyım yumoşlarımı görücem
inşallah bi gün ve yakın bi günde de bebişimi görmek nasip olsun.
tabi eğer aşılamam olumlu olacaksa ve hayırlı olacaksa olsun.
bu arada ismim sadece bahar canımcım.

sen naptın adet oldun mu tam olarak

sonnurcum başına gelen şeye üzüldüm gerçekten ama bazı insanlar o kadar umursamaz o kadar rahat olurki artık karşı tarafın sinirlerini yıpratır en sevmediğim insan tiplerinden biride onlar ..insan gittiği yere nasıl rahatszlık verir bnmde halıma vatandaşının birinin çocuğu kaka yapmıştı ve annesi gülerek bez istemişti ...tuvalet eğitimini veren anneler bi zahmet kırın kıçınızı evinizde oturun hiç duramıyorsunuz çocuğun altına bez bağlayın ve her beş dk da çişin varmı tuvalete götüreyimmi sorusunu sorun yani elinize sigaraları alıp kırılan dökülen pislenen v.s hak getire demeyin ..
ben eşim evdeyken kesinlikle misafir almam hiçte evde durmaz izin günlerinde ama olurda gelir uzanmak ister fln diyede kabul etmem artık o kadar alışmışki etrafımdakiler bu duruma gelmeyi teklif bile etmezler..neyse olmuş olan eşine izah edersin kadının nasıl biri olduğunu ve artık görüşmeyeceğini söylersin durum düzelir sıkma canını sakın ..

yok cnmcm olamadim aslinda normalde olmam gereken gun zaten 19-20 hazirandi erken gelmeye basladi kahverengiler bakalim az az kahverengi sekilde geliyo
burda dktor sansimda yok artik ya sabir deyip beklicez hayirlisi olsun insallahhh
bu ay olursam hicbisey yapmicammm halvet haftasi kutlamaktan baska:)))))))

canim sende yarin doktorunla gorustugunde sor yikama isini herseyi zaten oda soylicektir ayni anda lab a gotursenizde spermcanlari orda 1 saatt cozunene kadar kendi halinde birakiyiyolar beklemeye aliyolar yani o aradaki surec sizin yol mesafeniz olur
hayirlisi olsun insalahhh cnmmmmmmm
allah ol dediyse olucaktirrrr
yattiginda istedigin bebisi dusunnnnnn hayal et ve ben hazirim hadi gel artik deeeeeeee

optummmmmuckkssss

ben geldim sonunda evimdeyimmm

SONİİİ ah be canım eşin evde ne diye alıyon misafir
neyse sıkma canını eşinin tepkisi sana değil ne de olsa

OLİİİİİİİİİİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…