- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.881
minikleriniz kucağınızda ne mutlu size
Sağlıkla sevgiyle büyütün inşlah
darısı bana ve burdaki tünm tüm tüm arkadaşlarıma,
SONİİİİİİİİİİİİ
annem hsg çektirmişsin hadi geçmiş olsun
kanaman umarım azalmıştır
artık gerisi gelecek inan
BAHAAAAAAAARRRRR
canım ilaca başlamışsın ALlahım bu ay yüzünü güldürsün inallah bitanem
OLİ,ORLİC,BEBİŞ ve tüm kızlar
nasılsınız bakalım
üüüüüüüfffffffff
nerdesiniz yaaaaaaaa
evdeki onca işimin arasında sesini duydum hemencecik geldimm kuzumm
ohhh beee hoş geldinn
ben iyiyim canım çok şükür daha kayınvalidemdeyim akşam evimize döneceğiz
lekelerim de bitti şükürler olsun
hsg sonuucn temizmiş çok şükür
artık tedavini bırakma devam et
maşallah dahada gelmez artık yaa dikkat et kendine sen yinedee
evet bebişim hepimiz temiz çıkacağını tahmin ediyorduk zaten
tedavi olucamda iş yerinden problem oluyor hep olmazsa ayımı doldurup işten çıkarım bilmiyorum yaz sıcağında fena çalışmak
maşallah dahada gelmez artık yaa dikkat et kendine sen yinedee
evet bebişim hepimiz temiz çıkacağını tahmin ediyorduk zaten
tedavi olucamda iş yerinden problem oluyor hep olmazsa ayımı doldurup işten çıkarım bilmiyorum yaz sıcağında fena çalışmak
zor tabi tatlım Allah kolaylık versin
ayını doldur bakalım eşinle konuş duruma göre bakarsınız
çok mu acıdı kız
hem ramazanda geliyor yaa baya zorlaşır benim işlerim
bakalım zamanla ne olur
komşum geldi canım yaa ooffff sonra gelirim benn
kızlarr yaa sinirlerim tavan yaptı şuannn
çokta samimi olmadığım komşum beni aradı ve gelmek istediğini söyledi bende müsait olmadığım halde tamam gel dedim
(ki baştan hatayı yapmış oldum)
kadın bide çocuğunuda getirdi ve eşim evde ve benim bi izin günüm evde bir dünya iş ortadan gekdi yarım kaldı birazdan gidicem dedi gitmedi çocuğuda pc istedi çizgi film aç bana dedi açtım
eşim bu arada yatak odasında ordan çıkmıyor ben uyuyor sanıyorum
kadın oturuyor ben bi ara kayınvalidemle telde konulurken bu kızınıda alıp hemen geleceğini söyledi ben telefonu kapadım bi baktım kapı aralık bırakıp gitmişler salona geldim halıya bastım bi ıslaklık kadın gelmeden öncede ben evi silmiştim dedim heralde su dökülmüş
ardından kadın geldi kızıyla ayy oraya basma kızım biraz altına kaçırmışta dedi
ben neye uğradığımı şaşrdım e neden bana demedin dedim bende bilmeden üzerine bastım dedim ayy nolur kusura bakma ama çok yapmadı bişey değil ver bi bez sileyim demez miayy o ara eşim odadan seslendi bilgisayarı verirmisin dedi bişeye bakıcam ben dedi.
ayy pcde alamadım çocuktan yok vermem dedi bende üstelemedimn annesideüstüne diyorki söyle eşine 2 dk beklesin ben gidicem zaten yahu aradan zaman geçti bide demezmi ayy canım kahven yokmu yapsanda içsek canım istedi bende mahcup oldum var cnm tamam yapayım dedim.kahveyi yaptım tam oturduk içmek için bu arada eşim hala pc i bekliyor meğerr
bi 5 dk sonra aniden bi ses eşim giyinmiş aldı anahtarı büyük bi hızla kapıyı açtı gidiyor koştum peşinden nereye dedim söylemedi tekrar sordum yine cvp yok haber vermeden nereye gidiyosun dedim yüzüme bile bakmadan çıktı gittii
kadında hemen anladı benim yüzümden gitti dedi aldı kızını gittii olan bize oldu
izin günüm mahvoldu kızlar yaa eşimide aradım açmıyor
kızlarr yaa sinirlerim tavan yaptı şuannn
çokta samimi olmadığım komşum beni aradı ve gelmek istediğini söyledi bende müsait olmadığım halde tamam gel dedim
(ki baştan hatayı yapmış oldum)
kadın bide çocuğunuda getirdi ve eşim evde ve benim bi izin günüm evde bir dünya iş ortadan gekdi yarım kaldı birazdan gidicem dedi gitmedi çocuğuda pc istedi çizgi film aç bana dedi açtım
eşim bu arada yatak odasında ordan çıkmıyor ben uyuyor sanıyorum
kadın oturuyor ben bi ara kayınvalidemle telde konulurken bu kızınıda alıp hemen geleceğini söyledi ben telefonu kapadım bi baktım kapı aralık bırakıp gitmişler salona geldim halıya bastım bi ıslaklık kadın gelmeden öncede ben evi silmiştim dedim heralde su dökülmüş
ardından kadın geldi kızıyla ayy oraya basma kızım biraz altına kaçırmışta dedi
ben neye uğradığımı şaşrdım e neden bana demedin dedim bende bilmeden üzerine bastım dedim ayy nolur kusura bakma ama çok yapmadı bişey değil ver bi bez sileyim demez miayy o ara eşim odadan seslendi bilgisayarı verirmisin dedi bişeye bakıcam ben dedi.
ayy pcde alamadım çocuktan yok vermem dedi bende üstelemedimn annesideüstüne diyorki söyle eşine 2 dk beklesin ben gidicem zaten yahu aradan zaman geçti bide demezmi ayy canım kahven yokmu yapsanda içsek canım istedi bende mahcup oldum var cnm tamam yapayım dedim.kahveyi yaptım tam oturduk içmek için bu arada eşim hala pc i bekliyor meğerr
bi 5 dk sonra aniden bi ses eşim giyinmiş aldı anahtarı büyük bi hızla kapıyı açtı gidiyor koştum peşinden nereye dedim söylemedi tekrar sordum yine cvp yok haber vermeden nereye gidiyosun dedim yüzüme bile bakmadan çıktı gittii
kadında hemen anladı benim yüzümden gitti dedi aldı kızını gittii olan bize oldu
izin günüm mahvoldu kızlar yaa eşimide aradım açmıyor
amannn amann kutlu halvet haftalariiii onemli zamanlarrr amannnnn kuslukkk olmazzzzz heleki boyleee konu komsu muhabbetlerindennnnn
sen alttan alllll
simart azicik esiniiii
insanlar zamanla hayir demeyi ogreniyooo
iste sen bugun ogrendinn :) daha kotu davetlerde olabilirdi o yonden bakkk gelecekteki sikintilar bu kadarla onlenmiss olduuuu
muckss
nevBAHAR cimm cnmcm yarin senin icin onemli gun hadi bakalim hayirli haftalarin olsun gonlunun muradi olsun insallah cnmm
teşekkür ederim bebeğim evet yarın önemli bigün heyecanlıyım yumoşlarımı görücem
inşallah bi gün ve yakın bi günde de bebişimi görmek nasip olsun.
tabi eğer aşılamam olumlu olacaksa ve hayırlı olacaksa olsun.
bu arada ismim sadece bahar canımcım.
sen naptın adet oldun mu tam olarak
Hayırlı akşamlar kızlar,nasılsınız..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?