Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hepberaber yesin seniii

ben güzel şeyler düşünmek istiyorum bebeğim senin için.o kahveler inşallah güzel bişeyin sonucudur.
bak altta hepberaber diye bi arkadaş var onunda kahveler geldi adeti bekledi ama bebiş geldi
umarım sonun onunki gibi olur.
bana gelince evet yarın inşallah herşeyi soracağımm.senin söylediklerin bana çok mantıklı geldi eşim evde verse daha rahat oluruz tabiki.
eğer öle olursa yarın hastaneden özel kabını alırım.sonuçta vücut sıcaklığında olması lazımmış malum havalar sıcak zaten sıcak durucak ölmezler heralde.
bi heyecanlıyım bi korkuyorum sonum hayır olsun inşallahh.

Hoşbuldum Deryacım,tşk ederim iyiyim çok şükür sen nasılsın,?listeye baktımda çok sevindim senin için,Rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin canım :)

çok çok teşekkür ederim canım
ALlah'a şükür ki hamileyim
umaarım kucağımda da görürüm inşallah

sen nasılsın bitanem sağlığın nasıl

Hoş buldum baharcımmmmm :)nasılsınnn.?Deryacım evet biliyorum canım bebişlerin resimlerinide gördüm,online olmasamda arada gelip bakıyorum :)

eheheheh aferin kız sana ben akıl edemedim dur bende hemen yanına bişeyler getiirem
Eki Görüntüle 446568 Eki Görüntüle 446569

oyyyyyy hafta sonları zaten bnm için bi felaket oluyor haftada bi kilo veriyorum sonra hafta sonu onu tekrar alıyorum işim zor bnm yaaaaaaaaaa..
bahar nacizane kendi fikrimi söylemek istiyorum müsede edersen eviniz labratuara uzaksa evde semen almayın derim ama yakınsa olabilir tabi...

baharr yarın kontrolin mi varr

Hoş buldum baharcımmmmm :)nasılsınnn.?Deryacım evet biliyorum canım bebişlerin resimlerinide gördüm,online olmasamda arada gelip bakıyorum :)

iyiyim bebeğim ya uğraşıp duruyoruz işte
bol halvetli günlerle geçiyor ömrümüz
senenin çoğu yatakta gittii tövbe tövbeee
bekliyoruz çabalıyoruz yani yine aynıyız.
sen nasılsın sağlığın yerindedir inşallahhhh

bir önceki sayfada sonunda gördün diye tavır yaptım tekrarlıyorum

ya kızım bak git tavır yapıp durma kafana yiycen süpürgeyii geliyorum bakkkk
bebeğim ben senden önce yazdım hoşgeldizin diye ama yazılar karıştı seninki önce gibi çıktı ama ben seni gördüm yazdım bebeğimmmm

olsun be kuzum nolcak
Rabbim hayırlısını versin yeterki,daha zamanı gelmemiş demekki,anam şiir gibi oldu
bende iyiyim tatlım,1-2 haftaya ev değiştirecez,yeni eve yerleşip bir süre dinlendikten sonra,doktora gidicem,laparaskopi olup sansımı denemk istiyorum

valla ben heyecanlıyım bahar ffde olası yumurtlama günlerim yarın başlıyor
durmak yok yola devam anlıycan

aferin bize olimm bizde bu çaba varken biz ergeç gebe kalırız inşallahh allahın izniyle.
bu ay öle çok yapmadan deneyin bakalım olicim ya sürekli yapınca sperm de azalıyor.

bana gelince lab bize arabayla 30dk falan olim sorun mu olur diyorsun yani
ama zaten 1 saat orda bekletiliyormuş spermler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…