- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.921
ya kızım bak git tavır yapıp durma kafana yiycen süpürgeyii geliyorum bakkkk
bebeğim ben senden önce yazdım hoşgeldizin diye ama yazılar karıştı seninki önce gibi çıktı ama ben seni gördüm yazdım bebeğimmmm
aferin bize olimm bizde bu çaba varken biz ergeç gebe kalırız inşallahh allahın izniyle.
bu ay öle çok yapmadan deneyin bakalım olicim ya sürekli yapınca sperm de azalıyor.
bana gelince lab bize arabayla 30dk falan olim sorun mu olur diyorsun yani
ama zaten 1 saat orda bekletiliyormuş spermler...
Canlarım kusuruma bakmayın eşim geldi çıkmalıyım,görüşürüz inşallah,kendinize cici bakın öpüyorum hepinizi
öyle hiracım sadece sabrediyoruz ve elimizden geldiğince çabalıyoruzz ve olacağına inanıyoruz.olsun be kuzum nolcak
Rabbim hayırlısını versin yeterki,daha zamanı gelmemiş demekki,anam şiir gibi oldu
bende iyiyim tatlım,1-2 haftaya ev değiştirecez,yeni eve yerleşip bir süre dinlendikten sonra,doktora gidicem,laparaskopi olup sansımı denemk istiyorum
1 saat orda yarım saat yolda
1.5 saat:44:
aferin bize olimm bizde bu çaba varken biz ergeç gebe kalırız inşallahh allahın izniyle.
bu ay öle çok yapmadan deneyin bakalım olicim ya sürekli yapınca sperm de azalıyor.
bana gelince lab bize arabayla 30dk falan olim sorun mu olur diyorsun yani
ama zaten 1 saat orda bekletiliyormuş spermler...
Canlarım kusuruma bakmayın eşim geldi çıkmalıyım,görüşürüz inşallah,kendinize cici bakın öpüyorum hepinizi
öyle hiracım sadece sabrediyoruz ve elimizden geldiğince çabalıyoruzz ve olacağına inanıyoruz.
tıpkı senin gibi bak sen bile bırakmadın çabalamayı.inşallah sonuca ulaşırız hepberaber canımmm
yok deryoşum öle değil 30dk yolda 30dk orda eder 1 saat.
ama ben boşa konuşuyorum bakalım doktor ne diycek.
evet yarın kontrol var yumoşlara bakılcakkk yavruuu
senin lekelerde geçmiş çok şükür pamuğuna maşallahhhhhh
bi git bakalım yarın iyi haberlerle gel döverim
doktora da aklına takılan takılmayan her şeyi sorr
OLİ de bana selam verse ölcek yaniitöbee töbeeee
boz kızım boz küstüm
ya aklını bulandırmayım doktora sor cnm ama yıkamadan yarımsaat sonra aşılamanın yapılması gerekiyor demişti doktor
yıkama öncesini sorarsan yıkamaya hmn alıyorlar cnm oradaki işlem yaklaşık bir buçuk saat sürüyor son karar sizin ama bi spermse bile olay kar kardır gözüyle bakarım ben biliyon beni yani
yani dışarısı çok sıcak olursada yaşamıyorlar düşün kışın ortasında kendi ısında taşıman yeterli dedi doktor..hatta bu varikosel olayındada dktor anlatırken o sorunlu damardaki genişleme onların yüksek ısıya maruz kalarak ölmesine hareketlerinin bozulmasına sebep oluyor neden yumurtalık dışarda sizce ? erkeğin iç vücut ısısı bile spermlere yüksek ısı geliyor fln fln fln fln gene uzattım o yeahhhh
gebelik sende nelere yol açmış yaaa ehehehe bi sayfalara bakın bakalım ama utanacaksın bu dediklerinden sbep ozmanda ben saana küsecemmm
bahar yevrum benım çook uykum geldi
öperim seni elma yanaktann
OLİİİ yarın geleyım bak neler etçem sana
görürsün sen
öpüyorum baharccım tekrardan
iyi geceler
yok olimmm hiç uzatmadın gayet detaylı anlattın.sen bu konuda baya tecrübelisin o yüzden senin dediklerinede katılıyorum.
hastane aslında bize yürüyerek 5 dk ama aşılama olacağım yer yakın.sperm verilecek hastane uzak bu benim kafamı karıştırdı.
bakalım yarın doktor neler diycek belki yumurtalar büyümedi ve yapamıycak aşılamayı ben belkide boşa stres oluyorum.
haa birde şey sorcam sana bu pipet gibi şeyi falan benmi alıcam doktor söler dimi al diye
iyi geceler yavrummm sizeee.pamuğunu severek uyuu
allah sizi korusun hep yanınızda olsun inşallahhh benim için de dua et hayırlısı olsun
olsun ben yine de küstüm işte bozz
hatta murat bozz:26:
tmm tmm hadi sen git uyu anne adayı yüreği işte dayanmıyo
bakma gör yoksa olursun bakar kör
gel öpeyim kızzz
hadin iyi gecelerr yarın görüşürük
baharcım eğer maddi olarak bi sıkıntı oluşturmazsa size yakın özel bi labratuarda yaptırablirsin ...
o pipeti yıkama yapılan merkez verdi bize her ikisindede ama bnm aşılamamın yapıldığı doğum hane nin bi odasında yani bu işlemlerin yapıldğı bölümdeki alet edavata şöle bi baktımda ordada vardı hatta ben ikincide kaybettim dedim ahanda dedim eşim koşa koşa araca gitti arabadan buldu getirdi ne ekşındı ama sonra baktım orda varmış adamıda koşturdum
bizde seni seviyoruzz canımmmkurban olurum canım benım sana
emin ol abartısız her gece her biriniz duamdasnız
seviyorum uleynn sizi
1.000 sayfaya son 6 kalmış bahar ne düşünüyosun bu konu hakkında :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?