Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ben 100 e yaptırmıştım cnm burada daha uygunmuş bak neyse artık o kadar olcak napak
eşin sorun etmiyorsa sen neden sorun edyorsun ki cnm salla gitsin ..
bnm 18mm vardı biri çatlıyordu
diğerindede 18 mm de yaptırdı akşamına sabah 10 da yani 12 saat sonrasındada aşılamam yapıldı yumurta ççatlarken yanında bulunsun dedi
aşılama dopiğindede hiç biri 12 saat sonra yaptırmamış hep 24-36 saat sonrasında olmuşlar hele biri aşılama olmuş sonra yalan olmasın ertesi günü bi daha iğne olmuş ve bi 36 saat sonrası yine aşılama doktru %90 hamile kalacaksın demişti ama nickname neydi unuttum hala merak ediyorum kimdi hamiş oldumu diye:44:

ben aksini düşünüyorum bu gün bu işi bitirelim sonundada bi kutlama havafişiek şampanya fln patlatalım kızlar gelince bize iyi bi gıcık yapsınlar

hımmm bende hep 30.saatte falan diye duydum.12saati duymamıştım ama sanki yanlış gibi o olay
düşünsene zaten 36saat sonra çatlıyor yumurta 12. saatte yapınca geriye 1 gün kalıyor çatlaması için o 1 günde de sperm ya ölebilir yada akıp gidebilir yada rahimde yaşamaya elverişli olmayabilir sanki.peki 2aşılamanın 2side mi 12saatte yapıldı.eğer öleyse bence 3.yü düşünüyorsan doktorundan yakın saatte yapmasını iste olicim.
o kızın doktoruda ne garanticymiş yaa bende merak ettim şimdi acaba kesin tuttumu yoksa çektiği boşamı gitti yaaa:26::26:

valla doktor olan o ama düşünsene normal klomen iğne tedavimde bile doktor 36 sat sonra ilişki diyor ..
baharcım aslında söyledim onu ama ölmezler aksine hazırda yumurtanın yanında olsunlar fln demişti ne bileyim tekrardan söylerim tıpı senmi okudun benmi der sonra doktorcumla saç başa dalarız gerek yok
bi sordum ama cvp veren olmadı msjınıda aradım bulamadım .. ama bi gün arayacam bulmam lazım ..
bide okumuşsundur sende belki eg ünide aşılama yaptıranlara tekrardan bi ovitrel yaptırıyorlarmış hem eğer gebelik varsa bebeği desteklemek için hemde kist varsa onları yok etmek için millet aşmış kendini :26:

ben aksini düşünüyorum bu gün bu işi bitirelim sonundada bi kutlama havafişiek şampanya fln patlatalım kızlar gelince bize iyi bi gıcık yapsınlar

o zaman elimizi çabuk tutalım olii
olur olmaz saçma sapan ne varsa konuşalım onlarda acaba bu kadar ne konuşuldu diye merak etsinler okurken gıcık olsunlar
ayy hain domdom olduk hadi şey oynayalım senle bi hikaye yazalım öle bi oyun var ben bişey yazıcam sen gerisini getireceksin olurmu

tmmmm başla sen bakalım dombili dombili dombili sobalıda değil kombili

tmmmm başla sen bakalım dombili dombili dombili sobalıda değil kombili

başlıyorum ben bikaç bişey yazcam devamını getirceksin sonra ben senin devamını getircem ok.

sevda yeni bir sabaha uyanmanın verdiği sevinçle güne merhaba der.
üzerini giyip herzamanki gibi sabah yürüyüşü için iskeleye gider denizin kokusunu içine çekerken birden bir ses duyar..............

mitttttttttttttttt mitttttttttttttttttt diye bağıran bir simitçinin sesidir ''ay salak ya simit o sattığının adını bile bilmiyooooooooooooooooo'' der ve yürüşüne devam ederken ...

mitttttttttttttttt mitttttttttttttttttt diye bağıran bir simitçinin sesidir ''ay salak ya simit o sattığının adını bile bilmiyooooooooooooooooo'' der ve yürüşüne devam ederken ...

çarpışır genç adamla .önce ona kızar neden önüne bakmıyorsun körmüsün sen der.ama sonra içine bir heyecan dolar.
yakışıklı genç özür diler ve tanışırlar...............sonra

çarpışır genç adamla .önce ona kızar neden önüne bakmıyorsun körmüsün sen der.ama sonra içine bir heyecan dolar.
yakışıklı genç özür diler ve tanışırlar...............sonra

sevdanın resmen şaftı kaymış ve aşık olmuştur ilk görşte nerden bilebilirdi bugün onun aşık olduğu gün olacağını genç erkek mehmetin sıcak bir çay teklifini sıkma portakala çevirerek minik bir cafeye girerler ve portakal sularını yudumlarken....

uzun uzun konuşurlar.ikiside evleneceğim insan bu olmalı diye düşünürler.mehmet 2dk müsade ister ve cafenin yanındaki kuyumcudan bir alyans alır.
ve sevdanın yanına geri döner sana birşey sormak ve vermek istiyorum ama önce birşey öğrenmeliyim der...sorusunu sorar sevda kuzum sende pko varmı der.
sevda kızar nerden çıktı o der.ama mehmet anlamıştır sevdada pko olduğunu çünkü...........

bıyıkları terlemiştir ...ve mehmet eczanede çalışırken sevdayı doğum kontrol hapı alırken reçetesindeki süklus sorunu pkoyu görmüştür..ama aşk buya böyle bir riski göze almıştır mehmet aşktı önemli olan olmazsa soğan suyu içer diyerekten benmle evlen demiştir sevdada oha çüş bi saat içinde teklif aldım lan yuhh dyerek ne kadar şaşırma tepkisi varsa hepsini vermiştir ama fırsat bu fırsat bu devirde koca bulmak zor deyip mehmetin teklifine bodoslama evetttttttt diyerekten cvplamış mehmet ise ....

ne kaadar kibar bir karım olacak diye içinden geçirmiştir.
derken yıldırım nikahıyla evlenirler.gelingüvey olurlar......sevda ilk geceden kararlıdır ilk sene gezip tozacak evliliğin tadını çıkaracak çocuk istemeyecektir.
öylede olmuştur 1sene geçmiş mehmet bebek istemeye başlamıştır sevda denemelere başlar.aylar geçer ama.........

ortada sürekli geciken adetler bunun yanında tek çzgili testler boşa giden su sabun dan başka bişi yoktur ...mhmet efkarlıdır niye olmuyor ya her gün yapalım bari der yaparlarda artık hal takat kalmamıştır ikisindede ama yine sonuç yoktu bebek te yoktur mebekte ...
sevda ise üzgün mutsuz doktora giderler kan testleri sperm analizleri ve o şeyle karşılaşır o şeyle böylemi tanışcaktı bilemezdiki ama mecburdu...

Son düzenleme:

yattı çatala ve spekulumun acısını derinden hissetti.o da ne doktoru ne görsün kocaman bi kist arkadaşlarının ısrarlarıyla soğan kürüne başladı ve bitirdi sonnur gibi olmadı o hemen kabul etti içmeyi bebeği içindi çünkü...ama soğanda işe yaramadı nerde ne kadar kür varsa denedi yemedik bi keçi boku kaldı onuda yakında yerim dedi isyan etmek istemedi...
sonunda doktoru klomen verdi ve kontrole çağırdı. kontrol günü yattı yine çatala ve...........

kist görünmüyor amanda maşallah 2 tane biri 13 mm biri 12.5 mm iki tane yumurta vardı bak klomene cvp veriyor yumurtalıkların iyi bari demiştir tekrardan 3 gün sonra gel iğnene karar verelim hangi gün olacağına der (ay bahar yaa ben sevdayı ilk geceden gebe bırakıp nefretle dolacaktım off ya ) ve sevdayı gönderir sevdada safım zannederki ben bu ay hamileyim tmm der ve yola koyulur mehmet yavrumda dışrda bekler heyecanla noldu noldu diyerekten sevdayı sışıktırmaya başlar ya bi dur arabaya gidince der arabaya binerler ve sevda anlatır böle böle der tekrardan kontrol günü gelip çatmıştır ve sevda yine doktoruyla başbaşadır o hiç sevmediği çatalda ....

ahhh be tatlımm daha erken okumak isterdim senin yazını okusaydımki bende eşime hain planlar kurmazdım
ama o dırdırcı kendinden bıkmış kadını oynamak istemedim amaaa yarın akşama o beni nasıl merak ettirdiyse nasıl arkadaşıyla buluşup ben onu evde beklerken o haber vermeden arkadaşlarını tercih edip yemek yediyse kısasa kısas deyip aynısını ona yapmayı düşünene kadarr...
babalar günü fikri güzelmişş ama hak etmiyor diye düşünüyorum şuandaa

yavrum beni aradı 5 dk sana gelcem bişey sölicem dedi bende hiç yok diyemem kii hemen gel tabiki dedimm
aynenn benim en samimi arkadaşım alt komşumun kocası evdeyken ben kapının önünden geçerken bile çekinirim yaa

meğer çocuk oyuna dalıp çişini söylemeyi unutmuş annesine zilii yaaa
olan bana oldu izin günümde sildiğim yerleri tekrar sildimm heh şimdi aklıma geldide bide halıyı silerken sırıtarak dediki halında silinmiş oldu bu sayede

ben geldim sonunda evimdeyimmm

SONİİİ ah be canım eşin evde ne diye alıyon misafir
neyse sıkma canını eşinin tepkisi sana değil ne de olsa

OLİİİİİİİİİİ

bahanee onunki yavrumm arkadaşlarıyla buluşmak istemiş canı amannn

Hayırlı akşamlar kızlar,nasılsınız..?

hiranuuurrr nerelerdesinn hoşgeldin canoo

bak baharr bizim sperm tahlilini yaptıracağımız günü getirdin aklıma ama tekrar burda anlatmak istemiyorum

bizde o hatayı yaptık hemde ablamın evi yakın olduğu için hastaneye orda yaptık ama ben hastaneye yetişene kadar sanırım yavrucaklarıda pişirdim sıcak havluya sarmalayıp
eğer evde yapılcaksa o özel kabı eczanedende alabilirsin bidanemm ok

doktoru yine bakar ve yumurtalar hiç gelişmemiştir....kızım sen en iyisi tüp yaptır der
işlemlere başlarlar ve tüpe giderler ama 3 aşılaması olmadığından özelde bi dünya para verir tüp yaptırır 9 doğurur
artık sevda içn mutlu ama uykusuz geceler başlamıştır ama çektiklerine değmiştirrr.......THE END

mutlu son...... ay hikayenin içine mıçtım saatin ilerlemesiyle ve kafamın almamasıyla
ama yinede çok eğlenceliydi olii çok güldüm yazdıklarına hatta karnım ağrıdı gülmekten
bunu erken bi saatte içine mıçmadan tekrar edelim yavruu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…