Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

tüp yaptırmışlardır ama tutmuştur hemde ikiz fakt bir sorun vardır sürekli gaz kaçağı yapıyordur bu tüpler evde artık kokudan durulmuyrdur isimleride ipragaz ve milangazdır ...
tmmm ben her zman varım sen citti yazıyosun diye ben çok abartmadım
ama çocuk olayına bağladınya orayıda yuh dedim artık

ben daha abartırdımda müsait olamadım sonradan olimm
neyse başka zaman yine yazarız hemde daha eğlenceli olur..evet eşim kapat diyor yoksa bana kalsa ben 1500 yaparımmm
sonumuz bu hikayeye benzemesin inşallahhhh

bi fikrim var benimmm
şimdi gidin zıbarın
sabahta 9.30da gelin 1000 devirelimm

ben daha abartırdımda müsait olamadım sonradan olimm
neyse başka zaman yine yazarız hemde daha eğlenceli olur..evet eşim kapat diyor yoksa bana kalsa ben 1500 yaparımmm
sonumuz bu hikayeye benzemesin inşallahhhh

tmm cnm yarın ben yine burda dikilcem topiğe yabancı almıycam 1000 sayfayı hepberaber kutluycaz pasi flnda gelir belki yarın ...
ahahaah aklıma bişi geldi ama onu yazmıyımmm ben çok gülüyorum ama belki rahtsız olan olur

ay 9.30 çok erken yaa 10 :30 olsun bari...

söylee yaaa ben çatarımm
bak pazarlık yookk tamam 10.00 da anlaşalım

tamam güzelllerr baharın sesi çıkmıyor bizimle değilsin baharrr
ama belki bi rüya görür ve onu yazıya dökmek ister erkenden kalkıp bize katılıırrr

ben yatıyoruummm mucckkkkkssss

bende kaçtım yarın görüşmek üzere ....
aceba tek başımamı doldursam eheheheh dahada gıcık olurlar bana
bendeki bu antipatik olma arzusuda nedir bilemedim ben yaa
neyse citti kaçtım ben muckksssss:44:

günaydınn bebişimm gelinimm benimm hemencecik sözündede dururmuuşşş
nasıl rizemde havalar yağmur mu yinee aaa ne gariippp

gerçktende halbuki hiç yağmazdı buralarda demi ama deniz fena gözükyo ya böle havalarda dereler karıştıkça çamur gibi oluyo kapkara ayy korkunçç:18::18:

ayrıca randevularımda her zman dakik olurum en dikkat ettiğim konulardan biridr hiç sevmem bekletilmeyide bekletmeyide
ee sen naptın görüşmeyelii

gerçktende halbuki hiç yağmazdı buralarda demi ama deniz fena gözükyo ya böle havalarda dereler karıştıkça çamur gibi oluyo kapkara ayy korkunçç:18::18:

hani bu akdeniz tarafında millet 40 yılda bir gördüğü yağmuru rüzgarı biz orda her gün görüyoruz bizim memleketimiz başkaa yaa
yoksa o çaylar nasıl büyüsün demii sizinde çay var mıydıı

ayrıca randevularımda her zman dakik olurum en dikkat ettiğim konulardan biridr hiç sevmem bekletilmeyide bekletmeyide
ee sen naptın görüşmeyelii

gece senden sonra üniformamın düğmesini diktim
sabah kaktım az bişey ütü yaptım kocam uyanmış sabah pantolon arıyor baktım
bide konuşmuyozz demedimde bekle ütüleyeyim oda ütüleyemezz
yattım uyuma numarası yaptım o gidene kadar :) o tabii kirli pantoonuyla gitti yine
sonra bir iki pantolon ütüledim bende iştee
sen naptıınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…