- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.961
doktoru yine bakar ve yumurtalar hiç gelişmemiştir....kızım sen en iyisi tüp yaptır der
işlemlere başlarlar ve tüpe giderler ama 3 aşılaması olmadığından özelde bi dünya para verir tüp yaptırır 9 doğurur
artık sevda içn mutlu ama uykusuz geceler başlamıştır ama çektiklerine değmiştirrr.......THE END
mutlu son...... ay hikayenin içine mıçtım saatin ilerlemesiyle ve kafamın almamasıyla
ama yinede çok eğlenceliydi olii çok güldüm yazdıklarına hatta karnım ağrıdı gülmekten
bunu erken bi saatte içine mıçmadan tekrar edelim yavruu
süper ikili ilan ettim sizii
ehehe sende gel süper üçlü olalım.. bahar 1000 yapamayacak yarında birileri gelip yazacak sonrada 999. sayfanın sonunda biri gelecek topikten olmayan
ayyyy kızlar bende ilk ay kaldım hamile darısı size olsun diyecek ve 1000. sayfaya geçecez
tüp yaptırmışlardır ama tutmuştur hemde ikiz fakt bir sorun vardır sürekli gaz kaçağı yapıyordur bu tüpler evde artık kokudan durulmuyrdurisimleride ipragaz ve milangazdır ...
tmmm ben her zman varımsen citti yazıyosun diye ben çok abartmadım
ama çocuk olayına bağladınya orayıda yuh dedim artık
ehehe sende gel süper üçlü olalım.. bahar 1000 yapamayacak yarında birileri gelip yazacak sonrada 999. sayfanın sonunda biri gelecek topikten olmayan
ayyyy kızlar bende ilk ay kaldım hamile darısı size olsun diyecek ve 1000. sayfaya geçecez
ben daha abartırdımda müsait olamadım sonradan olimm
neyse başka zaman yine yazarız hemde daha eğlenceli olur..evet eşim kapat diyor yoksa bana kalsa ben 1500 yaparımmm
sonumuz bu hikayeye benzemesin inşallahhhh
bi fikrim var benimmm
şimdi gidin zıbarın
sabahta 9.30da gelin 1000 devirelimm
tmm cnm yarın ben yine burda dikilcem topiğe yabancı almıycam1000 sayfayı hepberaber kutluycaz pasi flnda gelir belki yarın ...
ahahaah aklıma bişi geldi ama onu yazmıyımmm ben çok gülüyorum ama belki rahtsız olan olur
ay 9.30 çok erken yaa 10 :30 olsun bari...
söylee yaaa ben çatarımm
bak pazarlık yookk tamam 10.00 da anlaşalım
günaaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
yeni bir güne merhaba yağmurla rüzgarla............
günaydınn bebişimm gelinimm benimm hemencecik sözündede dururmuuşşş
nasıl rizemde havalar yağmur mu yinee aaa ne gariippp
gerçktende halbuki hiç yağmazdı buralarda demiama deniz fena gözükyo ya böle havalarda dereler karıştıkça çamur gibi oluyo kapkara ayy korkunçç:18::18:
ayrıca randevularımda her zman dakik olurum en dikkat ettiğim konulardan biridr hiç sevmem bekletilmeyide bekletmeyide
ee sen naptın görüşmeyelii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?