Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

tabi cnm bu kadar yeşil olup yağmur yağmazsa o ağaçlar kalırmı çaylar büyürmü ..bizim var cnm ama öle çok değil ..sizin varmı demiyorum kesmin vardır

anam senin adam tam keçi sanırım ya ...
bende ımmmm bulaşık makinesini çalıştırdım meyve yedim içim yanmışta .sonra arısütümü yedim şimdide kalkıp ilacımı içcem bu kadara
sen bugün işe gitmiyormusun cnm ??

var var tatlım abimler bu sene toplattırıyolar işçilere bizimde yarıcılardaydı
aynen çok iyi anladın sen onuu keçidir ooo tipik yengeçç

aşkımmm gelmişşşşşşş hoşgeldinn canım yaa naber fıstııkkk

e ben demiştim cnm pasi gelir onla gireriz 1000. sayfaya diye
hoşgeldin cnm nasılsınız?

duydum zilin sesini geldim
hamdolsun iyiyim kızlar siz naslınız...
kaç gündür uğrayamıyorum...
gçen çarşamba aşı oldu deniz huyu değişti resmen beni çok yordu günlerce..
haftasonuda malum eşimle uğraş dur..
ama arada okudum ..
hatta dün akşamki hikayeyi sabah okurken koptum resmen
sonnurcum canım sonunda kabusun gerçek olmuş hsg çekilmişsin...
maşallah tahmin ettiğimiz üzere bişeyde çıkmamış...
olicim sen nasılsın canım...

ne sayfalar açıp kapadık biz beraberr ama bu sayfa hiç kapanmadann bebişlerimizi kucağımıza almadan aldıktan sonrada devamm

iyiyim tatlım şükürler olsun..
ama çok duydum aşıdan sonr huy değiştiren bebek ne enjekte ediyorlarsa artık
hikayemizi beğenmene sevindim cnm

oyy balım yaa ağladımıı kızz yerim onuu
hee gitti biittii o çekileceğim gün ben haketten bi kabus görmüştüm meğer daha büyük bi kabus beni bekliyormuş

işe gitmem gerekkkk

yuppiiiiii ama ben haa ilk sayfada görünüyorum çünkü tam tersi bende son sayfa ilk sayfa çünkü
kız laz olduğunu heryerde belli etmesen olmaz sanki
topiğimize hayırlı uğurlu olsun 1000. sayfa..
inşallah tüm topik sakinleri tez zamanda gönüllerinden geçen murada kavuşsunlar...

aminnn ecmainnnnnn.....

rabbim bekleyişimizi mutlu sona erdirsin inşallah seneye bu zmanda bebeklerimiz kucaklarımızda olsun inşallah...
rabbim bu hissi en derindn yaşamak istyen anne olma isteğiyle içi yanıp tutuşan herkezin gönlündeki muradını nasip etsin...
rabbim bu bekleyişin sonunda evlatlarına kavuşanların evlatlarına ailelerine uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah ,
allahımmm torunlarımızı görmeyi nasip etsin inşallah ,anne olamamak bu hayatta bi çok zevktende mahrum kalmak yarabbi bize bu mahrumiyeti yaşatma amin....

daha diilmişşş

hemde ne ağlamak..
hatta beraber ağladık
hadi kolay gelsin canım...

1000 olduuuuuuu
başım göğe erdiii baharrrrrrrrrr çatlada patlaaaa

oyy ne güzel bi duygudur dimii ama sıkıntıarı olmasaa
sağolun kızlar ben kaçarrr
denizi kokla benim içinn tamam mıı
bahar büyütsün bakalım bi yerlerini ama onun yine küçük akşama kadar uyuyor halbuki

canım gönülden binlerce kez aminnn dualarına...
kandil gecesi hep dua ettim isimlerinizle tek tek..
rabbim duası kabul olanlardan eylesin bizi...
birbirimize ettiğimiz dualar gerçek oluyor...
geçen yıl bu zamanlar bambaşka telaşlar içindeydim kardeşimin düğünü ablamın oğlunun sünneti..
elbise ayakkabı..
bayram sonrada tranfer düşünüyordum..
ama öyle herşey yolunda gittiki ramazanın 2. günü kendimi transferde buldum..
bayrama oğlumla girdim...
herşey vakti geldiğinde öyle güzel yoluna giriyorki bizim yapttığımız tüm planlar boş oluyor...
inşallah senin de seneye bu zamanlar bebeğin kucağında olacak

slm kızlarr
öncelıkle söylemeliyimki çok heyecanlıyım cünku 3 günüm kaldı ögrenmeye ve korkularım dahada arttı dün mecbur bi geziye katıldık 100 km vardı gittigimiz yer arabayla gittik konforlu olmaya calıstım viskoleks yastık üzerınede ön koltukta ayaklatım cama dogru yatarak gittim geldım umarım sorun olmaz.
meryem suresini miraç kandiline yetiştirdik inşallah Rabbim insallah dualarımızı karşılıksız koymaz.

bahar aşılama sonrasındakı o içinde bulundugun hafta ilişki öneriiyor dr kanalların aşılamadan dolayı suni şekilde açık oldugundanda tutma olasılıgı yuksek aşılamada tutmuyosa dıye bılıyorum.
derya canım takvimini gördükce içim kıpır kıpır oluyo valla inş hayırla kucagına aldıgın günlerıde hamiş olarak görürüz

oli-nilli-soni- pasi -hayal naptınısssssss kıslarrrrrrrrr
bende nail oldum 1000 ee

Son düzenleme:
topiğimize hayırlı uğurlu olsun 1000. sayfa..
inşallah tüm topik sakinleri tez zamanda gönüllerinden geçen murada kavuşsunlar...

amin aminn aminnnnnn öptüm kuzularımm
pasim çok mutu oldum seni gördüğüme 1000 10.000 lerede senle hep beraber inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…