Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canımm ben işe gidiyorumm
sanada yetiştireyim dedim ama umarım patronda beni kovalamz bugün
sende bu ay olmadı bi dahaki ay takvimi kendin hazırlarsın inşalahh
3 gün kaldı bayramaa

hoşçakal soni görüşmek üzere kolay gelsin...
rabbim bir değil bin kez razı olsun senden sürekli dua ediyorsun bizim için ne güzel bir yerlerde hiç görmediğiniz tanımadığının duasını almak en makbul olanıda bu sanırım sen başkasın pasim yaaa
birse anam az kalmış hadi inşalah topikimizin bi bebiki daha olsun inşallah

amin aminn aminnnnnn öptüm kuzularımm
pasim çok mutu oldum seni gördüğüme 1000 10.000 lerede senle hep beraber inşş

aminnn aminnnnn

selamlar kızlar..
nasılsınız? Neler yaptınız geçmişi akşama okuyacağım.. ben biraz bahsedeyim.. ovula. testime göre 12.günüm dündü ve hala tek çizgi ama ona takılmadan biz beraber oluyoruz.. daha önce görmüştüm tutmamştı şimdi görmedim ama belki pozitife döner ilerleyen günlerde.. bu arada benim için inanılmaz büyük bomba bir haber.. ben çok koyu sigara tiryakisiyim.. onun için hast.gidiyorum bırakmak için ilk seans yapıldı çok ama çok canım istiyor ama inşAllah sabredeceeğim.. Hakkımızda hayırlısını diliyorum inşAllah iyi olur..

sigara yokkk bırakılacak

MERHABAV kızlar napıonuz bakiiim..aşılama olanlar sonuıcunu bekleyenler...ay çok heyecanlı.benimde bugün 17. günüm... 13,14,16,17 çalışma oldu.şimdi diyorum ki ben kesin 15. gün yumurttlamışımdır.hiç denk getiremiyorum malum bekleme sürecine girdik bakalım

hadi naz göreyim seni topiğimizin yeni bi bebişe ihtiyacı var :)
belim ayrılıyoooooorrrrrr
ama razıyım değil mi bu duruma çok şükür
dönemsel bişeydir cnm sanırım ..aynen dediğin gibi buna değer dir
öfff evet yaa nerde bu kızzz

bende merak ediyorum doktordan yumoşlar süper herşey yolunda lafını duyup onun şerefine alışveriş merkezine takıldıysa yemek fln ordanda evde aldıklarını deniyodur sonrada topuklularla gezdiği için ayaklarını havaya dikmiş yatıyor olabilir...
hayalgücümmm çok iyi bu sıralar...

bu sıcakta topuklularla çarşı mıı
çok itici geldii

sizi hainler siziiiiii bensiz 1000lere girilmiş çok kızdımmmm hıhhhhain domdomlarrrr
neyse ii halt ettiniz girdinizde başınız göğe erdimi birde benim dedikodumu yapmışlar bol bol

bugün sinirliyim üzgünüm ama takmıyorum.
doktora gittim yumoşlar hiç gelişmemiş kızlar kötü haber
12lerde kalmış.10 12 12 falan bi sürü saydı.çarşamba tekrar gel dedi ama bilmiyorum.
rahim hiç kalınlaşmamış 4,2 de kalmış
ama tabi bugün benim 10.günüm belki gelişir
doktor çarş.gel dedi cumada aşılama yaparız dedi ama
burada lak lak çenesi düşük olan ben doktorun kkarşısında dut yemiş asalak bülbül gibi sustum kaldım.
sperm nerde verilcek dedim ben anlatıcam dedi.muayene edincede istediği gibi olmadığı için gönderdi beni.

bahar 10.gün iin o kadar da kötü değil be tatlım
yanlış mı düşünüyorum:26:

nişanda topuklu tamam
ama çarşıda ve bu sıcakta çekilcek dert değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…