- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.001
slm kızlarr
öncelıkle söylemeliyimki çok heyecanlıyım cünku 3 günüm kaldı ögrenmeye ve korkularım dahada arttı dün mecbur bi geziye katıldık 100 km vardı gittigimiz yer arabayla gittik konforlu olmaya calıstım viskoleks yastık üzerınede ön koltukta ayaklatım cama dogru yatarak gittim geldım umarım sorun olmaz.
meryem suresini miraç kandiline yetiştirdik inşallah Rabbim insallah dualarımızı karşılıksız koymaz.
bahar aşılama sonrasındakı o içinde bulundugun hafta ilişki öneriiyor dr kanalların aşılamadan dolayı suni şekilde açık oldugundanda tutma olasılıgı yuksek aşılamada tutmuyosa dıye bılıyorum.
derya canım takvimini gördükce içim kıpır kıpır oluyo valla inş hayırla kucagına aldıgın günlerıde hamiş olarak görürüz
oli-nilli-soni- pasi -hayal naptınısssssss kıslarrrrrrrrr
hoşçakal soni görüşmek üzere kolay gelsin...oyy ne güzel bi duygudur dimii ama sıkıntıarı olmasaa
sağolun kızlar ben kaçarrr
denizi kokla benim içinn tamam mıı
bahar büyütsün bakalım bi yerlerini ama onun yine küçükakşama kadar uyuyor halbuki
rabbim bir değil bin kez razı olsun senden sürekli dua ediyorsun bizim için ne güzel bir yerlerde hiç görmediğiniz tanımadığının duasını almak en makbul olanıda bu sanırım sen başkasın pasim yaaacanım gönülden binlerce kez aminnn dualarına...
kandil gecesi hep dua ettim isimlerinizle tek tek..
rabbim duası kabul olanlardan eylesin bizi...
birbirimize ettiğimiz dualar gerçek oluyor...
geçen yıl bu zamanlar bambaşka telaşlar içindeydim kardeşimin düğünü ablamın oğlunun sünneti..
elbise ayakkabı..
bayram sonrada tranfer düşünüyordum..
ama öyle herşey yolunda gittiki ramazanın 2. günü kendimi transferde buldum..
bayrama oğlumla girdim...
herşey vakti geldiğinde öyle güzel yoluna giriyorki bizim yapttığımız tüm planlar boş oluyor...
inşallah senin de seneye bu zamanlar bebeğin kucağında olacak
birse anam az kalmış hadi inşalah topikimizin bi bebiki daha olsun inşallahslm kızlarr
öncelıkle söylemeliyimki çok heyecanlıyım cünku 3 günüm kaldı ögrenmeye ve korkularım dahada arttı dün mecbur bi geziye katıldık 100 km vardı gittigimiz yer arabayla gittik konforlu olmaya calıstım viskoleks yastık üzerınede ön koltukta ayaklatım cama dogru yatarak gittim geldım umarım sorun olmaz.
meryem suresini miraç kandiline yetiştirdik inşallah Rabbim insallah dualarımızı karşılıksız koymaz.
bahar aşılama sonrasındakı o içinde bulundugun hafta ilişki öneriiyor dr kanalların aşılamadan dolayı suni şekilde açık oldugundanda tutma olasılıgı yuksek aşılamada tutmuyosa dıye bılıyorum.
derya canım takvimini gördükce içim kıpır kıpır oluyo valla inş hayırla kucagına aldıgın günlerıde hamiş olarak görürüz
oli-nilli-soni- pasi -hayal naptınısssssss kıslarrrrrrrrr
amin aminn aminnnnnn öptüm kuzularımm
pasim çok mutu oldum seni gördüğüme 1000 10.000 lerede senle hep beraber inşş
kızlarr ben kaçıyorum deniz uyandı..
gazı sıkıştırıyor..
öpüyorum hepinizi....
selamlar kızlar..
nasılsınız? Neler yaptınız geçmişi akşama okuyacağım.. ben biraz bahsedeyim.. ovula. testime göre 12.günüm dündü ve hala tek çizgi ama ona takılmadan biz beraber oluyoruz.. daha önce görmüştüm tutmamştı şimdi görmedim ama belki pozitife döner ilerleyen günlerde.. bu arada benim için inanılmaz büyük bomba bir haber.. ben çok koyu sigara tiryakisiyim.. onun için hast.gidiyorum bırakmak için ilk seans yapıldı çok ama çok canım istiyor ama inşAllah sabredeceeğim.. Hakkımızda hayırlısını diliyorum inşAllah iyi olur..
siizn bu sevda niye her yumurtalık kontrolünde çatala yatıyor
ultrason yokmuymuşmuş:26:
iyi akşamlar güzel anneler ve anne adayları...
sanada iyi akşamlar ...
bahar hadi gelde bi haber ver durumlar nedir ...
hadi naz göreyim seni topiğimizin yeni bi bebişe ihtiyacı var :)MERHABAV kızlar napıonuz bakiiim..aşılama olanlar sonuıcunu bekleyenler...ay çok heyecanlı.benimde bugün 17. günüm... 13,14,16,17 çalışma oldu.şimdi diyorum ki ben kesin 15. gün yumurttlamışımdır.hiç denk getiremiyorum malumbekleme sürecine girdik bakalım
dönemsel bişeydir cnm sanırım ..aynen dediğin gibi buna değer dirbelim ayrılıyoooooorrrrrr
ama razıyım değil mi bu duruma çok şükür
öfff evet yaa nerde bu kızzz
hadi naz göreyim seni topiğimizin yeni bi bebişe ihtiyacı var :)
dönemsel bişeydir cnm sanırım ..aynen dediğin gibi buna değer dir
bende merak ediyorum doktordan yumoşlar süper herşey yolunda lafını duyup onun şerefine alışveriş merkezine takıldıysa yemek fln ordanda evde aldıklarını deniyodur sonrada topuklularla gezdiği için ayaklarını havaya dikmiş yatıyor olabilir...
hayalgücümmm çok iyi bu sıralar...
sizi hainler siziiiiii bensiz 1000lere girilmiş çok kızdımmmm hıhhhhain domdomlarrrr
neyse ii halt ettiniz girdinizde başınız göğe erdimi birde benim dedikodumu yapmışlar bol bol
bugün sinirliyim üzgünüm ama takmıyorum.
doktora gittim yumoşlar hiç gelişmemiş kızlar kötü haber
12lerde kalmış.10 12 12 falan bi sürü saydı.çarşamba tekrar gel dedi ama bilmiyorum.
rahim hiç kalınlaşmamış 4,2 de kalmış
ama tabi bugün benim 10.günüm belki gelişir
doktor çarş.gel dedi cumada aşılama yaparız dedi ama
burada lak lak çenesi düşük olan ben doktorun kkarşısında dut yemiş asalak bülbül gibi sustum kaldım.
sperm nerde verilcek dedim ben anlatıcam dedi.muayene edincede istediği gibi olmadığı için gönderdi beni.
neden şekerim ben her daim şıkır şıkır severim
oli doğru tahmin etti bugün doktordan çıkınca bi akrabanın nişanı vardı oraya gittim akşama kadar topuklularlaydım.
alışverişe gitmedim olii senin hayal güücüne ben..............hadi tamamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?