Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bu sıcakta topuklularla çarşı mıı
çok itici geldii

neden şekerim ben her daim şıkır şıkır severim
oli doğru tahmin etti bugün doktordan çıkınca bi akrabanın nişanı vardı oraya gittim akşama kadar topuklularlaydım.
alışverişe gitmedim olii senin hayal güücüne ben..............hadi tamamla

sen ilaç kullanmıştın değil mi canım?
neyse bakalım geç olan yumurta her zaman iyi derler..
şekil a deryoş

bahar 10.gün iin o kadar da kötü değil be tatlım
yanlış mı düşünüyorum:26:

yok bebeğim aslında normal olsa kötü değil 14.güne kadar 20mm ulaşır
ama hap kullanınca kötü çünkü ben ilk kullandığımda 11.gün gitmiştim ve ozaman 19mm idi.
şimdi günde 2mm büyüse çarşambaya kadar en az 17mm olması lazım.17mm iken aşılama yapılıyor.
bakalım yaaa valla stres yapmıyorum kafaya takmıyorum nasılolsa her şey olacağına varıyor.

anladım canım ama bence önemli olan aşılama için ya da çatlama için uygun boyuta gelmesi
ilaç kullandığım halde böyle diye dert etme lütfen
çarşamba ola hayrola

baharrrr...10 .gün yumurtanın gelişmemiş olmnası doğal degil mi? zaten en az 12. gün olması gerekmezmiydi?pek anlamıyorum bu işlerden..neyse olicim inş bebiş gelir dicem ama ümitsiz vakayım ben biliyorsunuz.kesin 15. gün yumurtlamışımdır o gün ilişki olmadı ya....o da benim şansım. neyse beklicem artık.12 gün sonra ak koyun kara koyun belli olur.

bu ay umudumuz orlic olimbera bahar...görelim kızlar bebişleri çıkın hadeeeee

naz sana kendimi örnek vereyim
benım 20.gün yumurtam çatladı
bizim ise 19 ve 22 günde ilişki vardı
yani çatlama gününde yok

demek kii olabiliyor

naz sana kendimi örnek vereyim
benım 20.gün yumurtam çatladı
bizim ise 19 ve 22 günde ilişki vardı
yani çatlama gününde yok

demek kii olabiliyor

hadi yaa..onu bilmiyordum bak. 20.gün oldunu nerden biliyosun?yumurtlama testinden mi? ben test mest de yapmadım doru dürüst. gecen ay 25 günde adet olmuştum. bu ayu nolcak bakacaz inş tutmuştur yaaaa

olsun canım geç büyüsün ama kaliteli olsun.
evet karanfilim serophene kullandım.4tane falan yumoş saydı yanlış anlamadıysam.
ama boyutları küçük acaba yumurta günde kaç mm büyürki ben 2mm diye biliyorum ama:26:

canım o bünyeden bünyeye değişiyor. benim normal çatlama günüm 16 dır hap kullandığım iki ay 16. gün çatladım.
11. gün 21 mm lerdi. düşünsene günde 2 olsa 16. güne 31 mm olur.
sadece yine hap kullandığım ayın birinde 11. gün 25 mm di ve o zaman 13. gün çatladı.
yani bence günde 2 mm olarak değil de ivmeli artış ya da azalış olabilir büyüme konusunda. onu bilemeyiz yani bence.

hadi yaa..onu bilmiyordum bak. 20.gün oldunu nerden biliyosun?yumurtlama testinden mi? ben test mest de yapmadım doru dürüst. gecen ay 25 günde adet olmuştum. bu ayu nolcak bakacaz inş tutmuştur yaaaa

ateş ölçme yöntemiyle tespit ettik canım
inşallah seni,n de tutacak

bilmiyorumki hayatım ilaç kullanınca pek normal gibi değil ama
ne yapalım geç olsun güç olmasınnn.
bu ay ben herkesten umutluyum havaların ısınmasıyla yumoşlar coşacak bebişler koşacakkkkkkkk

bu yaz çok güzel şeyler olacak hissediyorum...bu bizim demirbaşlardan en az 3ü en gec ağustos başı olacak diyorum

bahar
canım benim de çok yumurtam olur da iptal edilir ya da çok çok fazla çoğul gebelik olur problem olur diye korkuyorum

bahar
canım benim de çok yumurtam olur da iptal edilir ya da çok çok fazla çoğul gebelik olur problem olur diye korkuyorum

tatlım hiç öle şeyler düşünme aklına bile getirme mümkün olduğunca rahat ol.
valla ben bugün çok sakin gittim herzaman karnımı taş gibi yapardım sıkmaktan alttan cihazı sokunca
ama bugün hiç kasmadım ne olacaksa olsun dedim.tamam gelişmemiş ama yinede içim huzursuz değil rahatım.
sende öle düşünme 5 yumurta olsa bile aşılama oluyor zaten hepsi birden çatlamayacağına göre iptalde olmaz.
iğnenin dozu düşükmüş sanırım o yüzden çok yumurta olmaz korkma ama 5 6 bile normal.
inşallah sorun çıkmadan bu yolu tamamlarsın canımm

bahar

sen gönlünü ferah tut karanfilim, heğsinin birden çatlaması zor ihtimal...
belki ikiz olma ihtimali vardır... o da güzel olur be canım, ikisi de bir avazda çıkıverir

cnmmm ne oldu naptin bugun aklim sendeydi duada ettim insallahhh guzel gecmistirr ??????????????

tam okuyamadim ama benimde gecen ay 4-5 yumurta olsumustu bunlardan 2 si buyuduuu ondan sonra catlatma ignesi yapildi yani 4-5 yumurta olmasi problem deil

bu yaz çok güzel şeyler olacak hissediyorum...bu bizim demirbaşlardan en az 3ü en gec ağustos başı olacak diyorum

NAZ cimmmmm ahandaa burda tenhada kistirdimm seniiiiiiii dimekkk yan topiklerdeee fingirdiyosunnn hmmm :))) cnmm benimm bende o hissettiginnnnn hislerden biri olmakkk istiyorummm insallahhh hepberaberrrrr hamisss olalimmmmmmm bu yazzzz keyiflenelimmmmmmm
benimde 2. adresim bu topikkk seviyorummmm bu topigide bennn komsucanlarimmmmm benimmmmmmmm

bahar

hicbisey olmaz tatlim .
gecen ay bana asilama yapan doktor arkadasimdi ne gerek var yumurtlaman zaten oluyo neden femara kullandin (klomen tarzi bi hap) dediii

yani o haplarin etkisiyle fazla yumurta olusuyo ama korkma gerekli olan1-2 tanesi istenen boyuta ulasiyo yani yeterki tutsun be cnmmm en kotu ihtimal ikiz falan olabiliyooo ee olsun zatennn
keskeeeeeeeeeeeeee
kendi adimaaaa:))))) bende 4-5 yumurtayi gorunce ayyy dedim arkadasima hepsine asila hepsinee hepsini istiyorumm :))) cok guldu 1 olsun bizim olsun dieeeee
gerci benim hicbiri olmadiiii
bu sabahh tiktik halamiz geldiii tummmmmmmmmmmmmm niagaraligiyla hemide :))

hadi herkesi optumm
allaha emanet olunuzz
muckss

hamis haberleriniz olursa halay cekerken beni unutmayinnnnnnnnnnnnn

BAHA rim bu ay senden umutluyum cnm insalahhh bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…