- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.021
bu sıcakta topuklularla çarşı mıı
çok itici geldii
sizi hainler siziiiiii bensiz 1000lere girilmiş çok kızdımmmm hıhhhhain domdomlarrrr
neyse ii halt ettiniz girdinizde başınız göğe erdimi birde benim dedikodumu yapmışlar bol bol
bugün sinirliyim üzgünüm ama takmıyorum.
doktora gittim yumoşlar hiç gelişmemiş kızlar kötü haber
12lerde kalmış.10 12 12 falan bi sürü saydı.çarşamba tekrar gel dedi ama bilmiyorum.
rahim hiç kalınlaşmamış 4,2 de kalmış
ama tabi bugün benim 10.günüm belki gelişir
doktor çarş.gel dedi cumada aşılama yaparız dedi ama
burada lak lak çenesi düşük olan ben doktorun kkarşısında dut yemiş asalak bülbül gibi sustum kaldım.
sperm nerde verilcek dedim ben anlatıcam dedi.muayene edincede istediği gibi olmadığı için gönderdi beni.
bahar 10.gün iin o kadar da kötü değil be tatlım
yanlış mı düşünüyorum:26:
yok bebeğim aslında normal olsa kötü değil 14.güne kadar 20mm ulaşır
ama hap kullanınca kötü çünkü ben ilk kullandığımda 11.gün gitmiştim ve ozaman 19mm idi.
şimdi günde 2mm büyüse çarşambaya kadar en az 17mm olması lazım.17mm iken aşılama yapılıyor.
bakalım yaaa valla stres yapmıyorum kafaya takmıyorum nasılolsa her şey olacağına varıyor.
sizi hainler siziiiiii bensiz 1000lere girilmiş çok kızdımmmm hıhhhhain domdomlarrrr
neyse ii halt ettiniz girdinizde başınız göğe erdimi birde benim dedikodumu yapmışlar bol bol
bugün sinirliyim üzgünüm ama takmıyorum.
doktora gittim yumoşlar hiç gelişmemiş kızlar kötü haber
12lerde kalmış.10 12 12 falan bi sürü saydı.çarşamba tekrar gel dedi ama bilmiyorum.
rahim hiç kalınlaşmamış 4,2 de kalmış
ama tabi bugün benim 10.günüm belki gelişir
doktor çarş.gel dedi cumada aşılama yaparız dedi ama
burada lak lak çenesi düşük olan ben doktorun kkarşısında dut yemiş asalak bülbül gibi sustum kaldım.
sperm nerde verilcek dedim ben anlatıcam dedi.muayene edincede istediği gibi olmadığı için gönderdi beni.
sen ilaç kullanmıştın değil mi canım?
neyse bakalım geç olan yumurta her zaman iyi derler..
şekil a deryoş
baharrrr...10 .gün yumurtanın gelişmemiş olmnası doğal degil mi? zaten en az 12. gün olması gerekmezmiydi?pek anlamıyorum bu işlerden..neyse olicim inş bebiş gelir dicem ama ümitsiz vakayım ben biliyorsunuz.kesin 15. gün yumurtlamışımdır o gün ilişki olmadı ya....o da benim şansım. neyse beklicem artık.12 gün sonra ak koyun kara koyun belli olur.
bu ay umudumuz orlic olimbera bahar...görelim kızlar bebişleri çıkın hadeeeee
naz sana kendimi örnek vereyim
benım 20.gün yumurtam çatladı
bizim ise 19 ve 22 günde ilişki vardı
yani çatlama gününde yok
demek kii olabiliyor
olsun canım geç büyüsün ama kaliteli olsun.yok bebeğim aslında normal olsa kötü değil 14.güne kadar 20mm ulaşır
ama hap kullanınca kötü çünkü ben ilk kullandığımda 11.gün gitmiştim ve ozaman 19mm idi.
şimdi günde 2mm büyüse çarşambaya kadar en az 17mm olması lazım.17mm iken aşılama yapılıyor.
bakalım yaaa valla stres yapmıyorum kafaya takmıyorum nasılolsa her şey olacağına varıyor.
evet karanfilim serophene kullandım.4tane falan yumoş saydı yanlış anlamadıysam.
ama boyutları küçük acaba yumurta günde kaç mm büyürki ben 2mm diye biliyorum ama:26:
hadi yaa..onu bilmiyordum bak. 20.gün oldunu nerden biliyosun?yumurtlama testinden mi? ben test mest de yapmadım doru dürüst. gecen ay 25 günde adet olmuştum. bu ayu nolcak bakacazinş tutmuştur yaaaa
baharrrr...10 .gün yumurtanın gelişmemiş olmnası doğal degil mi? zaten en az 12. gün olması gerekmezmiydi?pek anlamıyorum bu işlerden..neyse olicim inş bebiş gelir dicem ama ümitsiz vakayım ben biliyorsunuz.kesin 15. gün yumurtlamışımdır o gün ilişki olmadı ya....o da benim şansım. neyse beklicem artık.12 gün sonra ak koyun kara koyun belli olur.
bu ay umudumuz orlic olimbera bahar...görelim kızlar bebişleri çıkın hadeeeee
bu yaz çok güzel şeyler olacak hissediyorum...bu bizim demirbaşlardan en az 3ü en gec ağustos başıolacak diyorum
bahar
canım benim de çok yumurtam olur da iptal edilir ya da çok çok fazla çoğul gebelik olur problem olur diye korkuyorum
bahar
canım benim de çok yumurtam olur da iptal edilir ya da çok çok fazla çoğul gebelik olur problem olur diye korkuyorum
bahar
tatlım hiç öle şeyler düşünme aklına bile getirme mümkün olduğunca rahat ol.
valla ben bugün çok sakin gittim herzaman karnımı taş gibi yapardım sıkmaktan alttan cihazı sokunca
ama bugün hiç kasmadım ne olacaksa olsun dedim.tamam gelişmemiş ama yinede içim huzursuz değil rahatım.
sende öle düşünme 5 yumurta olsa bile aşılama oluyor zaten hepsi birden çatlamayacağına göre iptalde olmaz.
iğnenin dozu düşükmüş sanırım o yüzden çok yumurta olmaz korkma ama 5 6 bile normal.
inşallah sorun çıkmadan bu yolu tamamlarsın canımm
bu yaz çok güzel şeyler olacak hissediyorum...bu bizim demirbaşlardan en az 3ü en gec ağustos başıolacak diyorum
bahar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?