- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.041
yok canım ikiz olması değil endişem, çoğul ve riskli gebelikler olabiliyor. bizim bi tanıdığımızın üçüz çocukları oldu 6 aylıkken dünyaya geldiler. 1 ü öldü 2 si yaşadı biri sağlıklı diğeri ise problemli. 7-8 yıldır çocukları olmuyordu. tüp bebek mi diye sormuştuk hayır demişlerdi. gerçek yanlış bilmiyorum ama belki de aşılamaydı yani ilaçla o kadar yumurta olmuştur.ikiz ister misin?
canım sağlıklı sıhhatli olsunlar da her ne kadar zor olsa da imkansız değil Rabbimden gelene razıyım. eltimin ikizleri var büyüttü gitti yakında 2 yaşında olacaklar.sen gönlünü ferah tut karanfilim, heğsinin birden çatlaması zor ihtimal...
belki ikiz olma ihtimali vardır... o da güzel olur be canım, ikisi de bir avazda çıkıverir
tatlım hiç öle şeyler düşünme aklına bile getirme mümkün olduğunca rahat ol.
valla ben bugün çok sakin gittim herzaman karnımı taş gibi yapardım sıkmaktan alttan cihazı sokunca
ama bugün hiç kasmadım ne olacaksa olsun dedim.tamam gelişmemiş ama yinede içim huzursuz değil rahatım.
sende öle düşünme 5 yumurta olsa bile aşılama oluyor zaten hepsi birden çatlamayacağına göre iptalde olmaz.
iğnenin dozu düşükmüş sanırım o yüzden çok yumurta olmaz korkma ama 5 6 bile normal.
inşallah sorun çıkmadan bu yolu tamamlarsın canımm
cnmmm ne oldu naptin bugun aklim sendeydi duada ettim insallahhh guzel gecmistirr ??????????????
tam okuyamadim ama benimde gecen ay 4-5 yumurta olsumustu bunlardan 2 si buyuduuu ondan sonra catlatma ignesi yapildi yani 4-5 yumurta olmasi problem deil
hicbisey olmaz tatlim .
gecen ay bana asilama yapan doktor arkadasimdi ne gerek var yumurtlaman zaten oluyo neden femara kullandin (klomen tarzi bi hap) dediii
yani o haplarin etkisiyle fazla yumurta olusuyo ama korkma gerekli olan1-2 tanesi istenen boyuta ulasiyo yani yeterki tutsun be cnmmm en kotu ihtimal ikiz falan olabiliyooo ee olsun zatennn
keskeeeeeeeeeeeeee
kendi adimaaaa:))))) bende 4-5 yumurtayi gorunce ayyy dedim arkadasima hepsine asila hepsinee hepsini istiyorumm :))) cok guldu 1 olsun bizim olsun dieeeee
gerci benim hicbiri olmadiiii
bu sabahh tiktik halamiz geldiii tummmmmmmmmmmmmm niagaraligiyla hemide :))
hadi herkesi optumm
allaha emanet olunuzz
muckss
hamis haberleriniz olursa halay cekerken beni unutmayinnnnnnnnnnnnn
BAHA rim bu ay senden umutluyum cnm insalahhh bakalim
MERHABAV kızlar napıonuz bakiiim..aşılama olanlar sonuıcunu bekleyenler...ay çok heyecanlı.benimde bugün 17. günüm... 13,14,16,17 çalışma oldu.şimdi diyorum ki ben kesin 15. gün yumurttlamışımdır.hiç denk getiremiyorum malumbekleme sürecine girdik bakalım
sizi hainler siziiiiii bensiz 1000lere girilmiş çok kızdımmmm hıhhhhain domdomlarrrr
neyse ii halt ettiniz girdinizde başınız göğe erdimi birde benim dedikodumu yapmışlar bol bol
bugün sinirliyim üzgünüm ama takmıyorum.
doktora gittim yumoşlar hiç gelişmemiş kızlar kötü haber
12lerde kalmış.10 12 12 falan bi sürü saydı.çarşamba tekrar gel dedi ama bilmiyorum.
rahim hiç kalınlaşmamış 4,2 de kalmış
ama tabi bugün benim 10.günüm belki gelişir
doktor çarş.gel dedi cumada aşılama yaparız dedi ama
burada lak lak çenesi düşük olan ben doktorun kkarşısında dut yemiş asalak bülbül gibi sustum kaldım.
sperm nerde verilcek dedim ben anlatıcam dedi.muayene edincede istediği gibi olmadığı için gönderdi beni.
NAZ cimmmmm ahandaa burda tenhada kistirdimm seniiiiiiii dimekkk yan topiklerdeee fingirdiyosunnn hmmm :))) cnmm benimm bende o hissettiginnnnn hislerden biri olmakkk istiyorummm insallahhh hepberaberrrrr hamisss olalimmmmmmm bu yazzzz keyiflenelimmmmmmm
benimde 2. adresim bu topikkk seviyorummmm bu topigide bennn komsucanlarimmmmm benimmmmmmmm
ohaaaa kimle aynı odada kaldınız????bu arada bende tatile 6 temmuzda gidiyorum.bakalım bize gelecekmi bebişşşşşkızz sen yoksa benden dolayı korktunda hsg i erteledin mii erteleme olur mu bacımm
bencede bahar daha erken doktor bilir ayarlar zaten işini sen bencede takmaa
sen tatile gidicen mi kızz
yaa diyorlarya hani doktorlar tatie çık gel bebeğin olur diyee
ben gittim o kadar yine omadıı
acaba eşimin ailesi ile cümbür cemaat gidip yer olmadığından aynı odalarda kaldığımızdan olabilir mii
bencede bahar daha erken doktor bilir ayarlar zaten işini sen bencede takmaa
sen tatile gidicen mi kızz
yaa diyorlarya hani doktorlar tatie çık gel bebeğin olur diyee
ben gittim o kadar yine omadıı
acaba eşimin ailesi ile cümbür cemaat gidip yer olmadığından aynı odalarda kaldığımızdan olabilir mii
ohaaaa kimle aynı odada kaldınız????bu arada bende tatile 6 temmuzda gidiyorum.bakalım bize gelecekmi bebişşşşş
ohaaaa kimle aynı odada kaldınız????bu arada bende tatile 6 temmuzda gidiyorum.bakalım bize gelecekmi bebişşşşş
eşimin ablası ve çocuklarıyla
inşallah canım gidin bol bol eğlenin sakinleşinn
idilgammm canımbenimm öncelikle çok teşekkür ederimm duaların için.
doktora gittim canım ama yumoşlar fazla gelişmemiş dellendirdi beni ama üzülmedim hayırlısı olsun diyorum bu ay her aydan daha fazla.
aşılamamda hayırlı olacaksa olsun diye dua ediyorum.bakalım yavru çarşamba yine çağırdı bakıcak cumada aşılama yaparız dedi demekki büyüme ihtimali var.
bizde seni seviyoruz topikçe sıcakkanlı komşucanımız.inşallah bu ay sende kendiliğinden gebe kalıcaksın bende bu ay senden umutluyum gerçekten.
ama lütfen şu ateş ölçme yöntemini bu ay dene.
evet bebeğim doktora teslim ettim kendimi o ne derse onu yapıcam artık.
kızım sen kocanla ayrı gitsende bi problem çıkarırsın eve komşu çağırırsın kavga edersin üşenirsin yaparsın yani bişeyler
kaynanayı suçlama boşuna.ben 20gün sonra falan şehirdışında olucam tatil işi yaş bizim bu sene ama tabi yakın yerletre gidebiliriz.
aminnnnnnnnnnnn insallahhh cnmmmmmm ayy agzin corek otlu-balli-tarcinli kurleri yesin insallahhhh cnmmmmm dillerinde kocisine hamisimm diee bagirmayi nasip etsinnn :))
canim bugun kacinci gunundu seninn ???????
yikama isini sordunmu doktora ????
bu arada adacayi ic bu yumurtlama zamanina kadar yumurtan tamam buyuyunce icmeyi kes cnmmm ve balli-tarcinli corek otunuda yut bu hafta hep ihmal etmeee
atesi yappim bakalim
nasil yapildiginida bilmiyorum amaa denicem cnmm
iyi geceler kızlar..
bahar büyür ya onlar boşver..
bu yaza kimse kalmasın göbüşü boş inşallah....
kız yemesin o kürler kist eğilimi olanlara yasak çünkü daha çok kst yapıormuş.
ben hiç denemedim korkumdannn.
bugün benim 10.günüm kuzum sperm olayını soramadım çünkü anlatıcam ben sana dedi ama anlatmadı tekrar kontrole çağırdı ozaman anlatırım dedi.
ama sperm yıkama olcakmış özelde olcak dedi sadece.
adaçayını bende çok düşünüyorum ama hep iptal ediyorum ama yarın alıcam
canım ateş için önce digital bi derece alcaksın eczaneden 5 6tl ye sen 2 3 euroya alırsın
sonra sabahları 6 8 arası bi saatte ama hergün aynı saatte alarmını kurup ölçeceksin
başucuna koycaksın uyanasıya ölçeceksin bişey yemeden içmeden kalkmadan
sonra not edeceksin kağıda.biz yorumlarız.ateş düşük gittikçe yumurtlamadığını anlıyoruz
yükselişe geçincede artık iş işten geçiyor çalışmayı bırakıyoruz tatile giriyoruz.
ayrıca istersen 7.gününden itibarende başlayabilirsin sıkılmayım diyorsan.
bu ay ilacın etkisiyle farklı zamanda yumurtlayabilirsin o yüzden net anlaşılır ne zaman yumurtladığın
ve düşük gittikçe denemeye devam edersin kaçırmamış olursun.
sana birde tablo yaparız çok eğlenceli akıntıyı ateşi ilişki gününü hep takip ediyorsun.
bak böle 375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
keyifleri bilir yavrum yaa bende çok meraklı değilim yani oramı buramı açmaya
aşılamanın acısını çekmeye.
o aleti sokunca zaten bi tuhaf oluyorum
saolll cnmmm tesekkurrr valla bilgi icin
acaba bende balli coregi icmesemmi ki sabahlari 1 cay kasigi gibi yutuyorum amaaa?????? birakayimmi kiiiiiiiii
kist olusuyo deyinceee bendede olustu son 3-4 ayda cunku ????
bide cnm zaten bugun 10. gunse yumurta takibine anca bugun baslaniyo zaten 10-15 mm arasindaysa iyi ki daha gecte olabilir endiselenmee senin yumoslarr besilenir yakinda kac yumu olusmus kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?