- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.061
yaniiiiiii ......
derin nefes al demişti doktorum sonra sokuncada şimdi nefesini bırak demişti heep bunu uyguluyorum o zman rahat oluyor ...
tekrar ne zaman gidiceksin...
aynen bende öle yapıyorum artık oli kasmıycam kendimi.
tekrar çarşamba gel dedi.cumada aşılama yaparız dedi
aynende öyle ol valla .o kadar rhat olki doktorun odasına girdiğinde enfesine bi şaplak nbr lo my daktır de
bakalım aşılaman nasıl olcak acaba ultrasonlamı enjekte edecek yoksa kafasına göremi tkılcak
idilim bence yeme şuanda öle şeyleri.çünkü sen zaten bu ay yine hapların etkisiyle güzel yumurtlayacaksın inşallah
onlar bizim gibilerde kist yapıyor seninde varsa boşa uğraşma yine.
zaten çörekotu çok kuvvetliymiş ama yinede sen bilirsin bebeğim.benim 4 tane falan 10 12mm lerde varmış canım
aynen bende öle yapıyorum artık oli kasmıycam kendimi.
tekrar çarşamba gel dedi.cumada aşılama yaparız dedi
masallahh cnmm gayett iyi buyumeleriinsallahhhhhhhh ikizlerinn olsunn yaaaaa:)))))
hee oda aşılaama yaparken benim içimi oysun ensesine şaplağı yapıştırınca.
oda bana derki acı varmı acı my children
aman nasıl olcak oli ya kafasına göre takılır devlette sınırlı imkanlar var.ama bidaha aşılama olursam devlette olmam.
paraya kıyarım ama rahat geçerse eli hafifse yine ona yaptırırım.ayrıca benim hsg mi yapan doktorum bu .devlette çalışıyor ama özelde yapmıştı benim hsg yi.
sende ona deki ayağım suratının hizasında akıllı ol suratına tekmeyi yeme
yine dyorum bahar hiçbir acı hissetmedim ben yani vakum gibi bi his dışında acı olarak değerlendirebileceğim hiç bişi olmadı..
bence özele gidip para verme oralara doktorumda diyor aşılama için para harcamayın sakın diye uyarır bizi ..
valla varsa öyle bi paran at kenara dursun nerden baksn bin lira alıyor özel merkezler ..kendi bilcen ,rabbim o zmana bırakmasın ama bu işin tüpüde var tabi herkezin maddi olanakları farklı bnm için bişi değil dersen kendinide daha iyi hissedeceksen özelde yaptır..ama ben 10 kerede yaptırsam özelde yaptırmam ..
patladı gittieheheheh ayyy oliiimm ya çok güldürüyorsun beni
kız valla benimde aklıma gelmedi değil.canımı yakınca tekmeyi basmak
ama doktora şiddet yok tabi onlar olmasa biz hiçiz.
sen tam benim kafadansın oli bende aşılamayı özelde gereksiz buluyorum çünkü aşılama okadarda şans vaadeden bi durum değil.
3kere gitsen 3000lira yapar yarı tüp parası eder.koy kenara doğru diyorsun.zaten özel hastaneler rant sağlıyor bundan.
ama devletin öle bi amacı olmadığı için çıkarsız bu işi yapıyorlar.tamam imkanlar çok güzel değil ama eskiden analar tarlada doğuruyormuş ama bişeycik olmuyormuş.
ne alakaysa buraya bağladım gitti
patladı gitti
vlla cnm umutta raporlu tüp 4000 lira ya denk gelyo ..
eeee 4000iimiş valla ben en az 8 10 vardır diyordum
yok tatlım o kadar umut uygun gerçekten..
tabi bnm yol masrafları fln olunca eşim iki kez gel git yapacak ben gitcem fln derken sadece binlira yol masrafına gider uçağa binme cesaretini gösterebilirsem yok sa bi 200 lira cepte demektir
aman bea oliiii uçaktan mı korkuyorsun kızım sen ne acılar atlatmış hatunsun uçaktan korkulurmu.
emin ol bişeycik hissetmeyeceksin gayet rahat geçecek.10kere uçağa binsem ama 1 kere çatala yatmasam.
doğru diyosun bişiler yapcam bu konuda olmadı alırım iki tane ataraks tamamdır...
sana güveniyorumm olimmm
karanfilcim kötü şeyler düşünmek yok ii şeyler olacak
bu ay ben tam teslimiyet yaşıyorum herşeyi yapıcam ve rabbime bırakıcam ondan gelen herşey kabulümüz diyorsun ya gerçekten öyle.
allahım yüzümüzü kara çıkarmadan hayırlısıyla bebişlerimizi göndersinnn.
sen ne zaman gidicen kontrole iğneyi kaç gün olcaksın
hayatım bende iğne takibibde 10. gün gittigimde 11 mm di 13. günde 15mm oldu aşıyı yaptı drsizi hainler siziiiiii bensiz 1000lere girilmiş çok kızdımmmm hıhhhhain domdomlarrrr
neyse ii halt ettiniz girdinizde başınız göğe erdimi birde benim dedikodumu yapmışlar bol bol
bugün sinirliyim üzgünüm ama takmıyorum.
doktora gittim yumoşlar hiç gelişmemiş kızlar kötü haber
12lerde kalmış.10 12 12 falan bi sürü saydı.çarşamba tekrar gel dedi ama bilmiyorum.
rahim hiç kalınlaşmamış 4,2 de kalmış
ama tabi bugün benim 10.günüm belki gelişir
doktor çarş.gel dedi cumada aşılama yaparız dedi ama
burada lak lak çenesi düşük olan ben doktorun kkarşısında dut yemiş asalak bülbül gibi sustum kaldım.
sperm nerde verilcek dedim ben anlatıcam dedi.muayene edincede istediği gibi olmadığı için gönderdi beni.
sen neden iğnelı takıp yapmadıkı ?yok bebeğim aslında normal olsa kötü değil 14.güne kadar 20mm ulaşır
ama hap kullanınca kötü çünkü ben ilk kullandığımda 11.gün gitmiştim ve ozaman 19mm idi.
şimdi günde 2mm büyüse çarşambaya kadar en az 17mm olması lazım.17mm iken aşılama yapılıyor.
bakalım yaaa valla stres yapmıyorum kafaya takmıyorum nasılolsa her şey olacağına varıyor.
ikiz ister misin?
hayatım bende iğne takibibde 10. gün gittigimde 11 mm di 13. günde 15mm oldu aşıyı yaptı dr
ben aşıdan sonra döllenmıs olabiirim ama yada içerimdekiler aşısan sonra tutmus olabilüüü varsa şayet bana öyle gelıyo aşıda deılde ertesınde olmustur gibi hissediyorum
sen neden iğnelı takıp yapmadıkı ?
stres yapma 17 mm şart deil ayrıca dr göre düşünce sistem degısıyo
ben isterım hemde çokkkkk
kızlar 2 günüm kaldııııııı hayırlı sonuç alırım inş. cok sabrettık herkes dua ile beklıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?