Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

aynen bende öle yapıyorum artık oli kasmıycam kendimi.
tekrar çarşamba gel dedi.cumada aşılama yaparız dedi

aynende öyle ol valla .o kadar rhat olki doktorun odasına girdiğinde enfesine bi şaplak nbr lo my daktır de
bakalım aşılaman nasıl olcak acaba ultrasonlamı enjekte edecek yoksa kafasına göremi tkılcak

aynende öyle ol valla .o kadar rhat olki doktorun odasına girdiğinde enfesine bi şaplak nbr lo my daktır de
bakalım aşılaman nasıl olcak acaba ultrasonlamı enjekte edecek yoksa kafasına göremi tkılcak

hee oda aşılaama yaparken benim içimi oysun ensesine şaplağı yapıştırınca.
oda bana derki acı varmı acı my children
aman nasıl olcak oli ya kafasına göre takılır devlette sınırlı imkanlar var.ama bidaha aşılama olursam devlette olmam.
paraya kıyarım ama rahat geçerse eli hafifse yine ona yaptırırım.ayrıca benim hsg mi yapan doktorum bu .devlette çalışıyor ama özelde yapmıştı benim hsg yi.

aynen bende öle yapıyorum artık oli kasmıycam kendimi.
tekrar çarşamba gel dedi.cumada aşılama yaparız dedi

masallahh cnmm gayett iyi buyumeleri insallahhhhhhhh ikizlerinn olsunn yaaaaa:)))))

pekisii soz dinlerim ben hhemen birakiyorumm coregiiiiii bu ayyyy salllldimm cayiraaa yapayimm bakalimm :)))

yanliz regli biter bitmez gun asiri halvettt haftasina baslicam insallahh bu seferrrr
kutlu halvet haftamizzzzzzz bu seferrrrrr uzunnn olacakkkkkkkk

yukarda okudugum kadariyla yumurtlamadan onceki gunler dahada onemliymisss 7 den itibaern saglam calisalimmmmmm

temmuzuuuuuu istiyorummmm :)))

Son düzenleme:
masallahh cnmm gayett iyi buyumeleri insallahhhhhhhh ikizlerinn olsunn yaaaaa:)))))

yavrum sus kız ikiz olmasın tabi allah en iyisini bilir ama ben şimdiden birini nasıl pırtlatacağımı düşünüyorum.
hem ikiz bebek bakımı çok zor tatlım yaaaa ama istiyrsan allahım inşallahhhhhhhh sana versinnnnnnnnnnnnnn
temmuzda çifter çifter yumurtla ve inşallah ikizin olsun yavruuuuuuuuuu

Son düzenleme:

sende ona deki ayağım suratının hizasında akıllı ol suratına tekmeyi yeme
yine dyorum bahar hiçbir acı hissetmedim ben yani vakum gibi bi his dışında acı olarak değerlendirebileceğim hiç bişi olmadı..
bence özele gidip para verme oralara doktorumda diyor aşılama için para harcamayın sakın diye uyarır bizi ..
valla varsa öyle bi paran at kenara dursun nerden baksn bin lira alıyor özel merkezler ..kendi bilcen ,rabbim o zmana bırakmasın ama bu işin tüpüde var tabi herkezin maddi olanakları farklı bnm için bişi değil dersen kendinide daha iyi hissedeceksen özelde yaptır..ama ben 10 kerede yaptırsam özelde yaptırmam ..

eheheheh ayyy oliiimm ya çok güldürüyorsun beni
kız valla benimde aklıma gelmedi değil.canımı yakınca tekmeyi basmak
ama doktora şiddet yok tabi onlar olmasa biz hiçiz.
sen tam benim kafadansın oli bende aşılamayı özelde gereksiz buluyorum çünkü aşılama okadarda şans vaadeden bi durum değil.
3kere gitsen 3000lira yapar yarı tüp parası eder.koy kenara doğru diyorsun.zaten özel hastaneler rant sağlıyor bundan.
ama devletin öle bi amacı olmadığı için çıkarsız bu işi yapıyorlar.tamam imkanlar çok güzel değil ama eskiden analar tarlada doğuruyormuş ama bişeycik olmuyormuş.
ne alakaysa buraya bağladım gitti

patladı gitti
vlla cnm umutta raporlu tüp 4000 lira ya denk gelyo ..

eeee 4000iimiş valla ben en az 8 10 vardır diyordum

yok tatlım o kadar umut uygun gerçekten..
tabi bnm yol masrafları fln olunca eşim iki kez gel git yapacak ben gitcem fln derken sadece binlira yol masrafına gider uçağa binme cesaretini gösterebilirsem yok sa bi 200 lira cepte demektir

aman bea oliiii uçaktan mı korkuyorsun kızım sen ne acılar atlatmış hatunsun uçaktan korkulurmu.
emin ol bişeycik hissetmeyeceksin gayet rahat geçecek.10kere uçağa binsem ama 1 kere çatala yatmasam.

aman bea oliiii uçaktan mı korkuyorsun kızım sen ne acılar atlatmış hatunsun uçaktan korkulurmu.
emin ol bişeycik hissetmeyeceksin gayet rahat geçecek.10kere uçağa binsem ama 1 kere çatala yatmasam.

doğru diyosun bişiler yapcam bu konuda olmadı alırım iki tane ataraks tamamdır...

kızımı emzirmeden önce bi selam veriym

baharrrrrrr kuzum aşılaman olcamış çok heyecanlı, :18: seni korkutayım acuk, bu yıl arkadaş aşıılama oldu, altısı birden döllendi, ama daktır 4 ünü sonlandırdı şimdi ikizleri olcak, seni düşünüyorum biri ayağında biri sağ kolunda diğeri sol kolunda bitanede dizlerinde saç baş karışmışşş ohhhh hadi inşallah hayırlısıyla gelir bebişin yada bebişlerin, yumurtaların boyutlarına takılma, onların büyüme hızları değişik bi anda büyüyverirler, öpüldünüzzzz

ne gün gideceğimi bilmiyorum bi karışıklık oldu günlerde yarın arayıp sorcam canım..
ilahi güldürdünüz beni tondora oli ve bahar alemsiniz yaaa keyfimi yerine getirdiniz taki cananın mesajı görene kadar :111:

hayatım bende iğne takibibde 10. gün gittigimde 11 mm di 13. günde 15mm oldu aşıyı yaptı dr
ben aşıdan sonra döllenmıs olabiirim ama yada içerimdekiler aşısan sonra tutmus olabilüüü varsa şayet bana öyle gelıyo aşıda deılde ertesınde olmustur gibi hissediyorum
sen neden iğnelı takıp yapmadıkı ?
stres yapma 17 mm şart deil ayrıca dr göre düşünce sistem degısıyo
ikiz ister misin?

ben isterım hemde çokkkkk

kızlar 2 günüm kaldııııııı hayırlı sonuç alırım inş. cok sabrettık herkes dua ile beklıyor

Son düzenleme:

canımm ben kendimi yerine koydum sanırım bende sabırsızlıkla ve büyük umutla beklerdimm
ama sen kendini kaptırmamışsındır umarım.. sonuç negatif olunca ki olmaz inşallahh büyük yıkım oluyor sonra
senin için umutluyum çünkü sen kendiliğinden bile hamile kalabiliyorsun.

SENİN İÇİN HAYIRLI OLAN NE İSE O BİR AN ÖNCE NASİP OLSUN İNŞALLAHH

ne yapıyorsunuz bakalım
ohh ben bugün evdeyimm
akşam da eşimin okuldan öğretmen arkadaşları ile buluşacağız
şimdi de gideyim evimi temizleyeyim
hadi öpüldünüz öğlen gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…