Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

amin inşallah soni şimdiye kadar meşgul olcam şeyler buldum düşünmedim falan ama 2 gün kalınca insan meraklanıyor
bugun 13 . gunum aşı sonrası aslında yarın bellı olur galıba ama dr 21 hazıranda gel dedı galıba degerlerı garantilemek istedı
bende perşembe sabah gidicem bakalım:94:
eşim cok umutlu resmen karnımı sevıyo.
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş. yaşadıgım işlemlerıde yeniletmesin:83:, herkese tattırsın evlat sevgısını hayırlı nesiller nasip etsin inş.:26:

iki gün kalmış kız
hadi güldür yüzümüzü
ALlahım lütfen

inşallah deryacım inş. arka arkaya hep birlikte inşallah ayı boş gecırmeyız senden sonra sürümüş ol ayagını

inşalah orlicçim
peşembe doktordan mutlu olarak dönersin inşallah

kızlar bir topikte doktor arkadaş var
annenin kendi doğum tarihine göre cinsiyet hesaplıyor
ve topikte okudum neredeyse herkesin tutmuşş
ve bana ne dedi bilin bakalımmm

KIIIZZZZZZZ

len canooooo bana kastın mı var senin dellendirme beniii.
ben bi tane diyorum buda 6 diyor yaaa
sen bitaneyle başa zor çıkıyosun ben nasıl çıkıcam bu tembel halimle.
bana dua edin yavrularrrrrr

iğneye gerek duymadı canım her doktorun düşüncesi farklı ne yapalım
ama ilaçlada çok yumoş olmuş.şükür
cuma belli olucak bakalım tabi yarın en büyük gün.büyüdüyse olcak.
seninde az kalmış canım hadi hayırlı güzel haberler ver bize.
bi tane idrar testi yapsanaaaa

kızlar bir topikte doktor arkadaş var
annenin kendi doğum tarihine göre cinsiyet hesaplıyor
ve topikte okudum neredeyse herkesin tutmuşş
ve bana ne dedi bilin bakalımmm

KIIIZZZZZZZ

ni didi süle bakalım 14şubatmı didi yoksa
benim kafa yine iyi değil yanlış anlamışım ben tarihi hesaplıyor sandım aman dedim nerden belli olcak öle.
ikinci okumada anladım hadi bakalım kızın olsun inşallahhta sende eşinde rahat edin

Son düzenleme:
orlic hadi bakalım.bende merakla bekliyorum sonucunu...inşallah bebeğin şuan seninledir. güzel bi haber verin artık..çok yavaş gidiyoruz.

bahar kaç sefer sorcam unutuyorum benim insülin hormonum aç halimle 4,5 çıktı iyi mi bu rakam??
prolaktinim de 16

bahar kaç sefer sorcam unutuyorum benim insülin hormonum aç halimle 4,5 çıktı iyi mi bu rakam??
prolaktinim de 16

evet canım okudum daha önce ama yorum yapmamıştım.bence gayet iyi çünkü o testin üst sınırı 25falan galiba.
ve 10un altında seninkide bence iyi sorun yok ama doktorun daha iyi bilir sormadın mı?
prolaktinin de iyi onunda üst sınır 25 falan tabi hastaneye göre değişiyor ama normal.benim bi kez 17çıktı doktor iyi dedi.

YOK YA DANDIK CIKIYO TESTLER İYİCE GERİLİYORUM
boşver eşimde alma dıyo zaten üzülüyosun dıo
orlic hadi bakalım.bende merakla bekliyorum sonucunu...inşallah bebeğin şuan seninledir. güzel bi haber verin artık..çok yavaş gidiyoruz.
inşallah yaaa arkadanda sizler inşallah
napim yavru ya yeni kalktım desem inanırmısınız
çalışanlar bana kızmasın sonnurun dediği gibi büyütmeye çalışıyorum ama bi türlü büyümüyorrr hala minnak

maşallah bizimkıde uyumadan büyük

daha doktora gitmedim canım. zaten o istememişti bi sürü test aşağıda kan verirken kendim doldurttum 3 sayfa kan listesini görürse ne der bilemem artık
napıyım şırınga girmişken hepsini vereyemi dedim

bu arada benim kayınpeder beni rüyasında hamile görmüş. tedaviyi filan bilmiyolar. yazık yaa millet hamile kalmamı istiyor da bi türlü ortada bişey yok. kayınvalidem beni sevmez o bile görmüştü rüyasında

ay ne güzel işte tam benim istediğim şey baştan sona bi incelenmek istiyorum bu ay olmazsa diğer ay endokrine gidip bütün tahlillerimi herşeyimi baştan istiycem.
benimde kayınvaldem görmüştü beni rüyasında.yazık kendi kendine sevinip duruyorduama yok dediğin gibi bizden iş çıkmıyor

benim kayınvalideyi az çok biliyorsun. bi keresinde bana ben oğlumu 2. kez evlendirecem diye mesaj atmış manyak
aradan 1 ay mı ne geçti eşim diyo ki annem rüyasında oğlumuz olduğunu görmüş. dedim o attığı mesaj neydi pabucuma anlatsın istemiyorum yan cebime koy işte güya benden memnun dedğil. istemeyen adam rüyasında çocuk mu görür. gıcık şey
buldu benim gibi gelini ayyy sinirlendim yine bi de istemiyormuş gibi yapıyor

evet tatlım biliyorum çok sinir bi kaynanan olduğunu.ben şu sizin araba mevzusunu unutmuyorum baban alınca demiş ya sinir.
aman salla gitsin kocan seni istedikten sonra ona başka bişey düşer....böle fesat insanların iyi dileklerinide istemiyorum ben nedense.
ama benim kaynanam iyidir ya kadın şimdi hatim indiriyor bana saolsun.ama hiçbişeyden haberleri yok ne tedvilerden ne bu çabamızdan
biz çok çabalamayan oluruna bırakan çiftler gibiyiz gözünde ve çok kurcalamıyor.

aaaa ne güzel ben de isterdim şöyle namazlı abdestli ağzı dualı bi kaynanam olsun nasipte böylesi varmış. ne güzel valla öyle özendim ki ben çok isterdim iyi geçinmeyi bilişyor musun. ama çevresinde geçindiği kimse yok ki benle geçinsin. tek eltim var onunla da karşılıklı çıkar ilişkisi.
bize de sormuyorlar pek ama olmadığını biliyorlar. geçen eşime de dedim hayret annen bana her kötülüğü yaptı da çocuğun olmuyor diye bişey söylemedi hayret dedim kesin radyasyonlu ortamda çalışıyor diye eşimden şüpheleniyor ve o yüzden kurcalamıyor bana öyle geliyor. çünkü düzenli adet olduğumu biliyor. zayıfım da. eltim hem bana göre kilolu hem de pko var mı böyle bişey ve kazara ikize hamile kaldı

kız olsun erkek olsun farketmez sağlıklı olsun da canım

hadı hayırlısı inş. sağlıklı olsunda

baharrrr nabıyon görüsemıyosss
canlarım tabi ki her şeyden önemlisi sağlıklı olması
ama erkek olursa eşimle isim krıizi yaşama sinyelleri var da o nedenle kız diyince sevindim
yok sa cinsiyetin hiç önemi yok
bebğim sağlıcakla doğsun da

günaydın kızlar...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com enteresan hiç böle olmazdı
bi kaç güne ihtiyacı var bebişimm

çatlama için değil cnm ama sürekli 36,0 seviyinde gitmesi garip geldi diğer tablolarımda 36,3-36,4 fln inerdi çıkardı dümdüz gidiyor bakalım hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…