Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hamd olsun..
şehit askerlerimize çok üzüldüm ...
8 eve ateş düştü yine...

evet canım Allah rahmet eylesin
ben de sabah sabah açtım televizyonu içim yandı
ne zaman bitecek bu adilik
yazık günah nice gençler gitti gidiyor
mekanları cennet olsun

Son düzenleme:
benim de haberim yoktu televizyonu hiç açmamıştım. bizim şehrin mahalle şenlikleri iptal edilmiş belediye mesaj atmış hakkarideki üzücü olaydan diye. ilk aklıma deprem geldi sonra dedim yine elleri kırılasıcalar şehit ettiler askerlerimizi dedim.. Allah mekanlarını cennet etsin. milletimizi devletimizi onların eziyetinden korusun.

deryacım böyle kalırsın işte benim kayınvalideye
ilk yıllar ben de öyleydim insan zamanla alışıyor. hasta kabul ediyorum benim de ruh sağlığım bozulmuyor böylece.

evet çok şükür öyle canım allahım kötü insanlarla karşılaştırmasın.çok zor
çocuğun olmuyor dese nolcak sonuçta bi taraf onun canı.üzülen yine o olur sizi üzerse.
boşver salla gitsin muhattab olma yeter uzak olsun...

günaydın kızlar...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com enteresan hiç böle olmazdı

olicim gayet normal bence.hem düşük ateş daha iyi.ben ymurtlama öncesi 36nın altına inince seviniyorum nedense.
düşünüyorum ki yumurta büyüdükçe ateş düşüyor.çatladıktan sonrada zaten yükseliyor.
önemli olan yumurtlama sonrası...
bak benimkine nasıl düşüyor...
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ayy o araba mevzusunu ben de hatırlıyorum, çok sinirlenmiştim kaynanana... şimdi daha da çok sinirlendim... oğlunu kukla sanıyo heralde, oğlumu 2.kez evlenDİRİCEM ne demek ya. dengesiz kadın. Allahından bulsun. böyle patavatsız insanlara sinir oluyorum! Allah sana sabırlar versin karanfilim

bahar çok iyi bi kaynanan varmış kuzum,Allah bozmasın

günaydın kızlar...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com enteresan hiç böle olmazdı

sen bugünü yarını iyi değerlendir canım...
çatladın çatlıycaksın bence...

baharım çatlıyosun kuşum, bugünü boş geçirme sakın

aslında blende öyle düşünmüyorum değil yani keskin düşüş keskin yükseliş olan yumurtlama tabloları hoşuma gidiyr yumoş kabak gibi ahada ben geldim demiş gibi.seninkide gayet güzel düşmüş hadi bakalım sonları bebişimiz olsun
sen bugünü yarını iyi değerlendir canım...
çatladın çatlıycaksın bence...

baharım çatlıyosun kuşum, bugünü boş geçirme sakın

inşallah cnm artık şu sıralar çatlayımda bebişlenmeyeceksemde vaktinde olayım adetimi..

karanfilce bu konuda çok benziyoruz inan bendede karşı cephe durumları aynı...
ama eşim artık söyledi bende sorunvardı ameliyat oldum fln deeyince hiç ağzını bile açmıyor ama o ben birilerine söylerim diye çok korkuyo halbuki onun çocuğuysa bnmde eşim onu kıracak üzecek en ufak bi hareketim bile olmaz bunu hala anlayamamış ne acı yanında bile aşkla bakışıp cilveleşirken
önceden eşime kızardım yapma şöyle hareketler fln diye ama sonradan fikir değiştirdim bilsinki umudunu keskin o artık benmmm

sağolun kızlar sıcaklığınız ve ilginiz için. ben görüşmüyorum böylesi çok daha iyi ama dinen de hiç uygun değil. azcık geçim ehli olaydı da bu günahtan kurtulabilseydim inanın tek derdim bu. gerçi küsmedim ama görüşmüyorum görüşünce işi bozuyor.
biraz maddiyata düşkündür. sanırım ev aldığımızı duydu ve annemlere para vermediğimizi düşündü şu sıralar rahatsız etmiyor. ama kafası bozulursa ya mesaj ya face ten yine rahatsız eder eminim.

ben geldımmm kızlar duaya basladım 4444 sureklı onu okuyorum allah kabul etsın pek gıremıyorum ne var ne yok varmı yenı gelısmeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…