- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.101
çatlama için değil cnm ama sürekli 36,0 seviyinde gitmesi garip geldi diğer tablolarımda 36,3-36,4 fln inerdi çıkardı dümdüz gidiyor bakalım hayırlısı..
dümdüz yan yan boşver salla
yeter ki bebiş gelsin
nasılsın bu arada
hamd olsun..
şehit askerlerimize çok üzüldüm ...
8 eve ateş düştü yine...
evet canım Allah rahmet eylesin
ben de sabah sabah açtım televizyonu içim yandı
ne zaman bitecek bu adilik
yazık günah nice gençler gitti gidiyor
mekanları cennet olsun
amin cnm...
rabbim sabır versin..
onlarında belasını versin kahretsin inşallah..
inşalalh canım
ama bu iş bu kadar basit olmamalı
koskoca T.C Devleti bu kadar evladını nasıl veririr çapulculara
ALlahım kalanlarına bin kere sabır versin
deryoş sınav görevin var mı benim 6 tane var amma çocuk kalmış bizden. hepsi ayırtmanlık
olmaz mı canım tam 10 tane
gözetmenlik de var
ayırtmanlık da
gebercem meraktan aksam test yapım dıyorum
gözetmenlik de var
ayırtmanlık da
gözetmenlik de var
ayırtmanlık da
evet çok şükür öyle canım allahım kötü insanlarla karşılaştırmasın.çok zoraaaa ne güzel ben de isterdim şöyle namazlı abdestli ağzı dualı bi kaynanam olsun nasipte böylesi varmış. ne güzel valla öyle özendim ki ben çok isterdim iyi geçinmeyi bilişyor musun. ama çevresinde geçindiği kimse yok ki benle geçinsin. tek eltim var onunla da karşılıklı çıkar ilişkisi.
bize de sormuyorlar pek ama olmadığını biliyorlar. geçen eşime de dedim hayret annen bana her kötülüğü yaptı da çocuğun olmuyor diye bişey söylemedi hayret dedim kesin radyasyonlu ortamda çalışıyor diye eşimden şüpheleniyor ve o yüzden kurcalamıyor bana öyle geliyor. çünkü düzenli adet olduğumu biliyor. zayıfım da. eltim hem bana göre kilolu hem de pko var mı böyle bişey ve kazara ikize hamile kaldı
benim kayınvalideyi az çok biliyorsun. bi keresinde bana ben oğlumu 2. kez evlendirecem diye mesaj atmış manyak
aradan 1 ay mı ne geçti eşim diyo ki annem rüyasında oğlumuz olduğunu görmüş. dedim o attığı mesaj neydi pabucuma anlatsın istemiyorum yan cebime koy işte güya benden memnun dedğil. istemeyen adam rüyasında çocuk mu görür. gıcık şey
buldu benim gibi gelini ayyy sinirlendim yine bi de istemiyormuş gibi yapıyor
evet tatlım biliyorum çok sinir bi kaynanan olduğunu.ben şu sizin araba mevzusunu unutmuyorum baban alınca demiş ya sinir.
aman salla gitsin kocan seni istedikten sonra ona başka bişey düşer....böle fesat insanların iyi dileklerinide istemiyorum ben nedense.
ama benim kaynanam iyidir ya kadın şimdi hatim indiriyor bana saolsun.ama hiçbişeyden haberleri yok ne tedvilerden ne bu çabamızdan
biz çok çabalamayan oluruna bırakan çiftler gibiyiz gözünde ve çok kurcalamıyor.
evet çok şükür öyle canım allahım kötü insanlarla karşılaştırmasın.çok zor
çocuğun olmuyor dese nolcak sonuçta bi taraf onun canı.üzülen yine o olur sizi üzerse.
boşver salla gitsin muhattab olma yeter uzak olsun...
olicim gayet normal bence.hem düşük ateş daha iyi.ben ymurtlama öncesi 36nın altına inince seviniyorum nedense.
düşünüyorum ki yumurta büyüdükçe ateş düşüyor.çatladıktan sonrada zaten yükseliyor.
önemli olan yumurtlama sonrası...
bak benimkine nasıl düşüyor...
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
aslında blende öyle düşünmüyorum değil yani keskin düşüş keskin yükseliş olan yumurtlama tabloları hoşuma gidiyr yumoş kabak gibi ahada ben geldim demiş gibi.seninkide gayet güzel düşmüş hadi bakalım sonları bebişimiz olsunevet çok şükür öyle canım allahım kötü insanlarla karşılaştırmasın.çok zor
çocuğun olmuyor dese nolcak sonuçta bi taraf onun canı.üzülen yine o olur sizi üzerse.
boşver salla gitsin muhattab olma yeter uzak olsun...
olicim gayet normal bence.hem düşük ateş daha iyi.ben ymurtlama öncesi 36nın altına inince seviniyorum nedense.
düşünüyorum ki yumurta büyüdükçe ateş düşüyor.çatladıktan sonrada zaten yükseliyor.
önemli olan yumurtlama sonrası...
bak benimkine nasıl düşüyor...
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sen bugünü yarını iyi değerlendir canım...
çatladın çatlıycaksın bence...
baharım çatlıyosun kuşum, bugünü boş geçirme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?