- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.121
belim ayrılıyoooooorrrrrr
ama razıyım değil mi bu duruma çok şükür
sizi hainler siziiiiii bensiz 1000lere girilmiş çok kızdımmmm hıhhhhain domdomlarrrr
neyse ii halt ettiniz girdinizde başınız göğe erdimi birde benim dedikodumu yapmışlar bol bol
bugün sinirliyim üzgünüm ama takmıyorum.
doktora gittim yumoşlar hiç gelişmemiş kızlar kötü haber
12lerde kalmış.10 12 12 falan bi sürü saydı.çarşamba tekrar gel dedi ama bilmiyorum.
rahim hiç kalınlaşmamış 4,2 de kalmış
ama tabi bugün benim 10.günüm belki gelişir
doktor çarş.gel dedi cumada aşılama yaparız dedi ama
burada lak lak çenesi düşük olan ben doktorun kkarşısında dut yemiş asalak bülbül gibi sustum kaldım.
sperm nerde verilcek dedim ben anlatıcam dedi.muayene edincede istediği gibi olmadığı için gönderdi beni.
gebercem meraktan aksam test yapım dıyorum
ayy o araba mevzusunu ben de hatırlıyorum, çok sinirlenmiştim kaynanana... şimdi daha da çok sinirlendim... oğlunu kukla sanıyo heralde, oğlumu 2.kez evlenDİRİCEM ne demek ya. dengesiz kadın. Allahından bulsun. böyle patavatsız insanlara sinir oluyorum! Allah sana sabırlar versin karanfilim
bahar çok iyi bi kaynanan varmış kuzum,Allah bozmasın
teşekkür ederim bebeğim allaha şükrediyorum zaten hep.sen bugünü yarını iyi değerlendir canım...
çatladın çatlıycaksın bence...
baharım çatlıyosun kuşum, bugünü boş geçirme sakın
sağolun kızlar sıcaklığınız ve ilginiz için. ben görüşmüyorum böylesi çok daha iyi ama dinen de hiç uygun değil. azcık geçim ehli olaydı da bu günahtan kurtulabilseydim inanın tek derdim bu. gerçi küsmedim ama görüşmüyorum görüşünce işi bozuyor.
biraz maddiyata düşkündür. sanırım ev aldığımızı duydu ve annemlere para vermediğimizi düşündü şu sıralar rahatsız etmiyor. ama kafası bozulursa ya mesaj ya face ten yine rahatsız eder eminim.
ohaaaa kimle aynı odada kaldınız????bu arada bende tatile 6 temmuzda gidiyorum.bakalım bize gelecekmi bebişşşşş
hakkında hayırlısı canım belkı o zmn a buyur senın yumoslar kuru ıncır fln yesen?
sağolun kızlar sıcaklığınız ve ilginiz için. ben görüşmüyorum böylesi çok daha iyi ama dinen de hiç uygun değil. azcık geçim ehli olaydı da bu günahtan kurtulabilseydim inanın tek derdim bu. gerçi küsmedim ama görüşmüyorum görüşünce işi bozuyor.
biraz maddiyata düşkündür. sanırım ev aldığımızı duydu ve annemlere para vermediğimizi düşündü şu sıralar rahatsız etmiyor. ama kafası bozulursa ya mesaj ya face ten yine rahatsız eder eminim.
ben geldımmm kızlar duaya basladım 4444 sureklı onu okuyorum allah kabul etsın pek gıremıyorum ne var ne yok varmı yenı gelısmeler
teşekkür ederim bebeğim allaha şükrediyorum zaten hep.
ama bizimde bazen anlaşamadığımız konular oluyor.ama olayı büyütmeden hakkından geliyorum
sonuçta annelerimizle bile bazen anlaşamadığımız noktalar oluyor.
annemin beni bebek konusunda sıkıştırdığı kadar kaynanam sıkıştırmaz.
tatlım daha çatlamamam lazım çünkü dün gittiğimde yumoşlar 12mmlerdeydi.
yarın yine gidicem ozaman belli olur.cumada aşılamam var allah nasip ederse.
bana dua etmeyi unutmayın
canım o kadar atışmalar olur...
onlar tatlı atışmalar
dediğin gibi anne kız arasında bile olabilir...
dualarım seninle canım
test yaptınmı birse :18::18::18:
bakalım tatlım yarın belli olucak.durum iyiyse cuma aşılama var.
kuru incir yiyemem prolaktinimi yükseltiyormuş.
seninde 4444 duan kabul olsun inşallah niyetin gerçekleşsin canımmm
her yazdığında şu kadına tekrar sinirleniyorum... gıcık kadın...
ona neyse ailene yaptığın yardımdan...
görüşmeme şansın varsa,oh ne iyi görüşme tabii...
kurduğun yuvanın devamını sağlamak da önemli dinimizce, ama kaynanan buna engel ve sen o yüzden görüşmüyosun...
bu hafifletici bi sebep olmalı...
canım hangi duayı okuyosun 4444 defa?
teşekkür ederim bebeğim allaha şükrediyorum zaten hep.
ama bizimde bazen anlaşamadığımız konular oluyor.ama olayı büyütmeden hakkından geliyorum
sonuçta annelerimizle bile bazen anlaşamadığımız noktalar oluyor.
annemin beni bebek konusunda sıkıştırdığı kadar kaynanam sıkıştırmaz.
tatlım daha çatlamamam lazım çünkü dün gittiğimde yumoşlar 12mmlerdeydi.
yarın yine gidicem ozaman belli olur.cumada aşılamam var allah nasip ederse.
bana dua etmeyi unutmayın
canım o kadar atışmalar olur...
onlar tatlı atışmalar
dediğin gibi anne kız arasında bile olabilir...
dualarım seninle canım
salavatı tefrıcıye cnm 4444 kere okuyan dılegı gercek olurmus ne bır eksık ne bır fazla 4 gunde 2000 tane okudum yarısı bıttı bıle allah kabul etsın ınsalalh
her yazdığında şu kadına tekrar sinirleniyorum... gıcık kadın...
ona neyse ailene yaptığın yardımdan...
görüşmeme şansın varsa,oh ne iyi görüşme tabii...
kurduğun yuvanın devamını sağlamak da önemli dinimizce, ama kaynanan buna engel ve sen o yüzden görüşmüyosun...
bu hafifletici bi sebep olmalı...
salavatı tefrıcıye cnm 4444 kere okuyan dılegı gercek olurmus ne bır eksık ne bır fazla 4 gunde 2000 tane okudum yarısı bıttı bıle allah kabul etsın ınsalalh
maşallah ezberlemişsindir de bu sayede..
oooo sular seller gıbı
ama turkcesındeen okuyabılıyorum
ÖLCUYORUDUMDA ARA ARa unutuyorum erken uyanıyorum gec kalkıyorum falan düzenlı olmuyo
canım ateş ölçmüyorsun sanırım ölçsen az çok anlardık durumu
test yaptınmı birse :18::18::18:
daha doktora gitmedim canım. zaten o istememişti bi sürü test aşağıda kan verirken kendim doldurttum 3 sayfa kan listesini görürse ne der bilemem artık
napıyım şırınga girmişken hepsini vereyemi dedim
bu arada benim kayınpeder beni rüyasında hamile görmüş. tedaviyi filan bilmiyolar. yazık yaa millet hamile kalmamı istiyor da bi türlü ortada bişey yok. kayınvalidem beni sevmez o bile görmüştü rüyasında
'Gebelik testi yaptıran kadınlar fişleniyor'
Kürtaj ve sezaryen yasağının gündemde olduğu ortamda, iddianın sahibi kadın hakları aktivisti avukat Hülya Gülbahar.
"Sağlık Bakanlığı, laboratuvarlardan, gebelik testi yaptıran kadınların bilgilerini istiyor."
Bu iddiayı ortaya atan, kadın hakları aktivisti avukat Hülya Gülbahar. Ayşe Arman'ın Hülya Gülbahar'ın ağzından köşesine taşıdığı iddia şöyle:
"Bakanlık tüm tıbbi laboratuvarlara gönderdiği genelgede, hamilelik testi yaptıranların sonuçlarının ve iletişim bilgilerinin gönderilmesini istedi. Bu bilgilerin aile hekimlerine gönderilmesi ve hamilelik sürecinin takibi ile normal doğum yolunun kullanılması talep edecekmiş.
Özel hayata korkunç bir müdahale. İster misiniz şimdi de hamile kalıp da doğurmayan kadına para cezası gündeme gelsin.
mynet haber.
madem bu kadar bebek doğurmaya teşvik ediliyor toplumumuz.
öyleyse gebe kalamayanların neden yanında olunmuyor neden doğumlardan ücretler alınıyor.
neden tüpbebek tedavileri bu kadar pahalı ilaçlar iğneler neden bu kadar pahalı
neden bebek doğuran anneye yardım edilmiyor.neden neden neden......
bizim çok şükür gücümüz var ama bu paraları bulamayıp tedavi olamayanların günahı ne...............
ÖLCUYORUDUMDA ARA ARa unutuyorum erken uyanıyorum gec kalkıyorum falan düzenlı olmuyo
yaptım negatıf cıktı zaten testten 1 saat sonrada hasta oldum başka bahara kaldı ümitlerım :2:
hasta oldum
öyle deme canımm yaa sevdiği bi tarafında vardır belkii
sen kaç yıldır bekliyorsun canımm
rüyaalarrr bende bu sabah gördüm,iki tane yani ikiz saçları altın sarısı gözler masmavii erkek çocuk ama onlara bi sarılışım var sanki gerçek gibiydii
ee bendende aile hekimliğine gittiğimde bilgilerimi aldılar daha önce kürtaj düşük falan oldumu onlarıda sordular buraya kaydediyoruz gebe kalıncada haber veriyomuşsun bebğin kalbini falan dinliyolarmış :26:
olsun üzülmedenn yoluna devam et canımm ben senden çok umutluyum mutlaka olacakk inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?