- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.141
ÖLCUYORUDUMDA ARA ARa unutuyorum erken uyanıyorum gec kalkıyorum falan düzenlı olmuyo
yaptım negatıf cıktı zaten testten 1 saat sonrada hasta oldum başka bahara kaldı ümitlerım :2:
hasta oldum
orlic canım hayırlısı olsun ne yapalım kısmet değilmiş.
biliyorum çok üzülüyorsun sana ne desek teselli olmayacak.ama allahım nasip etmeyince olmuyor.
ama sonnurun dediği gibi bende sana güveniyorum sen kendin kalacaksın tatlım buna sende fazlasıyla inan lütfen
bugün bende üzgünüm sabah doktora gittim yumurtalar yine gelişmemiş sadece 1 tanesi 17mm olmuş diğerleri 14 12lerde falan.
ama cuma yapıcam aşılama dedi.bu kadar küçük yumurtayla aşılama tutacağını sanmıyorum.
aslında ben yaptırmak istemiyorum eşim ısrarla yaptıralım diyor.bu kadar geldik bi daha aynı stresi yaşayamam diyor.
benim kaç gündür uğraştığım gözünde yok.bende patladım artık valla sen benim neler çektiğimi biliyormusun diye.,
ağlıyorum dalga geçiyor benle şimdi neden ağlıyosun diye sinirimi bozdu bozdu.
şu an bile bunları yazarken ağlıyorum sinirden.kadın olmak çok zor çilesini biz çekiyoruz hep.
allah yardımcımız olsun.......
biliyorum çok üzülüyorsun sana ne desek teselli olmayacak.ama allahım nasip etmeyince olmuyor.
ama sonnurun dediği gibi bende sana güveniyorum sen kendin kalacaksın tatlım buna sende fazlasıyla inan lütfen
bugün bende üzgünüm sabah doktora gittim yumurtalar yine gelişmemiş sadece 1 tanesi 17mm olmuş diğerleri 14 12lerde falan.
ama cuma yapıcam aşılama dedi.bu kadar küçük yumurtayla aşılama tutacağını sanmıyorum.
aslında ben yaptırmak istemiyorum eşim ısrarla yaptıralım diyor.bu kadar geldik bi daha aynı stresi yaşayamam diyor.
benim kaç gündür uğraştığım gözünde yok.bende patladım artık valla sen benim neler çektiğimi biliyormusun diye.,
şu an bile bunları yazarken ağlıyorum sinirden.kadın olmak çok zor çilesini biz çekiyoruz hep.
bilmıyorum neden olmuyo artık galıba stres iiceorlic canım hayırlısı olsun ne yapalım kısmet değilmiş.
orlic ne diyecegimi bilemiyorum..bende umutluydum senden ama demek ki bu aya kısmet degilmiş. ama olacak merak etme..baharcım sende sıkma canını.doktor umutsuz vaka olsaydın hiç bir şekilde yapmazdı aşılamanı. demek ki bi ışık gördü ki tutma ihtimalini gördü ki yapacak.dua edip beklicez yapacak bişi yok.bu arada kızlar benim cts günü dişime dolgu yapılacak.anestesisiz olması mümkün degilmiş. hani olmaz ama olur ya ya hamileysem bu bebeği olumsuz etkiler mi? siz ne diyorsunuz?internette soru sorabilecegim ve cevap alabileceğim doktor var mı bildiginiz?
orlic ne diyecegimi bilemiyorum..bende umutluydum senden ama demek ki bu aya kısmet degilmiş. ama olacak merak etme..baharcım sende sıkma canını.doktor umutsuz vaka olsaydın hiç bir şekilde yapmazdı aşılamanı. demek ki bi ışık gördü ki tutma ihtimalini gördü ki yapacak.dua edip beklicez yapacak bişi yok.bu arada kızlar benim cts günü dişime dolgu yapılacak.anestesisiz olması mümkün degilmiş. hani olmaz ama olur ya ya hamileysem bu bebeği olumsuz etkiler mi? siz ne diyorsunuz?internette soru sorabilecegim ve cevap alabileceğim doktor var mı bildiginiz?
bana sorduğum bi dişçi zararı olmaz demişti. sen de dişçine sorsana canım
ben de düşününce sinir oluyorum elimden geldiğince de düşünmüyorum.
eşim hiç ısrar etmez. o der ki senelerce babam annemi babannemlere zorla götürdü hep kavga hep kavga gerek yoktu. aynı şeyi ben yapmıyacam der.
hafifletici bir sebep midir bilmem ama zannımca kötülüğe rağmen iyilikle cevap vermek en iyisi ve doğru olanı ama ben kendi adıma yapamıyorum. kötülüğe karşı kötülük de yapmam ama dediğim gibi ilişkiyi keserim. değilse çok yıpranıyorum ve üzülüyorum. ya da dayanamıyorum cevap veriyorum ben de çirkefleşiyorum
ÖLCUYORUDUMDA ARA ARa unutuyorum erken uyanıyorum gec kalkıyorum falan düzenlı olmuyo
yaptım negatıf cıktı zaten testten 1 saat sonrada hasta oldum başka bahara kaldı ümitlerım :2:
hasta oldum
her yazdığında şu kadına tekrar sinirleniyorum... gıcık kadın...
ona neyse ailene yaptığın yardımdan...
görüşmeme şansın varsa,oh ne iyi görüşme tabii...
kurduğun yuvanın devamını sağlamak da önemli dinimizce, ama kaynanan buna engel ve sen o yüzden görüşmüyosun...
bu hafifletici bi sebep olmalı...
canım hangi duayı okuyosun 4444 defa?
salavatı tefrıcıye cnm 4444 kere okuyan dılegı gercek olurmus ne bır eksık ne bır fazla 4 gunde 2000 tane okudum yarısı bıttı bıle allah kabul etsın ınsalalh
Allah kabul etsin canım
BAHAR bitanem sen şimdi neden kendini bu kadar sıkıyorsun
bak şuan 17mm lik yumurtan var
önemli olan bir tane ama kaliteli ki o cumaya 19-20 mm olur bu da çok iyi demek
aşılamanı yaptır gerisini düşünme canım
Rabbim hayırlısı ise zaten aşılama olmasan bile bu yumurtayla verecek
ORLİC
canım ne desem ki
hani derler ya kelimeler kifayetsiz kalıyor
aynen öyle bir durum
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah
naber canım nasılsın nasıl gidiyor
iyiyim Hülyacım sen nasısın
sıcaklar yoruyor artık
eve geldiğim gibi uyuyorum hep
iyiyim canım bende dedıgın gıbı sıcak bende uyumak ıstıyorum ama uyuyamıyorum malesef görümceler burada kaynanma gıdıyorum her allahın günü bırazdan yıne gidicem.ya ben gebelık testını yıne erkenmi yaptımadetten bır gun once yaptım cıkmadı 2 gun gectı adette olmadım olmam lazımdı ama
çatladı canım 22 mm di yumurtamaaaa test mi yaptın sen?
yumurtanın çatladığından da eminiz doktora gittin neden olmadın ki?
testte çıkmadığı tabi ki oluyor ama yarın da bekle olmazsan bir test daha yap ama başka marka yap
hayal yumurtan hangi gün çatladı
çatladı canım 22 mm di yumurtam
ayın 7 sınde çatlaması lazım cunku ayın 8 ınde yoktu yumurtam
çatladı canım 22 mm di yumurtam
ayın 7 sınde çatlaması lazım cunku ayın 8 ınde yoktu yumurtam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?