Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ÖLCUYORUDUMDA ARA ARa unutuyorum erken uyanıyorum gec kalkıyorum falan düzenlı olmuyo

yaptım negatıf cıktı zaten testten 1 saat sonrada hasta oldum başka bahara kaldı ümitlerım :2:

hasta oldum

orlic ne diyecegimi bilemiyorum..bende umutluydum senden ama demek ki bu aya kısmet degilmiş. ama olacak merak etme..baharcım sende sıkma canını.doktor umutsuz vaka olsaydın hiç bir şekilde yapmazdı aşılamanı. demek ki bi ışık gördü ki tutma ihtimalini gördü ki yapacak.dua edip beklicez yapacak bişi yok.bu arada kızlar benim cts günü dişime dolgu yapılacak.anestesisiz olması mümkün degilmiş. hani olmaz ama olur ya ya hamileysem bu bebeği olumsuz etkiler mi? siz ne diyorsunuz?internette soru sorabilecegim ve cevap alabileceğim doktor var mı bildiginiz?

canım nolur yapma böyle..Rabbim istedikten sonra olmayacak bir şey var mı??
zaten aşılamanın şansı çok düşük olursa ne güzel sürpriz olur. bak ben de aşılamadayım ama diğer aylardan az daha fazla ümidim yok yani ümidim diğer aylardakiyle aynı. lütfen şimdi kendini topla. eşinin dediği doğru bu kadar başlamışsınız sonunu da getirin olmayacak olsa doktorun yapmazdı zaten değil mi. sanırım devlette yaptırıyorsun. çok fazla masrafı da olmaz benim dediğim gibi en azından adımın birini tamamlamış oluruz.

bilmıyorum neden olmuyo artık galıba stres iice
kendi neye ugraşmıskı ?? üzülme bende yoruldu artık bedenım ugraşmıcam dıyorumda ne varki yorulcak dıyo bende gulerek çıktıgımdan her odadan acısız mı cıkıyorum sandın dedim...
üzülme canım doğru senın ıcın neyse onu yap ama aşıya gırdıgımde benımde 2 yumurtam gelısmıstı sadece

bende umutluydum hayırlısı genede

bana sorduğum bi dişçi zararı olmaz demişti. sen de dişçine sorsana canım

rabbim sana sabır versin karanfilim ve eşin çok mantıklı bi adammış,Allah bozmasın
off bu kaynanalar offf...

canım benim neden bu kadar erken pes ediyosun? eşin çok haklı...
eğer olmazsa bu ay kısmet değilmiş dersin...
ama mutlaka denemelisin canım...
sinirlerinin bozulması, ağlaman çok normal... hatta ağla ki rahatlayasın...
dualarımda hep seni de anıcam canım

ÖLCUYORUDUMDA ARA ARa unutuyorum erken uyanıyorum gec kalkıyorum falan düzenlı olmuyo

yaptım negatıf cıktı zaten testten 1 saat sonrada hasta oldum başka bahara kaldı ümitlerım :2:

hasta oldum

orlic canım bu hayal kırıklığını her birimiz kaç kere yaşadık...
biliyorum çok üzülüyorsun, söylenecek çok bi söz yok, teselli edecek kelimeler yok ama seni çok iyi anladığımızı bil yeter...
tek bildiğimiz rabbim nasip etmeyince olmuyor.

Selam kızlar
Baharım niye uzuyorsun kendini zaten bir tanesi güzel kaliteli olsun yeterli
Cumaya kadar oda uygun boyuta gelir zaten dualarım seninle bitanem
Birse canım seninde hakkında hayırlısı boyleymis kızlara katılıyorum bende senin kendiliğinden hamile kalacağına inanıyorum

BAHAR bitanem sen şimdi neden kendini bu kadar sıkıyorsun
bak şuan 17mm lik yumurtan var
önemli olan bir tane ama kaliteli ki o cumaya 19-20 mm olur bu da çok iyi demek
aşılamanı yaptır gerisini düşünme canım
Rabbim hayırlısı ise zaten aşılama olmasan bile bu yumurtayla verecek

ORLİC
canım ne desem ki
hani derler ya kelimeler kifayetsiz kalıyor
aynen öyle bir durum
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah

bahar canım 17 mm yumurtan var daha ne istıyorsun cuma gününe kadar 21 olur zaten.zaten genelde pco hastalıgına cok yumurta gelişiyor.benım doktorum her zamn tek yumurtanın daha ıyı olduğunu söylüyor ki bencede öyle yok eger 3 üz 4 üz doğurmaya meraklıysan benim gbi bilememorlic geçmiş olsun canım bırdahakıne ınşallah benım günüm dündü olmadım bugunde beklıyorum ama adetten bır gun once evde test yaptım bıse cıkmadı.beklıcem artık yapıcak bırşey yok

naber canım nasılsın nasıl gidiyor

iyiyim Hülyacım sen nasısın
sıcaklar yoruyor artık
eve geldiğim gibi uyuyorum hep

iyiyim canım bende dedıgın gıbı sıcak bende uyumak ıstıyorum ama uyuyamıyorum malesef görümceler burada kaynanma gıdıyorum her allahın günü bırazdan yıne gidicem.ya ben gebelık testını yıne erkenmi yaptımadetten bır gun once yaptım cıkmadı 2 gun gectı adette olmadım olmam lazımdı ama

aaaa test mi yaptın sen?

yumurtanın çatladığından da eminiz doktora gittin neden olmadın ki?
testte çıkmadığı tabi ki oluyor ama yarın da bekle olmazsan bir test daha yap ama başka marka yap

aaaa test mi yaptın sen?

yumurtanın çatladığından da eminiz doktora gittin neden olmadın ki?
testte çıkmadığı tabi ki oluyor ama yarın da bekle olmazsan bir test daha yap ama başka marka yap
çatladı canım 22 mm di yumurtam
hayal yumurtan hangi gün çatladı

ayın 7 sınde çatlaması lazım cunku ayın 8 ınde yoktu yumurtam

yok ben daha test yapmam sıkıldım pazartesıne kadar beklıyım olmzsam doktora giderim hiç adet belırtımde yok benim şimdi karın agrısından kıvranıyor olmam gerekırdi adet olmadan başlar benim sancım adet olunca geçerne enterasanım bende he yazınca farkettim adet olunca sancım geçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…