Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ne diyon kızz harbiden anlamadımmm

yine aynısı oldu okuyunca bnmde kafam karıştı
şimdi sizde şuanda tüp bebekte rapor şartı için tek eksik 2 aşılama şartı var demi..
ama sperm sayısı çok düşük olanlarda yani aşılamada umut taşımayan çiftler direk tüpe gönderiliyor
ben güya çakallık yapcamya diyorumki eşine 15 günlük perhizle ssemen analizi verdir ..sonuçlar bu durumda kanuni gelse sorunlu çıkıcağından direk gidebilirsiniz diyorum yani bu espri biraz ama aynı zmanda bi fikir

evet şimdi anladım canım..aslında güzel bir fikir yerler mi acaba
ya bilmiyom oli kararsızım aşılama olursam özelde olrurum ben devlet istemiyorum
ki onunda şansı düşük zaten
direk tüp olsa prosedürler nasıl hiç bir bilgim yok
kafam karışık anlayacağın

aynı şeyi düşünüyoruz melissss

cnm hava atmak gibi olmasında bu konuda sana eniğinden cücüğüne bilgi verebilirim
bu arada aşılama olmayım ama birazda indirim dersen çidere başvur anlaşmalı merkezlerini öğren kayseri dede olabilir oraya üye oluncada çok yardımcı oluyorlar ..istte çok var ama sen bulunduğun yerde yaptırmada kararlısın sanırım

oliii gitmeden önce bişi sorcem..şimdi ben hsg çekildikten sonra gidip bi tüp bebek merkezine aşılama olabilirmiyim direk?yada tüp?bu çider mi nedir ona nasıl üye olcem?istanbulda yaşıyom ben

melis valla vakit kaybetme derim sperm sorunu olsa ben hiç uğraşmazdım aşılama ile sırf şu pko meretinden sebep sonuç olan çok diye yaptırdım ...ama havamı aldım o ayrı
zaten raporda çıkartmıycaksan seni ozrlayacak bişi olmayacak iğnelerini olcan büyüdüklerinde çatlatma iğneni olcan sonrra yumurta toplanacak aynı gün eşin semen verecek sonra gideceksiniz kaçı döllenmiş ne olmuş öğreneceksiniz sonra transfer birde dondurma işlemi yapsın tüp yaptrıcan yer buda çok önemli birde genetik araştırması iyi olsun bide doktoru ve hmşireleri kibar nazik olsun bide temiz olsun bide bide ....

bahar bi deneme yapsana çizgiyi nereye çekecek?yarın için 36,5 die bi gir bakalım...sanki çatlamış gibisin
yavrum öle yapınca 14.güne çekiyor çizgiyi.

senin tablonu aradım buldum hatta öğleden sonra değerini girdiğini görünce bi oh dedim çatlıyak bu hatun didim ..ben didim hacı didimmm

yani şimdi sen ne diyon oli daha çatlamadınmı diosun.ya benim aşılama nereye gitti ozaman söle bakalım hadi açıklık getir konuya ama sert olsun soğuk duş etkisi yapsın.
mazoşitmiyim ne. yemin konusuna gelince valla ağzımdan kaçtı bile isteye demedim.bebişle konuşurken sinirlendim deyiverdim.3kıymalıyı ben yesem olmamıacıktım şimdi yaaa

oliii gitmeden önce bişi sorcem..şimdi ben hsg çekildikten sonra gidip bi tüp bebek merkezine aşılama olabilirmiyim direk?yada tüp?bu çider mi nedir ona nasıl üye olcem?istanbulda yaşıyom ben

valla nerye yaptrımayı düşünüyorsun anlaşması olmazsa çok bi faydası olmaz netten gir çider diye zaten çıkıyo ara orayı hesaplarına 150 ylt bağışta bulunyosun onlarda sana örn umutta 6000 liraya yakın 650 lira indirim sağlıyorlar yani 500 lira cepte birde iğne ilaç konusundada yardımcı oluyorlar sitesinden araştır cnm daha net bilgilenirsin..
iyi geceler sanada

ne hava atması kızz aşkolsun senin biraz daha bilgin var aşılama olayını yaptırmış biri olarak ver anacım her türlü bilgiyi istiyorum bu konuda hatta msn varsa uç gel kuzum
çider diyonda anlamıyom işte kız onu evet ben kayseride yaptırıcam canm başka yer olmaz

bahar sana bi bulmaca bi önceki tablondaki sert düşüşten sonra yumurtlama çizgini kaç gn sonraya çektiyse şimde yumurtlaman o gün farkının bi fazlasına çekicek
bence

bebeğimolsun eşinşin sperm değerleri nasıl eğer çok çok kötüyse öyle tüp olsun değilse aşılamalarını yaptır. ben 3 e tamamlamayı düşünüyorum. ama azosperm olsa tüp mantıklı. arhayı hatırlıyorsan 1 yıl dolmadan tüp yaptırdı sanırım. süreci yaşamak gerektiğine inanıyorum sonra yıkım daha kötü olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…