Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar hafta sonu ya hiç biriniz yoksunuz hee...bişi sorcam.bugün sabah ateş ölçme şansım olmadı.eve gelince meraktan gün içinde otururken ölçtüm.37,1 çıktı.ohaa dedim.ama biliyorum ki gün içindekiler çok önemli degil.sonra yatağıma uzanmıştım.2 saat temiz bir uyku çekmişim.yorgundum zaten.uyandığımda aklıma geldi hemen ateşimi ölçtüm. ateşim 36,8 çıktı.bunu baz alabilirmiyim sizce?son 3 gündür ölçüyorum.kendimi ilk defa bu kadar yakın hissediyorum hamişliğe.çünkü bugünlerde hiç 36,3 ün üstüne çıkmazdı ateşim.normalde max 31. günde oluyorum.gecen ay 25. gün geldi adetim.ondan önceki 28. gündeydi.offf valla stres oldum.eğer varsa düşmesin ateşim.eğer yoksa bir an önce adet olmak istiyorum.böyle umutla beklemek yoruyo insanı.bu ay sürekli ölçüm yapmadım.ölçüm yaptığım bir ayın ateş tablosunu yolluyorum.fikir olsun die.386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu ay sadece 3 gün ölçtüm demiştim ya.onlarda şu şekilde.
27.gün 36,7
28.gün 36,6
29.gün 36,8 (2 saatlik uyku ile ölçülen)
ilk defa bu günümde böyle bir ateşle karşı karşıyayım. inşallah sıcaklardan değildir

Canım ateşin güzel gidiyor maaşallah ama bence öğleden sonra ölçtüğünü baz almamalısın hep sabah saatlerinde aynı saatlerde ölçtüğümüzü değerlendirmeye alırdık diğer ölçümler sadece yanıltır. Yarın sabah ölçmeye çalış bakalım kaç çıkacak
Bende hamile kaldığım ayda 3 gün ölçmüştüm adet günü ve sonrası 37,3 çıkmıştı hiç unutmuyorum o kadar yükseğe daha önce hiç çıkmamıştı. Bende adet olacağım gün ovulasyon testi yapmıştım idrarı damlattım hemen iki kırmızı çizgi çıkmıştı çok koyuyudu çok şaşırmıştım bu testi de Ferda yapmıştı ordan kalmış aklımda şimdi oğlunu doğurdu bile eee bende 6. ayımı bitiriyorum gebelik testimde kırmızı çizgim 4 gün sonra bariz bir şekilde çıkmıştı yani biraz beklemiştim

evde gebelik testi yok zaten.o zaman bende ovulasyon testi mi yapsam acaba?yarın ölçecem ateşimi.inş yüksek çıkar.ama ben adet olduğumda gün içinde de sabahki gibi çıkıyordu ateşim.ondan heyecan yaptım.hiç adet belirtisi yok. sadece karnımın altı çok kasılıyo.gaz sancısı gibi

Benim öyle çok büyük belirtilerim olmamıştı hiç aklımdan geçmiyordu hamile kaldığım her ay aynı terane diyordum ben adet olacagım tarihlerde yorucu ev işleri yapmıştım eğildiğimde kasıklarımda batma hissetmiştim sadece

yaa off valla beklemek çok fena.neyse ovulasyon testi yapıcam bakalım ne çıkacak...haber verirrim zaten.dua et ateşim yarında düşmesin

dayanamadım.sabırsız ben ovulasyon testini yaptım.ikinci çizgi birinciye göre silik çıktı..yani yüzde 99,9 gebelik yok.iyiki yaptım testi.bu gece rahatca uyuyacam.dün heyecandan gece gözüme uyku girmemişti.başka baharaaaaa

nazcım verdiğin oran biraz yüksek bence yptığın bırak ovulasyon testi idrar testi bile yanıltır bence sen ateşine göre adetinde gelmezse eğer kana git en mantıklısı budur..
umarım yanıltıcı bi sonuçta senden alırız ..bizim deryada idrar testinde negatifti ateş yüksek devam edince kana giderek öğrendi ...
eğer gebe değilsen bile durmak yok yola devam demi ..rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah....

kızlar bugün çok enteresan bi akıntım vardı bildiğiniz süt rengi kıvamı süt
şuanda araştırmaktayım ama sizde böyle bişey oldumu hiç ?

inşallah canım inşallah..AMİN diyrum.b arada süt gibi akıkntı bendende geldi bu ay..

kızlar bugün çok enteresan bi akıntım vardı bildiğiniz süt rengi kıvamı süt
şuanda araştırmaktayım ama sizde böyle bişey oldumu hiç ?

aaa ben geçen başka bir topikte okudum gebe kalan 2 arkadaş iplik gibi değişik bi akıntılarının olduğunu söylemişler beyaz rengi gibi belki de seninde o akıntı o akıntıdır

aaa ben geçen başka bir topikte okudum gebe kalan 2 arkadaş iplik gibi değişik bi akıntılarının olduğunu söylemişler beyaz rengi gibi belki de seninde o akıntı o akıntıdır

yok cnm bniimki ip gibi fln değil tövbe yarabbi benzetmek gibi olmasında bu pastörize sütler değilde hani ev sütü olurya hafif bi kıvamı olan ama rengi bembeyazdı..bende biraz araştırdımda normalmiş olabiliyormuş ...
nazcım sendede olmuş ben kendimi bildim bileli ilk kez görünce bi şaştım yaniii

ayyy lutfennnnnn bişeylere birilerimize umutlanmak istiyorum zaten bat a kalmış 3 gün üzüle üzüle bi hal olmuşum o arkadaşlar ipe benzetmişler sizinkilerde süte benziyor belkide o arkadaşlar yanlış benzetme yaptılar.. ayyy inşAllah bu ay ki işaretiniz olur bu sizin.. inşAllah .. Allah ımm hepimize tez vakitde mümkünse bu ay inşAllah hepimize kısmet etsin sağlıcakla bebeklerimizi

ben nedense bu ay hiç umutlu değilim kendimden olsa olsa belirtim bu olur..ama sende umutlanma bnm için doktor bile umudumu kesmişken benden
sonra herkezin dediği gibi aklımdan çıkardığım umutlanmadığım ay hamile kaldım derim

Son düzenleme:

aynı taRİF ettigin akıntı canım..haziran ayına özgümü acaba?yoksa ikimizde????

aynı taRİF ettigin akıntı canım..haziran ayına özgümü acaba?yoksa ikimizde????

valla bilemedimki şimd
ama beni şuandaki pozitif test bile heyecanlandırmaz onlardanda alımımı aldığım için ...
süt kıvamındaki akıntı beni kesmez yani...
nazcım ben araştırdım yaşayan var olabilecek bi akıntı imiş.. normalmiş yani...

tühhh.düştü bizim umutlar suya desene....senin bata kaç gün var?inşallah gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…