- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.961
yok yapmadım canım..eğer pzt hala yüksek olursa ateşim direk kan testi yaptırmayı düşünüyorum.inşallah bu sefer bebeğim benimledir.
dayanamadım.sabırsız ben ovulasyon testini yaptım.ikinci çizgi birinciye göre silik çıktı..yani yüzde 99,9 gebelik yok.iyiki yaptım testi.bu gece rahatca uyuyacam.dün heyecandan gece gözüme uyku girmemişti.başka baharaaaaa
cok sukur cnm bunu da atlattın....saglıkla al kucagına ınsallahh
canımmmmm maşallahh yerim o güp güp atışlarını.1: gözünaydın tatlım kucağına alacaksın hayırlısıylaa dualarımdasın...
nazcım inşallah ateşin düşmez ve bize güzel haberler verirsin
saol bitanemmm inşallah hayırlısıyla gelir bebişim...denizi çook öpüyorum kuzum
canım epeydir uğramıyordun nasılsın geçmiş olsun canım inşallah bişey olmayacak melek kızına güzel düşünelim dualarım sizinle banucum
aaa sigara dedin yine canım istedii
benim abimin eşi yıllardır içti ama abim hiç içmedi gördüğü halde şimdi 50 den sonra oda başladı içmeye
ben öyle yalandan takılıyorum beaa bakma sen bana şükür daha öncede böyle oldu ama bıraktım unuttum gitti
:26::26::26:
kız dün o kadar konuştuk ama senin yumoşlarını hiç konuşmadık yarabbimm yaahade hayırlı olsun içi ebişle dolsunn o zamannn
yaa ama bir iki güne kalmaz yine başlarız şimdide tatil tartışmamız başladı
Banu geçmiş olsun canımm allah hayırlısıyla bu işinde üstesinden gelmenizi nasip etsin öptüm
Canım az daha zorlarsın14 şubatta sevgilinin sana hediyesi olmuş olur
çok güzel gidiyor inşalllah doğum yaptığın günleride burda kutlamak nasip olurrr
İyi pazarlar kızlarrrr
dün akşam Eşimle önce ciğer sonrada muhteşem boğaz sefası eşliğinde dondurmaya doyduk
bol akıntım var nedir bende anlamadım :26:
kızlar bu ay akıntı ayı galiba
olii naz ve bahar vede benn hepimizin batları birbirine yakın ne olurrr hepimiz bu ay gebeşş olalımmmm
ohhh sefan olsun peki sonu ne oldu
inşallah güzel haberler alırız soni...ama ben bu ay hiç umutlu değilim diğer aylarda hep bi şekilde içimde bi umut olurdu bu ay yok hiç nedense..belkide adet olcakmş gibi ağrıyan göğüsyanlarımdır..
neyse bekleyip grcez .
gezindiğim yerleri sormuşsunya kendimi tatmin ediyorum hiç göremedimya
ohhh sefan olsun peki sonu ne oldu
inşallah güzel haberler alırız soni...ama ben bu ay hiç umutlu değilim diğer aylarda hep bi şekilde içimde bi umut olurdu bu ay yok hiç nedense..belkide adet olcakmş gibi ağrıyan göğüsyanlarımdır..
neyse bekleyip grcez .
gezindiğim yerleri sormuşsunya kendimi tatmin ediyorum hiç göremedimya
bahar nerelerde :26:
baharın misafirleri fln gelecekti demekki gelmişler...ama arada uğrasa iyi olur ateş fln ne durumda acaba ?bahar nerelerde :26:
sonuuu heehhee ayak ağrısı ayakkabım ayaklarımı vurdu ama gıkımı çıkarmadım çünkü o kavga sebebimiz oluyor sonucunda
aa acaba bu ay umudun yokken bebişin gelebilir mii öyle oluyorya hep
evet yaa bazen hamile kadınlar geliyordu iş yerine onlara bakıp bi idrar testine işettirip ona bakmak geliyordu içimden
baharın misafirleri fln gelecekti demekki gelmişler...ama arada uğrasa iyi olur ateş fln ne durumda acaba ?
hehe bende dedim bi bkayım sabah sabah gözüm gönlüm açılsın..
soni umutsuz ayda gelir beni bulurmu bilmiyorum inan iki gündür çok tuhafım yine o his beni buldu hiç olmuycak fln gibi ama aklımdn atmaya çalışıyorum çünkü düşünmesi bile boğuyor beni ...
baharr bi ses ver heleee
yaa ne demek hiç olmucak saçmalamaaa
olacak bizimde herkes gibi olacak Yaradana sığın bekle ..
ne güzel işte naz yarında yüksek çıkarsa kana gitsene
ne güzel işte naz yarında yüksek çıkarsa kana gitsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?