Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ilk sayfadan baktım canım.daha varmış senin...bu ay uğurlu gelir inş..neyse ben kaçıyorum.dua edelim de ateşim düşmesin yarın ateşimi bildiririm.

yok yapmadım canım..eğer pzt hala yüksek olursa ateşim direk kan testi yaptırmayı düşünüyorum.inşallah bu sefer bebeğim benimledir.

uzulme cnm hakkında hayırlısı olsun kırmızıları gormeden umut kaybtmek yok...

cok sukur cnm bunu da atlattın....saglıkla al kucagına ınsallahh

canlarım çok çok teşekkür ederim hepinizeee
ALlahım tez zamanda tüm isteyenlere sizlere nasip etsin
herbirniz inanın duamdasınız
nolur siz de bana dua edin hep

İyi pazarlar kızlarrrr

dün akşam Eşimle önce ciğer sonrada muhteşem boğaz sefası eşliğinde dondurmaya doyduk

bol akıntım var nedir bende anlamadım :26:
kızlar bu ay akıntı ayı galiba
olii naz ve bahar vede benn hepimizin batları birbirine yakın ne olurrr hepimiz bu ay gebeşş olalımmmm

ohhh sefan olsun peki sonu ne oldu
inşallah güzel haberler alırız soni...ama ben bu ay hiç umutlu değilim diğer aylarda hep bi şekilde içimde bi umut olurdu bu ay yok hiç nedense..belkide adet olcakmş gibi ağrıyan göğüsyanlarımdır..
neyse bekleyip grcez .
gezindiğim yerleri sormuşsunya kendimi tatmin ediyorum hiç göremedimya

sonuuu heehhee ayak ağrısı ayakkabım ayaklarımı vurdu ama gıkımı çıkarmadım çünkü o kavga sebebimiz oluyor sonucunda

aa acaba bu ay umudun yokken bebişin gelebilir mii öyle oluyorya hep

evet yaa bazen hamile kadınlar geliyordu iş yerine onlara bakıp bi idrar testine işettirip ona bakmak geliyordu içimden

bahar nerelerde :26:

:26::26::26::26:

bende bilmiyom

Son düzenleme:
bahar nerelerde :26:
baharın misafirleri fln gelecekti demekki gelmişler...ama arada uğrasa iyi olur ateş fln ne durumda acaba ?

hehe bende dedim bi bkayım sabah sabah gözüm gönlüm açılsın..
soni umutsuz ayda gelir beni bulurmu bilmiyorum inan iki gündür çok tuhafım yine o his beni buldu hiç olmuycak fln gibi ama aklımdn atmaya çalışıyorum çünkü düşünmesi bile boğuyor beni ...

baharr bi ses ver heleee

yaa ne demek hiç olmucak saçmalamaaa
olacak bizimde herkes gibi olacak Yaradana sığın bekle ..

kızlar selam bu ara çok yoğunum
annemlerden yazıyorumö
misafirlerimiz var.bende annemde kalıyorum
merak etmeyin.yoğun olduğmdan giremiorum.
ateşte ölçmüyorum son hali bu
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tık yok bende ne belirti ne bişey.
zaten düşünemiyoırum
hepinizi çok seviyorum
gece 11den sonra giricem eve gidicem
öptm siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…