- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.161
huuuu bi gelin hele de ovulasyon testi yaptım onu bilgisayara da attım sizi bekliyorum şu an yüklemek için haydeeegörende sanır ki tutturdum çift çizgiyi ama yüklücem sizde görün
son dk ytatılımız ıptal oluyordukı ucundan kurtardık sınırlerım had safhada es ve esi aılesıne yada bır derdım vara konu acasım var ama yatmalıyım az daha bu arkadasınız katıl oluyordu....
eger son dk golü yemezsek hoscakalın demeye geldım sıze ..gelınce uzun uzun anlatırım tabıı gıdersek
neyse ben gıdecekmısım gıbı vedalasım zaten yarın gıtmezsek elbet gazete tv lerde gormedıgım yuzumude gormus olursuz tatıle gıdemedı dıye es aılesını oldurdu dıye
allaha emanet olun ınsallah naz cm hamılesındır...
hepınızı tek tek opuyorum ....
yüklendi mi acep
yüklendi mi acep
bak bunu testi yaptım 5 dk içinde çektim.. bakalım ne diiceksin ha bu arada bu gece adetim gelebilir o derece ki ped imi falan da aldım ama yinede sizde bi görün istedim
son dk ytatılımız ıptal oluyordukı ucundan kurtardık sınırlerım had safhada es ve esi aılesıne yada bır derdım vara konu acasım var ama yatmalıyım az daha bu arkadasınız katıl oluyordu....
eger son dk golü yemezsek hoscakalın demeye geldım sıze ..gelınce uzun uzun anlatırım tabıı gıdersek
neyse ben gıdecekmısım gıbı vedalasım zaten yarın gıtmezsek elbet gazete tv lerde gormedıgım yuzumude gormus olursuz tatıle gıdemedı dıye es aılesını oldurdu dıye
allaha emanet olun ınsallah naz cm hamılesındır...
hepınızı tek tek opuyorum ....
vala benimkine göre kat kat koyu...maşallah diyelim.bi çok kişi bu şekilde gebeliğini öğrendi.inş birisi de sen olursun.bu arada bende altımda pedle dolanıyorum iki gündür.hala gelen giden yok.yarın beklioyrum ama....
nazz ya sabah gebelik testi yapmıştım ama negatif çıktı bak bana göre adet tarihim yarın.. zaten bu akşam artık göğüslerim morarmış gibi dokunamıyorum.. klasik adet sancısı yani.. valla bende ped imi bu akşam kullanıcam.. ben 15. gün yumurtlama gördüm testde eğer kii öyleyse çarşamba günü gelir adetim ama ben haftaya kısmetse tatile çıkıcam ya gelmezse belki bir ihtimal kan testi yaptırabilirim.. yada çarşamba gününe giderim ama yarın sabah uyandığımda adetim gelmezse şok olmam sancımdan dolayı ama baan da bu testler umut veriyor.. Allah tan hepimiz için inşAllah yarabbim kısmet eder bizlerede sağlıklı huzurlu evlatlar.. tez vakit de mümkünse bu ay
bütün devrik cümleleri bir arada toplayı size anlatmaya çalıştığım şu; adetim yarın sabah gelirse şok olmam.. Allah hepimize inşAllah tez vakitde sağlıklı huzurlu mutlu evlatlar nasip eder.. inşAllah Yarabbim..
bende yarın sağlık ocagına gideyim bari.hem kaydımı yaptırayım hemde gebelik testini...
bak bencede kesinlikle gitmelisin kan da çünkü inşAllah yarabbim pozitif çıkar ama olur da çıkmazsa psikolojik olarak adet gelir bence.. hayırlısını kısmet etsin yarabbim bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?